Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα ! Εμενα ηταν πολυ περιεργη φαση,  εκανα ενα τεστ 31η μερα και βγηκε αχνο θετικο,  τρεχω για χοριακη και παιρνω αποτελεσμα 6... Κλαμα,  κακο οπως καταλαβαινεις,  λςω θα αδιαθετησω αφού προφανως δεν προχωρησε και για αυτο και χαθηκα.. Ψυχολογικα ημουν ρακος.. Με τα πολλα,  επειδη η περιοδος ηταν απουσα,  ρπανελαβα χθες,  6μερες μετα και ηταν 287!!!Απο την κολαση στον παραδεισο!!

μπραβο βρε κοριτσι!!πολυ χαρηκα!!ολα καλα θα πανε θα δεις!!!θα το εχεις το σπορακι το 2018!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

κοριτσια πηρα και εγω τα αποτελεσματα 1180 μοναδες.πφφφφφ ειχα μια αγωνια:)

Μπραβο!!!! 

Εχουμε περισσοτερα νουμερα χοριακων παρα τεστακια!!!!

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

3 hours ago, Nati85 said:

Α ναι ωραία είμαστε μαζί!!!άντε να δούμε!δεν νομίζω να είναι καλό γιατι πλέον όλα μου έχουν συμβεί και πιο νωρίς και πιο αργά συμπτώματα να πονάω να μην πονάω..οπότε απλώς περιμένω περίοδο φυσικά έχω στο μυαλό μου και το θετικό σενάριο!

Καλημερααααα σε όλα τα κορίτσια!!

Το από πάνω κείμενο το έχω ξαναγράψει μην δίνεται σημασία δεν κατάλαβα πως το ξαναεμφανισε!!!

Μπορεί να συμβεί.μπορει να έγινε πιο μετά η ωορρηξία και να μην έχει ανέβει ακόμη τόσο η ορμόνη για να την ανιχνευσει η μπορεί απλώς να έκανε λάθος το τεστ. Αντίθετα το θετικό είναι πάντα σωστό.

το εκανα το τεστ στη δευτερη μερα καθυστερησης

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , marillia είπε:

Γι αυτό τα συζητάμε να σου φεύγει λίγο!!!Με την Παναγίτσα δίπλα σου μη φοβάσαι τίποτα!!!Οταν συμβαίνει η ατυχία τα ποσοστά μειώνονται για δεύτερη φορά!!!Εγώ νομίζω όταν μείνω έγκυος θα πλακώσω τις χοριακές και θα πρέπει κάποιος να με μαζεύει!!!!!Γι αυτό θέλω γιατρό δυναμικό!!!!

γαι γιατρο δυναμηκο δεν ξερω αλλα θα σε μαζευουμε εμεις!!!!!!!! δεν πρεπει τελεικα πολλες χοριακες μια δυο τελος! μετ γιατρο με τη μια!

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγώ λέω για αρχή να πας σε αυτόν που είναι κοντά σου για να έχεις άμεση πρόσβαση και μετά βλέπεις αν σου κάνει.

ναι εκει θα πας σε πρωτη φαση σιγουρα και βλεπω ακομα περιμενω να με παρει τηλ!

πρίν από 19 λεπτά , alina80 είπε:

Tι να της πω βρε Μελινάκι @MelinaFo πια. Τόσες της λέτε ότι είναι μία χαρά.

@Ungry girl πιστεύω ότι οποιο και να ήταν το νούμερο, η ίδια τρέλα θα σε έπιανε. Θα σου μιλήσω αυστηρά (και ξέρεις ότι μόνο από έννοια είναι): οι φόβοι και οι αγωνίες είναι κατανοητά και ως ένα σημείο το καταλαβαίνω. Ωστόσο, δεν το διαχειρίζεσαι σωστά. Σου συμβαίνει κάτι υπέροχο, που το ήθελες πολύ και που πέρασες φάσεις που πίστευες ότι δεν θα σου συμβεί. Και κορίτσι μου "το χάνεις". Χάνεις εξαιτίας αβάσιμου φόβου την πιο ωραία στιγμή. Πιθανότητες να πάει κάτι στραβά υπάρχουν πάντα. Ξέρει κανείς ότι θα πέσει το βράδυ για ύπνο και σίγουρα θα ξυπνήσει το άλλο πρωί; Ή ότι θα φύγει από το σπίτι του και θα γυρίσει σίγουρα πίσω; Όχι. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι θα ζούμε την κάθε μέρα με αυτό τον φόβο; Στην τελική η εξέλιξη τις περισσότερες φορές δεν είναι καν στο χέρι μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αν κάτι είναι να πάει στραβά. Σύνελθε σε παρακαλώ! Χάνεις μία όμορφη στιγμή. Το όραμα ευτυχίας σου γίνεται πια πραγματικότητα και εσύ πού βρίσκεσαι; Να τρελαίνεσαι από ανησυχία; Και όταν θα έχεις πια το παιδάκι σου κάθε στιγμή θα τρέμεις -μην χτυπήσει, μην πέσει... Τι θα κάνεις; Θα το δέσεις στο κρεβάτι; Όχι βέβαια, θα διαχειριστείς την ανησυχία σου και θα χαίρεσαι που θα το βλέπεις να τρέχει (και ναι, θα παρακαλάς μέσα σου μην πέσει). Το ίδιο να κάνεις και τώρα. Βλέπεις τη χοριακή να ανεβαίνει όπως πρέπει. Απόλαυσέ το!

