Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 minutes ago, Dimitr@17 said:

Μπα το πεταξα?ημουν σιγουρσ κανα 2ωρο χωρις νερα...βγηκε μονο η γραμμη ελεγχου κ τπτ αλλο...θα ξανακανω την πεμπτη..πρωτη φορα εκανα τεστ εγκυμοσυνης σε μορφη ταινιας

Ναι μονο η μια γραμμη βγηκε

Δεν απογοητευτηκα ...ενταξει ειναι νωρις σημερα το ξερω κ δεν το εκανα πρωι αλλωστε ειδα οτι αυτη η εταιρεια λεει για τα τεστ της οτι ανιχνευουν απο 25 την ορμονη

Και γω με 25 Άρι έκανα  τι σημαίνει αυτό;και βγηκε αρνητικό.

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Να κανεις και αυριο το πρωι!!!

Θα κανω την πεμπτη παλι λεω...απλα λεει οτι αφου το βουτηξςις μετα να το αφησεις πανω σε μη απορροφητικο υλικο που να το βαλω?

πρίν από 1 λεπτό , Efouko είπε:

Και γω με 25 Άρι έκανα  τι σημαίνει αυτό;και βγηκε αρνητικό.

Τι εννοεις με 25αρι?ποτε εκανες εσυ?

Just now, Dimitr@17 said:

Θα κανω την πεμπτη παλι λεω...απλα λεει οτι αφου το βουτηξςις μετα να το αφησεις πανω σε μη απορροφητικο υλικο που να το βαλω?

Χαχαχαχαχααχ βάλε κάνα περιοδικό από κάτω που έχει χοντρό εξώφυλλο και μετα πέρα το !!!

πρίν από 17 λεπτά , zina7777 είπε:

Ναι κοριτσι μου,7 εβδομαδων και 5ημερων.Αν δουλευει κι ο αντρας σου στην τηλεφωνια...με καταλαβαινεις απολυτα.Να χεις τον καθε @@αρα απεναντι κι αντε να εξηγεις γιατι ηρθε τοσο ο λογαριασμος...ασε μεεεε....κι εχω και μια φιλη(μαμα) που μου λεει"λογω ορμονων εγκυμοσυνης νευριαζεις,αν δεν αντεξεις δειρε και κανεναν εχεις δικαιωματα" χαχχαχαχαχαχα

@Μάντη @Ungry girl αν με ρωτατε κοριτσια,προτιμω τα δημοσια.Τα ιδιωτικα της περιοχης ειναι τοσο μαπα..που αν τυχει κατι σε πανε με ασθενοφορο στο πανεπιστημιακο της περιοχης.Και σκεφτομαι..."αν κατι οντως δεν παει καλα,και πρεπει να μεταφερθω γιατι να χασω τοσο χρονο και να καταληξω παλι σε γιατρο βαρδιας?"

Εγώ εννοώ ιδιωτικό Αθήνα. Εδώ στο νησί έχει μόνο ένα δημόσιο νοσοκομείο που θα βρω και εδώ γιατρό!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Οχι μαναρι εγω το συλεγω σε ενα δοχειο για 10 δευτερόλεπτα περιπου και μετα το αφήνω πανω στο σακουλακι του εγω αλλιως βαλτο πανω σε ενα κουζινοχαρτο χαρτι υγειας κατι τετοιο!!

2 minutes ago, Dimitr@17 said:

Τι εννοεις με 25αρι?ποτε εκανες εσυ?

