Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Καλέ μην τον τρομαζεις άδικα τον ανθρωπο!! Ποιος το λέει ότι δεν είναι πολύ καλή?

δεν μου κανει εμανα για καλη οχι για καλη με μετρια τη θεωρω οχι και να ενθουσιαζομαστε ομως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , noni90 είπε:

@anemoni1989 τρελανε μας!!!!! Συγχαρητηρια, ηρεμη κ τελειομηνη να ειναι η εγκυμοσυνη σου!

@noni90 καλα αποτελέσματα με τις εξετάσεις σας! Είμαστε στην ίδια φάση και εμείς με τον ανδρα μου να κάνουμε εξετάσεις ως το τέλος του μήνα! Αντε να μας φύγει η αγωνία και να έχουμε κι εμείς τις χαρές της Ανεμονης και των υπολοίπων εγκυων εδώ μέσα!!!

λοιπων για να μη γεννιουντε αποροιες και παρεξιγησεις η το χαρτι τις χοριακης λεει μεχρη 4η εβδομαδα 750 ! οκ? εγω ειμι 4+ και εχει περασει το 750 με μια μονο μοναδα!  διπλασιαστηκε οριακα! ειναι λογικη νομιζω η ανυχυχεια! αλλα ας μη το συνεχισουμε αλλο δε ν θεωρο πως υπαρχει λογος! λαθος δικο μου που εγραψα την ανυσυχεια μου!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν μου κανει εμανα για καλη οχι για καλη με μετρια τη θεωρω οχι και να ενθουσιαζομαστε ομως!

Αυτά θα στα πει ο γιατρός όμως μην τα λέμε μόνοι μας!!! Γιατί ο φόβος μας παρασερνει σε λάθος συμπεράσματα!!! Όλες σου λέμε οτι ειναι πολύ καλό το νούμερο θα στο πει και ο αρμόδιος και θα ηρεμησεις βρε Αννουλα...!

@noni90 καλα αποτελέσματα με τις εξετάσεις σας! Είμαστε στην ίδια φάση και εμείς με τον ανδρα μου να κάνουμε εξετάσεις ως το τέλος του μήνα! Αντε να μας φύγει η αγωνία και να έχουμε κι εμείς τις χαρές της Ανεμονης και των υπολοίπων εγκυων εδώ μέσα!!!

Το θυμαμαι εμεις παμε μαζι σε χρονο προσπαθειας κ εξετασεις μαλλον χιχιχιχι! Εχεις κανει καμια ως τωρα? Εγω παπ καλλιεργεια, κολπικο υπερηχο κ υπερηχο θυρεοειδους. Βλεπω οτι βγαινουν ολες καλες κ χαιρομαι! Πιστευω συντομα θα εχουμε κ εμεις χαρες! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αυτά θα στα πει ο γιατρός όμως μην τα λέμε μόνοι μας!!! Γιατί ο φόβος μας παρασερνει σε λάθος συμπεράσματα!!! Όλες σου λέμε οτι ειναι πολύ καλό το νούμερο θα στο πει και ο αρμόδιος και θα ηρεμησεις βρε Αννουλα...!

ευχαριστω!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

λοιπων για να μη γεννιουντε αποροιες και παρεξιγησεις η το χαρτι τις χοριακης λεει μεχρη 4η εβδομαδα 750 ! οκ? εγω ειμι 4+ και εχει περασει το 750 με μια μονο μοναδα!  διπλασιαστηκε οριακα! ειναι λογικη νομιζω η ανυχυχεια! αλλα ας μη το συνεχισουμε αλλο δε ν θεωρο πως υπαρχει λογος! λαθος δικο μου που εγραψα την ανυσυχεια μου!

Είναι νομιζω ανησυχητικό αν την είχες πολυ κάτω από αυτή την τιμή! Λογικό είναι να ανησυχείς ως ενα σημειο και όταν θες και το μοιράζεσαι θα σε καθυσηχαζουμε εμείς με αγάπη! 

