Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , alina80 είπε:

Σε ποια δεκαετία αυτό; Ήταν σίγουρα γιατρός; 

Δυστυχώς κυκλοφορουν τετοιοι,  με τετοιες χαζες αιτιολογιες... Το αναψυκτικό παει σ στομαχι,  το μωρο ειναι σ μητρα... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 37 λεπτά , BettySt είπε:

Χαχαχα. Πρίν 2 χρόνια. Ξερω γω ρε Αλινακι τι να πω.  Το ανέφερα μήπως έχει ακούσει κάποια κάτι παρόμοιο γιατί και εμένα περίεργο μου ακούστηκε 

Εντάξει μπορεί να είπε και κάτι άλλο ο γιατρός και να κατάλαβε λάθος η φίλη σου. Αυτά τα πράγματα για τις φυσαλίδες που θα κουφανουν το παιδί ή τις βεντούζες του χταποδιού που δεν ξέρω τι λένε ότι προκαλούν τα σκούνε οι γιατροί και τραβάνε τα μαλλιά τους! Θα ήταν πολύ αστεία τα περισσότερα -καποια δυστυχώς είναι έως και επικίνδυνα.

πρίν από 38 λεπτά , Nati85 είπε:

@ada32 τι όμορφη στιγμή!μπράβο κοριτσάκι μου να χαίρεσαι κάθε στιγμή!από δω και πέρα θα είσαι με το μωράκι σου μαζί για πολλά πολλά χρόνια!

@MelinaFo μακάρι να ήταν κάτι αυτό.μπορει όμως και να μην ήταν για αυτό δεν θέλω να περνούν αέρα τα μυαλά μου.ηταν πολύ πολύ λίγο.

Τι έγινε με @Ungry girl κορίτσια μου δεν διάβασα.σε πήρε ο γιατρός κοριτσάκι?

Μακαρι Θα δείξει δεν ενθουσιάζομαι λέω να το ξεχάσω ήταν πάρα πολύ λίγο και μπορεί να μην σημαίνει τιποτα.

Εσύ ξέχασε το. Καλά κάνεις. Εμείς θα το θυμόμαστε πάντως. Και καλού κακού μην σηκώνεις βάρη για λίγες μέρες. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε;εχω παρααα πολυ αγχος μπορειτε να με βοηθησετε;τελευταια περιοδο 15/1 πρωτη χοριακη 16/2 374 δευτερη χοριακη 20/2 1430...πηρα τον γιατρο τηλεφωνο κ μου εκλεισε ραντεβου για την τεταρτη που μας ερχεται για να ακουσουμε λεει μια κ καλη καρδουλα....ομως απο χθες εχω ενα αγχος εναν φοβο οτι ισως δεν πηγαινει κατι καλα......δεν εχω τοσα τραβηγματα χαμηλα οπως στην αρχη.δεν θα επρεπε να παω για υπερηχο κ να δουμε οτι υπαρχει σακος εμβρυακα κυτταρα...;

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δυστυχώς κυκλοφορουν τετοιοι,  με τετοιες χαζες αιτιολογιες... Το αναψυκτικό παει σ στομαχι,  το μωρο ειναι σ μητρα... 

Δεν θέλω να το πιστέψω! Σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Δεν θέλω να το πιστέψω! Σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. 

Κι όμως, είναι γεγονός! Το ειχε πει σε γνωστη μου η γυναικολόγος της και την είχε και για καλή! Δε δεχόταν κουβεντα για τη γιατραρο της!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

πρίν από 3 λεπτά , Mary m είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε;εχω παρααα πολυ αγχος μπορειτε να με βοηθησετε;τελευταια περιοδο 15/1 πρωτη χοριακη 16/2 374 δευτερη χοριακη 20/2 1430...πηρα τον γιατρο τηλεφωνο κ μου εκλεισε ραντεβου για την τεταρτη που μας ερχεται για να ακουσουμε λεει μια κ καλη καρδουλα....ομως απο χθες εχω ενα αγχος εναν φοβο οτι ισως δεν πηγαινει κατι καλα......δεν εχω τοσα τραβηγματα χαμηλα οπως στην αρχη.δεν θα επρεπε να παω για υπερηχο κ να δουμε οτι υπαρχει σακος εμβρυακα κυτταρα...;

