Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Ungry girl είπε:

λοιπων για να μη γεννιουντε αποροιες και παρεξιγησεις η το χαρτι τις χοριακης λεει μεχρη 4η εβδομαδα 750 ! οκ? εγω ειμι 4+ και εχει περασει το 750 με μια μονο μοναδα!  διπλασιαστηκε οριακα! ειναι λογικη νομιζω η ανυχυχεια! αλλα ας μη το συνεχισουμε αλλο δε ν θεωρο πως υπαρχει λογος! λαθος δικο μου που εγραψα την ανυσυχεια μου!

Ο γιατρός σου θα σου πει, εσύ κάνε θετικές σκέψεις!Δεν πρέπει να τα πηγαίνεις και πολύ καλά πάντως με τους γυναικολόγους!ε;χαχα

1 hour ago, depyfr είπε:

κοριτσια πηρα και εγω τα αποτελεσματα 1180 μοναδες.πφφφφφ ειχα μια αγωνια:)

Συγχαρητήρια!!!

1 hour ago, iwannar είπε:

Οκ πηρα τον γιατρο κ μιλησα.. σε 2 μερες κλεινω τον 1ο μηνα..

Τέλεια!!!

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?ακομα καθαρο το τοπιο..

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα ! Εμενα ηταν πολυ περιεργη φαση,  εκανα ενα τεστ 31η μερα και βγηκε αχνο θετικο,  τρεχω για χοριακη και παιρνω αποτελεσμα 6... Κλαμα,  κακο οπως καταλαβαινεις,  λςω θα αδιαθετησω αφού προφανως δεν προχωρησε και για αυτο και χαθηκα.. Ψυχολογικα ημουν ρακος.. Με τα πολλα,  επειδη η περιοδος ηταν απουσα,  ρπανελαβα χθες,  6μερες μετα και ηταν 287!!!Απο την κολαση στον παραδεισο!!

Συγχαρητήρια!!!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Έχω χάσει νέα?δεν προλαβαίνω να διαβάσω κάτι πήρε το μάτι μου!! @anemoni1989 και ήθελα να σου στείλω σήμερα τι κάνεις σε είχα στο μυαλό μου!!συγχαρητήρια κορίτσι μου!!εύχομαι τα καλύτερα και να δεις με το καλό το σπορακι σου!!!:-D

@Ungry girl αντε να σε πάρει ο γιατρός να δούμε τι θα σου πει.πιστευω όλα είναι μια χαρά!πες του ότι ανησυχείς και για ποιον λόγο  και ότι όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα να σε δει.

@Vila δεν ξέρω κουράστηκα με πολλά πράγματα.ενταξει δεν θέλω να γκρινιάζω ομως υγεία πάνω απ' όλα!

@marillia είδες μπορει κι άλλες φορές να σταματούσες νωρίς!ε ε ε έρχεται το σπορακι!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

ευχαριστω κοριτσι!  εσυ εχετε πλεον επαφες??

Μας δουλευε η Θεοπουλα.Κοβεται το σεξ τελικα..αγνωστο για ποσο ακομα..

Αν και δεν τον κοβω να μ αγγιζει γενικως στην εγκυμοσυνη.

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?ακομα καθαρο το τοπιο...

Μηπως ηρθε η ωρα?

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

Μας δουλευε η Θεοπουλα.Κοβεται το σεξ τελικα..αγνωστο για ποσο ακομα..

Αν και δεν τον κοβω να μ αγγιζει γενικως στην εγκυμοσυνη.

Μηπως ηρθε η ωρα?

Μπα ..νομιζω τσαμπα θα παει αν κανω...νιωθω πονο στην κοιλια παλι οπως ειναι οταν ειναι να αδιαθετησω...το ιδιο ενιωθα κ χθες το βραδυ κ ηταν κ ο λογος π δεν ειχαμε επαφη...

@ntemiiiiii @Nati85 Ευχαριστω παρα πολύ!!!! Μακαρι όλα να πανε κατευχην για ολες μας και με το καλό να ακολουθήσετε και οι υπολοιπες!!!

