Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχα οκ θα φοράω τα μισά!γίνεται η δουλειά και έτσι!

Εγώ να δεις πως πάω!! Αλλά από τότε που βλέπω power of love έχω χαλάσει δύο μπουκαλάκια μεικ απ. Το ένα το έβαλα εχθές με την @MelinaFo το άλλο σήμερα στην παιδική χαρά!χαχαχαχαχα!

Α εγω σημερα ζωγραφιζω φρυδια και βαζω τρεσσες για να ζεσταθω! Κανει κρυο εδω στον βορρα

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Εσυ απο πανω κ μη βγαζεις τα παντα σε νοιωθω...τοτε (πριν 25 μερες ) σχεδον ντυμενοι καναμε δουλειες πονηρες εαν παρακρυωνεις air condition fulll ασε ρη δεη να γραφει 

Δήμητρα επειδή διαβάζω καιρό το θέμα σας "δίπλα" ένιωσα μεγάλη χαρά όταν διάβασα το θετικό σου αποτέλεσμα. Όπως και στα άλλα κορίτσια. Συγχαρητήρια! Εύχομαι τα καλύτερα. Και χωρίς να το ξέρετε με έχετε βοηθήσει πολύ (να αρχίσω να αποδέχομαι μια λύση που με φόβισε). 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Α φυσικά και μπότες πάνω από το γόνατο φοραμε η @alina80 πιστεύω ότι βάζει και ψεύτικες βλεφαρίδες καθημερινά 

Προφανώς. Πρώτα η βλεφαρίδα το πρωί μετά τα δόντια. Και φυσικά μόνο με δωδεκάποντο βάζω ηλεκτρική.

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

λοιπων για να μη γεννιουντε αποροιες και παρεξιγησεις η το χαρτι τις χοριακης λεει μεχρη 4η εβδομαδα 750 ! οκ? εγω ειμι 4+ και εχει περασει το 750 με μια μονο μοναδα!  διπλασιαστηκε οριακα! ειναι λογικη νομιζω η ανυχυχεια! αλλα ας μη το συνεχισουμε αλλο δε ν θεωρο πως υπαρχει λογος! λαθος δικο μου που εγραψα την ανυσυχεια μου!

για αυτο ανησυχεις?  επρεπε να το γραψεις εξαρχης .  μια χαρα ειναι η χοριακη σου . εμενα το χαρτι ξεκιναει την 4η -5η εβδομαδα απο 45-4500 . οποτε  μη σε απασχολει .  ψαξε κ μονη στο ιντερνετ!!  ο διπλασιασμος σε ενδιαφερει.τιποτα αλλο

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Α εγω σημερα ζωγραφιζω φρυδια και βαζω τρεσσες για να ζεσταθω! Κανει κρυο εδω στον βορρα

Πωπω ναι σήμερα παγωσαμε! Κάτι τέτοιες ώρες μου λείπει ένα τζάκι..

Αααααααα κι εγώ αν δεν τραβήξω το αιλαινερ μέχρι το αυτί και αν δε φτάνει η βλεφαρίδα στο φρύδι δε μπορώ να απλώσω ρούχα..

XDXPp2.png

Κορίτσια έχω πονακια ωορρηξίας σήμερα μια πονάω αριστερά μια δεξιά.λογικα θα το έχω ξαναπάθει δεν θυμάμαι σίγουρα όμως.ειναι ακριβώς όπως όταν έχω ωορρηξία.

Επεξεργάστηκαν by Nati85

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια έχω πονακια ωορρηξίας σήμερα μια πονάω αριστερά μια δεξιά.λογικα θα το έχω ξαναπάθει δεν θυμάμαι σίγουρα όμως.ειναι ακριβώς όπως όταν έχω ωορρηξία.

Πόσες μέρες είσαι απο το θετικό τεστάκι ωορρηξίας?

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μου συμβαινει παντα 4 με 5 μερες μετα την ωορρηξια!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Αγάπη είναι ο αγώνας του άντρα μου πήγαμε με δωρητη αυτη την φορά όλα τα οφειλω στον αντρα μου που καταλαβε οτι μια ζωη είναι πιο σημαντική από τα πάντα βεβαιως με ψυχολογια στα ταρταρα οταν καναμε τα διαδικαστικα αλλα ελπιζω να του δώσω εναν 2μετρο παιδαρα κουκλο σαν εκεινο!!

Μπράβο σας!Για τη ψυχική σας δύναμη!

πρίν από 38 λεπτά , Nati85 είπε:

Με το καλό ο πρώτος σου υπέρηχος!! Όλα θα πάνε τέλεια!!

Κάτσε ομως βρε παιδί μου με το σεξ να ανοίξει λίγο ο καιρός κρυώνουμε κιολας!προς το παρόν στο κρεββατι μην κρυώσει ο ποπος μας!!:P

Χαχαχα χωθειτε κάτω απτά σκεπάσματα και θα ανέβει η θερμοκρασία...χαχα

πρίν από 28 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Εσυ απο πανω κ μη βγαζεις τα παντα σε νοιωθω...τοτε (πριν 25 μερες ) σχεδον ντυμενοι καναμε δουλειες πονηρες εαν παρακρυωνεις air condition fulll ασε ρη δεη να γραφει 

ΧαχαχΧ θεϊκό!

πρίν από 20 λεπτά , ada32 είπε:

χαχαχαχα !! εμεις προς το παρον εχουμε κ μαλιστα ξεχναει οτι ειμαι εγκυος . αλλα μολις δει την κοιλια μετα , δεν θα θελει . ειμαι σιγουρη.

Να προσέχετε...

πρίν από 18 λεπτά , alina80 είπε:

Α, εγώ έτσι ξυπνάω. Από φυσικού μου!

ΧαχαχΧ πάντα!!!

Πότε δεν περιμένεις εσύ;

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Πόσες μέρες είσαι απο το θετικό τεστάκι ωορρηξίας?

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Μου συμβαινει παντα 4 με 5 μερες μετα την ωορρηξια!

Είμαι 8 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξιας.τους τελευταίους μήνες δεν θυμάμαι να το εχω σαν σύμπτωμα θα γύρισε μάλλον από τα παλιά..βαρέθηκαν και αυτά και γυρίζουν πίσω μετά από καιρό!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Είμαι 8 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξιας.τους τελευταίους μήνες δεν θυμάμαι να το εχω σαν σύμπτωμα θα γύρισε μάλλον από τα παλιά..βαρέθηκαν και αυτά και γυρίζουν πίσω μετά από καιρό!

Για να δούμεεε.........!!!!Εγώ σχεδόν πάντα έχω ενοχλήσεις 1 βδομάδα πριν την αναμενόμενη αλλά θα τα έλεγα ήπια πονάκια περιόδου!!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Αι μαρη γκρινιαρα! Μηπως ειναι τπτ αλλο???? Ε???αφου το τιμησατε το θεμα!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μπράβο σας!Για τη ψυχική σας δύναμη!

Χαχαχα χωθειτε κάτω απτά σκεπάσματα και θα ανέβει η θερμοκρασία...χαχα

ΧαχαχΧ θεϊκό!

Να προσέχετε...

ΧαχαχΧ πάντα!!!

Πότε δεν περιμένεις εσύ;

Την άλλη εβδομάς μετά την Τεταρτη.εεεεχω ακόμα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...