Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά......

@Papaki@ τα λόγια είναι περιττά όμως είναι πολύ θετική η εμφύτευση και νομίζω ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία...... με υπομονή και επιμονή είμαι πολύ σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις......:wub: 

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Laureta συνχαρητηρια μαλλον για δυο σε βλεπω κ εγω χι χι!!!! Κοριτσια στειλτε μου κ εμενα το link αν ειναι ευκολο!!! Alina φυσιολογικοτατες οι σκεψεις σου εγω δεν φοβαμαι τις ευθυνες ουτε ανχωνομαι για εξοδα κ με λιγα μια χαρα βγαινουν εγω φοβαμαι μην εχει τιποτα πχ το μωρο δεν ξερω αν θα το αντεξω βλεπω πχ το παιδακι μιας φιλης μου που εχει προβληματα συμπεριφορας κ τρεχουν σε γιατρους αναπτυξιολογους κτλ κ εγω σκεφτομαι οτι θα ειχα καταρευσει στη θεση της. τι να π ομως  παιχνιδια του μυαλουειναι κ αυτα

@laureta συγχαρητήρια κορίτσι..... μπράβο με το καλό εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι..........:-D

@elenakii22 καλέ εσύ όσο πας και μικραίνεις......χα χα χα ξανά μπαίνεις στην εφηβεία λοιπόν...... και ξέρεις όσο μικραίνεις τόσο πιο γρήγορα έρχεται μπεμπέ χα χα χα χα.....:-P

@caramel_83 περιμένουμε να μας πεις για τις εξετάσεις σου......... Κάποια στιγμή το απόγευμα πιο αργά θα μπω και εγώ να σας πω τις δικές μου γιατί στο γιατρό θα πάω από εβδομάδα........:-) τα έχω ξεχάσει λίγο γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γέννησα και παρόλο που τότε είχα γίνει εξπέρ τώρα πρέπει να ανοίξω τα τεφτέρια μου όλα...... χα χα χα χα:shock:

Εγώ πάντως δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά εδώ και τρεις μέρες έχω ταχυκαρδίες και σήμερα από τη ζέστη με το που έφτασα στην δουλειά χρειάστηκα καρέκλα......... :shock: επειγόντως!!!!!!!! Και πολλά νεύρα ρε κορίτσια....... εχθές τον ξέκανα τον καλό μου.......όχι ότι δεν μου έδωσε αφορμή αλλά γενικώς εγώ δεν τα παίρνω τόσο εύκολα......... έχω υπομονή..........:-( Που πήγε δεν ξέρω........ χα χα χα:-D

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Laureta συνχαρητηρια μαλλον για δυο σε βλεπω κ εγω χι χι!!!! Κοριτσια στειλτε μου κ εμενα το link αν ειναι ευκολο!!! Alina φυσιολογικοτατες οι σκεψεις σου εγω δεν φοβαμαι τις ευθυνες ουτε ανχωνομαι για εξοδα κ με λιγα μια χαρα βγαινουν εγω φοβαμαι μην εχει τιποτα πχ το μωρο δεν ξερω αν θα το αντεξω βλεπω πχ το παιδακι μιας φιλης μου που εχει προβληματα συμπεριφορας κ τρεχουν σε γιατρους αναπτυξιολογους κτλ κ εγω σκεφτομαι οτι θα ειχα καταρευσει στη θεση της. τι να π ομως  παιχνιδια του μυαλουειναι κ αυτα

linaa στο έστειλα.

Για το αν έχει κάτι το μωρό θα αρχίσω να αγχώνομαι αν μείνω έγκυος.

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Sorry, σε ξέχασα εσένα. Μόλις σου το έστειλα. Δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζεις που το λες αυτό. Εγώ κάθε φορά που περιμένω περίοδο από τη μία σκέφτομαι "μακάρι να είμαι" και από την άλλη "κι αν είμαι;"... Τρομάζω και για την εγκυμοσύνη και για τη γέννα αλλά και για το μετά. Κυρίως το μετά. Πώς θα αλλάξει η ζωή μου, οι ευθύνες και όλα. Και τα έξοδα με τρομάζουν πολύ! Βλέπω τις τιμές από τα καρότσια μέχρι τις πάνες και φρίττω. Υπάρχουν καρότσια που κοστίζουν όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο! Αν θέλεις τη γνώμη μου, βέβαια, τα περισσότερα από αυτά είναι και υπερτιμημένα, γιατί ποντάρουν ακριβώς στο ότι όλοι θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους.

