Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Με δελεαζεται μικροι μ σαταναδες:evil::D

χαχχαχαχχα!!!!Οτι είναι να γίνει θα γίνει!!!Πάντως πολλά συμπτώματα περιόδου δεν έχεις μάλλον!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Κοριτσια ειμαι στην Αθήνα σε ενα σεμινάριο δεν μπορω να μπω!!!! Τα αποτελέσματα για εμενα δεν ειναι καλαα ετσι οπως το βλεπω!! 374!!!!!

Μη γκρινιαζεις μια χαρα ειναι η τιμη.Ηρεμησεεεε...συγχαρητηρια.

@Μάντη συγχαρητηρια και σ εσενα κοριτσι.τελειομηνες εγκυμοσυνες και στις δυο σας.

@Dimitr@17 αυτο το γρου γρου αν λεμε το ιδιο το ειχα κι εγω 2-3 μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος.ευχομαι τα καλυτερα.

Καλησπερα σε ολες.Αργια αυριο.Η Απελευθερωση των Ιωαννινων!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , MelinaFo είπε:

Υποψιάζομαι ότι σε δελεάζουμε οι μικροί σατανάδες...

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπα.ειναι αρκετα εντονο και.νιωθω και κατι.σαν.γουργουριτο...

Εσύ ξέρεις Δημητρούλα!!! Αλλά μέχρι που το μέτωπο μένει καθαρό οι ελπίδες υπάρχουν!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

χαχχαχαχχα!!!!Οτι είναι να γίνει θα γίνει!!!Πάντως πολλά συμπτώματα περιόδου δεν έχεις μάλλον!!!!!

Ναι δεν εχω γενικα συνηθως μια μερα πριν εχω λιγο μεση λιγο κοιλια λιγο στηθος λιγο απο ολα!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Εγω εχω στηθος και νιωθω λες κ θα αδιαθετησω εδω κ 3 μερες..με ποναει κ η μεση μου απο την δεξια μερια...και υγρα δεν εχω ουτε κ εγω...τπτ ττανταχτο δλδ...

για εσεν αεχω καλο προαισθημα !!!κανε ενα τεστακι , κατι θα δειξει 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ναι δεν εχω γενικα συνηθως μια μερα πριν εχω λιγο μεση λιγο κοιλια λιγο στηθος λιγο απο ολα!

Καλό αυτό πάντως!!!!Μη πονάς μέρες!!!Για να δούμεεεεε!!!!!

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπα.ειναι αρκετα εντονο και.νιωθω και κατι.σαν.γουργουριτο...

Κύηση μου μυρίζει...

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Εκανα βγαινει αχνη η γραμμη του τεστ σε σχεση με αυτη του ελεγχου ειμαι στην 23 μερα απο τις 25 του κυκλου μου και ωορρηξια εκανα 13 με 14 μερα 

Εγκυουλα;

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

1187 αχχχ κοριτσακιαααα τι άγχος που είχα!!!!!

Συγχαρητήρια!!!

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Εγώ ρε κορίτσια είχα κάποια υγρά και πονακια σήμερα και έκανα ένα ωορρηξίας μπας και έχω κάνει κανένα λάθος και βγήκε πολύ έντονο.οχι θετικό αλλά είναι έντονο.μπας και υπάρχει κανένα πρόβλημα κι άλλη φορά μου είχε βγάλει έτσι έντονο θυμάστε?μήπως δεν θα έπρεπε να ανεβαίνει η lh

Μπας και;;

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Κοριτσια ειμαι στην Αθήνα σε ενα σεμινάριο δεν μπορω να μπω!!!! Τα αποτελέσματα για εμενα δεν ειναι καλαα ετσι οπως το βλεπω!! 374!!!!!

Συγχαρητήρια! Γιατί καλέ δεν είναι καλή;Ο γιατρός θα σου πει!

EvgLp2.png

@Μάντη & @Ungry girl πολυ καλες οι χοριακες σας !  με το καλο να δειτε σακο ! 

@Nati85 μην ασχολεισαι με την lh  προς το τελος . αν σου βγει εντονο το τεστ κ δεν εισαι εγκυος, τοτε μαλλον δεν εγινε η ωορηξια κ εγινε  ωχρινοποιηθηκε το ωιθηλακιο κ για αυτο βγαινει αχνο θετικο το τεστ ωορηξιας η εντονο .. αλλα δεν συμβαινει σε καθε κυκλο. σπανια συμβαινει . συνεβη σε μενα σε εναν κυκλο που μου βγηκε σαν κ εσενα αρκετα αχνη η γραμμη στο τεστ ωορηξιας την 26η μερα..  

@marillia πηγες στον γιατρο ? @Vila?

εγω πειραματιζομαι με το τι πρεπει να κανω για να σταματησω τις αναγουλες κ την ναυτια!! οποτε οταν θα μεινετε εγκυες κ οι υπολοιπες θ ασας εχω ετοιμες συμβουλες!!  τωρα παρειγειλα βραχιολακι γι ατην ναυτια!!!!  

