Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Ani ani είπε:

Λες να ειχες καμια καθυστερημενη συλληψη??? Κατσε να δουμε κ οι υπολοιπες τι θα πουν!!

Με τίποτα! Δε γίνεται αυτό.κάτι άλλο είναι.ίσως κ τίποτα.λέω όμως αν συνεχιστεί από Σεπτέμβρη να πάω σε ένα γιατρό που μου έχουν πει οτι βλέπει λίγο καλύτερα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@andrianni  τζαμπα ρωτησα το γιατρο εσυ ξερεις καλυτερα!!!χαχα!!!δε ξερω αν ειναι απο τα glucophage...τοσο καιρο το παιρνω τωρα με πειραξαν??ελεγα μηπως ηταν απο την ζεστη γτ αρχισαν να βγαινουν δευτερα-τριτη απλα θα ημουν 100% οτι ειναι απο τον ιδρωτα αν τα ειχα στο μετωπο(εχω βγαλει ειδικα οταν ειχα αφελειες)τωρα ομως ειναι στο πηγούνι!εγω παντως ξεκινησα τα νερα μην ειναι απο αφυδατωση!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 14 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni  τζαμπα ρωτησα το γιατρο εσυ ξερεις καλυτερα!!!χαχα!!!δε ξερω αν ειναι απο τα glucophage...τοσο καιρο το παιρνω τωρα με πειραξαν??ελεγα μηπως ηταν απο την ζεστη γτ αρχισαν να βγαινουν δευτερα-τριτη απλα θα ημουν 100% οτι ειναι απο τον ιδρωτα αν τα ειχα στο μετωπο(εχω βγαλει ειδικα οταν ειχα αφελειες)τωρα ομως ειναι στο πηγούνι!εγω παντως ξεκινησα τα νερα μην ειναι απο αφυδατωση!

Καλά έκανες.γλυκα ή παγωτά μήπως έφαγες; καλά ότι κ να είναι θα είναι προσωρινό...

πρίν από 32 λεπτά , andrianni είπε:

Με τίποτα! Δε γίνεται αυτό.κάτι άλλο είναι.ίσως κ τίποτα.λέω όμως αν συνεχιστεί από Σεπτέμβρη να πάω σε ένα γιατρό που μου έχουν πει οτι βλέπει λίγο καλύτερα...

Οπως κ να χει ενας γιατρος ολο κ κατι παραπανω θα ξερει!!

1 hour ago, andrianni είπε:

Εγώ που είμαι 8η μέρα μετά την περίοδο κ έχω κάτι περίεργα πονάκια τι να πω; κ μέχρι σήμερα είχα μια ροζ καφέ σταγόνα την ημέρα, που εγώ καθαρίζω αμέσως μέχρι την 5η μέρα.Ασε που με φοβίζουν αυτοί οι πόνοι.πολύ τράβηγμα, σαν τέντωμα μέσα στη μήτρα.δεν ξέρω μηπως είναι σύμπτωμα ενδομητρίωσης...θα το παρακολουθήσω κ βλέπουμε...

Κορίτσι μου έτσι ακριβώς είμαι και εγώ και ψιλοφοβάμαι..Αλλά επειδή έχω ενόχληση στα έντερα πρέπει να με χτυπάει και εκεί.Και  είχα μια καφέ κηλίδα μετά μάλλον καθαρίζει!

Διαφημίσεις

@elenakii22 εγώ είμαι στην 25η μέρα αλλά σιγά και μην μου έκανε τη χάρη..........:-( είδα κιόλας τα καφέ (που παρεπιπτόντως αυτά δεν τα είχα....... ποτέ..... έχουν κάνει την εμφάνιση τους στους τελευταίους 2 κύκλους.....) οπότε πάει και αυτός ο μήνας..........

