Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Δεν έκανε υπέρηχο; Περίεργο εμένα μια φορά που ειχε συμβεί πριν χρόνια βέβαια το πρώτο που μου είπε ήταν υπέρηχος για να δούμε αν δεν έσκασε το ωάριο κ έγινε κυστικό. Εντάξει ήταν κ πριν δέκα χρόνια όμως μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα δε ξέρω... Κ ξέρεις όλα τα περίεργα τυχαίνουν τώρα που προσπαθούμε για σπορι χαχαχα...

Ναι και εμενα μου εκανε εντύπωση να σου πω την αλήθεια! Μπα όχι δυστυχως @Dimitr@17 εκανα χοριακη τη προηγουμενη τρίτη και ηταν αρνητική 

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Βρε λες να ειναι τπτ ευχαριστο κ να μην ερχεται?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@MelinaFo είμαι 27 μέρα αλλά θετικό τεστ βρήκα την 21 μερα.θα κάνω μεγάλο κύκλο.κανε ένα αν μπορείς ρε κοριτσάκι τώρα μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι κάποιο πρόβλημα θα έχω βασικά πιο πολύ για αυτό το έκανα λέω γιατί έχω τώρα πονακια και υγρά τέτοια.και αν μου κολλήσει κάτι άντε να το βγάλω από το μυαλό μου!!

Εκανα βγαινει αχνη η γραμμη του τεστ σε σχεση με αυτη του ελεγχου ειμαι στην 23 μερα απο τις 25 του κυκλου μου και ωορρηξια εκανα 13 με 14 μερα 

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κορίτσι!! Κ εμένα μου έχει τύχει αυτό ο γυναικολόγος είπε ότι η lh έχει αυξομειώσεις κατά τη διάρκεια του κύκλου αλλά μια φορά φτάνει στο peak και κάνουμε ωορρηξία. Γιατί το ρώτησα κ αυτό χαχαχα

Α ωραία μια χαρά τότε!το έχω ξαναπάθει πριν την περίοδο που είχα κάνει ωορρηξίας και τότε λέγαμε μήπως είναι εγκυμοσύνη γιατί ανεβαίνει η lh αλλά δεν ήταν τίποτα και τώρα ανησύχησα μήπως εμποδίζει αυτό σε κάτι!!

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Εκανα βγαινει αχνη η γραμμη του τεστ σε σχεση με αυτη του ελεγχου ειμαι στην 23 μερα απο τις 25 του κυκλου μου και ωορρηξια εκανα 13 με 14 μερα 

Ευχαριστω!!! μάλλον τυχαίο θα είναι μου είπε η noni ότι έχει αυξομειώσεις η lh κατά την διάρκεια του κύκλου οπότε άστο δεν ασχολουμε μην με πιάσει η τρέλα μου ότι έχω πάλι κάτι!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μαλλον εισαι κ εμενα ετσι βγηκε... Σημερα περιμενω χοριακη.. Για σιγουρα.

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Α ωραία μια χαρά τότε!το έχω ξαναπάθει πριν την περίοδο που είχα κάνει ωορρηξίας και τότε λέγαμε μήπως είναι εγκυμοσύνη γιατί ανεβαίνει η lh αλλά δεν ήταν τίποτα και τώρα ανησύχησα μήπως εμποδίζει αυτό σε κάτι!!

Ευχαριστω!!! μάλλον τυχαίο θα είναι μου είπε η noni ότι έχει αυξομειώσεις η lh κατά την διάρκεια του κύκλου οπότε άστο δεν ασχολουμε μην με πιάσει η τρέλα μου ότι έχω πάλι κάτι!

Για πες γτ κανουμε τεστ ωορρηξιας οταν θελουμε να δουμε εγκυμοσυνη? Δειχνει θετικο τοτε?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μαζί το είχαμε πάθει την προηγούμενη φορα... Στον ίδιο κύκλο!! Και ρώτησα κ το γυναικολόγο αλλά επειδή δε με έπεισε ρώτησα κ τον ενδοκρινολόγο που είχα τις προάλλες ραντεβού κ σας έλεγα που με ξεσκονισε. Κ μου είπε κ αυτός το ίδιο για τις αυξομειώσεις...

πρίν από 2 λεπτά , iwannar είπε:

Μαλλον εισαι κ εμενα ετσι βγηκε... Σημερα περιμενω χοριακη.. Για σιγουρα.

Καλημερα!

Εισαι πολυ καλη αλλα το τεστ πιυ εκανα δεν ηταν εγκυμοσυνης!!! Δυστυχως ηταν ωορρηξιας! Το βραδυ περιμενουμε το αποτελεσμα σου!!!

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Για πες γτ κανουμε τεστ ωορρηξιας οταν θελουμε να δουμε εγκυμοσυνη? Δειχνει θετικο τοτε?

Έχουμε κάνει πολύ πείραμα εδώ μιλάμε!!ναι οι εγκυουλες αν κάνουν ωορρηξίας θα βγει θετικό!!βέβαια βγαίνει περίπου όταν θα βγει και το εγκυμοσύνης οπότε δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο ειναι πιο πριν!

@noni90 χαχχαχαχα σωστά μαζί το κάναμε!νομίζω και η @ada32 είχε βρει πιο πριν έντονο!

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

1187 αχχχ κοριτσακιαααα τι άγχος που είχα!!!!!

Τέλεια!!όλα μια χαρά!!με το καλό να δεις σπορακι και να ακούσεις καρδούλα!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα!

Εισαι πολυ καλη αλλα το τεστ πιυ εκανα δεν ηταν εγκυμοσυνης!!! Δυστυχως ηταν ωορρηξιας! Το βραδυ περιμενουμε το αποτελεσμα σου!!!

Αχ σορρυ... Ναι θα σας πω...

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχουμε κάνει πολύ πείραμα εδώ μιλάμε!!ναι οι εγκυουλες αν κάνουν ωορρηξίας θα βγει θετικό!!βέβαια βγαίνει περίπου όταν θα βγει και το εγκυμοσύνης οπότε δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο ειναι πιο πριν!

@noni90 χαχχαχαχα σωστά μαζί το κάναμε!νομίζω και η @ada32 είχε βρει πιο πριν έντονο!

Τέλεια!!όλα μια χαρά!!με το καλό να δεις σπορακι και να ακούσεις καρδούλα!!!

Ευχαριστώ!!!! Ο γυναικολόγος μου είπε σε 14 ημέρες υπέρηχο!!!!

Just now, MelinaFo είπε:

Μπραβο κοριτσι! Συγχαρητηρια!

Ευχαριστώωωωωω!

jgJqp3.png

πρίν από 19 λεπτά , MelinaFo είπε:

Η δικια μ ειναι γυρω στα 60 αλλα οι πιτες της και το γλυκο πορτοκαλι ειναι αψογα! Αν δουλευα σε τετοια δουλεια θα ημουν διπλασια ειμαι μεγαλη λιχουδα!

Καλα κ εγω μην νομιζεις οταν πηγα εκει ημουν πιο αδυνατη...τωρα ομως εχω μπει στον δρομο για να τα χασω ..ηδη εχω χασει 2κιλα...και θελω αλλα 5...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...