Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Αν ψαξεις παλαιοτερες κοινοποιησεις μου εγραφα πως ειναι σαν να φυσας αερα μεσα σε πορτοκαλαδα με καλαμακι.. μακαρι να εισαι εγκυουλα.πολυ θα χαρω!!!

Σε ευχαριστω...και εγω θα χαρω αλλα δεν νομιζω να καναμε τπτ παλι αυτον τον μηνα γτ με ποναει ηη κοικια σαν να αδιαθετησω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω...και εγω θα χαρω αλλα δεν νομιζω να καναμε τπτ παλι αυτον τον μηνα γτ με ποναει ηη κοικια σαν να αδιαθετησω...

αυτο δεν ειναι δειγμα οτι απετυχαν οι προσπαθειες.Εμεις ποναμε ακομα σαν να περιμενουμε μονιμα περιοδο... Μη βασιζεσαι σ αυτο,οι πονοι περιοδου μοιαζουν με εγκυμοσυνης.Σκεψου θετικα.Ειναι τοοοοοοοοσο μικρο το δειγμα που θελεις(σπερματος) που οι πιθανοτητες ειναι παρα πολλες.Απλα εγω το βασιζω και στην τυχη πολλες φορες,αν "δεσει" καλα η δουλεια.Δεν ειναι αυτο το μηνα θα ειναι τον επομενο..παντα ομως,σκεφτομαστε θετικα.Οσο για πονους.αν θυμασαι εγω εκανα χοριακη γιατι ελεγα "αν δεν ειμαι εγκυος κατι εχω πολυ σοβαρο μ αυτα που νιωθω τα παραξενα"

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

αυτο δεν ειναι δειγμα οτι απετυχαν οι προσπαθειες.Εμεις ποναμε ακομα σαν να περιμενουμε μονιμα περιοδο... Μη βασιζεσαι σ αυτο,οι πονοι περιοδου μοιαζουν με εγκυμοσυνης.Σκεψου θετικα.Ειναι τοοοοοοοοσο μικρο το δειγμα που θελεις(σπερματος) που οι πιθανοτητες ειναι παρα πολλες.Απλα εγω το βασιζω και στην τυχη πολλες φορες,αν "δεσει" καλα η δουλεια.Δεν ειναι αυτο το μηνα θα ειναι τον επομενο..παντα ομως,σκεφτομαστε θετικα.Οσο για πονους.αν θυμασαι εγω εκανα χοριακη γιατι ελεγα "αν δεν ειμαι εγκυος κατι εχω πολυ σοβαρο μ αυτα που νιωθω τα παραξενα"

Απο το σαββατο νιωθω λες κ θα αδιαθετησω κ.τιποτα..δεν αγχωνομαι...απλα θελω να "τυχει" συντομα...

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

σε ποια μερα εισαι σμρ???πες μου παλι ποτε εκανες την προηγουμενη κ ποσο βγηκε!

Σημερα ειμαι 3 μερα καθυστέρησης εκανα πριν 5 μέρες 26

5 ώρες πρίν, marillia είπε:

Koρίτσι μου πολύ καλή είναι!!!Με 26 ξεκίνησες!!!Θυμησε μου την πρώτη πότε την έκανες?

Την πρώτη την εκανα Πέμπτη!!

5 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Κατσε βρε πουλακι μ ειχες 27 πριν 6 μερες σωστα??? Εισαι με μια ή δυο μερες καθυστερηση ποσο θα επρεπε να ειναι??? Υπερδιπλασιαζεται ανα δυο μερες η δικια σου ποσο να φτασει δηλαδη!!!

Α αμα κατεβω αθηνα θα πιω και ενα καφεδακι με @alina80 & @Nati85

Δεν ξερω μου φάνηκε λιγο!!!

5 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι ρε κατεβα να ισιωσεις λίγο το @Ungry girl και μετά ελάτε όλες μαζί με την @alina80 Πειραιά για καφέ! 

Και εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρά η χοριακη σου!!

Λες??? Να με δειρεται θέλετε???

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

@Μάντη & @Ungry girl πολυ καλες οι χοριακες σας !  με το καλο να δειτε σακο ! 

@Nati85 μην ασχολεισαι με την lh  προς το τελος . αν σου βγει εντονο το τεστ κ δεν εισαι εγκυος, τοτε μαλλον δεν εγινε η ωορηξια κ εγινε  ωχρινοποιηθηκε το ωιθηλακιο κ για αυτο βγαινει αχνο θετικο το τεστ ωορηξιας η εντονο .. αλλα δεν συμβαινει σε καθε κυκλο. σπανια συμβαινει . συνεβη σε μενα σε εναν κυκλο που μου βγηκε σαν κ εσενα αρκετα αχνη η γραμμη στο τεστ ωορηξιας την 26η μερα..  

@marillia πηγες στον γιατρο ? @Vila?

εγω πειραματιζομαι με το τι πρεπει να κανω για να σταματησω τις αναγουλες κ την ναυτια!! οποτε οταν θα μεινετε εγκυες κ οι υπολοιπες θ ασας εχω ετοιμες συμβουλες!!  τωρα παρειγειλα βραχιολακι γι ατην ναυτια!!!!  

