Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα σας..

Ωχ ποιος μπαινει σε ρυθμους παλι γμτ...

@Ungry girl το αιμα το "κοβει" το ονειρο..το κοκκινο δηλαδη τιυ αιματος.δεν το αφηνει να εξελιχθει να πραγματοποιηθει Βεβαια εσενα ειναι και υποσυνειδητο απ το φοβο σου.

Ηρεμησε ολα καλα θα πανε..

Καλη επιτυχια στις χοριακες σας !!

Καλημέρα κορίτσι δεν ξερω τη προμηνύει το όνειρο αλλα έχω φόβο πιστεύω δεν θα πανε καλα τς πράγματα θα μαθω κατα τις 12 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρα κορίτσι δεν ξερω τη προμηνύει το όνειρο αλλα έχω φόβο πιστεύω δεν θα πανε καλα τς πράγματα θα μαθω κατα τις 12 

Θα πανε μια χαρα.Δε μας πειραζει τι πιστευεις εσυ.Τι θελει ο Θεος να γινει μας νοιαζει.Και εκεινος εγω πιστευω οτι ειναι μαζι μας αυτη τη φορα.ηρεμησε..πιες το καφεδακι φαε το πρωινο σου και ολα θα γινουν.τα ρυθμιζει η φυση.

Καλημέρα όμορφες!!!!Πως είστε?Εγώ πίνω καφεδάκι και μετά δουλίτσες και μέσα και έξω απ το σπίτι!!!Κορίτσια μου αν δείτε πως με έκανε η άτιμη απ την αιμοληψία?Μου έχει μελανιάσει μέχρι των αγκώνα και πονάω!!!!!Ελεοςςςςς!!!!Μου φαίνεται θα γυρίσω πάλι στην παλιά μου μικροβιολόγο!!!Την είχα αλλάξει γιατί ήταν λίγο πιο ακριβή αλλά αν είναι να το ξαναπάθωωωω αυτό!!!!

πρίν από 32 λεπτά , Ungry girl είπε:

Με αγωνία περιμένουμε!

Καλήμέρες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

@marillia Αλήθεια σου έκανε τόση μελάνια?κοίτα να δεις!σε πόνεσε όταν σου έπαιρνε αίμα?

Ναι με πόνεσε και όσο περίμενα για την καμπύλη ούτε με το κινητό δεν μπορούσα να παίξω!!!!Ενώ απ το άλλο χέρι που πήρε άλλη κοπέλα την ίδια μέρα 2 φορές μια χαρά!!!!!Τι να πειςςςς!!!!Και πλήρωσα και 100ε για όλεςςςςς!!!!50ε είχε μόνο η αμη!!!!

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Ξύπνησα με ενα πολυ άσχημο όνειρο που εύχομαι.να μη γινει πραγματικότητα!!!!! Ειδα στον υπνο μου πως είχα αίμα!! Νταξ εφιάλτης λογικσ ειναι απο το άγχος μου λιγες ώρες εμειναν πια και κοντεύω να τρελαθω!!!! Σας φιλώ παω να με ρουφήξουν χαχαχα!!!!

Το αίμα σημαίνει γενικά κάτι γρήγορο!!!Είναι και καλό!!!!!Θα δεις θα έχεις μια τέλεια χοριακούλα!!!!

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Ναι με πόνεσε και όσο περίμενα για την καμπύλη ούτε με το κινητό δεν μπορούσα να παίξω!!!!Ενώ απ το άλλο χέρι που πήρε άλλη κοπέλα την ίδια μέρα 2 φορές μια χαρά!!!!!Τι να πειςςςς!!!!Και πλήρωσα και 100ε για όλεςςςςς!!!!50ε είχε μόνο η αμη!!!!

Το αίμα σημαίνει γενικά κάτι γρήγορο!!!Είναι και καλό!!!!!Θα δεις θα έχεις μια τέλεια χοριακούλα!!!!

Είναι στο χέρι της αιμοληπτριας τελικα.τι ώρα θα πας στον γιατρο?την καμπύλη δεν στην έγραψε ε?

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Είναι στο χέρι της αιμοληπτριας τελικα.τι ώρα θα πας στον γιατρο?την καμπύλη δεν στην έγραψε ε?

Μου έγραψε μόνο την καμπύλη σακχάρου και τον δείκτη ενδομητρίωσης!!!Ηταν και οι εξετάσεις του άντρα μου πάει η 100αρού!!!!6,30 έχω ραντεβούυυυυ!!!!!Πονάκια είχα αυτό το μήνα αλλά όχι πολλά υγρά όπως άλλες φορές!!!!!

