Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Alekagala είπε:

Οταν ειναι για χοριακη πρεπει να την κανεις στο ιδιο εργαστηριο γιατι διαφέρουν οι αντιδραστήρες τους και βγάζουν αλλες τιμες.....  Πιστεύω πως μια χαρα ειναι η χοριακη σου με το καλο κοπελάρα μου!!!! 

ναι αλλα ηταν πολυ. μακρια το αλλο εργαστήριο και γι'αυτό αναγκαστήκαμε να το κανουμε σε αλλο. εγω  στης 20 Ιουνίου εκανα την ωολυψια. πυστευω καλα τα παω.. Ευχαριστώ για το κουράγιο κοριτσι μου.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

βρε αγαπες να σας ρωτήσω Μήπως σας έχει συμβεί και εσάς.Όταν εχω οωρηξια πρίζεται η κοιλιά μου και νιώθω ένα βάρος.στην επαφή όμως ποναω παρα πολυ.βρίσκει το πεος στο ενδομήτριο και πονάω φριχτά σε ότι στάση και αν είμαστε.Και δεν το ευχαριστιέμαι.τι γίνεται μήπως χαμηλώνει η μητρα στην οωρηξια?Γιατί δεν εχω τέτοιο θέμα τις αλλες μερες του κυκλου.

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

βρε αγαπες να σας ρωτήσω Μήπως σας έχει συμβεί και εσάς.Όταν εχω οωρηξια πρίζεται η κοιλιά μου και νιώθω ένα βάρος.στην επαφή όμως ποναω παρα πολυ.βρίσκει το πεος στο ενδομήτριο και πονάω φριχτά σε ότι στάση και αν είμαστε.Και δεν το ευχαριστιέμαι.τι γίνεται μήπως χαμηλώνει η μητρα στην οωρηξια?Γιατί δεν εχω τέτοιο θέμα τις αλλες μερες του κυκλου.

Εμενα μου συμβαινει αλλα με συγκεκριμενες στασεις. Ισως να ειναι κ κατασκευαστικο το θεμα βεβαια καλο ειναι να ενημερωσεις κ τον γιατρο σου γιατι ποτε δεν ξερεις.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

και εγω το παθαινω σε συγκεκριμενες στασεις και συγκεκριμενες μερες..βασικα σε μια συγκεκριμένη ποναω....δε νομιζω οτι εχεις καποιο θεμα απλα πιθανον λιγο περισσότερη ευαισθησία σε σχεση με τις υπολοιπες!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

αγαπες ξαλησπερα και βοήθεια.. θυμαστε που σας ειπα οτι μαζι με ρα φαρμακα την υτρογεσταν 100 που περνω 6 χάπια την ημερα εχω καθε πρωί και ενα κολπικό τζελ?? ε εχω τρεις μερες ( πριν την πρώτη χοριακη) που αυτο το τζελ οταν σκουπιζομαι και μενη στο χάρτη υγειας "σαν μυζήθρα" εχουν ενα καφε χρομα ΟΧΙΙΙ ωμος ολοι τξν ημερα μερικες φορες σας θυμίζω οτι στης 20-6 εκανα ωολυψια στης 25 -6 ΕΜ και στης 6-7 χοριακη που ηταν 62.3 

επανάληψη χοριακης σημερα 8_7 σε αλλο εργαστήριο 103.5.. αρχίζω να ανησυχώ όμως για τα καφε αυτα που θυμυζω δεν ειναι υγρά ειναι τα κομμάτια απο το τζελ το κολπικό... συγνώμη πο το τράβηξα τοσο αλλα βοήθεια

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, laureta είπε:

αγαπες ξαλησπερα και βοήθεια.. θυμαστε που σας ειπα οτι μαζι με ρα φαρμακα την υτρογεσταν 100 που περνω 6 χάπια την ημερα εχω καθε πρωί και ενα κολπικό τζελ?? ε εχω τρεις μερες ( πριν την πρώτη χοριακη) που αυτο το τζελ οταν σκουπιζομαι και μενη στο χάρτη υγειας "σαν μυζήθρα" εχουν ενα καφε χρομα ΟΧΙΙΙ ωμος ολοι τξν ημερα μερικες φορες σας θυμίζω οτι στης 20-6 εκανα ωολυψια στης 25 -6 ΕΜ και στης 6-7 χοριακη που ηταν 62.3 