Επίσης σήμερα πήγα και πήρα τις εξετάσεις της μικρής μου........ μου είχε δώσει ο παιδίατρος για θυροειδή και αντισώματα γιατί και πριν ένα χρόνο ήταν λίγο υψηλή αυτή με τα αντισώματα......... δυστυχώς όμως ούτε και αυτή βγήκε καλύτερη.......... πρέπει να την εξετάζω συχνά..............:-(

Γενικά έχω να σας πω πως νομίζω ότι κουράστηκα πάρα πολύ ψυχικά και δεν νομίζω ότι έχω άλλα ψυχικά αποθέματα................. δεν ξέρω....... πνίγομαι και δεν μπορώ άλλο.............. ούτε με το κλάμα βγαίνει τίποτα.... το ξέρω αλλά............. δεν ξέρω είμαι πολύ χάλια και δεν θέλω τίποτα.....δεν μπορώ ούτε τις σκέψεις μου να βάλω σε μια τάξη για να τις γράψω...............:-(

8JPrp3.png

πρίν από 27 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσι μου έτσι ακριβώς είμαι και εγώ και ψιλοφοβάμαι..Αλλά επειδή έχω ενόχληση στα έντερα πρέπει να με χτυπάει και εκεί.Και  είχα μια καφέ κηλίδα μετά μάλλον καθαρίζει!

Α ναι είμαστε περίπου στις ίδιες μέρες.εμένα σίγουρα δεν είναι εντερο.είχε καιρό να με πιάσει αυτός ο πόνος.μερικές φορές νιωθω μια μαχαιριά στη μήτρα.πρέπει να το δω.ο γιατρός μου είχε πει οτι είναι είτε συμφύσεις είτε κάποιες νεύρες που κινούνται...

@giota@ σε καταλαβαίνω όπως κ όλες εδώ. Βασικά οι κηλίδες αυτές είναι απ το άγχος μας που έχει φτάσει τέρμα.αυτό το συμπέρασμα το έχω βγάλει από τις συζητήσεις μας εδώ.θα σου έδινα μια συμβουλή γιατί θυμάμαι το ιστορικό σου.Αφου το θες τόσο μην το αφηνεις άλλο.ο γιατρός σου είπε οτι είσαι μια χαρά αλλά αν έχετε κλείσει χρόνο ή άσε τουλάχιστον το καλοκαίρι να περάσει κ συζητήστε κάτι πιο δραστικό.αξίζει να το προσπαθησεις για να μεγαλώσει κ να ομορφύνει η οικογένειά σας.κ τώρα μια χαρά είστε αλλά αν το θέλετε κ οι 3 να το παλέψετε!είσαι δυνατή μην πέφτεις!!!

Καλημερα παρεουλα, χθες αργησε να ερθει ο αντρας μου και οταν τις ειδα δεν μου ειχε κανει την TSH και πηγα σημερα το πρωι και σε λιγο θα εχω και αυτη την τιμη, οι υπολοιπες εχουν ως εξης: την βιταμινη d την ψαχνω ειναι σε ελλειψη :P 

PRL 15.58

LH 1.49

FSH 4.42

E2 76.08

PTH 39.1

για οτι αλλο πειτε μου να γραψω, ρε κοριτσια περυσι ειχα κανει παλι και ο γυναικολογος και η ενδοκρινολογος ειχαν πει οτι λογω οτι η FSH μου ηταν σχεδον διπλη απο την LH εδειχνε οτι ειχα μια μικρη εικονα πολυκυστικων, φετος που εκανα αυτες ειναι κανονικες:? το περιμενα γιατι απο συμπτωματα πολυκυστικων δεν εχω ρε γμτ, 1-2 φορε να κανω μεγαλους κυκλους, ουτε τριχοφυια εχω, δεν ξερω, εγω νομιζω οτι γινεται αυτο που γινεται με την περιοδο μου για καποιον αλλο λογο, πφ περιμενω και την TSH να δω τωρα 

@giota@ τελικα σου ηρθε κοριτσι μου?

@elenakii22 πως εισαι σημερα?ηρεμησες καθολου απο την ακμη?