πρίν από 44 λεπτά , zina7777 είπε:

Θα πανε μια χαρα.Δε μας πειραζει τι πιστευεις εσυ.Τι θελει ο Θεος να γινει μας νοιαζει.Και εκεινος εγω πιστευω οτι ειναι μαζι μας αυτη τη φορα.ηρεμησε..πιες το καφεδακι φαε το πρωινο σου και ολα θα γινουν.τα ρυθμιζει η φυση.

Μακαρι!!!

πρίν από 19 λεπτά , kido είπε:

Με αγωνία περιμένουμε!

Καλήμέρες!

Καλημέρα!!!

πρίν από 14 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα μαριλιακι μου!!! Μακαρι!!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Μου έγραψε μόνο την καμπύλη σακχάρου και τον δείκτη ενδομητρίωσης!!!Ηταν και οι εξετάσεις του άντρα μου πάει η 100αρού!!!!6,30 έχω ραντεβούυυυυ!!!!!Πονάκια είχα αυτό το μήνα αλλά όχι πολλά υγρά όπως άλλες φορές!!!!!

Ναι είχατε πολλές εξετάσεις και ακριβές! Και εμενα δεν είναι ίδια πάντα τα υγρά αλλάζουν κάποιες φορές πιο πολλά πιο λίγα...

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι είχατε πολλές εξετάσεις και ακριβές! Και εμενα δεν είναι ίδια πάντα τα υγρά αλλάζουν κάποιες φορές πιο πολλά πιο λίγα...

@marillia Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας! Θα πάω κι εγώ μέχρι τέλος της βδομάδας γι αυτά που σου λεγα. @Nati85 πάντως κι εγώ κορίτσια δεν έχω υγρά σχεδόν καθόλου σε αυτό τον κύκλο.. Μου πέρασε και ο πονόκοιλος, ξύπνησα μια χαρά σήμερα. Ό, τι είχα ήταν εκεί 10-14 μέρα μετά ξεραϊλα! Μόνο το στήθος έχει αρχίσει να βαραίνει κι εχω μια βδομάδα μπροστά μου.

Just now, kido είπε:

@marillia Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας! Θα πάω κι εγώ μέχρι τέλος της βδομάδας γι αυτά που σου λεγα. @Nati85 πάντως κι εγώ κορίτσια δεν έχω υγρά σχεδόν καθόλου σε αυτό τον κύκλο.. Μου πέρασε και ο πονόκοιλος, ξύπνησα μια χαρά σήμερα. 

Ευχαριστώ πολύ!!!!Τελικά κάθε μήνα δεν είναι ίδια!!!!Αν δεν είχα κάνει υπέρηχο αυτό το μήνα πραγματικά δεν θα ήξερα την τύφλα μου!!!Καλά χωρίς τεστάκια που πάω κι όλας πιθανόν και τους προηγούμενους!!Και σίγουρα ο προηγούμενος μήνας πήγε άπατος γιατί όταν αδιαθέτησα διαπίστωσα ότι μάλλον την χάσαμε την ωορρηξία!!!Λογικά πρωί αν σου πάρουν αίμα απόγευμα θα τα έχεις!!!!

Kαλημερα όμορφες. 

@marillia μου σε έσφαξε η χαζή. Βέβαια μερικές φορές "συμβαίνει"... Καλά αποτελέσματα. 

Περιμένω κι εγώ να είμαι τελείως καθαρή και από καφέ για να πάω μια και καλή για τις αιματολογικές και την κολπική καλλιέργεια. Πιστεύω την Πέμπτη θα είναι OK. 

@Ungry girl μια χαρά σούπερ θα είναι η χοριακή. Μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Δεν βοηθάνε. 

@MelinaFo @Dimitr@17 κοντεύουν οι μέρες ε; Μην αγχώνεστε με συμπτώματα. Είδαμε και όταν είχαμε ένα σωρό! 

Μία αργία ακόμα καπάκι την ήθελα. Τώρα το Πάσχα πάλι (μας τα χάλασε και η 25η).

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Kαλημερα όμορφες. 

@marillia μου σε έσφαξε η χαζή. Βέβαια μερικές φορές "συμβαίνει"... Καλά αποτελέσματα. 

Περιμένω κι εγώ να είμαι τελείως καθαρή και από καφέ για να πάω μια και καλή για τις αιματολογικές και την κολπική καλλιέργεια. Πιστεύω την Πέμπτη θα είναι OK. 

@Ungry girl μια χαρά σούπερ θα είναι η χοριακή. Μην κάνεις άσχημες σκέψεις. Δεν βοηθάνε. 

@MelinaFo @Dimitr@17 κοντεύουν οι μέρες ε; Μην αγχώνεστε με συμπτώματα. Είδαμε και όταν είχαμε ένα σωρό! 

Μία αργία ακόμα καπάκι την ήθελα. Τώρα το Πάσχα πάλι (μας τα χάλασε και η 25η).

Μας τα χάλασε δεν λες τίποτα... μα κυριακάτικα να πέφτει; Ατυχία!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...