επανάληψη χοριακης σημερα 8_7 σε αλλο εργαστήριο 103.5.. αρχίζω να ανησυχώ όμως για τα καφε αυτα που θυμυζω δεν ειναι υγρά ειναι τα κομμάτια απο το τζελ το κολπικό... συγνώμη πο το τράβηξα τοσο αλλα βοήθεια

Καλημέρα κ συγνώμη που πετάγομαι!!

Κάτι καφετιά είχα κ εγώ απο κολπικό τζελ προγεστερόνης, μαλιστα και κατά την εφαρμογή της είχα ρωτήσει το γιατρό κ μου είπε από αυτό είναι..μην τρελλαίνεσαι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Καλημέρα κ συγνώμη που πετάγομαι!!

Κάτι καφετιά είχα κ εγώ απο κολπικό τζελ προγεστερόνης, μαλιστα και κατά την εφαρμογή της είχα ρωτήσει το γιατρό κ μου είπε από αυτό είναι..μην τρελλαίνεσαι

σ'ευχαριστώ που απάντησες κορίτσι μου γτ φρικαρα.. kai telika esu eisai

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Alekagala είπε:

Και εγω αυτο νομιζω οτι ειναι καθαρα απο το τζελ....  Μη φοβασαι και μην αγχωνεσαι!!!! 

αχ Ευχαριστώ αγαπες αλλα γιατι πρέπει να ειναι σε καφε χρώμα. ή μήπως εχει μήνη απο προηγούμενη περιοδος??

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Alekagala είπε:

Λογικα ναι η αλλιως μηπως σε εγδαρε το έμβολο του τζελ?  Πριν 8χρονια εκανα τζελ ουτρογκεσταν και με ειχε γδαρει το έμβολο 

λες?? ετσι και αλλιώς  τα τελείωσα δεν θα ξανα πάρω τζελ τωρα περνώ ουτρογκεσταν τον 100 περνω 6 χάπια την ημερα.. αυτα τα υπολείμματα απο το τζελ ειναι οτι ποιο αηδιαστικό..

1 hour ago, Alekagala είπε:

Μακαρι να μη ξαναπάρεις τιποτα!! Ποτε θα πας παλι για χοριακη? 

Ευχαριστώ κοοριτσι μου.. αυριο ξαναπάω αλλα αυτα ταπου ειχα πριν να κανω την πρώτη χοριακη καιολα ηταν καλα με της δυο προηγούμενες χοριακες. 

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε; Κάνει ζέστη πάλι ή μου φαίνεται; 

Το ημερολόγιο μου λέει "6 μέρες πριν την επόμενη περίοδο". Το σώμα μου όμως λέει άλλα και δεν με αφήνει ούτε να ελπίζω. Άρχισαν ήδη τα συμπτώματα περιόδου (και όπως το βλέπω πάλι νωρίτερα θα αδιαθετήσω...). Λέτε οι βιταμίνες που παίρνω να έχουν μικρύνει τον κύκλο μου; 

πρίν από 32 λεπτά , alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε; Κάνει ζέστη πάλι ή μου φαίνεται; 

Το ημερολόγιο μου λέει "6 μέρες πριν την επόμενη περίοδο". Το σώμα μου όμως λέει άλλα και δεν με αφήνει ούτε να ελπίζω. Άρχισαν ήδη τα συμπτώματα περιόδου (και όπως το βλέπω πάλι νωρίτερα θα αδιαθετήσω...). Λέτε οι βιταμίνες που παίρνω να έχουν μικρύνει τον κύκλο μου; 

τι συμπτωματα εχεις???για τι κυκλο μιλαμε??ωορρηξια ξερεις ποτε ειχες?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...