Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Για να δούμεεε.........!!!!Εγώ σχεδόν πάντα έχω ενοχλήσεις 1 βδομάδα πριν την αναμενόμενη αλλά θα τα έλεγα ήπια πονάκια περιόδου!!!

Ναι και εγώ έχω όπως είχα και εχθές περιόδου .σημερα είναι λίγο αλλιώς αλλά ενταξει κάθε μήνα νιώθω διάφορα δεν δίνω μεγάλη βάση μακάρι να είναι κατι όμως.

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αι μαρη γκρινιαρα! Μηπως ειναι τπτ αλλο???? Ε???αφου το τιμησατε το θεμα!!!!

Δεν ξέρωωωωωω αν το τιμήσαμε σωστά!!! νιώθω ότι τίποτα δεν κάναμε και αυτό τον month!κάτσε μαρη θα σας γκρινιαξω κι άλλο τις επόμενες μέρες αυτό δεν είναι τίποτα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

@μαντη και η coca cola  μου ηρεμησε λιγο το στομαχι . γτ σαν να το μαζευει !!  κ να φανταστεις κοκα κολα δεν επινα ποτε !! τι αλλο θα κανω..

Ποσα πειράματα θα κανουμε;;;; χαχαχαχαααα!!!! Ada μου εσυ εχεις υγρα;;;;

jgJqp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι και εγώ έχω όπως είχα και εχθές περιόδου .σημερα είναι λίγο αλλιώς αλλά ενταξει κάθε μήνα νιώθω διάφορα δεν δίνω μεγάλη βάση μακάρι να είναι κατι όμως.

Δεν ξέρωωωωωω αν το τιμήσαμε σωστά!!! νιώθω ότι τίποτα δεν κάναμε και αυτό τον month!κάτσε μαρη θα σας γκρινιαξω κι άλλο τις επόμενες μέρες αυτό δεν είναι τίποτα!!

Πιστεύω πάντα υπάρχει η ελπίδα και η πιθανότητα!!!Το σωστό timing χρειάζεται!!!Αλλά σίγουρα απο συμπτώματα έχουμε δει πολλά!!!!Εγώ αν σας ξαναπω για το στήθος μη δώσετε σημασία χαχχαχχ!!!

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ποσα πειράματα θα κανουμε;;;; χαχαχαχαααα!!!! Ada μου εσυ εχεις υγρα;;;;

πολλα γτ δεν αντεχω!! εχω λιγα . ασπρα η κιτρινα αλλα δεν μυριζουν .. ( γτ νομιχζα οτι ειναι μυκητες απο την αντιβιωση)

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

πολλα γτ δεν αντεχω!! εχω λιγα . ασπρα η κιτρινα αλλα δεν μυριζουν .. ( γτ νομιχζα οτι ειναι μυκητες απο την αντιβιωση)

Εγω προς το παρων το παλεύω! !!! Αλλα ωρες ωρες μου έρχεται να βαλω τα κλάματα! Και εγω εχω αλλα δεν ειναι παντα πηχτα ειναι νερουλα! Ουτε εμενα μυρίζουν! 

jgJqp3.png

Αχ μια φιλη μου ετσι @ada32 μέχρι τον 7ο-8ο υπέφερε απο αναγουλες και το μονο που την ανακουφίζε ηταν τα αναψυκτικά κοκα κολα πορτοκαλάδα που εκεινη σε φυσιολογικές συνθήκες δεν έπινε... 

Just now, soth_26 είπε:

Αχ μια φιλη μου ετσι @ada32 μέχρι τον 7ο-8ο υπέφερε απο αναγουλες και το μονο που την ανακουφίζε ηταν τα αναψυκτικά κοκα κολα πορτοκαλάδα που εκεινη σε φυσιολογικές συνθήκες δεν έπινε... 

ακριβως τετοια θα πινω  τι να κανω .. αν ειναι να γινομαι καλα..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Πιστεύω πάντα υπάρχει η ελπίδα και η πιθανότητα!!!Το σωστό timing χρειάζεται!!!Αλλά σίγουρα απο συμπτώματα έχουμε δει πολλά!!!!Εγώ αν σας ξαναπω για το στήθος μη δώσετε σημασία χαχχαχχ!!!

Οκ θα σε προσγειωσουμε όταν έρθει η ώρα!ρε τι τραβάμε με αυτά τα πονακια τσιμπιματακια μας τρελαίνουν!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Άσε ήρθε ο καλός μου κ το άλλαξε. Ακόμα βέβαια δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. 

Εγω τα καταλαβα ολα! Επισης μαθαινω κ ονοματα! Ολες λεγονται κατι μπου τελειωνει σε -ελα

Γαβριελα φορμαελα σαμπρελα σιτρονελα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

tpnxp3.png

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εγω τα καταλαβα ολα! Επισης μαθαινω κ ονοματα! Ολες λεγονται κατι μπου τελειωνει σε -ελα

Εντάξει κλαίω. Χαχσχα. Οπότε για να καταλάβω λίγη πειθαρχία θέλει -να αντέξω να το δω λίγη ωρα. Μη νιώθω χαζή! 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Εντάξει κλαίω. Χαχσχα. Οπότε για να καταλάβω λίγη πειθαρχία θέλει -να αντέξω να το δω λίγη ωρα. Μη νιώθω χαζή! 

Και εγω αυτο εβλεπα πριν..αλλα το εκλεισα κ κοιμηθηκα λιγακι..καλα δεν εκανα?

πρίν από 14 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δεν υπαρχεις!!το είπα στον άντρα μου και γελαγαμε πόση ώρα!άκου φορμαελα σαμπρέλα!:D

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...