πρίν από 22 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, χθες αργησε να ερθει ο αντρας μου και οταν τις ειδα δεν μου ειχε κανει την TSH και πηγα σημερα το πρωι και σε λιγο θα εχω και αυτη την τιμη, οι υπολοιπες εχουν ως εξης: την βιταμινη d την ψαχνω ειναι σε ελλειψη :P 

PRL 15.58

LH 1.49

FSH 4.42

E2 76.08

PTH 39.1

για οτι αλλο πειτε μου να γραψω, ρε κοριτσια περυσι ειχα κανει παλι και ο γυναικολογος και η ενδοκρινολογος ειχαν πει οτι λογω οτι η FSH μου ηταν σχεδον διπλη απο την LH εδειχνε οτι ειχα μια μικρη εικονα πολυκυστικων, φετος που εκανα αυτες ειναι κανονικες:? το περιμενα γιατι απο συμπτωματα πολυκυστικων δεν εχω ρε γμτ, 1-2 φορε να κανω μεγαλους κυκλους, ουτε τριχοφυια εχω, δεν ξερω, εγω νομιζω οτι γινεται αυτο που γινεται με την περιοδο μου για καποιον αλλο λογο, πφ περιμενω και την TSH να δω τωρα 

@giota@ τελικα σου ηρθε κοριτσι μου?

@elenakii22 πως εισαι σημερα?ηρεμησες καθολου απο την ακμη?

δενν εχουμε τεραστια διαφορα στις εξετασεις..απλα εμενα η lh ειναι 5.1 και η fsh 5.6 αλλα αυτες επηρεαζονται κ απο την ημερα που τις κανεις...εχω διαβασει κ εγω αυτο για τις πολυκυστικες..μπορει απλα να εχεις αστατο κυκλο..τι να πω...ο γιατρος τι σ ειπε?την πιο σημαντικη ξεχασες!χαχα!εγω φοραω μεικ απ κ δε τα βλέπω!!!

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

δενν εχουμε τεραστια διαφορα στις εξετασεις..απλα εμενα η lh ειναι 5.1 και η fsh 5.6 αλλα αυτες επηρεαζονται κ απο την ημερα που τις κανεις...εχω διαβασει κ εγω αυτο για τις πολυκυστικες..μπορει απλα να εχεις αστατο κυκλο..τι να πω...ο γιατρος τι σ ειπε?την πιο σημαντικη ξεχασες!χαχα!εγω φοραω μεικ απ κ δε τα βλέπω!!!

λοιπον πηγε τωρα και τις πηρε ο αντρας μου, ναι ρε γμτ οταν ειδα οτι δεν μου την εκανε ξενερωσα, δεν την ξεχασα εγω η μικροβιολογος :P

εχω TSH 4.32 οποτε αυτο ειναι που μου τα κανει αυτα ανεβηκε κι αλλο απο περυσι που ειχα 3,1, βεβαια θα μου πει και η ενδοκρινολογος, η μικροβιολογος ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικα (βεβαια αυτη εννοει οτι ειναι μεσα στις φυσιολογικες τιμες)

η lh και η fsh επηρρεαζονται οι τιμες τους απο την ημερα του κυκλου αλλα αν ειναι η LH μεγαλυτερη απο την FSH αυτο διχνει οτι ειναι πολυκυστικες, γι'αυτο περυσι ο γυναικολογος μου καπου ειχε κολλησει με τις τιμες και δεν μπορουσε να μου πει ακριβως τι μου συμβαινει, γιατι ναι μεν οι ορμονες σαν να εδειχναν πολυυστικες αλλα δνε ειχα κανενα συμπτωμα τους  

Διαφημίσεις

1 hour ago, caramel_83 είπε:

λοιπον πηγε τωρα και τις πηρε ο αντρας μου, ναι ρε γμτ οταν ειδα οτι δεν μου την εκανε ξενερωσα, δεν την ξεχασα εγω η μικροβιολογος :P

εχω TSH 4.32 οποτε αυτο ειναι που μου τα κανει αυτα ανεβηκε κι αλλο απο περυσι που ειχα 3,1, βεβαια θα μου πει και η ενδοκρινολογος, η μικροβιολογος ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικα (βεβαια αυτη εννοει οτι ειναι μεσα στις φυσιολογικες τιμες)

