Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κορίτσια μου!!! Μολις γύρισα!!!! Ειμαι μεκρη!!! Τι νεα εχουμε ας με πληροφορήσει καποια!!!! Η @MelinaFo η @Nati85 και η @alina80 γιατι θέλετε να με δειρετε???????? Απλα φοβαμαι!!! Λογικο δεν ειναι??!!! Εβγαλα και ενα σπυράκι σήμερα χαχα λίγο το ονειρο!!!

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι!!λογικό είναι να φοβάσαι αλλά πιστεύω μια χαρά είναι η χοριακη σου!!πάρε και τον γιατρό ν σου πει και θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι!!λογικό είναι να φοβάσαι αλλά πιστεύω μια χαρά είναι η χοριακη σου!!πάρε και τον γιατρό ν σου πει και θα δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά!

Ευχαριστώ!!!! Μακαρι απλα δεν.ξεχναω εύκολα την προηγούμενη φορα!!! Ελπιζω να μου περάσει!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ευχαριστώ!!!! Μακαρι απλα δεν.ξεχναω εύκολα την προηγούμενη φορα!!! Ελπιζω να μου περάσει!!

Ναι είναι δύσκολο να ξεχάσεις όντως αλλά βλέπεις τώρα όλα έρχονται στρωτα ανεβαίνει η χοριακη σου και θα ανέβει κι άλλο ήρθε για να μείνει αυτή την φορα

Τα λέμε το βραδάκι κορίτσια!έχω δουλίτσες!!φιλακιαααα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι είναι δύσκολο να ξεχάσεις όντως αλλά βλέπεις τώρα όλα έρχονται στρωτα ανεβαίνει η χοριακη σου και θα ανέβει κι άλλο ήρθε για να μείνει αυτή την φορα

Τα λέμε το βραδάκι κορίτσια!έχω δουλίτσες!!φιλακιαααα

Μακάρι να ειναιι ετσι!!! Φιλακια,!!

πρίν από 24 λεπτά , Μάντη είπε:

@Ungry girl Είναι νωρίς μπορείς να κάνεις και την Τετάρτη και με τον πάρεις μόλις έχεις αποτελέσματα! Μην έχεις άγχος όλα καλά θα πάνε κούκλα μου!

Ναι πρεπει να κανω αλλη.μια να σω τι λεει!! Απλα ελεγα να ξεκινησω στο γιατρό να μπω σε μια σειρά

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μακάρι να ειναιι ετσι!!! Φιλακια,!!

Ναι πρεπει να κανω αλλη.μια να σω τι λεει!! Απλα ελεγα να ξεκινησω στο γιατρό να μπω σε μια σειρά

Εσύ ξέρεις καλύτερα! Καλό είναι να καταλήξεις σε ένα γιατρό! Και εγώ τώρα ψάχνω να δω σε ποιον γιατρό θα πάω για υπέρηχο! Κάνε την έρευνα σου και αποφασίζεις!!! 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Κουραζομαι πολυ ευκολα.Μαγαζι εχω.dealer ειμαι γνωστης τηλεπικοινωνιας.

Α κατάλαβα!Δεν έχεις βοήθεια εκεί ε;

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω...και εγω θα χαρω αλλα δεν νομιζω να καναμε τπτ παλι αυτον τον μηνα γτ με ποναει ηη κοικια σαν να αδιαθετησω...

Αμάν αυτος ο αρνητισμος σου! Χαλάρωσε κι άστο να γίνει!

πρίν από 56 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν νομίζω τελικά να είναι πρόβλημα θα το παρακολουθήσω λίγο και βλέπουμε!!όλα καλά εσυ?

Ποιο εννοείς ως πρόβλημα;

Καλά κάτι ζαλάδες και ατονιες από χτες οπότε ξεκουράζομαι περισσότερο!

EvgLp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Μάντη είπε:

Εσύ ξέρεις καλύτερα! Καλό είναι να καταλήξεις σε ένα γιατρό! Και εγώ τώρα ψάχνω να δω σε ποιον γιατρό θα πάω για υπέρηχο! Κάνε την έρευνα σου και αποφασίζεις!!! 

Πρόβλημα αυτο με τους γιατρους ρε γαμοτο!!!

Just now, Ungry girl είπε:

Όντως εδώ έχουμε αρκετούς γυναικολόγους αλλά είναι άστα βραστά! Ένας μόνο απ' όσο ξέρω έχει το ποιο καινούργιο υπέρηχο αλλά αυτός πάλι σε τρομάζει για να στέλνει να κάνεις έξτρα εξετάσεις μάλλον παίρνει κάποια μίζα κ αυτός! Έχω μπερδεύει!

jgJqp3.png

8 minutes ago, Ungry girl said:

Congrats deaaar !!! Εισαι καραεγκυος!!! @Ungry girl τσάμπα αγχωνοσουν !! 

Και γω κορίτσια πριν λίγο γύρισα απ' τη δουλειά έφαγα και άραξα στο καναπε μου επιτέλους. 

Περιοδος ακόμα γιοκ.  3η μέρα καθυστέρηση.. μόνο στο σκούπισμα ελάχιστα υγρά.. Μου φαίνεται κρυωσα για τα καλά για να αργεί τόσο. Ειχα κάνα χρόνο να ξαναεχω καθυστερηση 

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Όντως εδώ έχουμε αρκετούς γυναικολόγους αλλά είναι άστα βραστά! Ένας μόνο απ' όσο ξέρω έχει το ποιο καινούργιο υπέρηχο αλλά αυτός πάλι σε τρομάζει για να στέλνει να κάνεις έξτρα εξετάσεις μάλλον παίρνει κάποια μίζα κ αυτός! Έχω μπερδεύει!

Ναι ρε γαμοτο σκέφτεσαι να πας σε Δημόσιο η σε ιδιωτικό???

πρίν από 1 λεπτό , Efouko είπε:

Congrats deaaar !!! Εισαι καραεγκυος!!! @Ungry girl τσάμπα αγχωνοσουν !! 

Και γω κορίτσια πριν λίγο γύρισα απ' τη δουλειά έφαγα και άραξα στο καναπε μου επιτέλους. 

Περιοδος ακόμα γιοκ.  3η μέρα καθυστέρηση.. μόνο στο σκούπισμα ελάχιστα υγρά.. Μου φαίνεται κρυωσα για τα καλά για να αργεί τόσο. Ειχα κάνα χρόνο να ξαναεχω καθυστερηση 

Ειμαι ειμαιιιιι!!!:-D

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Ungry girl said:

Ναι ρε γαμοτο σκέφτεσαι να πας σε Δημόσιο η σε ιδιωτικό???

Ειμαι ειμαιιιιι!!!:-D

Μπράβο γλυκιά μουυυυ :) να ηρεμήσεις και να το χαρείς !!! Όλα καλά θα πανε !!!

πρίν από 25 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Α κατάλαβα!Δεν έχεις βοήθεια εκεί ε;

Αμάν αυτος ο αρνητισμος σου! Χαλάρωσε κι άστο να γίνει!

Ποιο εννοείς ως πρόβλημα;

Καλά κάτι ζαλάδες και ατονιες από χτες οπότε ξεκουράζομαι περισσότερο!

Εκανα ενα τεστακι το απογευμα...δςν ξερω αν το εκανα καλα αλλα νομιζω βγηκε αρνητικο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...