Μην σκέφτεσαι όμως ότι δεν θα τα καταφέρεις. Λίγο πολύ σε ό,τι αφορά το πρακτικό κομμάτι της φροντίδας οι περισσότεροι τα καταφέρνουν. Τώρα για τα υπόλοιπα (ψυχολογικό κομμάτι, επίπεδο ανατροφής κ.λπ.) είναι μεγάλη κουβέντα...

εγω βλεπω φιλες μου ποση υπομονη εχουν κ εγω τσαντιζομαι ευκολα,εκνευριζομαι...ασε...τιμες δε βλεπω ακομα!!!!χαχα...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω βλεπω φιλες μου ποση υπομονη εχουν κ εγω τσαντιζομαι ευκολα,εκνευριζομαι...ασε...τιμες δε βλεπω ακομα!!!!χαχα...

Χαχα! Και εγώ το παθαίνω αυτό...

Από την άλλη βέβαια βλέπεις και ανθρώπους που δεν τους αξίζουν τα παιδιά που έχουν... 

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Χαχα! Και εγώ το παθαίνω αυτό...

Από την άλλη βέβαια βλέπεις και ανθρώπους που δεν τους αξίζουν τα παιδιά που έχουν... 

σιγουρα!!για να δουμε πως θα είμαστε εμεις!!!!

εγω κοριτσια μου πηγα κ εκανα τξμ ηλιοθεραπεια μου,μια χαρα!εχω κ κολυμβητηριο σε λιγο! @caramel_83 τι εγινε τελικα???

• Μου αρέσει 1

κοριτσια σας ευχαριστω Όλες σας για της ευχες εύχομαι ότι καλύτερο στην κάθε μια απο σας.. εγω. εκανα την εξέταση Στην κλινική που εκανα και την εξωσωματική η γιατρός δεν μου είπε αν ειναι η οχι δίδυμα και εγω απο την χαρα ξεχασα να την ρωτήσω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , laureta είπε:

κοριτσια σας ευχαριστω Όλες σας για της ευχες εύχομαι ότι καλύτερο στην κάθε μια απο σας.. εγω. εκανα την εξέταση Στην κλινική που εκανα και την εξωσωματική η γιατρός δεν μου είπε αν ειναι η οχι δίδυμα και εγω απο την χαρα ξεχασα να την ρωτήσω..

το σημαντικο ειναι οτι το τσακωσατε...τωρα ενα η δυο θα το μαθεις!θα ξανακανεις χοριακη?

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

το σημαντικο ειναι οτι το τσακωσατε...τωρα ενα η δυο θα το μαθεις!θα ξανακανεις χοριακη?

ναι αυτο έχει σημασία κουκλα μου.. ναι θα κανω το Σάββατο γτ δεν μπορούμε αλλιώς να μάθουμε αν παει κλ το μωρο Γιατί ειναι νωρίς και αυτοσ ειναι ο μονος τροπος για να τν παρακολουθούμε το μωράκι..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , laureta είπε:

ναι αυτο έχει σημασία κουκλα μου.. ναι θα κανω το Σάββατο γτ δεν μπορούμε αλλιώς να μάθουμε αν παει κλ το μωρο Γιατί ειναι νωρίς και αυτοσ ειναι ο μονος τροπος για να τν παρακολουθούμε το μωράκι..

θα περιμένουμε νεα σου!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, giota@ είπε:

@laureta συγχαρητήρια κορίτσι..... μπράβο με το καλό εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι..........:-D

@elenakii22 καλέ εσύ όσο πας και μικραίνεις......χα χα χα ξανά μπαίνεις στην εφηβεία λοιπόν...... και ξέρεις όσο μικραίνεις τόσο πιο γρήγορα έρχεται μπεμπέ χα χα χα χα.....:-P

@caramel_83 περιμένουμε να μας πεις για τις εξετάσεις σου......... Κάποια στιγμή το απόγευμα πιο αργά θα μπω και εγώ να σας πω τις δικές μου γιατί στο γιατρό θα πάω από εβδομάδα........:-) τα έχω ξεχάσει λίγο γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γέννησα και παρόλο που τότε είχα γίνει εξπέρ τώρα πρέπει να ανοίξω τα τεφτέρια μου όλα...... χα χα χα χα:shock:

Εγώ πάντως δεν ξέρω τι έχω πάθει αλλά εδώ και τρεις μέρες έχω ταχυκαρδίες και σήμερα από τη ζέστη με το που έφτασα στην δουλειά χρειάστηκα καρέκλα......... :shock: επειγόντως!!!!!!!! Και πολλά νεύρα ρε κορίτσια....... εχθές τον ξέκανα τον καλό μου.......όχι ότι δεν μου έδωσε αφορμή αλλά γενικώς εγώ δεν τα παίρνω τόσο εύκολα......... έχω υπομονή..........:-( Που πήγε δεν ξέρω........ χα χα χα:-D

χαχα...μα ακμη??!!ειναι δυνατον!!!τι τραβαω κ εγω!!!!σε ποια μερα εισαι εσυ??

7 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

αχ βρε κοριτσια εχω γεμισει σπυρακια...στο πηγούνι...αυτη η ζεστη με εχει φαει...βρηκα κ ενα αρθρο πολυ ωραιο που λεει 

Στόμα και πηγούνι

Σπυράκια εμφανίζονται επίσης αρκετά συχνά στην περιοχή γύρω από το στόμα και στο πηγούνι. Το στρες και οι ορμονικές ανισορροπίες ευθύνονται κυρίως για τα σπυράκια σε αυτήν την περιοχή του προσώπου. Η αφυδάτωση είναι ακόμη πιθανό να οδηγήσει σε δυσλειτουργία των νεφρών και ακολούθως στην εμφάνιση εξανθημάτων στο πηγούνι.

μαλλον φταιει και το στρες...δεν πινω κ πολλα νερα οποτε εχω κ μια αφυδάτωση....

Κ εγω που πινω νερα εξακολουθω να εχω αυτα τα ενοχλητικα σπυρακια τα οποια κ περυσι τετοια εποχη ειχαν την τιμητικη τους! :confused:

Συγχατητηρια @laureta τα καταφερατε με ενα ή και δύο μωρακια!! 

Ερώτηση προς τις έμπειρες..Χθες βραδυ που βρεθηκα πιο κοντα με το αντρα μου ενιωσα καποια στιγμη κατα τη διαρκεια ελαφριους πονους περιοδου και μετα προφανως σταματησαν.. 8 μερες πριν την περιοδο. Τωρα αυτο τι να σημαινει οτι ερχεται η ακατανομαστη???

πρίν από 58 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχα...μα ακμη??!!ειναι δυνατον!!!τι τραβαω κ εγω!!!!σε ποια μερα εισαι εσυ??

Γεια σου Ελενάκι!είσαι στην εφηβεία γι αυτό.πάντως εκτός απ το ορμονικό είναι κ ισως παρενέργειες απο το γκλουκοφάζ.κ εγώ είχα γεμίσει όταν το έπαιρνα.όταν ειδικά έτρωγα κ κανένα παγωτάκι ή ημουν στην περίοδο φούντωνα.θα φύγουν όμως μην ανησυχεις...

Όσο γι αυτό που ρώτησες το γιατρό...θεά! Τον έστειλες πάλι ε; ήταν όμως αδιάβαστος.εμένα που μου έχει τύχει διπλή ωορηξία σε τυχαίο υπέρηχο, μου είχε πει ο γιατρός ότι το ένα δεν είχε γονιμοποιηθεί κ να περίμενα 10 μέρες για να δούμε για το δεύτερο κ αν δεν ερχόταν περίοδος να έκανα τεστ.Συμπέρασμα: κ το ένα να γονιμοποιηθεί δεν ερχεται περίοδος από το άλλο που θα αποβαλλόταν στην ουσία αν ήταν μόνο του με την περίοδο.Λόγω των ορμονών εγκυμοσύνης δεν έρχεται περίοδος από το άλλο που δεν γονιμοποιήθηκε.ίσως βέβαια υπάρχει κ καμιά εξαίρεση ορμονική ή δίκερη μήτρα απ όσο υποθέτω...δεν ξέρω αν σε κάλυψα.Πάντως κ εγώ την έχω την απορία...

