Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, zina7777 είπε:

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.συγχαρητηρια για τον αγωνα την υπομονη και τη δυναμη σου.

Αγάπη είναι ο αγώνας του άντρα μου πήγαμε με δωρητη αυτη την φορά όλα τα οφειλω στον αντρα μου που καταλαβε οτι μια ζωη είναι πιο σημαντική από τα πάντα βεβαιως με ψυχολογια στα ταρταρα οταν καναμε τα διαδικαστικα αλλα ελπιζω να του δώσω εναν 2μετρο παιδαρα κουκλο σαν εκεινο!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Κοιτα εκανα ενα τεστακι 3 μερες πριν κ βγηκε αρνητικο οποτε δεν εχω κ πολλα να ελπιζω...

Εγω εκανα την 29η και ηταν αρνητικο, αφου προφανως δεν ειχε αρχισει καν να ανεβαινει!!! Τεσπα, όπως και να εχει δεν μπορεις να αλλαξεις κατι... Σε νιώθω απόλυτα, μη νομιζεις.... μην κρατας ελπίδες, αλλα μην απογοητεύεσαι κιολας γτ ποτε δεν ξερεις μεχρι να δεις περιοδο ή θετικη χοριακη.... Ότι είναι να γινει θα γινει...!

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Εγω εκανα την 29η και ηταν αρνητικο, αφου προφανως δεν ειχε αρχισει καν να ανεβαινει!!! Τεσπα, όπως και να εχει δεν μπορεις να αλλαξεις κατι... Σε νιώθω απόλυτα, μη νομιζεις.... μην κρατας ελπίδες, αλλα μην απογοητεύεσαι κιολας γτ ποτε δεν ξερεις μεχρι να δεις περιοδο ή θετικη χοριακη.... Ότι είναι να γινει θα γινει...!

Να σου πω την αληθεια νομιζω οτι απλα μου παιζει παλι παιχνιδια η ατιμη...πιστευω οτι τα τεστ συνηθως δν κανουν λαθος οποτε απλα.περιμενω να ερθει...

@MelinaFo νομιζω ξεχασα να σε ευχαριστησω!!! Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

@DIMITRAS και διμετρος να μην είναι, και παιδαρας να μην είναι αλλα γυναικαρα, είναι σιγουρο πως με γονεις σαν εσενα και τον αντρα σου (δεν σας ξερω προσωπικα, αλλα φαινεται πως ειστε "καλής παστας" ανθρωποι) θα βγει εξαιρετικός ανθρωπος με αξιες και ιδανικα!!! Με το καλο λοιπον!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Κορίτσι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ sorry που πεταγομαι αλλα ΧΑΡΗΚΑ!!!! @Ungry girl καμάρι μου προσπαθησε να μην αγχωνεσαι please κάνε οτι σε κανει να νοιώθεις ανετα εγω βάλε εχω χοριακη απο 83 στις 17-2 600 στις 21-2 κ φοβαμαι αντι να χαιρομαι!!! Να χαιρεσαι που επιασες φυσιολογικά κ να πέρνεις δύναμη από αυτό είναι η 4η εξωσωματικη για να δω 3ψηφιο...με χαμηλές χοριακες που δεν εφτασαν στα δικα σου νουμερα ποτε εκατσα χαλαρωσα πήρα την εγκριση της επιτροπής κ περιμένω το Σαββατο να κάνω την 3η χοριακη κ πρώτο υπέρηχο...πάρε θαρρος οχι για το σπορι ειναι μια χαρα εκει αλλα για σένα!!

Ααα κοριτσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ 

Και παρα πολύ σεξ όλες να ιδρωνει...το σεντόνι...μωρε κ ο παγκος της κουζίνας κ το λουτρο παντουουουου!!!!

Με το καλό ο πρώτος σου υπέρηχος!! Όλα θα πάνε τέλεια!!

Κάτσε ομως βρε παιδί μου με το σεξ να ανοίξει λίγο ο καιρός κρυώνουμε κιολας!προς το παρόν στο κρεββατι μην κρυώσει ο ποπος μας!!:P

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

@anemona1981 @anemoni1989 κοπέλα μου!! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου!!!! Είχες συμπτώματα? Ένιωθες κάτι?? Πες καμία λεπτομέρεια και για τις επαφουλες σας αυτό το μήνα! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!

Πεσ' τα ρε φίλη!

@Ungry girl κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε!! Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και στο σπορακι σου! Μια χαρά είναι η χοριακή σου!

@ada32 με το καλό να ακούσετε και καρδούλα!! Περιμένουμε νέα από το γιατρό!

@marillia καλά κάνατε και είχατε και σήμερα επαφουλα! Θα το προσπαθήσω κι εγώ τώρα το μεσημέρι.. ελπίζω να μου έρθει ορεξατο όπως χθες το αγόρι μου!

@Nati85 μου γιατί μου είσαι πεσμένη?? 

nai κοριτσι μου θα σας  ενημερωσω!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Με το καλό ο πρώτος σου υπέρηχος!! Όλα θα πάνε τέλεια!!

Κάτσε ομως βρε παιδί μου με το σεξ να ανοίξει λίγο ο καιρός κρυώνουμε κιολας!προς το παρόν στο κρεββατι μην κρυώσει ο ποπος μας!!:P

Εσυ απο πανω κ μη βγαζεις τα παντα σε νοιωθω...τοτε (πριν 25 μερες ) σχεδον ντυμενοι καναμε δουλειες πονηρες εαν παρακρυωνεις air condition fulll ασε ρη δεη να γραφει 

• Χαχα 2

πρίν από 19 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Αγάπη είναι ο αγώνας του άντρα μου πήγαμε με δωρητη αυτη την φορά όλα τα οφειλω στον αντρα μου που καταλαβε οτι μια ζωη είναι πιο σημαντική από τα πάντα βεβαιως με ψυχολογια στα ταρταρα οταν καναμε τα διαδικαστικα αλλα ελπιζω να του δώσω εναν 2μετρο παιδαρα κουκλο σαν εκεινο!!