το ξερω οτι εχεις δικο αλλα οι ανυσηχειες οπως ειπες ακομα και οταν το μωρο γεννηθει παντα θα υπαρχουν δεν μπορω να το διαχειρηστω ιδιατερα προσπαθω οσο μπορω να ειμαι χαλαρη! 

πρίν από 16 λεπτά , depyfr είπε:

κοριτσια πηρα και εγω τα αποτελεσματα 1180 μοναδες.πφφφφφ ειχα μια αγωνια:)

συγχαριτηριααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

γαι γιατρο δυναμηκο δεν ξερω αλλα θα σε μαζευουμε εμεις!!!!!!!! δεν πρεπει τελεικα πολλες χοριακες μια δυο τελος! μετ γιατρο με τη μια!

ναι εκει θα πας σε πρωτη φαση σιγουρα και βλεπω ακομα περιμενω να με παρει τηλ!

το ξερω οτι εχεις δικο αλλα οι ανυσηχειες οπως ειπες ακομα και οταν το μωρο γεννηθει παντα θα υπαρχουν δεν μπορω να το διαχειρηστω ιδιατερα προσπαθω οσο μπορω να ειμαι χαλαρη! 

Όταν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάτι σε σημείο που να μας προκαλεί πρόβλήμα, ζητάμε βοήθεια. Από φίλους, συγγενείς, γιατρούς, ειδικούς. Ο άντρας σου τι λέει;

πρίν από 20 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο βρε κοριτσι!!πολυ χαρηκα!!ολα καλα θα πανε θα δεις!!!θα το εχεις το σπορακι το 2018!!!

Σε ευχαριστώ πολυ κοπελα μου!!! Μακαρι να ναι ολα καλα!!! Ειμαι και εγω αισιοδοξη!!! Για να δουμε!!! 

@noni90 ναιιιιιιιιι!!!!! Σε ευχαριστώ παρα πολυ κοριτσαρα μου!!! Αντε και στα δικα σου σύντομα!!!!! :):):)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Όταν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάτι σε σημείο που να μας προκαλεί πρόβλήμα, ζητάμε βοήθεια. Από φίλους, συγγενείς, γιατρούς, ειδικούς. Ο άντρας σου τι λέει;

για ποιο θμε για το αγχος? δεν ξερει του ειπα οτι δεν ειναι παρα πολυ καλη η χριακη και μου ειπε να παρω σημερα κι ολας για να κλεισω ραντεβου στο γιατρο

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ κοπελα μου!!! Μακαρι να ναι ολα καλα!!! Ειμαι και εγω αισιοδοξη!!! Για να δουμε!!! 

@noni90 ναιιιιιιιιι!!!!! Σε ευχαριστώ παρα πολυ κοριτσαρα μου!!! Αντε και στα δικα σου σύντομα!!!!! :):):)

Ανεμώνη είσαι έγκυος; Το έχασα. Συγχαρητήρια!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

για ποιο θμε για το αγχος? δεν ξερει του ειπα οτι δεν ειναι παρα πολυ καλη η χριακη και μου ειπε να παρω σημερα κι ολας για να κλεισω ραντεβου στο γιατρο

Καλέ μην τον τρομαζεις άδικα τον ανθρωπο!! Ποιος το λέει ότι δεν είναι πολύ καλή?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , iwannar είπε:

Οκ πηρα τον γιατρο κ μιλησα.. σε 2 μερες κλεινω τον 1ο μηνα..

Ωραια! Η ηλικια της εγκυμοσυνης υπολογιζεται απο την λρωτη μερα της τελευταιας περιοδου σου! 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Just now, Ungry girl είπε:

Εσένα ποιος σου είπε ότι δεν είναι καλή; Καλά σου είπε. Πάρε γιατρό. Και ζήτα να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις τις ανησυχίες σου. Και ας σου πει να πας την άλλη βδομάδα. Μίλησε με τον γιατρό να σε ηρεμήσει.

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ρε Αννούλα έλεος μην τον τρομακρατις και εκείνον είναι κρίμα φαντάζομαι ότι κ αυτός το θέλει πολύ και ενώ είναι τέλεια η χοριακη σου να του λες ότι δεν είναι πολύ καλή είναι παιδιάστικο... Συγγνώμη για τι τρόπο Μ δεν θέλω να το πάρεις στραβά αλλά είναι πραγματικά κριμααααα

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...