Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, alina80 είπε:

Μήπως είναι καμία αλλεργία;

μπορει να ειναι κ απο το κλιματιστικο...βεβαια ειναι στο σαλονι αλλα εχω μια ευαισθησία γενικα...τωρα για το φτερνισμα νομιζω οτι ωρες ωρες το πολυ φως μου το προκαλει..ετσι εχω παρατηρήσει....

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

αγααααπεεες!!!!τζααα!!!τι μου κανετε?ολα οπως τα αφησα ειναι? ακουστε που μπορει να φτασει το μυαλο μια γυναικας! προχθες ημουν στην 12 μερα του κυκλου.και ειχα προγραματισει να παω καστορια να δω τους δικους μου.αφησα τον αντρα μου σπιτι. πηρα μαζι μου ομως τα τεστ οωρηξιας.παντα κανω 17 18 μερα.αρα θα ειχα γυρισει μεχρι τοτε .ομωωωωωως σημερα 14 μερα λεω βρε ας κανω ενα.και βγαινει θετικοοοοο!!!!ωχ λεω τωρα τι κανουμε?εχω μολις 2 μερες εδω.παραταω βαλιτσα στην μανα μου παιρνω μονο την τσαντα μου και γυρναω θεσσαλονικη.μανα τα λεμε την δευτερα .χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειμαι τρεληηηηηηη . 

• Μου αρέσει 6

9

πρίν από 13 λεπτά , λουπιτα είπε:

αγααααπεεες!!!!τζααα!!!τι μου κανετε?ολα οπως τα αφησα ειναι? ακουστε που μπορει να φτασει το μυαλο μια γυναικας! προχθες ημουν στην 12 μερα του κυκλου.και ειχα προγραματισει να παω καστορια να δω τους δικους μου.αφησα τον αντρα μου σπιτι. πηρα μαζι μου ομως τα τεστ οωρηξιας.παντα κανω 17 18 μερα.αρα θα ειχα γυρισει μεχρι τοτε .ομωωωωωως σημερα 14 μερα λεω βρε ας κανω ενα.και βγαινει θετικοοοοο!!!!ωχ λεω τωρα τι κανουμε?εχω μολις 2 μερες εδω.παραταω βαλιτσα στην μανα μου παιρνω μονο την τσαντα μου και γυρναω θεσσαλονικη.μανα τα λεμε την δευτερα .χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειμαι τρεληηηηηηη . 

που εισαι βρε κοριτσι???χαχα!!!καλα εκανες!!χάνονται τέτοιες ευκαιριες???ευτυχως που εχουμε κ τα τεστ!!!!σμρ επαφη κ αυριο 2 φορες για σιγουρια!!!

• Μου αρέσει 2

Χαχα!!!!  Καλα εκανες βρε λουπιτα!!!!  Ξεζουμισε τον μην τον αφησεις ουτε καν να σηκωθεί απο το κρεβατι!! "

Ελενακι μου δε χάθηκα εδω τριγύρω ειμαι απλως τρέχω με τα μικρα!  Αντε να φυγουν να ξεκινήσω τις ετοιμασίες! Ξερετε γκρεμισματα ανακατασκευές και τα λοιπά!  Η κοιλιά μου μεγαλώνει αλλα τα κιλα μου υποχωρούν εχασα 2 και απο το φοβο μου πηρα το γιατρο και αυτος γέλαγε!!! Συμβαινει λεει το καλοκαίρι και σε εργαζομενες μανούλες....  Εκανα και τη καμπύλη και περιμενω αποτελεσματα γιατι στις 18 εχω παλι ραντεβου 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Alekagala είπε:

Χαχα!!!!  Καλα εκανες βρε λουπιτα!!!!  Ξεζουμισε τον μην τον αφησεις ουτε καν να σηκωθεί απο το κρεβατι!! "

Ελενακι μου δε χάθηκα εδω τριγύρω ειμαι απλως τρέχω με τα μικρα!  Αντε να φυγουν να ξεκινήσω τις ετοιμασίες! Ξερετε γκρεμισματα ανακατασκευές και τα λοιπά!  Η κοιλιά μου μεγαλώνει αλλα τα κιλα μου υποχωρούν εχασα 2 και απο το φοβο μου πηρα το γιατρο και αυτος γέλαγε!!! Συμβαινει λεει το καλοκαίρι και σε εργαζομενες μανούλες....  Εκανα και τη καμπύλη και περιμενω αποτελεσματα γιατι στις 18 εχω παλι ραντεβου 

νερα πολλα να πινεις!!!καλα αποτελεσματα!!ποσα κιλα εχεις παρει?

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Alekagala είπε:

Το θεμα ειναι μονο με νερο και φρούτα και σαλάτες την βγάζω!!!!  Εβαλα τρια δηλαδη εφτασα 70 και εχασα 2!!! Στο τελος ενα πωπό θα βλεπεις και μια κοιλιά!!! 

