Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 52 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Διαισθηση ειχα αλλα μου φαινεται νου εφυγε καθως περνανε οι μερες...αχ αυτα τα ατιμα με καλουν...αλλα ειναι 3μερες πριν την αναμενομενη κ δεν ξερω αν δειξει σημερα αν κανω..οποτε λεω να περιμενω 2-3μερουλες...κ ξερεις αυτες οι τελευταιες μερες δεν περνανε με τπτ...αιωνας...

εσυ βρε αν περιμενεις την Πεμπτη , θα δειξει κ σημερα κ αυριο το τεστακι. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κύηση μου μυρίζει...

Εγκυουλα;

Συγχαρητήρια!!!

Μπας και;;

Συγχαρητήρια! Γιατί καλέ δεν είναι καλή;Ο γιατρός θα σου πει!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

@Μάντη & @Ungry girl πολυ καλες οι χοριακες σας !  με το καλο να δειτε σακο ! 

@Nati85 μην ασχολεισαι με την lh  προς το τελος . αν σου βγει εντονο το τεστ κ δεν εισαι εγκυος, τοτε μαλλον δεν εγινε η ωορηξια κ εγινε  ωχρινοποιηθηκε το ωιθηλακιο κ για αυτο βγαινει αχνο θετικο το τεστ ωορηξιας η εντονο .. αλλα δεν συμβαινει σε καθε κυκλο. σπανια συμβαινει . συνεβη σε μενα σε εναν κυκλο που μου βγηκε σαν κ εσενα αρκετα αχνη η γραμμη στο τεστ ωορηξιας την 26η μερα..  

@marillia πηγες στον γιατρο ? @Vila?

εγω πειραματιζομαι με το τι πρεπει να κανω για να σταματησω τις αναγουλες κ την ναυτια!! οποτε οταν θα μεινετε εγκυες κ οι υπολοιπες θ ασας εχω ετοιμες συμβουλες!!  τωρα παρειγειλα βραχιολακι γι ατην ναυτια!!!!  

μια χαρα σε βρισκω ! θα καθησεις στο σπιτακι σου! δουλευεις εσυ?  πως εισαι ?

Ευχαριστούμε!!!!!! 

jgJqp3.png

Just now, marillia είπε:

Λες??Με την απορία θα μείνω!!!Τελικά θέλει αρκετές?Πάντως δεν μπορώ να μην έχουμε επαφές συχνές στις γόνιμες!!!Με αγχώνει περισσότερο και νομίζω χάνουμε ευκαιρίες!!!!Χτες είπα στον άντρα μου έλα σκάει το αυγουλάκι χαχχα και γελούσαμε!!!!Μας έπερνε και τηλ ένας φίλος την επίμαχη ώρα!!!!Θα σκαγε αν δεν το σηκώναμε!!!!

χαχαχαχα!! ναι ναι σου το λεω εγω για συχνες επαφες (αν βεβαια μπορει κ το ζευγαρι) αφου θυμαμαι που το σχολιασε η @alina80 oti mesa σε 36 ωρες ειχαμε 3 επαφες κ τον ξεκανα τον δικο μου!!χαχαχαχα 

κ σε παρακαλω εμεις που εχουμε χαμηλη κινητικοτητα κ μας ειχαν πει μερα παρα μερα για να δυναμωσει !! ενω ενας γυναικολογος μου ειπε οτι δεν εχει σημασια. απλα οταν εξπερματιζει πιο συχνα , βγαινει λιγοτερη ποσοτητα . αλλα υπαρχει συνεχεια σπερμα!!! οποτε σεξ οσο μπορειτε !! κ αν μπορειτε 1 ωρα στο κρεβατι η το βραδυ !! εγω επιμενω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

μια χαρα σε βρισκω ! θα καθησεις στο σπιτακι σου! δουλευεις εσυ?  πως εισαι ?

Μια χαρα ειμαι,αν εξαιρεσεις οτι κουραζομαι ευκολα.Δουλευω ναι κανονικα,σπαστο ωραριο.

Just now, zina7777 είπε:

Μια χαρα ειμαι,αν εξαιρεσεις οτι κουραζομαι ευκολα.Δουλευω ναι κανονικα,σπαστο ωραριο.

ωραια! κ εγω λαχανιαζω λιγο πιο ευκολα !αλαλ θα περασει ! κ εγω δουλεια ειμαι .. απλα εμενα ειναι δουλεια γραφειου  κ δεν παιρναει η ωρα ευκολα.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

χαχαχαχα!! ναι ναι σου το λεω εγω για συχνες επαφες (αν βεβαια μπορει κ το ζευγαρι) αφου θυμαμαι που το σχολιασε η @alina80 oti mesa σε 36 ωρες ειχαμε 3 επαφες κ τον ξεκανα τον δικο μου!!χαχαχαχα 

κ σε παρακαλω εμεις που εχουμε χαμηλη κινητικοτητα κ μας ειχαν πει μερα παρα μερα για να δυναμωσει !! ενω ενας γυναικολογος μου ειπε οτι δεν εχει σημασια. απλα οταν εξπερματιζει πιο συχνα , βγαινει λιγοτερη ποσοτητα . αλλα υπαρχει συνεχεια σπερμα!!! οποτε σεξ οσο μπορειτε !! κ αν μπορειτε 1 ωρα στο κρεβατι η το βραδυ !! εγω επιμενω..