Μην αγχωνεσαι κορίτσι μου!!! Γιατι να πας 50 φορς και να πληρωνεις και τζαμπα??? Ουτε μια βδομαδουλα δεν είναι, θα τα δεις όλα!!!!!! Μη στρεσαρεσαι αναιτια!!! Και τα συμπτώματα να ξερεις, πανε και ερχονται και δεν είναι ποτε κριτηριο πως μια εγκυμοσυνη παει καλα...μονο ο υπέρηχος το κρινει αυτό!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Εντάξει μπορεί να είπε και κάτι άλλο ο γιατρός και να κατάλαβε λάθος η φίλη σου. Αυτά τα πράγματα για τις φυσαλίδες που θα κουφανουν το παιδί ή τις βεντούζες του χταποδιού που δεν ξέρω τι λένε ότι προκαλούν τα σκούνε οι γιατροί και τραβάνε τα μαλλιά τους! Θα ήταν πολύ αστεία τα περισσότερα -καποια δυστυχώς είναι έως και επικίνδυνα.

Εσύ ξέχασε το. Καλά κάνεις. Εμείς θα το θυμόμαστε πάντως. Και καλού κακού μην σηκώνεις βάρη για λίγες μέρες. 

Ναι μωρέ άστο δεν νιώθω ότι έχει γίνει κάτι.

Εμένα κορίτσια η γιατρός μου έλεγε να μην πίνω πολλά αναψυκτικά και σοδες αλλά δυστυχως δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί νομίζω δεν είναι υγιεινά και με πολύ ζαχαρη και το ανθρακικό τους δεν είναι καλό.φυσικα ομως και έπινα μερικές φορές γιατί με ανακουφιζαν και μου άρεσαν.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι μωρέ άστο δεν νιώθω ότι έχει γίνει κάτι.

Εμένα κορίτσια η γιατρός μου έλεγε να μην πίνω πολλά αναψυκτικά και σοδες αλλά δυστυχως δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί νομίζω δεν είναι υγιεινά και με πολύ ζαχαρη και το ανθρακικό τους δεν είναι καλό.φυσικα ομως και έπινα μερικές φορές γιατί με ανακουφιζαν και μου άρεσαν.

Προφανώς δεν είναι υγιεινά με τόση ζάχαρη. Και γενικά καλό είναι να μην τα πίνουμε. Όχι όμως ότι θα κουφαθει το έμβρυο που λένε!

Κορίτσια μου σας Ευχαριστώ όλες σας! Ήταν πολυ ωραιο συναίσθημα αν κ δεν το πιστεύω ακόμα!! 

Τελικά ο γιατρός μου ειμαι αρκετα καλός πιστεύω.. Θα σας πω τι μου είπε.

Φυσικά κ μπορώ να πίνω αναψυκτικά απλα αν θέλω κολα zero Γιατι δν έχει θερμίδες!!κ Όσο ανθρακουχο Θέλω εννοείται.

Μπορώ να κάνω ημίμονιμο κ τώρα . άπλα μακριά υην λάμπα από την κοιλιά μου. Μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου απλα με φυτικη βαφη μεχρι το πρώτο τρίμηνο . μετά με κανονική. 

@Μάντη δεν μου  έδωσε  βιταμίνες ούτε βιταμίνη d  κ ας την είχα 15 (χαμηλή) Γτ όλος σχεδόν ο Έλλη ν. Λάος την έχει χαμηλή κ συμμετέχει σε συνέδρια όπου συζητάνε για να ριξουν τα όρια. Κ Ενώ είχα το κουτί με βιταμίνη ,μου είπε να το κρατήσω στο ντουλάπι. (Αδιάφορη για την σύλληψη επίσης μου είπε )Θα παίρνω ένα 1 gyno tardyferon. Που έχει φυλικο μέσα.

Να μην τρώω οστρακοειδη,μυδια κτλ ,συκωτι. Πολυ καλά πλυμμενα τα λαχανικά. Περισσότερο να τρώω πρωτεινες κ όχι πολλά ψωμια!! Όχι σαλάτες έξω,μόνο στο σπίτι κ πολύ καλά πλυμμενα.

Επαφές εφόσον δεν έχω αιμα Όσο θέλουμε(εντάξει 1-2 φορές την βδομάδα Στα γρήγορα , δεν θα κανουμε ακροβατικα)

Ραντεβου σε ρναν μηνα εκτος αν εχω καποια ενοχληση.βασικα μου ειπε οτι αν θες ελα καθε βδομαδα αλλα δεν θα με ωφελησει σε κατι!!!

