Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@MelinaFo θα περάσεις να με πάρεις??? Χαχαχαχα να βγω στα Μάλγαρα? 

Οι εγγυουλες θα πιούνε μπύρα χωρίς αλκοόλ, οι υπόλοιπες τσιπουρακια και όλες μαζί τα μεζεδάκια!

Έχω καταγωγή από αλλού, ζω στη Βέροια τα τελευταία χρόνια και εμενα και θεσσαλονικη γύρω στα 6 χρόνια!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , Vila είπε:

Είμαι Βέροια! Ε περίπου 2 μιση ωρίτσες! :-D

Βεροια εισαι???? Εσυ θα φερεις το ραβανι χοχλιουρου! Ή αν εχεις καποιον καλυτερο!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

@MelinaFo θα περάσεις να με πάρεις??? Χαχαχαχα να βγω στα Μάλγαρα? 

Οι εγγυουλες θα πιούνε μπύρα χωρίς αλκοόλ, οι υπόλοιπες τσιπουρακια και όλες μαζί τα μεζεδάκια!

Έχω καταγωγή από αλλού, ζω στη Βέροια τα τελευταία χρόνια και εμενα και θεσσαλονικη γύρω στα 6 χρόνια!

Χαχαχα μαλγαρα!!!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εννοειται!

Ο νους μας στο φαι μεχρι να βρεθουμε θα εχω γινει 100 κιλα

:-P χαχα πραγματικά! Είμαστε και γλυκατζουδες παναθεμα μας!

Από αύριο διατροφή! Όταν βρεθούμε από κοντά μόνο κοιλιτσες εύχομαι να έχουμε!

Σας φιλώ! Καληνύχτα!

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

:-P χαχα πραγματικά! Είμαστε και γλυκατζουδες παναθεμα μας!

Από αύριο διατροφή! Όταν βρεθούμε από κοντά μόνο κοιλιτσες εύχομαι να έχουμε!

Σας φιλώ! Καληνύχτα!

Εγω την εχω ηδη γεματη με λαγανα χαχαχα

Καληνυχτα!

tpnxp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Ξύπνησα με ενα πολυ άσχημο όνειρο που εύχομαι.να μη γινει πραγματικότητα!!!!! Ειδα στον υπνο μου πως είχα αίμα!! Νταξ εφιάλτης λογικσ ειναι απο το άγχος μου λιγες ώρες εμειναν πια και κοντεύω να τρελαθω!!!! Σας φιλώ παω να με ρουφήξουν χαχαχα!!!!

πρίν από 36 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αυτο σημαινει οτι θα μαθεις κατι συντομα... Κ νομιζω καλο...Καλημερα καλη επιτυχια... Κ εγω σημερα θα παω για χοριακη...

Αυτο σημαινει οτι θα μαθεις κατι συντομα... Κ νομιζω καλο...Καλημερα καλη επιτυχια... Κ εγω σημερα θα παω για χοριακη...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Οχιιιιιιιιιιιιιι

@Ungry girl σου εγραψα αλλα δεν ξερω γιατι λεει βρίσκεται σε αποκρυψη... Ειμαι 99%εγκυος κ σημερα κ εγω παω για χοριακη..

@Ungry girl 

πρίν από 10 λεπτά , iwannar είπε:

Οχιιιιιιιιιιιιιι

@Ungry girl σου εγραψα αλλα δεν ξερω γιατι λεει βρίσκεται σε αποκρυψη... Ειμαι 99%εγκυος κ σημερα κ εγω παω για χοριακη..

@Ungry girl 

Καλη επιτυχία αου ευχομαι!!!! Ευχαριστώ !!!

• Ευχαριστώ 1

Καλημερα σας..

Ωχ ποιος μπαινει σε ρυθμους παλι γμτ...

@Ungry girl το αιμα το "κοβει" το ονειρο..το κοκκινο δηλαδη τιυ αιματος.δεν το αφηνει να εξελιχθει να πραγματοποιηθει Βεβαια εσενα ειναι και υποσυνειδητο απ το φοβο σου.

Ηρεμησε ολα καλα θα πανε..

Καλη επιτυχια στις χοριακες σας !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...