Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Kαλημερα όμορφες. 

@marillia μου σε έσφαξε η χαζή. Βέβαια μερικές φορές "συμβαίνει"... Καλά αποτελέσματα. 

Περιμένω κι εγώ να είμαι τελείως καθαρή και από καφέ για να πάω μια και καλή για τις αιματολογικές και την κολπική καλλιέργεια. Πιστεύω την Πέμπτη θα είναι OK. 

@Ungry girl μια χαρά σούπερ θα είναι η χοριακή. Μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Δεν βοηθάνε. 

@MelinaFo @Dimitr@17 κοντεύουν οι μέρες ε; Μην αγχώνεστε με συμπτώματα. Είδαμε και όταν είχαμε ένα σωρό! 

Μία αργία ακόμα καπάκι την ήθελα. Τώρα το Πάσχα πάλι (μας τα χάλασε και η 25η).

Μη συζητάς!!!!10 χοριακές είχα κάνει συν το καθητηράκι της απόξεσης και έτσι δεν είχα γίνει!!!!Μου ρχεται να πάω να του το δείξω και να του πω να ξέρεις τον λόγω που δε θα με ξαναδείς!!!Που να είμαι έγκυος και να με ξανα  κάνει έτσι!!!Ωραία με το καλό να τα κάνεις!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Ξύπνησα με ενα πολυ άσχημο όνειρο που εύχομαι.να μη γινει πραγματικότητα!!!!! Ειδα στον υπνο μου πως είχα αίμα!! Νταξ εφιάλτης λογικσ ειναι απο το άγχος μου λιγες ώρες εμειναν πια και κοντεύω να τρελαθω!!!! Σας φιλώ παω να με ρουφήξουν χαχαχα!!!!

καλημερα!!!!ολα καλα θα πανε!!!περιμενουμε αποτελεσματα!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Ξύπνησα με ενα πολυ άσχημο όνειρο που εύχομαι.να μη γινει πραγματικότητα!!!!! Ειδα στον υπνο μου πως είχα αίμα!! Νταξ εφιάλτης λογικσ ειναι απο το άγχος μου λιγες ώρες εμειναν πια και κοντεύω να τρελαθω!!!! Σας φιλώ παω να με ρουφήξουν χαχαχα!!!!

αχ καλημέρα και εγώ ξύπνησα με ένα απαίσιο όνειρο! Δεν θέλω να το σκέφτομαι όμως πάλι ! Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

αχ καλημέρα και εγώ ξύπνησα με ένα απαίσιο όνειρο! Δεν θέλω να το σκέφτομαι όμως πάλι ! Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...

Μάντη μου πως είσαι σήμερα?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Δόξα το Θεό αρκετά καλύτερα! Δεν έχω πυρετό! Και άρχισε η αντιβίωση να κάνει δουλειά!!!

Ωραίααααα!!!!Ναι θέλει 2-3 μερούλες να πιάσει!!!Περαστικούλια!!!!Μη στεναχωριέσαι για το όνειρο!!!Με τόσο πυρετό λογικό είναι να βλέπουμε χαζο όνειρα!!!!Περιμένεις χοριακούλα?

18 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Εμένα κοριτσια παλι με πονα η κοιι μου φοβάμαι πως δε θα το χαρω και θα αδιαθετησωω

Καληεμερα! ετσι θα σε ποναει!! κ εμενα ακομα με ποναει !  μην ανησυχεις

Καλημερα κοριτσια! επιστροφη στην δουλεια σημερα...:-(:-( πως ειστε εσεις? εγω χαλια τριημερο περασα .. δν εχω το κουραγιο να διαβασω τοσες σελιδες που εχετε γραψει .. αν εχουμε νεα ας μου πει καποια κοπελα . επισης h marillia k h vila ειναι για υπερηχο σημερα αν θυμαμαι καλα . καλα αποτελεσματα κοριτσια κ πολυ σεξ.  

ελπιζω να γινω καλα κ να μπαινω ποι συχνα.. 

@Μάντη εγω παντως την εκοψα την αντιβιωση γτ το στομαχι μου ηταν χαλια κ αυτη με επιβαρυνεπερισσοτερο οποτε την αφησα .. αντε να δω τωρα πως θα ειμαι . ευτυχως εσενα σου επεσε ο πυρετος. 

κ συμβουλη !! οποια εχει αναγουλες να τρωει βραστες πατατες .. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 20 λεπτά , marillia είπε:

Ωραίααααα!!!!Ναι θέλει 2-3 μερούλες να πιάσει!!!Περαστικούλια!!!!Μη στεναχωριέσαι για το όνειρο!!!Με τόσο πυρετό λογικό είναι να βλέπουμε χαζο όνειρα!!!!Περιμένεις χοριακούλα?

Ευχαριστώ!!! Προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις!!! Αν και ανησυχώ!! Ναι πιστεύω ότι 1 η ώρα θα έχει βγεί!!!

