Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ungry girl είπε:

Κανε ενα αύριο!! Διάβασε τις οδηγίες!!

Τις διαβασα απλα δεν εβαλα χρονομετρο..την πεμπτη αν ειναι μην σου πω παρασκευη αν.δν εχει ερθει μεχρι τοτε

Just now, Efouko είπε:

Σε νιώθω :-D

Ε ναι ασε που αν το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο π θες με τι διαθεση πας για δουλεια...??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 minutes ago, Dimitr@17 said:

Τις διαβασα απλα δεν εβαλα χρονομετρο..την πεμπτη αν ειναι μην σου πω παρασκευη αν.δν εχει ερθει μεχρι τοτε

Ε ναι ασε που αν το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο π θες με τι διαθεση πας για δουλεια...??

Με στριφιγυριστες κλοτσιες χαχαχαχαχααχ

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ελα βρε ούτε εγω βάζω χρονόμετρο!!! Μετραω μονη μου!!

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ετσι ακριβως εκανα...τωρα στα 10" δεν ειμαι σιγουρη μπορει να ηταν παραπανω

Βάλτο πάνω σε μια κόλλα χαρτί από ένα τετράδιο όταν ξανακάνεις και όσο το έχεις βουτιγμενο μέσα μέτρα μέχρι το 10 για σιγουριά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Koρίτσια μου μια χαρά οι εξετάσεις μου!!Και η ΑΜΗ τέλια και η καμπύλη!!!Ωορρηξία θα γίνει σήμερα ή αύριο!!!Το ωάριο μου είναι 20χιλ!!!!Εν τω μεταξύ αν δεν είχα κάνει υπέρηχο μυρωδιά δεν θα είχα!!!Νόμιζα έγινε!!!Μου είπε ο γιατρός επαφές σήμερα,αύριο,μεθαύριο!!!Και λέω μα είχα και 3 μέρες πριν κάθε μέρα!!!Λεει δεν με πειράζει χαχχα πάρτε το σαν πρόβα!!!!Και φεύγοντας ρωτάω να ρθω και τον άλλο μήνα για παρακολούθηση ωορρηξίας?Και μου λεει ελπίζω να μείνεις έγκυος αυτό το μήνα!!Βλέπουμε τον άλλο!!!!!

• Μου αρέσει 11

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εγω αλλα το αφησα λιγο παραπανω μ φαινεται...του τυπου 15"λες να επηρεαζει?

Οχι δε νομιζω πως επηρεάζει!! Απλα σε καποιες δε δείχνει και πολυ νωρίτερα καλύτερα πρωι αυριο θα είσαι μια μερα πριν την αναμονή κάντο αυριο αν μπορείς!!

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Koρίτσια μου μια χαρά οι εξετάσεις μου!!Και η ΑΜΗ τέλια και η καμπύλη!!!Ωορρηξία θα γίνει σήμερα ή αύριο!!!Το ωάριο μου είναι 20χιλ!!!!Εν τω μεταξύ αν δεν είχα κάνει υπέρηχο μυρωδιά δεν θα είχα!!!Νόμιζα έγινε!!!Μου είπε ο γιατρός επαφές σήμερα,αύριο,μεθαύριο!!!Και λέω μα είχα και 3 μέρες πριν κάθε μέρα!!!Λεει δεν με πειράζει χαχχα πάρτε το σαν πρόβα!!!!Και φεύγοντας ρωτάω να ρθω και τον άλλο μήνα για παρακολούθηση ωορρηξίας?Και μου λεει ελπίζω να μείνεις έγκυος αυτό το μήνα!!Βλέπουμε τον άλλο!!!!!

Τελειαααα...ευχομαι αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος σου...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Δεν το ρώτησες για τα καφε που ειδες στο σκούπισμα??? Οπότε δεν ηταν αυτο ωορρηξία αν ειναι να κανεις σημερααα!!! Τρεχααα στο αγόρι για αγκαλίτσες σημερα εεε!!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οχι δε νομιζω πως επηρεάζει!! Απλα σε καποιες δε δείχνει και πολυ νωρίτερα καλύτερα πρωι αυριο θα είσαι μια μερα πριν την αναμονή κάντο αυριο αν μπορείς!!

Μπα θα το αφησω για πεμπτη αν δεν μς εχει προλαβει η κυρια..ν

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Δεν το ρώτησες για τα καφε που ειδες στο σκούπισμα??? Οπότε δεν ηταν αυτο ωορρηξία αν ειναι να κανεις σημερααα!!! Τρεχααα στο αγόρι για αγκαλίτσες σημερα εεε!!

Του το είπα και δεν μου απάντησε τίποτα!!!Λογικά ασημαντο!!!!

Κορίτσια μου κι εγώ μόλις γύρισα σπίτι! πήγα γιατρουλη για υπέρηχο, το ωοθυλάκιο 19,5χιλιοστα! @marillia ήταν γραφτό να είσαι ταίρι μου! Αύριο βράδυ ή μεθαύριο πρωί μου είπε ότι θα σκάσει! Επαφή σίγουρα απόψε αύριο και μεθαύριο! Τα ίδια μου είπε κι εμένα για τον επόμενο μήνα που ρώτησα.. σε 16 μέρες μου λέει θα κάνεις τέστ και ας ελπίσουμε στον επόμενο υπέρηχο να δούμε αλλα!!! Αναπτερωθηκε το ηθικό μου!! Άντε να δούμε!! Μου φαίνεται απίστευτο ότι θα κάνω κύκλο 30 ημερών!!

• Μου αρέσει 5

XDXPp2.png

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

@marillia και @Vila , καλό βόλι!

Καποιες θα περασουν καλα αποψεεεεεεεεεεεε... Αντε με το καλο!!

Για οσες θυμουνται.Εγω οφειλω την εγκυμοσύνη μου πρωτα στο Θεο και μετα στην Οσια Σοφια της κλεισουρας Καστοριας.Αυριο θα επισκευτω το μοναστηρι να την ευχαριστήσω.Αγορασα δυο λαμπαδες ψηλες.Και θελω να σταυρωθω παλι με το τσεμπερι της,για ευκολη γεννα.Αυτη τη φορα.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Α κατάλαβα!Δεν έχεις βοήθεια εκεί ε;

Αμάν αυτος ο αρνητισμος σου! Χαλάρωσε κι άστο να γίνει!

Ποιο εννοείς ως πρόβλημα;

Καλά κάτι ζαλάδες και ατονιες από χτες οπότε ξεκουράζομαι περισσότερο!

Ναι να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Μήπως αν μένει ανεβασμένη η lh είναι πρόβλημα αυτό εννοουσα.θα κάνω και ένα αυριο πάλι.

@marillia μπράβο κοριτσάκι μου!!πολύ θετικό αυτό!!όλα καλά οπότε!!!!άντε βουρ στο ψητό

Α τώρα είδα και η @Vila καλά νέα!!άντε κοριτσάκια μου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...