Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , iwannar είπε:

Κοριτσια για πειτε μου η χοριακη σε ποση ωρα βγαινει? Εγω θα μαθω 8 το απογευμα...

κοιτα εγω την εκανα ρεα που ειναι και ο γιατρος μου και την πηρα σε 3 ωρες.καλα αποτελεσμαρα σου ευχομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , depyfr είπε:

θα κανεις χοριακουλα εσυ???εχω χαθει εδω μεσα στα σχολια!περαστικα κιολας κοπελα μου!

Ναι έκανα την 1η μου 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο τη 2η μια εβδομάδα μετά και τώρα θα πάρω την 3η για να δούμε την αύξηση στο 48 ωρο! Ευχαριστώ πολύ!!!

πρίν από 18 λεπτά , iwannar είπε:

Κοριτσια για πειτε μου η χοριακη σε ποση ωρα βγαινει? Εγω θα μαθω 8 το απογευμα...

Εγώ πάντα πάω πρωί 8 με 8 και 30 και είναι έτοιμα το αργότερο 1 και 30 

Γιατί τόσο αργά εσένα;;

jgJqp3.png

πρίν από 27 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρααα!!!Ισως το ινοφερτ να σου έφτιαξε την ωχρινική σε 14 μέρες που είναι κανονικά!!Εύχομαι βέβια να είναι από σποράκι!!!

Μπα δεν είναι σπορι, τελευταία επαφή 14η μέρα με ωορρηξία 20η;;; Μάλλον μου έφτιαξε η ωχρινικη.... Το ελπίζω δηλαδή!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , depyfr είπε:

κοιτα εγω την εκανα ρεα που ειναι και ο γιατρος μου και την πηρα σε 3 ωρες.καλα αποτελεσμαρα σου ευχομαι!

Ευχαριστω πολυ... Εσυ τι αποτελεσματα εχεις?

πρίν από 19 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι έκανα την 1η μου 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο τη 2η μια εβδομάδα μετά και τώρα θα πάρω την 3η για να δούμε την αύξηση στο 48 ωρο! Ευχαριστώ πολύ!!!

Εγώ πάντα πάω πρωί 8 με 8 και 30 και είναι έτοιμα το αργότερο 1 και 30 

Γιατί τόσο αργά εσένα;;

Γιατι λεει τα παει σε αλλο εργαστηριο... Εχουμε ακομα εβα μικροβιολογικό καλυτερο αλλα εκει δουλευει η ξαδερφη μου κ γι'αυτο δεν πηγα... Αν πηγαινα εκει μεχρι το μεσημέρι θα ηξερα.. Τι να πω υπομονη...

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , soth_26 είπε:

Εγω πηγα γυναικολόγο σημερα γιατι εγκυος δεν ειμαι και περίοδος γιοκ που λενε χαχα... Και τωρα πηγα να δωσω και εγω το αιματακι μου, ελαφροχερα ευτυχώς 

Είδε κάποια κυστουλα ο γυναικολόγος η κάτι τέτοιο; Σου έχει ξανασυμβεί αυτό;

On 19/2/2018 at 9:32 ΠΜ, Μάντη είπε:

Είμαι εγκυουλα!!!!!! Και έχουμε και πολλές ακόμα εγκυουλες!!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά!!! Εσύ σε τι φάση είσαι ;;;

Αχ μπράβο κορίτσι μου!!!!τι όμορφα νέα!!!εύχομαι να πάνε όλα καλά, ποσων εβδομάδων είσαι?ακούσατε καρδούλα?αν θυμάμαι καλά χρησιμοποίησες 1-2 μήνες τεστ εγκυμοσύνης και έμεινες, σωστά?

πρίν από 23 λεπτά , iwannar είπε:

Ευχαριστω πολυ... Εσυ τι αποτελεσματα εχεις?

Γιατι λεει τα παει σε αλλο εργαστηριο... Εχουμε ακομα εβα μικροβιολογικό καλυτερο αλλα εκει δουλευει η ξαδερφη μου κ γι'αυτο δεν πηγα... Αν πηγαινα εκει μεχρι το μεσημέρι θα ηξερα.. Τι να πω υπομονη...