η lh και η fsh επηρρεαζονται οι τιμες τους απο την ημερα του κυκλου αλλα αν ειναι η LH μεγαλυτερη απο την FSH αυτο διχνει οτι ειναι πολυκυστικες, γι'αυτο περυσι ο γυναικολογος μου καπου ειχε κολλησει με τις τιμες και δεν μπορουσε να μου πει ακριβως τι μου συμβαινει, γιατι ναι μεν οι ορμονες σαν να εδειχναν πολυυστικες αλλα δνε ειχα κανενα συμπτωμα τους  

καλα εμενα η lh ειναι πιο μικρη αλλα πολυκυστικες εχω!οντως χρειαζεσαι αγωγη για τον θυροειδη...για εγκυμοσυνη μου ειπε ο γιατρος κατω απο 2.5 αλλιως υπαρχει μεγαλο ενδεχόμενο αποβολης απο οτι καταλαβα!ευτυχως με ενα χαπακι ρυθμιζεται!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα εμενα η lh ειναι πιο μικρη αλλα πολυκυστικες εχω!οντως χρειαζεσαι αγωγη για τον θυροειδη...για εγκυμοσυνη μου ειπε ο γιατρος κατω απο 2.5 αλλιως υπαρχει μεγαλο ενδεχόμενο αποβολης απο οτι καταλαβα!ευτυχως με ενα χαπακι ρυθμιζεται!!!

κι εμενα το ιδιο μου ειπε η ενδοκρινολογος που την ρωτησα οταν ειχα παει οτι για να γινει συλληψη πρεπει να ειναι στο 2,5 το πολυ, αλλα αναλυτικα θα τα πουμε τωρα με τις εξετασεις ;) εγω εκει ριχνω οτι εχω ελαχιστο αιμα στην περιοδο, και απο το ψαξιμο στο νετ για τον θυρεοειδη το ιδιο λεει, τωρα θα δουμε ο γιατρος τι θα πει

• Μου αρέσει 1

Λοιπον για τις τιμες τις περίεργες δεν ξερω μονο για το tsh θα σας πω που εχω και πρόσφατο! 

Οταν εκανα την πρωτη μου αποβολή και με εβαλε ο γυναικολόγος εξετάσεις τοτε το tsh μου ηταν 3.8 και κατευθείαν ξεκίνησα χάπι....  Τωρα εχω σταθερόποιηθει και με τη δόση του χαπιού απλως λόγω εγκυμοσύνης δεν πρεπει να ξεπερνάω το 2.5 δηλαδη πρεπει να ανεβασω τη δόση....  Τωρα στο σπορι ειχα tsh 1.4 με 5χρονια. Ελπιζω να σας βοήθησα....!!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

@Alekagalaμου εχει πει ο γιατρος πως οταν μεινω εγκυος θα ξεκινησω χαπι..μαλλον επειδη παω εως κ 2.5 κ θεωρει οτο με εγκυμοσυνη θα ανεβει...καιρο εχω να ακουσω νεα σου...τι κανεις???

αχ βρε κοριτσια κρυωσα καλοκαιριατικα....η μυτη μου τρεχει συνεχεια!φτερνιζομαι κ συνεχεια χαχα...κατι με πειραζει αλλα δεν εχω ανακαλυψει ακομα τι!

6 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Alekagalaμου εχει πει ο γιατρος πως οταν μεινω εγκυος θα ξεκινησω χαπι..μαλλον επειδη παω εως κ 2.5 κ θεωρει οτο με εγκυμοσυνη θα ανεβει...καιρο εχω να ακουσω νεα σου...τι κανεις???

αχ βρε κοριτσια κρυωσα καλοκαιριατικα....η μυτη μου τρεχει συνεχεια!φτερνιζομαι κ συνεχεια χαχα...κατι με πειραζει αλλα δεν εχω ανακαλυψει ακομα τι!

Μήπως είναι καμία αλλεργία;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...