χαχα!!!μια χαρα!!!δε χρειάζεται να παρεις κ πολλα!!θυμισε μου σε ποιο μηνα εισαι??εγω εχω ενοχλησεις κατω μια δεξια μια αριστερα...μ ειπε ο γιατρος οτι μπορει να εχω κανει ωορρηξια κ απο τις δυο μεριες...θυμαμαι κ ενα αλλο μηνα που μια βδομαδα μετα την ωορρηξια ειχα παλι ενοχλησεις δεξια κ αριστερα λες να εχω ξανακανει διπλη ωορρηξια κ να μην το ξερω?

• Μου αρέσει 1

Γιατί οχι μπορει να εκανες διπλή....  Και εγω εκανα διπλές αρκετες φορες! 

Ειμαι 6 μηνών και περνω κουραγιο που τον επομενο μηνα θα ξεκινήσω να φτιάχνω τα δωματια!!!! Λατρευω ανακαινησεις!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Γιατί οχι μπορει να εκανες διπλή....  Και εγω εκανα διπλές αρκετες φορες! 

Ειμαι 6 μηνών και περνω κουραγιο που τον επομενο μηνα θα ξεκινήσω να φτιάχνω τα δωματια!!!! Λατρευω ανακαινησεις!!!! 

εχεις κληρονομικοτητα διδυμων και κανεις συχνα???μα πως να μην παιρνεις κουραγιο...τι πιο ωραιο απο το να φτιαχνεις ενα παιδικο δωματιο...αληθεια ποσα δωματια εχει το σπιτι σας?

On 6/7/2017 at 5:31 ΜΜ, laureta είπε:

κοριτσια σας ευχαριστω Όλες σας για της ευχες εύχομαι ότι καλύτερο στην κάθε μια απο σας.. εγω. εκανα την εξέταση Στην κλινική που εκανα και την εξωσωματική η γιατρός δεν μου είπε αν ειναι η οχι δίδυμα και εγω απο την χαρα ξεχασα να την ρωτήσω..

Sigxaritiria kali m telia ta nea sou. Na ise xalari kai na apolausi ti egkimosinisou xxx. Ego thimame ixa xoriaki 1000 kati den thimame akrivos perimena savvato na mou erthi kai piga deutera.  Nomiza kai ego tha exo didimakia. Telia pao sto giatro ipotithete tha imoun pempti eudomada kai imoun ekti eudomada giauto ixe vgi etsi yila. Ixe gini malo i oorixia m pio grigora kala kala den katalava ti ixe gini axaxa. Esena didimakia mirizome tin ekane kai poli grigora ti xoriaki sou kai ine yili. Ax makari sou to euxome apo kardias xxxx. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Οχι καλε που τετοια τυχη για δίδυμα απλως καποια φαρμακα που επερνα το ειχαν σα παρενέργεια απλως καποιες φορες επερνα χαμπάρι και καποιες αλλες οχι.... 

Εχουμε δυο δωματια δυστυχως απλως θα χωρίσουμε το σαλόνι στη μεση....  Δηλαδη θα εχουμε την πριγκίπισσα μονη της και τα αγορια μαζι

πρίν από 7 λεπτά , Alekagala είπε:

Οχι καλε που τετοια τυχη για δίδυμα απλως καποια φαρμακα που επερνα το ειχαν σα παρενέργεια απλως καποιες φορες επερνα χαμπάρι και καποιες αλλες οχι.... 

Εχουμε δυο δωματια δυστυχως απλως θα χωρίσουμε το σαλόνι στη μεση....  Δηλαδη θα εχουμε την πριγκίπισσα μονη της και τα αγορια μαζι

ετσι παει...το κοριτσακι μονο του!!

@Garifalia1 θυμαμαι που πιστευαμε πως εχεις διδυμα!!!εγω καλα ειμαι!!κανω τα μπανακια κ την ηλιοθεραπεια μου!!εσυ βρε κοριτσι υπομονη!για μπανιο πας?

• Μου αρέσει 1

κορίτσια γεια σας. τελικα ειχσ κανει λάθος στην πρώτη χοριακη ειτα 62.3 και οχι 623 αλλα οκ ολλα καλα οπος και να εχει σημασια εχει οτι ειμαι τωρα ενα η δυο αλλο θεμα.. Σήμερα το ξανακανα σε αλλο μικροβολογικο εργαστηριο και ηταν 103.5 . τι πυστευετε καλα τα παω.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια γεια σας. τελικα ειχσ κανει λάθος στην πρώτη χοριακη ειτα 62.3 και οχι 623 αλλα οκ ολλα καλα οπος και να εχει σημασια εχει οτι ειμαι τωρα ενα η δυο αλλο θεμα.. Σήμερα το ξανακανα σε αλλο μικροβολογικο εργαστηριο και ηταν 103.5 . τι πυστευετε καλα τα παω.. 

Οταν ειναι για χοριακη πρεπει να την κανεις στο ιδιο εργαστηριο γιατι διαφέρουν οι αντιδραστήρες τους και βγάζουν αλλες τιμες.....  Πιστεύω πως μια χαρα ειναι η χοριακη σου με το καλο κοπελάρα μου!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...