Μια ώρα κρεβάτι με πόδια σηκωμένα; Η απλά ξάπλα; Δώσε στο λαο σου know how συγκεκριμένο!

Ναι και εγώ όσο μπορώ κ΄'αθομαι!!!Τhanks for the tips!!!!!

• Μου αρέσει 1

@andrianni  τι κανεις? ηθελα να σου πω  για την προγεστερονη ..  κοιταξε την λιγο γτ ηταν αρκετα ανεβασμενη για 21η μερα . δες λιγο και στο διαδικτυο αλλα καλυτερα με τον γιατρο σου.

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Μια ώρα κρεβάτι με πόδια σηκωμένα; Η απλά ξάπλα; Δώσε στο λαο σου know how συγκεκριμένο!

χαχαχα οχι δεν τα κρατουσα σηκωμενα . απλα ανασκελα κ λυγισμενα τα γονατα  για κανενα 10 λεπτο αντεχα κ μετα γυρνουσα μπρουμυτα εγω κ υπνο!! 

μια φορα που το καναμε πρωι κ επρεπε να φυγω σε ενα 20λεπτο , τοτε ναι εκατσα με τα ποδια σηκωμενα  στον τοιχο !!|( αλλα ηταν η επαφη την επομενη της ωορηξιας πιστευω..) 

σε ολες οι αλλες επαφες μας η ηταν βραδυ κ κοιμομουν μετα η ηταν πρψι κ παλι κοιμηθηκα για καμια ωρα . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

On 17/2/2018 at 5:45 ΜΜ, Smile89 είπε:

Λοιπόν κορίτσια το παιδί το εχασα. Παλινδρομησε η καρδουλα του. Εχω ήδη κανει απόξεση ειμαι νοσοκομείο. Θα βρω όμως τη δύναμη να απαντήσω σε αυτό που καποιες με κατηγορησαν. Τωρα με το ζόρι γραφω.. σας ευχαριστώ όλες ❤️

Κοριτσι μου δεν ειχα μπει το σκ και τωρα διαβασα τις σελιδες.λυπαμαι τοσο πολυ.κουραγιο κοπελα μου.δυστυχως μερικες φορες η ζωη παιζει τοσο ασχημα και αδικα παιχνιδια:-(δεν υπαρχουνε λογια.μονο κουραγιο και θα σταθεις στα ποδια σου!και οταν ερθει το επομενο,θα μεινει κοριτσι μου.στο χρωσταει ο θεουλης.

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, zina7777 είπε:

Νομίζω βοηθάει η δουλειά,ξεχνιεσαι.Που δουλεύεις;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Νομίζω βοηθάει η δουλειά,ξεχνιεσαι.Που δουλεύεις;

Κουραζομαι πολυ ευκολα.Μαγαζι εχω.dealer ειμαι γνωστης τηλεπικοινωνιας.

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Μη γκρινιαζεις μια χαρα ειναι η τιμη.Ηρεμησεεεε...συγχαρητηρια.

@Μάντη συγχαρητηρια και σ εσενα κοριτσι.τελειομηνες εγκυμοσυνες και στις δυο σας.

@Dimitr@17 αυτο το γρου γρου αν λεμε το ιδιο το ειχα κι εγω 2-3 μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος.ευχομαι τα καλυτερα.

Καλησπερα σε ολες.Αργια αυριο.Η Απελευθερωση των Ιωαννινων!!!

Τι να σου πω...που κ που το νιωθω οχι συνεχεια καπου στην αριστερη πλευρα...

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

για εσεν αεχω καλο προαισθημα !!!κανε ενα τεστακι , κατι θα δειξει 

Ποτε να κανω τεστακι?

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

εσυ βρε αν περιμενεις την Πεμπτη , θα δειξει κ σημερα κ αυριο το τεστακι. 

Καλα κοιμηθηκα λιγο τωρα για μεσημερι κ ειδα οτι πηγα να κανω τεστ κ βγηκε θετικο...(ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λεει κ το ρητο)...χαχα

@MelinaFo ειδα καλα?εκανες τεστακι κ βγηκε αχνο?

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ποτε να κανω τεστακι?

Καλα κοιμηθηκα λιγο τωρα για μεσημερι κ ειδα οτι πηγα να κανω τεστ κ βγηκε θετικο...(ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λεει κ το ρητο)...χαχα

@MelinaFo ειδα καλα?εκανες τεστακι κ βγηκε αχνο?

ποια μερα εισαι 28η ?  κανε αυριο το πρωι , πιστευω θα δειξει .. εδω εμεις καναμε 5 μερες πριν κ εδειξε .. αν δεν κρατιεσαι , κανε κ σημερα !!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ποια μερα εισαι 28η ?  κανε αυριο το πρωι , πιστευω θα δειξει .. εδω εμεις καναμε 5 μερες πριν κ εδειξε .. αν δεν κρατιεσαι , κανε κ σημερα !!

Θα κανω αν ειναι την πεμπτη γτ δεν πιστευω οτι εχει γινει τπτ παλι αυτον τον μηνα...

πρίν από 18 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αν ψαξεις παλαιοτερες κοινοποιησεις μου εγραφα πως ειναι σαν να φυσας αερα μεσα σε πορτοκαλαδα με καλαμακι.. μακαρι να εισαι εγκυουλα.πολυ θα χαρω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...