@Ani ani δεν είμαι κ εμπειρη αλλά  δε νομίζω οτι είναι κατι ίσως κ τίποτα.μπορει κ να είναι τα πονάκια πριν την περίοδο κ μακάρι να είναι κ το πολυπόθητο!!! Εγώ που είμαι 8η μέρα μετά την περίοδο κ έχω κάτι περίεργα πονάκια τι να πω; κ μέχρι σήμερα είχα μια ροζ καφέ σταγόνα την ημέρα, που εγώ καθαρίζω αμέσως μέχρι την 5η μέρα.Ασε που με φοβίζουν αυτοί οι πόνοι.πολύ τράβηγμα, σαν τέντωμα μέσα στη μήτρα.δεν ξέρω μηπως είναι σύμπτωμα ενδομητρίωσης...θα το παρακολουθήσω κ βλέπουμε...

Φιλιά σε όλες!

Κ να έχουμε κ όλο κ περισσότερα ευχάριστα σαν το σημερινό! Με το καλό στη φρέσκια εγκυούλα!!!

Αχ @caramel εμένα γιατί μου δίνουν αυτό χωρίς τη γεύση πορτοκάλι;  κ αν χρειαστεί θα βάλω λεμόνι γιατί είχα πάει να μείνω την τελευταία φορα...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , andrianni είπε:

Γεια σου Ελενάκι!είσαι στην εφηβεία γι αυτό.πάντως εκτός απ το ορμονικό είναι κ ισως παρενέργειες απο το γκλουκοφάζ.κ εγώ είχα γεμίσει όταν το έπαιρνα.όταν ειδικά έτρωγα κ κανένα παγωτάκι ή ημουν στην περίοδο φούντωνα.θα φύγουν όμως μην ανησυχεις...

Όσο γι αυτό που ρώτησες το γιατρό...θεά! Τον έστειλες πάλι ε; ήταν όμως αδιάβαστος.εμένα που μου έχει τύχει διπλή ωορηξία σε τυχαίο υπέρηχο, μου είχε πει ο γιατρός ότι το ένα δεν είχε γονιμοποιηθεί κ να περίμενα 10 μέρες για να δούμε για το δεύτερο κ αν δεν ερχόταν περίοδος να έκανα τεστ.Συμπέρασμα: κ το ένα να γονιμοποιηθεί δεν ερχεται περίοδος από το άλλο που θα αποβαλλόταν στην ουσία αν ήταν μόνο του με την περίοδο.Λόγω των ορμονών εγκυμοσύνης δεν έρχεται περίοδος από το άλλο που δεν γονιμοποιήθηκε.ίσως βέβαια υπάρχει κ καμιά εξαίρεση ορμονική ή δίκερη μήτρα απ όσο υποθέτω...δεν ξέρω αν σε κάλυψα.Πάντως κ εγώ την έχω την απορία...

@Ani ani δεν είμαι κ εμπειρη αλλά  δε νομίζω οτι είναι κατι ίσως κ τίποτα.μπορει κ να είναι τα πονάκια πριν την περίοδο κ μακάρι να είναι κ το πολυπόθητο!!! Εγώ που είμαι 8η μέρα μετά την περίοδο κ έχω κάτι περίεργα πονάκια τι να πω; κ μέχρι σήμερα είχα μια ροζ καφέ σταγόνα την ημέρα, που εγώ καθαρίζω αμέσως μέχρι την 5η μέρα.Ασε που με φοβίζουν αυτοί οι πόνοι.πολύ τράβηγμα, σαν τέντωμα μέσα στη μήτρα.δεν ξέρω μηπως είναι σύμπτωμα ενδομητρίωσης...θα το παρακολουθήσω κ βλέπουμε...

Φιλιά σε όλες!

Κ να έχουμε κ όλο κ περισσότερα ευχάριστα σαν το σημερινό! Με το καλό στη φρέσκια εγκυούλα!!!

Αχ @caramel εμένα γιατί μου δίνουν αυτό χωρίς τη γεύση πορτοκάλι;  κ αν χρειαστεί θα βάλω λεμόνι γιατί είχα πάει να μείνω την τελευταία φορα...

Λες να ειχες καμια καθυστερημενη συλληψη??? Κατσε να δουμε κ οι υπολοιπες τι θα πουν!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...