Ααα!!κ προσοχη στο φαι τωρα στη αρχη  να μημ παρω κιλα το 1 τριμηνο χωρις λογο.

Κ 20 λεπτα περπατημα καθε μερα.

Την καρδουλα μπορεσαμε κ τη μ ακουσαμε τοσο νωρις γτ ειμαι λεπτοσωμη. Ετσι μου ειπε

Ρωτηστε κ για αλλα οτι θελετε. 

πρίν από 53 λεπτά , Mary m είπε:

Συμβουλή μου είναι να πας όταν σου πει ο γιατρός Γτ τζαμπα θα δίνεις 50ε. Μετα τις 5 εβδομ βλέπεις εμβρυικα στοιχεια. Μια χαρά χοριακες έχεις!!

πρίν από 59 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ακριβως!!

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

@ada32 αχ τι όμορφη στιγμή.... Εγώ την άλλη φορά είδα όλα αυτά που είδες μόνο η καρδούλα δεν την άκουσα γιατί δεν είχε ακόμα δύναμη.. Αλλά λογικά Δευτέρα θα πάω να την ακούσω...       

Αχ κορίτσια δεν αντέχω εδώ και κάτι μέρες πολύ ανακατοσουρες αφού λέω να βάλω δάχτυλο μπας και ηρεμησω αλλά μετά λέω δεν κάνει... Τώρα πίνω χαμομήλι με φρυγανιά κάπως να ηρεμησω να κοιμηθώ..... 

Κ εμείς την καρδούλα ίσα που την ακούσαμε!  Πως μετρησε Πάλμους απορώ!!!! Πιες οτι μπορει να σε ηρεμησει. Δοκιμασε κολα . κ αν θες να κανεις εμετο ,βαλε δαχτυλο. Μπορεί να ηρεμήσεις. 

Εγώ 2 μέρες την έβγαλα με βραστη πατατα. Κ πηρα primperan γτ Δεν άντεχα!!

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Λοιπόν κορίτσια πήγα τουαλέτα και είδα μια σταγόνα ούτε καν σταγόνα σαν γραμμουλα ροζ πολύ λίγο όμως ίσα ίσα.αναστατωθηκα η αλήθεια είναι αυτή ήθελα να το πω κάπου δεν το λέω στον άντρα μου γιατί θα με τρελάνει με ερωτησεις.δεν θέλω όμως να πιστέψω τίποτα γιατι μετά θα απογοητευτω πολύ!απλώς ήθελα να σας το πω.

Μακαρι να εγινε το θαυμα!!

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Αγαπες μου.... καλησπέρα.... επανήλθα...... φυσικα κ διαβαζω τα νέα σας τόσες μέρες. 

@ada32 κοριτσαρα μου Μπραβο!!!! Όσον αφορα τις σαλατες αν θες την συμβουλή μου πρώτα με νερακι μετα με ξύδι και παλι με νερακι. 

@Nati85 απο την στιγμή που έχει περασει η ωορηξια σου αυτό δεν είναι αιματακι ωορηξιας.... δεν θυμαμαι ποτέ περιμένεις παντως κι εγώ λίγες μέρες μετα την ωορηξια ειχα αιματακι ροζ.... και ειχα νινακι....!!!! Εννοείται και δεν δενουμε κατι κόμπο, ούτε κι εγώ το ειπα τοτε στον αντρα μου!!! Εύχομαι μέσα απο την καρδια μου να είναι μπεμπέ!!!! 

@Ungry girl κούκλα μου σε παρακαλώ να ερθεις παλιά μαζί μας. Διαβασα τι σου είπαν οι κοπέλες, όλες η καθε μια με τον τρόπο της σου είπε την αποψη της για να ηρεμήσεις. Καμια φορα χρειαζεται Καποιος να μας ταρακουνήσει. Χίλιες φορές να λες σε εμας τους φόβους και τις ανησυχίες σου ακόμη και αν υπερβαλλεις παρα στον αντρα σου.. εκτός κι αν υπαρχει πολύ σοβαρός λογος. Δεν θέλω να το παίξω γνώστρια αλλα εγώ απο την αρχή τον επριξα Ελεγα κι αν δεν είναι ενδομητριο? Και αν το ένα και αν το αλλο? Μετα ήρθε το αίμα και του αρχισα αλλα κουλα. Κι αυτός εκεί να με συνεφερνει συνέχεια..... και τι έγινε στο τέλος???? Αυτός έσκαγε και δεν μιλούσε και έκλαιγε κρυφα, τον είδα.... απλα θέλω να σου πω ότι 1000 φορές σε μας παρα σε εκείνον. Φοβαται εξίσου!!! Έχεις δίκιο να αγχωνεσαι οταν εχεις προσπαθήσει τόσο πολύ όμως προσπαθισε να κανεις θετικές σκέψεις!!! Μόνο αν σου πει κατι αρνητικό ο γυναικολόγος σου ανησυχητικό θα ανησυχεις. Μονο σε αυτόν θα βασιζεσαι. Ούτε σε μας σε ιατρικα θέματα ούτε στο Google εμείς θα είμαστε εδώ να ακούμε τους προβληματισμούς σου γιαυτό καλώς και τον μοιραστηκες. 

ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΦΙΛΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!! 

• Μου αρέσει 3

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Αγαπες μου.... καλησπέρα.... επανήλθα...... φυσικα κ διαβαζω τα νέα σας τόσες μέρες. 

@ada32 κοριτσαρα μου Μπραβο!!!! Όσον αφορα τις σαλατες αν θες την συμβουλή μου πρώτα με νερακι μετα με ξύδι και παλι με νερακι. 

@Nati85 απο την στιγμή που έχει περασει η ωορηξια σου αυτό δεν είναι αιματακι ωορηξιας.... δεν θυμαμαι ποτέ περιμένεις παντως κι εγώ λίγες μέρες μετα την ωορηξια ειχα αιματακι ροζ.... και ειχα νινακι....!!!! Εννοείται και δεν δενουμε κατι κόμπο, ούτε κι εγώ το ειπα τοτε στον αντρα μου!!! Εύχομαι μέσα απο την καρδια μου να είναι μπεμπέ!!!! 

@Ungry girl κούκλα μου σε παρακαλώ να ερθεις παλιά μαζί μας. Διαβασα τι σου είπαν οι κοπέλες, όλες η καθε μια με τον τρόπο της σου είπε την αποψη της για να ηρεμήσεις. Καμια φορα χρειαζεται Καποιος να μας ταρακουνήσει. Χίλιες φορές να λες σε εμας τους φόβους και τις ανησυχίες σου ακόμη και αν υπερβαλλεις παρα στον αντρα σου.. εκτός κι αν υπαρχει πολύ σοβαρός λογος. Δεν θέλω να το παίξω γνώστρια αλλα εγώ απο την αρχή τον επριξα Ελεγα κι αν δεν είναι ενδομητριο? Και αν το ένα και αν το αλλο? Μετα ήρθε το αίμα και του αρχισα αλλα κουλα. Κι αυτός εκεί να με συνεφερνει συνέχεια..... και τι έγινε στο τέλος???? Αυτός έσκαγε και δεν μιλούσε και έκλαιγε κρυφα, τον είδα.... απλα θέλω να σου πω ότι 1000 φορές σε μας παρα σε εκείνον. Φοβαται εξίσου!!! Έχεις δίκιο να αγχωνεσαι οταν εχεις προσπαθήσει τόσο πολύ όμως προσπαθισε να κανεις θετικές σκέψεις!!! Μόνο αν σου πει κατι αρνητικό ο γυναικολόγος σου. Μονο σε αυτόν θα βασιζεσαι. Ούτε σε μας ούτε στο Google εμείς θα είμαστε εδώ να ακούμε τους προβληματισμούς σου γιαυτό καλώς και τον μοιραστηκες. 

Καλωστην! Μας ελλειψες!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

@ada32 τι καλαααααα...και οι παλμοι,αγοριου.Συμφωνα με μια ξαδερφη μου εξ Σουηδιας.Για μενα λεει κοριτσι...με 158. Αλλα εγω για καποιο λογο νιωθω να χω αγορι.Ειμαι λιγο ζουρλη δεν ειμαι? Οτι και να ναι θελω να ναι γερο..και να μας φερει ευτυχια.

Ειναι πολυ νωρις βρε!!Σήμερα Μόλις ξεκίνησε μάλλον να χτυπάει για αυτο Ήταν 120! Είμαι Μόλις 6 εβδ ακριβώς. Να πω την αλήθεια σαν να είδε κ Κατι άλλο κ μας ρώτησε για δίδυμα στο σόι μας.. Θα φανεί!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, MelinaFo είπε:

Καλωστην! Μας ελλειψες!

Ταχύτατη..... κι εμένα!!! 