πρίν από 13 λεπτά , zina7777 είπε:

Μη γκρινιαζεις μια χαρα ειναι η τιμη.Ηρεμησεεεε...συγχαρητηρια.

@Μάντη συγχαρητηρια και σ εσενα κοριτσι.τελειομηνες εγκυμοσυνες και στις δυο σας.

@Dimitr@17 αυτο το γρου γρου αν λεμε το ιδιο το ειχα κι εγω 2-3 μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος.ευχομαι τα καλυτερα.

Καλησπερα σε ολες.Αργια αυριο.Η Απελευθερωση των Ιωαννινων!!!

μια χαρα σε βρισκω ! θα καθησεις στο σπιτακι σου! δουλευεις εσυ?  πως εισαι ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

@Μάντη & @Ungry girl πολυ καλες οι χοριακες σας !  με το καλο να δειτε σακο ! 

@Nati85 μην ασχολεισαι με την lh  προς το τελος . αν σου βγει εντονο το τεστ κ δεν εισαι εγκυος, τοτε μαλλον δεν εγινε η ωορηξια κ εγινε  ωχρινοποιηθηκε το ωιθηλακιο κ για αυτο βγαινει αχνο θετικο το τεστ ωορηξιας η εντονο .. αλλα δεν συμβαινει σε καθε κυκλο. σπανια συμβαινει . συνεβη σε μενα σε εναν κυκλο που μου βγηκε σαν κ εσενα αρκετα αχνη η γραμμη στο τεστ ωορηξιας την 26η μερα..  

@marillia πηγες στον γιατρο ? @Vila?

εγω πειραματιζομαι με το τι πρεπει να κανω για να σταματησω τις αναγουλες κ την ναυτια!! οποτε οταν θα μεινετε εγκυες κ οι υπολοιπες θ ασας εχω ετοιμες συμβουλες!!  τωρα παρειγειλα βραχιολακι γι ατην ναυτια!!!!  

Εγώ θα θυμάμαι αυτό με την πατάτα!!!!Εχώ ραντεβού 6,30 και ελπίζω πιο πριν να μου εχει ο μικροβιολόγος έτοιμα την αμη και την καμπύλη ινσουλίνης!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Εγώ θα θυμάμαι αυτό με την πατάτα!!!!Εχώ ραντεβού 6,30 και ελπίζω πιο πριν να μου εχει ο μικροβιολόγος έτοιμα την αμη και την καμπύλη ινσουλίνης!!!

:)  ωραια να μας γραψεις νεα σου . θα μπω το βραδυ αν ειμαι καλα να τα διαβασω . επαφουλες ειχες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

:)  ωραια να μας γραψεις νεα σου . θα μπω το βραδυ αν ειμαι καλα να τα διαβασω . επαφουλες ειχες?

Είχαμε Κυριακή,χτες,και σήμερα το πρωί!!!!Να δούμε θα έσκασε το αυγουλάκι ή θα σκάσω εγώ χαχχαχχα!!!!!!

• Χαχα 3

πρίν από 14 λεπτά , MelinaFo είπε:

καλο αυτο που σου βγηκε αχνο το τεστακι . εγω οταν εκανα 3 μερες πριν την καθυστερηση , το τεστ ωορηξιας μου ειχε βγει αρκετα εντονο , σαν να ημουν μια μερα πριν το θετικο τεστ για ωορηξια.. 

μηπως τα  καταφερατε αυτη την φορα?

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Είχαμε Κυριακή,χτες,και σήμερα το πρωί!!!!Να δούμε θα έσκασε το αυγουλάκι ή θα σκάσω εγώ χαχχαχχα!!!!!!

μπραβο μαρακι! πολυ καλες επαφες ! ειστε καλυμενοι ! εγω σας ειπα , οτι αυτο  που καταλαβα ειναι οτι οσο μπορουμε περισσοτερες επαφες ! και εννοειται αναλογα τι θα δειτε , θα συνεχισετε κ τις επαφες.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

καλο αυτο που σου βγηκε αχνο το τεστακι . εγω οταν εκανα 3 μερες πριν την καθυστερηση , το τεστ ωορηξιας μου ειχε βγει αρκετα εντονο , σαν να ημουν μια μερα πριν το θετικο τεστ για ωορηξια.. 

μηπως τα  καταφερατε αυτη την φορα?

μπραβο μαρακι! πολυ καλες επαφες ! ειστε καλυμενοι ! εγω σας ειπα , οτι αυτο  που καταλαβα ειναι οτι οσο μπορουμε περισσοτερες επαφες ! 

Λες??Με την απορία θα μείνω!!!Τελικά θέλει αρκετές?Πάντως δεν μπορώ να μην έχουμε επαφές συχνές στις γόνιμες!!!Με αγχώνει περισσότερο και νομίζω χάνουμε ευκαιρίες!!!!Χτες είπα στον άντρα μου έλα σκάει το αυγουλάκι χαχχα και γελούσαμε!!!!Μας έπερνε και τηλ ένας φίλος την επίμαχη ώρα!!!!Θα σκαγε αν δεν το σηκώναμε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...