Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Ευχομαι να κανεις πολυ καιρο να τη δεις φιλη.κι εσυ κι ολες οι "εν αναμονη".

Αυτος ο μηνας ηταν γουρικος για πολλα κοριτσια ...μακαρι να ειμαι κ εγω σε αυτο το γκρουπ..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 40 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@MelinaFo τι κανεις?δεν κανεις κανενα τεστακι εσυ που τα εχεις κ πολλα?

Θα κανω αυριο το πρωι αν δεν εχω αλλα σημαδια! Εσυ πως εισαι?

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Θα κανω αυριο το πρωι αν δεν εχω αλλα σημαδια! Εσυ πως εισαι?

Κ εγω τιποτα ακομα...μονο μεποναει η κοιλια μου σαν να ειναι να αδιαθετησω...εχω υγρα..τι να πω..θα περιμενω...

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εγω τιποτα ακομα...μονο μεποναει η κοιλια μου σαν να ειναι να αδιαθετησω...εχω υγρα..τι να πω..θα περιμενω...

την τελευταια φορα τι κυκλο ειχες κανει??? ειχες καθυστερηση αν θυμαμαι καλά....

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

την τελευταια φορα τι κυκλο ειχες κανει??? ειχες καθυστερηση αν θυμαμαι καλά....

Συνηθως εχω 30αρι..μονο τον προηγ μηνα ειχα 3-4μερες καθυστερηση...

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οσο δεν ερχεται εχουμε βασιμες ελπιδες!

@anemoni1989 μια τελειομηνη ευκολη εγκυμοσυνη!

tpnxp3.png

πρίν από 32 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@ntemiiiiii @Nati85 Ευχαριστω παρα πολύ!!!! Μακαρι όλα να πανε κατευχην για ολες μας και με το καλό να ακολουθήσετε και οι υπολοιπες!!!

Κοριτσια, αν ξεχασανα ευχαριστησω καποια δεν το εκανα σκοπιμα!!! Εχω χασει τα αυγα και τα πασχάλια!!!!!! :P

Κορίτσι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ sorry που πεταγομαι αλλα ΧΑΡΗΚΑ!!!! @Ungry girl καμάρι μου προσπαθησε να μην αγχωνεσαι please κάνε οτι σε κανει να νοιώθεις ανετα εγω βάλε εχω χοριακη απο 83 στις 17-2 600 στις 21-2 κ φοβαμαι αντι να χαιρομαι!!! Να χαιρεσαι που επιασες φυσιολογικά κ να πέρνεις δύναμη από αυτό είναι η 4η εξωσωματικη για να δω 3ψηφιο...με χαμηλές χοριακες που δεν εφτασαν στα δικα σου νουμερα ποτε εκατσα χαλαρωσα πήρα την εγκριση της επιτροπής κ περιμένω το Σαββατο να κάνω την 3η χοριακη κ πρώτο υπέρηχο...πάρε θαρρος οχι για το σπορι ειναι μια χαρα εκει αλλα για σένα!!

Ααα κοριτσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ 

Και παρα πολύ σεξ όλες να ιδρωνει...το σεντόνι...μωρε κ ο παγκος της κουζίνας κ το λουτρο παντουουουου!!!!

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Συνηθως εχω 30αρι..μονο τον προηγ μηνα ειχα 3-4μερες καθυστερηση...

Εγω θα περιμενα 2 - 3 μερες ακομα και μετα θα εκανα τεστακι... Εγω νομιζα ειχα κανει νωρίτερα ωορρηξια και εφαγα ακυρο!!!! Αχαχαχαχχαχαχα

Θα εισαι και πιο σιγουρη και δεν αλλαζει και το αποτέλεσμα! (στο λεω επειδή εγω αγχωθηκα με τα τεστ που εβγαιναν ντεμι και δεν ημουν και σιγουρη...να μην σ αναφερω το σοκ με την 6αρα χοριακη.....)

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , DIMITRAS είπε:

Κορίτσι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ sorry που πεταγομαι αλλα ΧΑΡΗΚΑ!!!! @Ungry girl καμάρι μου προσπαθησε να μην αγχωνεσαι please κάνε οτι σε κανει να νοιώθεις ανετα εγω βάλε εχω χοριακη απο 83 στις 17-2 600 στις 21-2 κ φοβαμαι αντι να χαιρομαι!!! Να χαιρεσαι που επιασες φυσιολογικά κ να πέρνεις δύναμη από αυτό είναι η 4η εξωσωματικη για να δω 3ψηφιο...με χαμηλές χοριακες που δεν εφτασαν στα δικα σου νουμερα ποτε εκατσα χαλαρωσα πήρα την εγκριση της επιτροπής κ περιμένω το Σαββατο να κάνω την 3η χοριακη κ πρώτο υπέρηχο...πάρε θαρρος οχι για το σπορι ειναι μια χαρα εκει αλλα για σένα!!

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.συγχαρητηρια για τον αγωνα την υπομονη και τη δυναμη σου.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Ολα να σου πανε καλυτερα απο καλα! Τελεια! 

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Εγω θα περιμενα 2 - 3 μερες ακομα και μετα θα εκανα τεστακι... Εγω νομιζα ειχα κανει νωρίτερα ωορρηξια και εφαγα ακυρο!!!! Αχαχαχαχχαχαχα

Θα εισαι και πιο σιγουρη και δεν αλλαζει και το αποτέλεσμα! (στο λεω επειδή εγω αγχωθηκα με τα τεστ που εβγαιναν ντεμι και δεν ημουν και σιγουρη...να μην σ αναφερω το σοκ με την 6αρα χοριακη.....)

Κοιτα εκανα ενα τεστακι 3 μερες πριν κ βγηκε αρνητικο οποτε δεν εχω κ πολλα να ελπιζω...

πρίν από 2 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Σε ευχαριστω παααααρα πολύ!!! Οι ευχες σου και η χαρα σου εχουν ιδιαιτερη αξια για εμενα!!!! Εχεις περασει τοσα, και χαιρεσαι με τη χαρα μου!!!! Να σαι καλα κοπελα μου!!!! Με το καλο ναακουσεις την καρδουλα του μωρου σας!!!! (ή των μωρων σας!!! Διαβασα παιζει και αυτό σαν ενδεχομενο!!!)!!! Ότι καλύτερο ευχομαι!!! Για ολες μας και με το καλο να ακούσουμε και θετικα νεα συντομα από τα κορίτσια που προσπαθουν!!!

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...