Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Εντάξει κλαίω. Χαχσχα. Οπότε για να καταλάβω λίγη πειθαρχία θέλει -να αντέξω να το δω λίγη ωρα. Μη νιώθω χαζή! 

Θα στο κανω απλο! Θυμασαι στο σχολειο που ερχοταν μια προξενητρα και σου ελεγε μου ειπε ο ταδε οτι του αρεσεις! Αλλα ο ταδε ηταν αυτος που ηθελε η φιλη σου! Η προξενητρα ελεγε τα ιδια και στον ταδε! Και γινοταν ενα μπουρδουκλωμα αλλα ολοι κατι ειχαν να ασχολουνται! Ε αυτο γινεται

Εντάξει κλαίω. Χαχσχα. Οπότε για να καταλάβω λίγη πειθαρχία θέλει -να αντέξω να το δω λίγη ωρα. Μη νιώθω χαζή! 

Θα στο κανω απλο! Θυμασαι στο σχολειο που ερχοταν μια προξενητρα και σου ελεγε μου ειπε ο ταδε οτι του αρεσεις! Αλλα ο ταδε ηταν αυτος που ηθελε η φιλη σου! Η προξενητρα ελεγε τα ιδια και στον ταδε! Και γινοταν ενα μπουρδουκλωμα αλλα ολοι κατι ειχαν να ασχολουνται! Ε αυτο γινεται

• Χαχα 3

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Να σου πω που το έχω καταλάβει.πηγαινουν για 8 ώρες εκεί.εχουν ξεχωριστό χώρο για αγόρια και κορίτσια. συναντιούνται σε ένα κοκκινο δωμάτιο ένα αγόρι ένα κορίτσι λένε διάφορα για σχέσεις και φλερτάρουν και καμμία φορά συναντιούνται και όλοι μαζί και έτσι θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους ομως κάθε βδομάδα ψηφίζουν κάποιος φεύγει και κάποιος τσεπωνει 2.500 χιλιάρικα..αυταααααα

e6OVp3.pngExilp3.png

@MelinaFo και @Nati85 σας ευχαριστώ πολύ. Εντάξει, τωρα μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Χαχαχα.

Πάντως στο σχολείο το φλερτ ήταν πιο εξελιγμένο. Αυτοί είναι "παιδάκι θέλεις να παίξουμε;"

• Χαχα 1

• Χαχα 1

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

@MelinaFo και @Nati85 σας ευχαριστώ πολύ. Εντάξει, τωρα μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Χαχαχα.

Πάντως στο σχολείο το φλερτ ήταν πιο εξελιγμένο. Αυτοί είναι "παιδάκι θέλεις να παίξουμε;"

Χαχαχαχα ε ναι μην μαραζώσεις που δεν ξέρεις τι γινεται. 

Αυτοί βασικά θέλουν να κερδίσουν λεφτά και να γίνουν γνωστοι.εγω στο σχολείο ήμουν εντελώς άσχετη με το φλερτ..χαζό εντελώς!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nati85 είπε:

Την άλλη εβδομάς μετά την Τεταρτη.εεεεχω ακόμα!!

Άντε μακάρι!!!

1 hour ago, Nati85 είπε:

Ναι και εγώ έχω όπως είχα και εχθές περιόδου .σημερα είναι λίγο αλλιώς αλλά ενταξει κάθε μήνα νιώθω διάφορα δεν δίνω μεγάλη βάση μακάρι να είναι κατι όμως.

Δεν ξέρωωωωωω αν το τιμήσαμε σωστά!!! νιώθω ότι τίποτα δεν κάναμε και αυτό τον month!κάτσε μαρη θα σας γκρινιαξω κι άλλο τις επόμενες μέρες αυτό δεν είναι τίποτα!!

Χαχαχαχ αντέχουμε...

EvgLp2.png

Λοιπόν κορίτσια πήγα τουαλέτα και είδα μια σταγόνα ούτε καν σταγόνα σαν γραμμουλα ροζ πολύ λίγο όμως ίσα ίσα.αναστατωθηκα η αλήθεια είναι αυτή ήθελα να το πω κάπου δεν το λέω στον άντρα μου γιατί θα με τρελάνει με ερωτησεις.δεν θέλω όμως να πιστέψω τίποτα γιατι μετά θα απογοητευτω πολύ!απλώς ήθελα να σας το πω.

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Λοιπόν κορίτσια πήγα τουαλέτα και είδα μια σταγόνα ούτε καν σταγόνα σαν γραμμουλα ροζ πολύ λίγο όμως ίσα ίσα.αναστατωθηκα η αλήθεια είναι αυτή ήθελα να το πω κάπου δεν το λέω στον άντρα μου γιατί θα με τρελάνει με ερωτησεις.δεν θέλω όμως να πιστέψω τίποτα γιατι μετά θα απογοητευτω πολύ!απλώς ήθελα να σας το πω.

Ναι ναι ναι! Αυτο ειναι! Σκεφτομαι οτι σκεφτεσαι!!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Πολύ καλο σημάδι!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ναι ναι ναι! Αυτο ειναι! Σκεφτομαι οτι σκεφτεσαι!!!!!

Μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο όμως έτυχε και κοίταξα το χαρτι.αστο θα το ξεχάσω προς το παρον

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο όμως έτυχε και κοίταξα το χαρτι.αστο θα το ξεχάσω προς το παρον

Τυχαιο δεν ειναι οκτω μερες μετα την ωορρηξια! Προσεχε αυτες τις μερες με τα βαρη κτλ και απο βδομαδα θα φανει η αληθεια! Καλο μ κοριτσακι!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Nati85 είπε:

Πολύ καλό!!!!!!

Βρε κορίτσια η @Ungry girl τι έπαθε;που είσαι βρε;;;

EvgLp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Πολύ καλό!!!!!!

Βρε κορίτσια η @Ungry girl τι έπαθε;που είσαι βρε;;;

Πεστα ντεμι! @Ungry girl πηρε ο γιατρος εκλεισες ραντεβου? Αιντε μην καθεσαι θυμωμενη!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...