Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Εμενα σημερα πηγε για σπερμοδιαγραμμα πρωτη φορα.. αποτελεσματα το σαββατο... κ εγω το σαββατο θα κανω θυροειδη κ αλλες ορμονικες ( αμη, προλακτινη, lh fsh E2 και τα μυαλα στα καγκελα) και βιταμινες d k B12 κ ασβεστιο. Γενικο ρεκτιφιε.... Ευχομαι να βγουν καλες οπως κ οι προηγουμενες, απλα φοβαμαι οτι αν βγουν ολες καλες τοτε δε μπορω να διορθωσω τιποτα κ απλα αναμενω.... Θυμησε μου ηλικιες και ποσο καιρο προσπαθειτε.... 

Κι εμένα αυτές τις βιταμίνες μου τοι έγραψε για τώρα lh fsh έχω κανέι το Δεκέμβρη και ήταν τέλειες μου είπε η γυναικολογος 31 και 40 ειναι οι ηλικίες μας! Το πιπινι είμαι εγώ!!! Προσπαθούμε χαλαρα από το κκαλοκαίρι και αυτό το μήνα πηγα πιο στοχευμενα έκανα και τεστακια οωρρηξιας. Ο άντρας μου λέει "θα περιμένω να αδιαθετησεις πρωτα και μετά σπερμοδιαγραμμα, μην το κάνω τζαμπα αν το πιασαμε!" Χαχα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

με συγχωρειτε λοιπων δεν εχω σκοπο να σας ξανα ταραξω! φιλια

κοιταξα κ το δικο μου χαρτι κ λεει 4η-5η βδομαδα 75-2600!οτι κ της Μαντης!στο 2ο μικροβιολογικο που εκανα την επομενη δεν λενε καν τιμες διπλα γτ ειναι σχετικο!αφου σου διπλασιαστηκε μην αγχωνεσαι!θα σου προτεινα να μην κανεις αλλη χοριακη κ να πας δευτερα για υπέρηχο!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

με συγχωρειτε λοιπων δεν εχω σκοπο να σας ξανα ταραξω! φιλια

Αννούλα μην το παίρνεις στραβά. Να βοηθήσουμε προσπαθούμε. Μπορεί με λάθος τρόπο, μην αρπάζεσαι όμως. Και επειδή είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη και είμαι και από αυτές που είμαι αυστηρή εγώ δεν θα σου ξαναπώ τίποτα. Αν σε βοηθάει μοιράσου τις ανησυχίες σου και τους φόβους σου. Εγώ άλλωστε είμαι σίγουρη ότι όλα είναι μία χαρά και η εγκυμοσύνη σου θα εξελιχτεί ομαλά!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Κι εμένα αυτές τις βιταμίνες μου τοι έγραψε για τώρα lh fsh έχω κανέι το Δεκέμβρη και ήταν τέλειες μου είπε η γυναικολογος 31 και 40 ειναι οι ηλικίες μας! Το πιπινι είμαι εγώ!!! Προσπαθούμε χαλαρα από το κκαλοκαίρι και αυτό το μήνα πηγα πιο στοχευμενα έκανα και τεστακια οωρρηξιας. Ο άντρας μου λέει "θα περιμένω να αδιαθετησεις πρωτα και μετά σπερμοδιαγραμμα, μην το κάνω τζαμπα αν το πιασαμε!" Χαχα! 

Εμεις ειμαστε κ οι 2 28.... Αρκετα μικροι για αυτο κ κανεις στην αρχη δε μας εγραφε εξετασεις.... Ξεκινησαμε να προσπαθουμε Αυγουστο κ μονο αυτο το μηνα δε προσπαθησαμε.. Τεστακια ωορρηξιας 4 μηνες χρησιμοποιω....... συνολο δηλαδη 6 μηνες προσπαθειας... Αλλες κοπελες στην ηλικια μου πιανουν αμεσως, κ λιγο με ειχε στεναχωρησει αυτο στην αρχη...... Αλλα μετα σκεφτηκα 6 μηνες δεν ειναι κ τοσος πολυς καιρος.... ελπιζω οντως να το πιασατε κ να αποφυγετε την ταλαιπωρια των εξετασεων!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα ! Εμενα ηταν πολυ περιεργη φαση,  εκανα ενα τεστ 31η μερα και βγηκε αχνο θετικο,  τρεχω για χοριακη και παιρνω αποτελεσμα 6... Κλαμα,  κακο οπως καταλαβαινεις,  λςω θα αδιαθετησω αφού προφανως δεν προχωρησε και για αυτο και χαθηκα.. Ψυχολογικα ημουν ρακος.. Με τα πολλα,  επειδη η περιοδος ηταν απουσα,  ρπανελαβα χθες,  6μερες μετα και ηταν 287!!!Απο την κολαση στον παραδεισο!!