Καταλαβαίνω! Υπομονή όπως λες!!! Και εγώ έδωσα αίμα το Σάββατο και θα πάρω σήμερα αποτελέσματα γτ ήταν κλειστά!!!

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Αχ μπράβο κορίτσι μου!!!!τι όμορφα νέα!!!εύχομαι να πάνε όλα καλά, ποσων εβδομάδων είσαι?ακούσατε καρδούλα?αν θυμάμαι καλά χρησιμοποίησες 1-2 μήνες τεστ εγκυμοσύνης και έμεινες, σωστά?

4 εβδομάδων και 5ημερων ! Μικρό το σπορακι μου ακόμα είμαι στο στάδιο των χοριακων! Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα! 2 μήνες χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας!!!

@Ungry girl τι ώρα θα πάρεις αποτελέσματα;

jgJqp3.png

πρίν από 19 λεπτά , noni90 είπε:

Είδε κάποια κυστουλα ο γυναικολόγος η κάτι τέτοιο; Σου έχει ξανασυμβεί αυτό;

Μου συνεβη πρωτη φορα Σεπτέμβρη που εκανε κοντα 43 μέρες μαλιστα πριν συμβει είχα κάνει παπ και υπέρηχο και ηταν ολα καλά... Μετα έπαιζα μεταξύ 30-31 και τώρα αυτη τη φορά ειμαι στη 38 μερα.. Δεν μου έκανε υπέρηχο μου εδωσε πριμολυτ και να κάνω εξετάσεις για θυρεοειδή, προλακτινη, φιλικό, φεριτινη και γενικη αιματος

@Μάντη μου μπράβο, χάρηκα πολύ!!Είσαι στην πολύ αρχή αυτής της όμορφης περιόδου!!!εύχομαι να έχεις μια τεράστια χοριακή από σήμερα αν και έχεις λίγες μέρες καθυστέρηση. Είναι η πρώτη χοριακή σήμερα?είχες συμπτώματα από νωρίς? Πότε έκανες το τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό?θυμάμαι ότι ξεκινήσαμε μαζί τα τεστ ωορρηξίας και μάλιστα εσύ είχες βγάλει το συμπέρασμα πως τους προηγούμενους μήνες υπολόγιζες λάθος την ωορρηξία σου.Εγώ είμαι σε μια περίεργη φάση..Δηλαδή:όλο το μήνα δεν είχαμε καθόλου επαφές λόγω επαγγελματικού ταξιδιού, οπότε κι εγώ δεν είχα κάνει τεστ ωορρηξίας και βρεθήκαμε την 28η μέρα του κύκλου μου(Κυριακή 18/2) και είχαμε επαφή.Μια μέρα πριν βρεθούμε (Σάββατο) είχα κάνει ένα τεστ ωορρηξίας επειδή είχα κάτι ύποπτα υγρά και είχε βγει θετικό.οπότε είχαμε επαφή μια μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας.Αυτό είναι καλό. Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής.λόγω της απόστασης αυτό το μήνα είχαμε πάρα πολλές μέρες χωρίς επαφές και ναι μεν υπήρξε επαφή την πιο γόνιμη μέρα αλλά πιστεύω πως το σπέρμα θα ήταν χάλια μετά από τόσο καιρό..Γιατί έλειπε ολόκληρο μήνα!!!μπορεί να είχαμε και 40 μέρες χωρίς επαφές μέχρι την Κυριακή.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