Εγώ χτες το μεσημέρι 2η μέρα καθυστερήσης. Ελεγε ότι ανιχνεύει 25mlU/ml 

21 minutes ago, zina7777 said:

Ναι κοριτσι μου,7 εβδομαδων και 5ημερων.Αν δουλευει κι ο αντρας σου στην τηλεφωνια...με καταλαβαινεις απολυτα.Να χεις τον καθε @@αρα απεναντι κι αντε να εξηγεις γιατι ηρθε τοσο ο λογαριασμος...ασε μεεεε....κι εχω και μια φιλη(μαμα) που μου λεει"λογω ορμονων εγκυμοσυνης νευριαζεις,αν δεν αντεξεις δειρε και κανεναν εχεις δικαιωματα" χαχχαχαχαχαχα

@Μάντη @Ungry girl αν με ρωτατε κοριτσια,προτιμω τα δημοσια.Τα ιδιωτικα της περιοχης ειναι τοσο μαπα..που αν τυχει κατι σε πανε με ασθενοφορο στο πανεπιστημιακο της περιοχης.Και σκεφτομαι..."αν κατι οντως δεν παει καλα,και πρεπει να μεταφερθω γιατι να χασω τοσο χρονο και να καταληξω παλι σε γιατρο βαρδιας?"

Χαχαχαχαχααχα δειρτους ρε συ γιατί μυαλό δε βάζουν αλλιώς. Μπαίνουν και βρίζουν λες και είναι σε μαντρί. Παιδεία μηδέν πια σ αυτή τη χώρα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οχι μαναρι εγω το συλεγω σε ενα δοχειο για 10 δευτερόλεπτα περιπου και μετα το αφήνω πανω στο σακουλακι του εγω αλλιως βαλτο πανω σε ενα κουζινοχαρτο χαρτι υγειας κατι τετοιο!!

Ετσι ακριβως εκανα...τωρα στα 10" δεν ειμαι σιγουρη μπορει να ηταν παραπανω

9 minutes ago, Ungry girl said:

Να κανεις και αυριο το πρωι!!!

Άμα δεν έρθει είπα μέχρι τη Παρασκευή θα κάνω το Σάββατο... Να του δωσω λίγο χρόνο ακόμα.. να μαι και ήρεμη να μη βιαζομαι να φύγω για δουλειά.. με τη τσίμπλα στο μάτι 

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Efouko είπε:

Εγώ χτες το μεσημέρι 2η μέρα καθυστερήσης. Ελεγε ότι ανιχνεύει 25mlU/ml 

Χαχαχαχαχααχα δειρτους ρε συ γιατί μυαλό δε βάζουν αλλιώς. Μπαίνουν και βρίζουν λες και είναι σε μαντρί. Παιδεία μηδέν πια σ αυτή τη χώρα

Ααα εγω ειμαι 3 μερες πριν ..δεν εχω ακομα.καθυστερηση

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 said:

Ετσι ακριβως εκανα...τωρα στα 10" δεν ειμαι σιγουρη μπορει να ηταν παραπανω

Ε άρα είσαι εντάξει βρε καλό μου.. και αφου λες είχες 2 ώρες να πας τουαλέτα.. Απλα πρίν τη καθυστερήση καλό είναι να τα κανεις με τα πρωινά ούρα

1 hour ago, zina7777 είπε:

οχι οσοι χρειαζεται και κανω πολλα ταυτοχρονα και ας τα να πανε..

Υπομονή...

πρίν από 55 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εκανα ενα τεστακι το απογευμα...δςν ξερω αν το εκανα καλα αλλα νομιζω βγηκε αρνητικο...

Με πρωινά ούρα καλύτερα.. 

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Υπομονή...

Με πρωινά ούρα καλύτερα.. 

Με πρωινα λιγο δυσκολο γτ το πρωι τρεχω για να παω για δουλεια δεν μπορω να εχω κ το τεστ στο νου μου...αν.περιμενω να το κανω με την ησυχια μου θα πρεπει να ειναι κυριακη πρωι...οποτε εχω μελλον ακομα...

1 minute ago, Dimitr@17 said:

Με πρωινα λιγο δυσκολο γτ το πρωι τρεχω για να παω για δουλεια δεν μπορω να εχω κ το τεστ στο νου μου...αν.περιμενω να το κανω με την ησυχια μου θα πρεπει να ειναι κυριακη πρωι...οποτε εχω μελλον ακομα...

Σε νιώθω :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...