@anemona1981 @anemoni1989 κοπέλα μου!! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου!!!! Είχες συμπτώματα? Ένιωθες κάτι?? Πες καμία λεπτομέρεια και για τις επαφουλες σας αυτό το μήνα! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!

πρίν από 17 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Ungry girl ενα θα σου πω

Την χοριακη σου να ειχα κ τι στον κοσμο!!!

Πεσ' τα ρε φίλη!

@Ungry girl κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε!! Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και στο σπορακι σου! Μια χαρά είναι η χοριακή σου!

@ada32 με το καλό να ακούσετε και καρδούλα!! Περιμένουμε νέα από το γιατρό!

@marillia καλά κάνατε και είχατε και σήμερα επαφουλα! Θα το προσπαθήσω κι εγώ τώρα το μεσημέρι.. ελπίζω να μου έρθει ορεξατο όπως χθες το αγόρι μου!

@Nati85 μου γιατί μου είσαι πεσμένη?? 

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

"Τα μεγάλα" - κυριολεκτικά και μεταφορικά ε; χαχαχα

Χαχαχα γμσετα αααα ολα κ ολα εγω μεγαλυτερο 

Ασχετο εδω λενε η μπαλατσινου ετων 47 μπορει να ειναι εγκυος!

Ε θα προλαβουμε τι στο καλο χαχαχαχ 

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχα γμσετα αααα ολα κ ολα εγω μεγαλυτερο 

Ασχετο εδω λενε η μπαλατσινου ετων 47 μπορει να ειναι εγκυος!

Ε θα προλαβουμε τι στο καλο χαχαχαχ 

Εντάξει λίγο μεγαλύτερο εσύ (δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας)

Χαχαχα! Η Μπαλατσινού αν είναι έγκυος είναι το 4ο όμως. Εμείς είπαμε τρέχουμε....

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

@alina80 όλα οκ με τις εξετάσεις?

Σήμερα έκανα αιματολογικές και κολπική καλλιέργεια (τα περισσότερα αποτελέσματα θα τα έχω το απόγευμα, αλλά μου είπαν κάποια θα είναι έτοιμα την Τρίτη). Σάββατο πάω για σαλπιγγογραφία και ΑΜΗ.

πρίν από 13 λεπτά , Vila είπε:

@anemona1981 @anemoni1989 κοπέλα μου!! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου!!!! Είχες συμπτώματα? Ένιωθες κάτι?? Πες καμία λεπτομέρεια και για τις επαφουλες σας αυτό το μήνα! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!

Πεσ' τα ρε φίλη!

@Ungry girl κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε!! Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και στο σπορακι σου! Μια χαρά είναι η χοριακή σου!

@ada32 με το καλό να ακούσετε και καρδούλα!! Περιμένουμε νέα από το γιατρό!

@marillia καλά κάνατε και είχατε και σήμερα επαφουλα! Θα το προσπαθήσω κι εγώ τώρα το μεσημέρι.. ελπίζω να μου έρθει ορεξατο όπως χθες το αγόρι μου!

@Nati85 μου γιατί μου είσαι πεσμένη?? 

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ!!!Να σαι καλα και στις δικές σου χαρες και των υπολοιπων κοριτσιων συντομα!!!! Συμπτώματα ειχα τα ιδια με την προηγούμενη εγκυμοσυνη... Πονους χαμηλά και στη μεση (αλλα διαφορετικούς από τους πονους περιοδου), πρησμενο στηθος, τσούξιμο στις θηλές, κοιμάμαι αρκετα τα μεσημερια, λαχανιάζω ευκολα με λίγο περπατημα... Επίσης, προφανως ηταν καθυστερημένη σύλληψη, αφού 29η μερα ειχα μια σταγονα αιμα, 31η μερα χοριακη 6 (και κλαμα, κακο, στεναχωρια εγω αφου πιστευα ηταν παλλίνδρομη) και μια βδομαδα μετα 287!!!! Ουτε τωρα που τα γραφω δεν τ πιστευω!!!! Μακαρι να πανε όλα καλα αυτή την φορα και να βγει το προαίσθημα μου που είναι πολύ θετικό και αισιοδοξο!!!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...