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσι ειναι λογικο να ανησυχεις, δε σου φωναξε καμια..... Απλα ειναι κριμα να αναλωνεσαι σε αυτην την ανησυχια, το αγχος δε θα σε βοηθησει σε αυτη τη περιπτωση μονο χειροτερα θα κανει τα πραγματα.. Πρεπει να εισαι ηρεμη για να βοηθησεις κ το σπορακι... νομιζω πως πρεπει να εχει τουλαχιστον 60% αυξηση η χοριακη για να θεωρειται καλη, αν διπλασιαστηκε ειναι καλο σημαδι! Εν πασει περιπτωσει εγω σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Το θυμαμαι εμεις παμε μαζι σε χρονο προσπαθειας κ εξετασεις μαλλον χιχιχιχι! Εχεις κανει καμια ως τωρα? Εγω παπ καλλιεργεια, κολπικο υπερηχο κ υπερηχο θυρεοειδους. Βλεπω οτι βγαινουν ολες καλες κ χαιρομαι! Πιστευω συντομα θα εχουμε κ εμεις χαρες! :)

Αυτά που έχεις κάνει έκανα κι εγώ! Τώρα έχω γραμμένες επαναληπτικό του θυρεοειδους μαζί με υπέρηχο και ο άνδρας μου σπερμοδιάγραμμα πρώτη φορά! Fingers crossed να έχω καλά να μοιραστώ next week!!

Αυτά που έχεις κάνει έκανα κι εγώ! Τώρα έχω γραμμένες επαναληπτικό του θυρεοειδους μαζί με υπέρηχο και ο άνδρας μου σπερμοδιάγραμμα πρώτη φορά! Fingers crossed να έχω καλά να μοιραστώ next week!!

Εμενα σημερα πηγε για σπερμοδιαγραμμα πρωτη φορα.. αποτελεσματα το σαββατο... κ εγω το σαββατο θα κανω θυροειδη κ αλλες ορμονικες ( αμη, προλακτινη, lh fsh E2 και τα μυαλα στα καγκελα) και βιταμινες d k B12 κ ασβεστιο. Γενικο ρεκτιφιε.... Ευχομαι να βγουν καλες οπως κ οι προηγουμενες, απλα φοβαμαι οτι αν βγουν ολες καλες τοτε δε μπορω να διορθωσω τιποτα κ απλα αναμενω.... Θυμησε μου ηλικιες και ποσο καιρο προσπαθειτε.... 

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ!!! Ειναι φρεσκο,  ουτε εγω το πιστεύω!!!! 

Μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!!!! 

Ειμαι σιγουρη πως μετα τη σαλπιγγογραφια θα εχεις και εσυ θετικα νεα συντομα!!! Πολλες κοπελες τα καταφεραν μετα!!!

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Το δικό μου λέει από 4 έως 5 εβδομάδα από 75 έως 2600 

Αννούλα όλες εδώ λέμε τις ανησυχείς μας τους φόβους μου ότι μας απασχολεί. Και είμαστε εδώ για να απαντάμε και αν μπορούμε από προσωπικά παραδείγματα να βοηθάμε... Μην αρπαζεσε επειδή σου λέμε ότι είναι τέλεια η χοριακη σου άλλωστε γιατροί δεν είμαστε αλλά βάση αυτά που έχουμε διαβάσει ξέρουμε ότι ο διπλασιασμός είναι τέλειος! Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να είμαστε ήρεμες και οι κοπέλες σε αναμονή αλλά ένα παραπάνω οι εγκυουλες! 

Εάν θες μπορώ να σου στείλω και το δικό μ χαρτί αν αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ποιο χαλαρή... 

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Το δικό μου λέει από 4 έως 5 εβδομάδα από 75 έως 2600 

Αννούλα όλες εδώ λέμε τις ανησυχείς μας τους φόβους μου ότι μας απασχολεί. Και είμαστε εδώ για να απαντάμε και αν μπορούμε από προσωπικά παραδείγματα να βοηθάμε... Μην αρπαζεσε επειδή σου λέμε ότι είναι τέλεια η χοριακη σου άλλωστε γιατροί δεν είμαστε αλλά βάση αυτά που έχουμε διαβάσει ξέρουμε ότι ο διπλασιασμός είναι τέλειος! Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να είμαστε ήρεμες και οι κοπέλες σε αναμονή αλλά ένα παραπάνω οι εγκυουλες! 

με συγχωρειτε λοιπων δεν εχω σκοπο να σας ξανα ταραξω! φιλια

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Πάλι στραβά το πηρες.. δεν εννοούσα ότι μας ταραξες προς θεού εννοούσα ότι είναι καλό να ψάχνουμε κάποια πράγματα και είναι καλό αν μπορεί κάποια κοπέλα να μας βοηθήσει και να μας ηρεμήσει με τα λόγια της. 

jgJqp3.png

Just now, Ungry girl είπε:

Βρε καλο μ γτ αρπαζεσαι? Εσυ αν ακουγες τα δικα σου νεα απο μια αλλη κοπελα τι θα της ελεγες? Ειναι χαλια η χοριακη σου? Αφου δεν ειναι μια χαρα πολλαπλασιαζεται! Μην νευριαζεις χωρις λογο

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...