Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Από θερμοκρασία και στήθος πώς εισαι; Εγώ κρυαδες έχω και στήθος βαρύ!

Θερμοκρασια συνηθως δεν μετραω απλα ετυχε τωρα που ειχα κρυωσει κ.εβαζα να δω μηπως εχω πυρετο κ.ειχα 36.3...ναι το στηθος δεν αγγιζεται...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Θερμοκρασια συνηθως δεν μετραω απλα ετυχε τωρα που ειχα κρυωσει κ.εβαζα να δω μηπως εχω πυρετο κ.ειχα 36.3...ναι το στηθος δεν αγγιζεται...

Εσύ είσαι τυχερή σε δυο μέρες θα ξέρεις! Εγώ θα εγκαινίαζα τα τεστάκια μου πάντως!

πρίν από 38 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω το προσπαθω πρωτον στην περιπτωση που μεινω εγκυος να μην ειμαι σαν βαρελακι με ποδια κ δευτερον για το καλοκαιρι κ.την παραλια...

@MelinaFo μελινακι σκεφτεσαι να κανεις κανενα τεστακι νωριτερα?

Παντα το σκεφτομαι αλλα ειμαι 9 μερες απο την ωορρηξια θα δειξει τπτ? Εχω μικρη ωχρινικη φαση ρε γμτ 11με 12 μερες! Εχω πανφως πολλα τεστακια χαχαχα

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Παντα το σκεφτομαι αλλα ειμαι 9 μερες απο την ωορρηξια θα δειξει τπτ? Εχω μικρη ωχρινικη φαση ρε γμτ 11με 12 μερες! Εχω πανφως πολλα τεστακια χαχαχα

Μελινάκι μπορεί αύριο να έδειχνε!!!Εύχομαι να είναι ο τυχερός σας μήνας!!!!!!

1 hour ago, Μάντη είπε:

1187 αχχχ κοριτσακιαααα τι άγχος που είχα!!!!!

Τέλεια η χοριακη σού. Τωρα κοίτα να ηρεμισες γιατι το χρειάζεσαι και εσύ και το σποράκι σου. Πότε θα πας για υπερηχο;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Εσύ είσαι τυχερή σε δυο μέρες θα ξέρεις! Εγώ θα εγκαινίαζα τα τεστάκια μου πάντως!

Ασε λες να μην το εχω σκεφτει ηδη?νομιζω οτι με καλουν απο το ντουλαπι...θα κανω την πεμπτη αν ειναι οταν γυρισω απο την δουλεια κ δεν εχει ερθει ακομα...

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ε αφου εχεις μικρη ωχρινικη φαση κ εισαι 9η μερα μπορει κ να δειξει..κανε ενα ποτε δεν ξερεις...εδω τα κοριτσια το ηξεραν 5μερες πριν.αδιαθετησουν.με τα τεστακια

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Μελινάκι μπορεί αύριο να έδειχνε!!!Εύχομαι να είναι ο τυχερός σας μήνας!!!!!!

Λετε να πατησω ενα τεστακι αυριο??!!!! Μακαρι @marillia αν κ δεν εχω καμια προειδοποιηση

tpnxp3.png

@Ungry girl Αννούλα μια χαρά είναι η χόριακη σου. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, μην βάζεις κακά σενάρια στο μιαλουδακι σού. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, MelinaFo είπε:

Λετε να πατησω ενα τεστακι αυριο??!!!! Μακαρι @marillia αν κ δεν εχω καμια προειδοποιηση

Ισως με την ωχρινικη που είναι 12 μέρες και αύριο θα είσαι 10!!!Καλά από συμπτώματα μόνο μπέρδεμα είναι:)!!!!Στο τέλος θα είναι εγκυμοσύνης όντως και μεις θα λέμε περιόδου είναι!!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Τέλεια η χοριακη σού. Τωρα κοίτα να ηρεμισες γιατι το χρειάζεσαι και εσύ και το σποράκι σου. Πότε θα πας για υπερηχο;

Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το σπορακι μου!!!! Ζεν!!! Μου είπε ο γυναικολόγος σε 14 μέρες! Οπότε θα κλείσω ραντεβού στις 5 Μαρτίου!!! :-D

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ισως με την ωχρινικη που είναι 12 μέρες και αύριο θα είσαι 10!!!Καλά από συμπτώματα μόνο μπέρδεμα είναι:)!!!!Στο τέλος θα είναι εγκυμοσύνης όντως και μεις θα λέμε περιόδου είναι!!!!!

Και εγω αυτο λεω...δεν εχω τπτ ιδιαιτερο απο συμπτωματα να κανω τεστακι νωριτερα...

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το σπορακι μου!!!! Ζεν!!! Μου είπε ο γυναικολόγος σε 14 μέρες! Οπότε θα κλείσω ραντεβού στις 5 Μαρτίου!!! :-D

Με το καλο μαντη μου και ολα καλα νασου πανε ευχομαι...

Και εγω αυτο λεω...δεν εχω τπτ ιδιαιτερο απο συμπτωματα να κανω τεστακι νωριτερα...

Ναι ρε κορίτσια τι μπέρδεμα κάθε μήνα! Έναν θα το πετύχουμε όμως που θα μας πάει!

• Μου αρέσει 1

Ναι να κάνεις!!!!!Αφού τα έχετε!!!Διαίσθηση έχεις?Μακαρί Δημητρούλα να ανέβεις και συ στο πινακάκι!!!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ναι ρε κορίτσια τι μπέρδεμα κάθε μήνα! Έναν θα το πετύχουμε όμως που θα μας πάει!

Μα τι μπέρδεμα!!!Εγώ πόσους μήνες έλεγα είμαι και δεν ήμουν!!!Και τον μήνα που ήμουν όντως έλεγα θα μου έρθει περίοδος!!!Τα άτιμα τα πονάκια κάνουν την ζημιά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ναι να κάνεις!!!!!Αφού τα έχετε!!!Διαίσθηση έχεις?Μακαρί Δημητρούλα να ανέβεις και συ στο πινακάκι!!!

Μα τι μπέρδεμα!!!Εγώ πόσους μήνες έλεγα είμαι και δεν ήμουν!!!Και τον μήνα που ήμουν όντως έλεγα θα μου έρθει περίοδος!!!Τα άτιμα τα πονάκια κάνουν την ζημιά!!!

Διαισθηση ειχα αλλα μου φαινεται νου εφυγε καθως περνανε οι μερες...αχ αυτα τα ατιμα με καλουν...αλλα ειναι 3μερες πριν την αναμενομενη κ δεν ξερω αν δειξει σημερα αν κανω..οποτε λεω να περιμενω 2-3μερουλες...κ ξερεις αυτες οι τελευταιες μερες δεν περνανε με τπτ...αιωνας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...