Just now, ada32 είπε:

Ειναι πολυ νωρις βρε!!Σήμερα Μόλις ξεκίνησε μάλλον να χτυπάει για αυτο Ήταν 120! Είμαι Μόλις 6 εβδ ακριβώς. Να πω την αλήθεια σαν να είδε κ Κατι άλλο κ μας ρώτησε για δίδυμα στο σόι μας.. Θα φανεί!!

Λέγε τέτοια!!! Τι ειδε για πες!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

@Ungry girl κούκλα μου σε παρακαλώ να ερθεις παλιά μαζί μας. Διαβασα τι σου είπαν οι κοπέλες, όλες η καθε μια με τον τρόπο της σου είπε την αποψη της για να ηρεμήσεις. Καμια φορα χρειαζεται Καποιος να μας ταρακουνήσει. Χίλιες φορές να λες σε εμας τους φόβους και τις ανησυχίες σου ακόμη και αν υπερβαλλεις παρα στον αντρα σου.. εκτός κι αν υπαρχει πολύ σοβαρός λογος. Δεν θέλω να το παίξω γνώστρια αλλα εγώ απο την αρχή τον επριξα Ελεγα κι αν δεν είναι ενδομητριο? Και αν το ένα και αν το αλλο? Μετα ήρθε το αίμα και του αρχισα αλλα κουλα. Κι αυτός εκεί να με συνεφερνει συνέχεια..... και τι έγινε στο τέλος???? Αυτός έσκαγε και δεν μιλούσε και έκλαιγε κρυφα, τον είδα.... απλα θέλω να σου πω ότι 1000 φορές σε μας παρα σε εκείνον. Φοβαται εξίσου!!! Έχεις δίκιο να αγχωνεσαι οταν εχεις προσπαθήσει τόσο πολύ όμως προσπαθισε να κανεις θετικές σκέψεις!!! Μόνο αν σου πει κατι αρνητικό ο γυναικολόγος σου ανησυχητικό θα ανησυχεις. Μονο σε αυτόν θα βασιζεσαι. Ούτε σε μας σε ιατρικα θέματα ούτε στο Google εμείς θα είμαστε εδώ να ακούμε τους προβληματισμούς σου γιαυτό καλώς και τον μοιραστηκες. 

Μπραβο κοριτσι μου που επανήλθε ς!! Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια.  Για σένα πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ευχαριστα Νέα ξανα!! Κ συμφωνω αυτό για τους αντρες . εγώ όταν Του είπα την τιμή χοριακη ς , ήταν αδιάφορος!

Εντωμεταξύ κοριτσια ,τον φωνάζει ο γιατρός κ του λέει θα έρθεις να δεις στον υπέρηχο??κ η απάντηση του ήταν οχιιιιι!## γτ ήταν κολπικα κ ένιωθε άβολα.. Χαχαχαχα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου που επανήλθε ς!! Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια.  Για σένα πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ευχαριστα Νέα ξανα!! Κ συμφωνω αυτό για τους αντρες . εγώ όταν Του είπα την τιμή χοριακη ς , ήταν αδιάφορος!

Εντωμεταξύ κοριτσια ,τον φωνάζει ο γιατρός κ του λέει θα έρθεις να δεις στον υπέρηχο??κ η απάντηση του ήταν οχιιιιι!## γτ ήταν κολπικα κ ένιωθε άβολα.. Χαχαχαχα

Χαχαχα Χαχαχα κι εγώ τον φώναξα μπαίνει κ του λέει ο γιατρός "ε δεν νομίζω να χεις θέμα" ευτυχώς δεν είχε θέμα. Γελασαμε κ οι 3. Μακαρι κοπέλα μου σε δύο μηνακια παλιά προσπαθειες. Τώρα θα ασχοληθω με αλλα πραγματα. Παντως όσον αφορά το νύχι οι απόψεις διαφέρουν. Αν θες την γνώμη μου οχι ημιμονιμο. Εγώ ήδη το κανα για ανανέωση, αλλα αφού ο σπόρος μας έγινε αγγελακι πλέον εκανα ημιμονιμο!! 

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Ταχύτατη..... κι εμένα!!! 

Λέγε τέτοια!!! Τι ειδε για πες!!! 

Αυτά που έγραψα.. Βλέπω Τον σάκο με το έμβρυο. Κ μετά κάνει Αριστερα κ σαν Κατι να βλεπει αλλά σταμάτησε εκεί. Κ Όσο ντύνομουν ρώτησε τον άντρα μου για διδυμα..??????  Θα φανεί στο επομενο ραντεβού μας.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...