@Μάντη μου μπράβο, χάρηκα πολύ!!Είσαι στην πολύ αρχή αυτής της όμορφης περιόδου!!!εύχομαι να έχεις μια τεράστια χοριακή από σήμερα αν και έχεις λίγες μέρες καθυστέρηση. Είναι η πρώτη χοριακή σήμερα?είχες συμπτώματα από νωρίς? Πότε έκανες το τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό?θυμάμαι ότι ξεκινήσαμε μαζί τα τεστ ωορρηξίας και μάλιστα εσύ είχες βγάλει το συμπέρασμα πως τους προηγούμενους μήνες υπολόγιζες λάθος την ωορρηξία σου.Εγώ είμαι σε μια περίεργη φάση..Δηλαδή:όλο το μήνα δεν είχαμε καθόλου επαφές λόγω επαγγελματικού ταξιδιού, οπότε κι εγώ δεν είχα κάνει τεστ ωορρηξίας και βρεθήκαμε την 28η μέρα του κύκλου μου(Κυριακή 18/2) και είχαμε επαφή.Μια μέρα πριν βρεθούμε (Σάββατο) είχα κάνει ένα τεστ ωορρηξίας επειδή είχα κάτι ύποπτα υγρά και είχε βγει θετικό.οπότε είχαμε επαφή μια μέρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας.Αυτό είναι καλό. Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής.λόγω της απόστασης αυτό το μήνα είχαμε πάρα πολλές μέρες χωρίς επαφές και ναι μεν υπήρξε επαφή την πιο γόνιμη μέρα αλλά πιστεύω πως το σπέρμα θα ήταν χάλια μετά από τόσο καιρό..Γιατί έλειπε ολόκληρο μήνα!!!μπορεί να είχαμε και 40 μέρες χωρίς επαφές μέχρι την Κυριακή.

Γειά σου! Δεν πειράζει μπορεί να είναι τυχερή μία και καλή! Εντάξει καλό θα ήταν να είχατε και πριν επαφές να είχε ανανεωθεί αλλά αφού δεν έτυχε τι να κάνουμε. Πάντως αν το σπέρμα είναι δυνατό μια χαρά μπορεί να συμβεί και με αυτή τη μία επαφή μέσα στις γόνιμές σου! Πότε περιμένεις;!

πρίν από 21 λεπτά , Μάντη είπε:

Καταλαβαίνω! Υπομονή όπως λες!!! Και εγώ έδωσα αίμα το Σάββατο και θα πάρω σήμερα αποτελέσματα γτ ήταν κλειστά!!!

4 εβδομάδων και 5ημερων ! Μικρό το σπορακι μου ακόμα είμαι στο στάδιο των χοριακων! Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα! 2 μήνες χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας!!!

@Ungry girl τι ώρα θα πάρεις αποτελέσματα;

@Ungry girl είχες πει 12 πήγε 12:30 που είσααααιιιι;; Στειλε νουμεράρα!!! 

Just now, Ungry girl είπε:

Κοριτσια ειμαι στην Αθήνα σε ενα σεμινάριο δεν μπορω να μπω!!!! Τα αποτελέσματα για εμενα δεν ειναι καλαα ετσι οπως το βλεπω!! 374!!!!!

Αυξήθηκε αλλά όχι όσο θα περίμενες δηλαδή;

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Γειά σου! Δεν πειράζει μπορεί να είναι τυχερή μία και καλή! Εντάξει καλό θα ήταν να είχατε και πριν επαφές να είχε ανανεωθεί αλλά αφού δεν έτυχε τι να κάνουμε. Πάντως αν το σπέρμα είναι δυνατό μια χαρά μπορεί να συμβεί και με αυτή τη μία επαφή μέσα στις γόνιμές σου! Πότε περιμένεις;!

@Ungry girl είχες πει 12 πήγε 12:30 που είσααααιιιι;; Στειλε νουμεράρα!!! 

Σίγουρα μωρέ? Δεν μου έχει ξανασυμβεί τόση αποχή και με προβλημάτισε. Εγώ νόμιζα πως αυτό το μήνα τον είχαμε χάσει εντελώς αλλά πως έτυχε και βρεθήκαμε την ημέρα της ωορρηξίας.. λες να είναι σημαδιακό?είναι πολλές μέρες όμως και δεν πιστεύω πως έχουμε ελπίδες αυτή τη φορά. Είχαμε κάνει εξέταση για το σπέρμα παλιότερα και ήταν πολύ καλά τα αποτελέσματα. 35 εκ ανά ml ο αριθμός και καλή κινητικότητα.όμως τόσες μέρες πόσα σπερματοζωάρια να ήταν ζωντανά? Τι να πω, δεν ξέρω... περίοδο περιμένω 3 Μαρτίου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...