Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καλα κ εγω μην νομιζεις οταν πηγα εκει ημουν πιο αδυνατη...τωρα ομως εχω μπει στον δρομο για να τα χασω ..ηδη εχω χασει 2κιλα...και θελω αλλα 5...

Αχ αυτα τα κιλα εγω το 2016 ειχα χασει 9 κιλα! Και φυσικα σταδιακα σχεδον να πηρα παλι :-(

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Αχ αυτα τα κιλα εγω το 2016 ειχα χασει 9 κιλα! Και φυσικα σταδιακα σχεδον να πηρα παλι :-(

Εγω τπν τελευταοο χρονο πηρα 8..ειχα και μια παλιμδρομη ενδιαμεσα

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω τπν τελευταοο χρονο πηρα 8..ειχα και μια παλιμδρομη ενδιαμεσα

Και γω απολυθηκα και εμαθα οτι ημουν εγκυος απο τοτε πηρα τα κιλα μεχρι σημερα αλλα δεν εχω διαθεση αυτη την εποχη για διαιτα αν κ προσπαθω

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , depyfr είπε:

μπραβο!!!αρα εισαι ποσες μερες μετα την αναμενομενη περιοδο???συγχαρητηριαααα

Περίμενα περίοδο στις 13 ή στις 14 σχεδόν μια βδομάδα καθυστέρηση!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Μπράβο κορίτσι μου έτσι να ανεβαίνεις! Με το καλό και ο υπέρηχος!

πρίν από 10 λεπτά , MelinaFo είπε:

Και γω απολυθηκα και εμαθα οτι ημουν εγκυος απο τοτε πηρα τα κιλα μεχρι σημερα αλλα δεν εχω διαθεση αυτη την εποχη για διαιτα αν κ προσπαθω

Εγω το προσπαθω πρωτον στην περιπτωση που μεινω εγκυος να μην ειμαι σαν βαρελακι με ποδια κ δευτερον για το καλοκαιρι κ.την παραλια...

@MelinaFo μελινακι σκεφτεσαι να κανεις κανενα τεστακι νωριτερα?

πρίν από 19 λεπτά , Μάντη είπε:

αρα λογικα θα ακουσεις και καρδουλα ....αντε καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!!:)γι αυτο και μενα μου ειπε να κανω χοριακη την πεμπτη γιατι θα ειμαι μια βδομαδα καθυστερηση μαλλον και καταλαβαινουν πολλα.

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω το προσπαθω πρωτον στην περιπτωση που μεινω εγκυος να μην ειμαι σαν βαρελακι με ποδια κ δευτερον για το καλοκαιρι κ.την παραλια...

@MelinaFo μελινακι σκεφτεσαι να κανεις κανενα τεστακι νωριτερα?

εσυ πότε θα κάνεις; συνεχίζονται τα συμπτώματα; εμένα σταμάτησε η κοιλιά μου μόνο στήθος έχω και όχι υγρά. Θα περιμένω ως την άλλη τρίτη όμως που είναι να μου έρθει και αν δεν έρθει ως πέμπτη 1 του μηνός πάω για τέστ!

πρίν από 13 λεπτά , depyfr είπε:

αρα λογικα θα ακουσεις και καρδουλα ....αντε καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!!:)γι αυτο και μενα μου ειπε να κανω χοριακη την πεμπτη γιατι θα ειμαι μια βδομαδα καθυστερηση μαλλον και καταλαβαινουν πολλα.

Νομίζω θα είμαι 6 εβδομάδων και 4 ημερών κάπου εκεί! Μακάρι να ακούσουμε καρδούλα!!!!

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

@Μάντη Συγαρητήρια. Λιγη υπομονή και θα το δεις και το σποράκι

Πώς και πώς θα το περιμένω!!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

εσυ πότε θα κάνεις; συνεχίζονται τα συμπτώματα; εμένα σταμάτησε η κοιλιά μου μόνο στήθος έχω και όχι υγρά. Θα περιμένω ως την άλλη τρίτη όμως που είναι να μου έρθει και αν δεν έρθει ως πέμπτη 1 του μηνός πάω για τέστ!

Εγω εχω στηθος και νιωθω λες κ θα αδιαθετησω εδω κ 3 μερες..με ποναει κ η μεση μου απο την δεξια μερια...και υγρα δεν εχω ουτε κ εγω...τπτ ττανταχτο δλδ...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εγω εχω στηθος και νιωθω λες κ θα αδιαθετησω εδω κ 3 μερες..με ποναει κ η μεση μου απο την δεξια μερια...και υγρα δεν εχω ουτε κ εγω...τπτ ττανταχτο δλδ...

Από θερμοκρασία και στήθος πώς εισαι; Εγώ κρυαδες έχω και στήθος βαρύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...