μια χαρα σε βρισκω ! θα καθησεις στο σπιτακι σου! δουλευεις εσυ?  πως εισαι ?

Εμενα τώρα ήταν 6 μέρες μετά το θετικό ωορρηξίας.καλα δεν δίνω σημασία άστο ας είναι όπως ναναι. Θα κάνω και ένα αύριο έτσι για να δω αν βγει αχνο.σχεδον πάντα υπάρχει μια πολύ αχνή γραμμή όταν κάνω τεστ ωορρηξίας αυτή ήταν πιο έντονη τωρα αλλά μου είπε και η noni ότι έχει αυξομειώσεις η lh.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Ασία είπε:

@Ungry girl κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται η χοριακή σου!!μπράβο!!είχα να μπω καιρό και έχω χάσει πολλά νέα!μα εσύ θυμάμαι που προσπαθούσες δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα και σε ταλαιπωρούσε η ενδομητρίωση και έμεινες έγκυος τον προηγούμενο μήνα και έλεγες πως θα περάσει πολύς καιρός για να ξαναμείνεις.. Καλά δεν θυμάμαι? Και εσύ βρε κοπέλα μου έμεινες ξανά τον επόμενο μήνα??τόσο γρήγορα?? Αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί δα είναι!!!αυτό το μωρό ήρθε για να μείνει, να είσαι αισιόδοξη και να μην φαντάζεσαι προβλήματα και μικρές χοριακές ενώ δεν υπάρχουν!!!Όλα θα πάνε τέλεια!!!μην αγχώνεσαι και κοίτα να απολαύσεις αυτήν την περίοδο όσο μπορείς. Καλά δεν τα θυμάμαι τα πράγματα η κάνω κάπου λάθος?

Κορίτσι καλα τα λες μια χαρα αλλα τη βιοχημική την το Νοέμβριο!!! Προσπαθω να μην αγχώνομαι αλλα δ εν ειναι ευκολο!

5 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλεεε τέλεια είναι!!! Πας καλααααα;;; Έλα μην ακούω τετοιααα!!! Να είσαι αισιόδοξη και ευχαριστημένη με τέτοια αύξηση!!!!

Μακάρι να βγει λίγο πάνω από 1000 θέλω!!!! Θα έρθει κοριτσάκι μου θα έρθει!!!! Με τα τεστακια θ πέφτεις μέσα στην ωορρηξία και θα τα καταφέρετε σύντομα!!!!

Ποσο σου βγήκε εσενα???

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κύηση μου μυρίζει...

Εγκυουλα;

Συγχαρητήρια!!!

Μπας και;;

Συγχαρητήρια! Γιατί καλέ δεν είναι καλή;Ο γιατρός θα σου πει!

Δεν νομίζω τελικά να είναι πρόβλημα θα το παρακολουθήσω λίγο και βλέπουμε!!όλα καλά εσυ?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Κορίτσι καλα τα λες μια χαρα αλλα τη βιοχημική την το Νοέμβριο!!! Προσπαθω να μην αγχώνομαι αλλα δ εν ειναι ευκολο!

Και μενα μια χαρα μου φαινεται τι νουμερο της χοριακης σου...σταματα να βαζεις με τοτο νου σου το κακο βρε...

3 ώρες πρίν, BettySt είπε:

@Ungry girl Αννούλα μια χαρά είναι η χόριακη σου. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, μην βάζεις κακά σενάρια στο μιαλουδακι σού. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου! 

Σε ευχαριστώ κοριτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ποσο σου βγήκε εσενα???

1187!!!!! Όλα καλά μου είπε ο γιατρός σε 14 ημέρες υπέρηχο!!! Εσύ πήρες κάποιο γιατρό? Λογικά θα πρέπει να κάνεις άλλη μια χοριακουλα Τετάρτη!

jgJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σημερα ειμαι 3 μερα καθυστέρησης εκανα πριν 5 μέρες 26

Την πρώτη την εκανα Πέμπτη!!

Δεν ξερω μου φάνηκε λιγο!!!

Λες??? Να με δειρεται θέλετε???

πιστεύω ότι είναι μια χαρά η χοριακη σου γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό που έλεγες να του πεις τα δεδομένα να σου πει και πότε θα πας να σε δει?

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Μάντη είπε:

1187!!!!! Όλα καλά μου είπε ο γιατρός σε 14 ημέρες υπέρηχο!!! Εσύ πήρες κάποιο γιατρό? Λογικά θα πρέπει να κάνεις άλλη μια χοριακουλα Τετάρτη!

Τέλεια μπραβο!!!! Θα.παρω αυριο μαλλον!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου!!! Μολις γύρισα!!!! Ειμαι μεκρη!!! Τι νεα εχουμε ας με πληροφορήσει καποια!!!! Η @MelinaFo η @Nati85 και η @alina80 γιατι θέλετε να με δειρετε???????? Απλα φοβαμαι!!! Λογικο δεν ειναι??!!! Εβγαλα και ενα σπυράκι σήμερα χαχα λίγο το ονειρο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...