Κοριτσια, αν ξεχασανα ευχαριστησω καποια δεν το εκανα σκοπιμα!!! Εχω χασει τα αυγα και τα πασχάλια!!!!!! :P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Μπα ..νομιζω τσαμπα θα παει αν κανω...νιωθω πονο στην κοιλια παλι οπως ειναι οταν ειναι να αδιαθετησω...το ιδιο ενιωθα κ χθες το βραδυ κ ηταν κ ο λογος π δεν ειχαμε επαφη...

Αυριο πρωι ομως?δεδομενου οτι θα ναι καθαρο το τοπιο?κυπελακι,τσισακια,βουτα και χαμογελακι..και καπακι αναρτηση εδω..και μετα ολοι οι αλλοι...

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@ntemiiiiii @Nati85 Ευχαριστω παρα πολύ!!!! Μακαρι όλα να πανε κατευχην για ολες μας και με το καλό να ακολουθήσετε και οι υπολοιπες!!!

Κοριτσια, αν ξεχασανα ευχαριστησω καποια δεν το εκανα σκοπιμα!!! Εχω χασει τα αυγα και τα πασχάλια!!!!!! :P

Νασαι καλά κορίτσι μου κι εσύ!Με το καλό!

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Αυριο πρωι ομως?δεδομενου οτι θα ναι καθαρο το τοπιο?κυπελακι,τσισακια,βουτα και χαμογελακι..και καπακι αναρτηση εδω..και μετα ολοι οι αλλοι...

Ενταξει θα το σκεφτω αν δεν εχει ερθει μεχρι αυριο...α  ξεχασα να πω οτο εχω κ πολλα υγρα 

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

:)

@anemoni1989 τι περιπετεια ομορφη που ειχες??συγχαρητηρια..με καλο οι χοριακες σου κ ολα τα υπολοιπα κ σου ευχομαι απο καρδιας μονο τα καλυτερα

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ενταξει θα το σκεφτω αν δεν εχει ερθει μεχρι αυριο...α  ξεχασα να πω οτο εχω κ πολλα υγρα 

Μη μου λες τετοια και με ξεσηκωνεις.κανω αγωνα να μη σε παρασυρω.καλα πολυυυ τα υγρα.τωρα οσο για τους πονους σου ειπα.μη βασιζεσαι και πολυ.μοιαζουν πολυ.να εισαι ηρεμη..και να κινεισαι ρομαντικα.ποτε δεν αναμενεις??

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Μη μου λες τετοια και με ξεσηκωνεις.κανω αγωνα να μη σε παρασυρω.καλα πολυυυ τα υγρα.τωρα οσο για τους πονους σου ειπα.μη βασιζεσαι και πολυ.μοιαζουν πολυ.να εισαι ηρεμη..και να κινεισαι ρομαντικα.ποτε δεν αναμενεις??

Σημερα υποτιθεται περιμενω καθως ειμαι 30ημερα σε 30αρι κυκλο...

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@anemoni1989 τι περιπετεια ομορφη που ειχες??συγχαρητηρια..με καλο οι χοριακες σου κ ολα τα υπολοιπα κ σου ευχομαι απο καρδιας μονο τα καλυτερα

Όπως το ειπες!!! Περιπετεια!!!! Πήγα και ήρθα λεμε!!!!! Αχαχαχαχχαχαχχχαχαχαχα

Τελος καλο, όλα καλα όμως!!!! Μακαρι να συνεχισουν ετσι!!!!!! Αντε μακαρι να εχεις και συ ευχαριστα νεα να μας πεις!!!!Με το καλό ευχομαι!!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Όπως το ειπες!!! Περιπετεια!!!! Πήγα και ήρθα λεμε!!!!! Αχαχαχαχχαχαχχχαχαχαχα

Τελος καλο, όλα καλα όμως!!!! Μακαρι να συνεχισουν ετσι!!!!!! Αντε μακαρι να εχεις και συ ευχαριστα νεα να μας πεις!!!!Με το καλό ευχομαι!!!!

Μακαρι να ερθει κ.μενα η σειρα μου γλυκια μου...

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σημερα υποτιθεται περιμενω καθως ειμαι 30ημερα σε 30αρι κυκλο...

Ευχομαι να κανεις πολυ καιρο να τη δεις φιλη.κι εσυ κι ολες οι "εν αναμονη".

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...