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Καληεμερα! ετσι θα σε ποναει!! κ εμενα ακομα με ποναει !  μην ανησυχεις

Καλημερα κοριτσια! επιστροφη στην δουλεια σημερα...:-(:-( πως ειστε εσεις? εγω χαλια τριημερο περασα .. δν εχω το κουραγιο να διαβασω τοσες σελιδες που εχετε γραψει .. αν εχουμε νεα ας μου πει καποια κοπελα . επισης h marillia k h vila ειναι για υπερηχο σημερα αν θυμαμαι καλα . καλα αποτελεσματα κοριτσια κ πολυ σεξ.  

ελπιζω να γινω καλα κ να μπαινω ποι συχνα.. 

@Μάντη εγω παντως την εκοψα την αντιβιωση γτ το στομαχι μου ηταν χαλια κ αυτη με επιβαρυνεπερισσοτερο οποτε την αφησα .. αντε να δω τωρα πως θα ειμαι . ευτυχως εσενα σου επεσε ο πυρετος. 

κ συμβουλη !! οποια εχει αναγουλες να τρωει βραστες πατατες .. 

Και εγώ αν νιώσω ότι είμαι καλά θα την κόψω την αντιβίωση!!! Γενικά το άμυλο κάνει καλό στις αναγουλες!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ευχαριστώ!!! Προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις!!! Αν και ανησυχώ!! Ναι πιστεύω ότι 1 η ώρα θα έχει βγεί!!!

Ισως είσαι επηρεασμένη και απο τον πυρετό!!!Πέφτει η ψυχολογία!!Θετικές σκέψεις καλά κάνεις!!!Ολα μια χαρά θα είναι!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 17/2/2018 at 3:20 ΜΜ, andrianni είπε:

Ωχ. Το ειχα ξεχασει. Το θεμα ειναι οτι παλι θα εχω ελπιδα ενω δεν ειμαι. Τελοσπάντων. Νιωθω ατυχη πολύ σε αυτό το θεμα. Τωρα ομως προεκυψε κ αυτο εδω στο φορουμ... καλέ που είστε όλες; πειτε κατι!

Κορίτσι μου επειδή δεν έχω διαβάσει το θέμα,  αν κατάλαβα έκανες iq και σου βγήκε αρνητικο; το iq το έχει πάρει άλλη εταιρεία και από τότε έχω την αίσθηση ότι έχουν αλλάξει στην ευαισθησία (ανίχνευση).  Ίσως να άλλαξαν ταινίες. Δεν ξέρω. Δεν τα εμπιστεύομαι.  Εμένα όλα τα τεστ μου έβγαιναν θετικά και μόνο αυτό έβγαινε αρνητικό. Προτίμησε ένα predictor early. Εμένα μου βγήκε θετικό και την επόμενη μέρα που έκανα χοριακη είχα μόνο 36 μονάδες. Καλή επιτυχία!

yplDp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!

Τι κάνετε; Εχετέ γράψει πολλές σελίδες θα σας διαβάσω το απόγευμα απ το σπίτι...Έχουμε κανένα καλό νέο;

Να σας πω την αλήθεια εγώ έχω καταμπερδευτει. Πάντα αδιαθετω 12 μέρες μετά την ωορρηξία μου. Τώρα δεν έχει έρθει ακόμα κ είμαι στην 13η μέρα μετά την ωορρηξία. Σκέφτομαι μήπως φταίνε τα ινοφερτ κ άλλαξε ο κύκλος μου έκανα ωορρηξία πολύ αργά. 20η μέρα... Έχω στεναχωρηθεί που δεν έχει έρθει γτ 2η με 5η μέρα του κύκλου θα κάνω τις ορμονολογικες που μου έγραψε ο ενδοκρινολόγος... Τώρα που θέλω να αδιαθετησω για να κάνω τις εξετάσεις δεν έρχεται η χαζοπεριοδος!! 

1 hour ago, Μάντη είπε:

Δόξα το Θεό αρκετά καλύτερα! Δεν έχω πυρετό! Και άρχισε η αντιβίωση να κάνει δουλειά!!!

θα κανεις χοριακουλα εσυ???εχω χαθει εδω μεσα στα σχολια!περαστικα κιολας κοπελα μου!

πρίν από 8 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!

Τι κάνετε; Εχετέ γράψει πολλές σελίδες θα σας διαβάσω το απόγευμα απ το σπίτι...Έχουμε κανένα καλό νέο;

Να σας πω την αλήθεια εγώ έχω καταμπερδευτει. Πάντα αδιαθετω 12 μέρες μετά την ωορρηξία μου. Τώρα δεν έχει έρθει ακόμα κ είμαι στην 13η μέρα μετά την ωορρηξία. Σκέφτομαι μήπως φταίνε τα ινοφερτ κ άλλαξε ο κύκλος μου έκανα ωορρηξία πολύ αργά. 20η μέρα... Έχω στεναχωρηθεί που δεν έχει έρθει γτ 2η με 5η μέρα του κύκλου θα κάνω τις ορμονολογικες που μου έγραψε ο ενδοκρινολόγος... Τώρα που θέλω να αδιαθετησω για να κάνω τις εξετάσεις δεν έρχεται η χαζοπεριοδος!! 

Καλημέρααα!!!Ισως το ινοφερτ να σου έφτιαξε την ωχρινική σε 14 μέρες που είναι κανονικά!!Εύχομαι βέβια να είναι από σποράκι!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...