πολλα μπραβο σε ολες εσας που κανετε εξωσωματικη ! να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και πολυ καλη!   μπραβο στο κουραγιο σας

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Σήμερα έκανα αιματολογικές και κολπική καλλιέργεια (τα περισσότερα αποτελέσματα θα τα έχω το απόγευμα, αλλά μου είπαν κάποια θα είναι έτοιμα την Τρίτη). Σάββατο πάω για σαλπιγγογραφία και ΑΜΗ.

Καλά αποτελέσματα!!!  

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!Να σαι καλα και στις δικές σου χαρες και των υπολοιπων κοριτσιων συντομα!!!! Συμπτώματα ειχα τα ιδια με την προηγούμενη εγκυμοσυνη... Πονους χαμηλά και στη μεση (αλλα διαφορετικούς από τους πονους περιοδου), πρησμενο στηθος, τσούξιμο στις θηλές, κοιμάμαι αρκετα τα μεσημερια, λαχανιάζω ευκολα με λίγο περπατημα... Επίσης, προφανως ηταν καθυστερημένη σύλληψη, αφού 29η μερα ειχα μια σταγονα αιμα, 31η μερα χοριακη 6 (και κλαμα, κακο, στεναχωρια εγω αφου πιστευα ηταν παλλίνδρομη) και μια βδομαδα μετα 287!!!! Ουτε τωρα που τα γραφω δεν τ πιστευω!!!! Μακαρι να πανε όλα καλα αυτή την φορα και να βγει το προαίσθημα μου που είναι πολύ θετικό και αισιοδοξο!!!!!

Όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου!! Σε λίγους μήνες θα το έχεις αγκαλίτσα!❤

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

Ένα έχω να σας πω έβαλα να δω power of love σκαι..τι να λέμε τώρα...:cool:

Χαχαχαχα χθές δεν το προλαβα.. αλλά σήμερα το έβαλα να δω.. πόσο πλαστικές μπαρμπι όλες!!! Να εγώ έτσι πάω σούπερ μάρκετ ας πούμε.. Χαχαχαχα

@MelinaFo και @Dimitr@17 αύριο πρωί τεστακι????

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , DIMITRAS είπε:

Εσυ απο πανω κ μη βγαζεις τα παντα σε νοιωθω...τοτε (πριν 25 μερες ) σχεδον ντυμενοι καναμε δουλειες πονηρες εαν παρακρυωνεις air condition fulll ασε ρη δεη να γραφει 

Χαχαχαχα οκ θα φοράω τα μισά!γίνεται η δουλειά και έτσι!

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

Καλά αποτελέσματα!!!  

Χαχαχαχα χθές δεν το προλαβα.. αλλά σήμερα το έβαλα να δω.. πόσο πλαστικές μπαρμπι όλες!!! Να εγώ έτσι πάω σούπερ μάρκετ ας πούμε.. Χαχαχαχα

Εγώ να δεις πως πάω!! Αλλά από τότε που βλέπω power of love έχω χαλάσει δύο μπουκαλάκια μεικ απ. Το ένα το έβαλα εχθές με την @MelinaFo το άλλο σήμερα στην παιδική χαρά!χαχαχαχαχα!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, zina7777 είπε:

Μας δουλευε η Θεοπουλα.Κοβεται το σεξ τελικα..αγνωστο για ποσο ακομα..

Αν και δεν τον κοβω να μ αγγιζει γενικως στην εγκυμοσυνη.

χαχαχαχα !! εμεις προς το παρον εχουμε κ μαλιστα ξεχναει οτι ειμαι εγκυος . αλλα μολις δει την κοιλια μετα , δεν θα θελει . ειμαι σιγουρη.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vila είπε:

Καλά αποτελέσματα!!!  

Ναι μωρε θα κατουρησουμε ενα τεστακι ακομα!

tpnxp3.png

πρίν από 30 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Μπράβο βρε παιδιά!!! Έτσι είναι! Αυτό το μικρό πλασματακι που  θα φέρετε στη ζωή είναι ότι πιό σημαντικό!!❤ Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και μόνο χαρές στη ζωή σας!

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχα οκ θα φοράω τα μισά!γίνεται η δουλειά και έτσι!

Εγώ να δεις πως πάω!! Αλλά από τότε που βλέπω power of love έχω χαλάσει δύο μπουκαλάκια μεικ απ. Το ένα το έβαλα εχθές με την @MelinaFo το άλλο σήμερα στην παιδική χαρά!χαχαχαχαχα!

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Α, εγώ έτσι ξυπνάω. Από φυσικού μου!

Και μια καπελαδουρα σίγουρα τη φοράτε μέσα στο σπίτι όταν κάνετε τίς δουλειές σας.. 

XDXPp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Vila είπε:

Μπράβο βρε παιδιά!!! Έτσι είναι! Αυτό το μικρό πλασματακι που  θα φέρετε στη ζωή είναι ότι πιό σημαντικό!!❤ Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και μόνο χαρές στη ζωή σας!

Και μια καπελαδουρα σίγουρα τη φοράτε μέσα στο σπίτι όταν κάνετε τίς δουλειές σας.. 

Α φυσικά και μπότες πάνω από το γόνατο φοραμε η @alina80 πιστεύω ότι βάζει και ψεύτικες βλεφαρίδες καθημερινά 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...