Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

λογικα σε καμια ωρα θα ερθει ο αντρας μου, παντως οντως τι γινεται στην περιπτωση που το ενα γονιμοποιηθηκε?

δεν εχω ιδεα...δεν ειχε τύχει ξανα να μου μεγαλωσουν δυο οποτε δεν ειχα ρωτησει...ξεχασα να ρωτησω κ τον γιατρο μου...αλλα ντρέπομαι να του το πω..δεν ειναι λιγο χαζη ερώτηση ?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, elenakii22 είπε:

δεν εχω ιδεα...δεν ειχε τύχει ξανα να μου μεγαλωσουν δυο οποτε δεν ειχα ρωτησει...ξεχασα να ρωτησω κ τον γιατρο μου...αλλα ντρέπομαι να του το πω..δεν ειναι λιγο χαζη ερώτηση ?

γιατι ειναι χαζη? δεν ειμαστε γιατροι για να τα ξερουμε αυτα , εγω θα ελεγα να περιμενουμε να δουμε τη καθυστερηση και βλεπουμε τοτε, μπορει να βγαλεις πολυ λιγο αιμα και να σου πει κανε τεστ :)

@Olivia3 γλυκια μου τι εγινε με εσενα? σου ηρθε τελικα η ατιμη?

@caramel_83 τον πηρα τηλ και θα με καλεσει αργοτερα γτ εχει ραντεβου!

πρίν από 6 λεπτά , laureta είπε:

αγαπεςςςςςςς 623 μ η χοριακη μου τελικα ολα καλαααα.. σας φιλώ

μπραβοο!!σε ποια μερα εισαι?

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 τον πηρα τηλ και θα με καλεσει αργοτερα γτ εχει ραντεβου!

μπραβοο!!σε ποια μερα εισαι?

πρίν από 27 λεπτά , laureta είπε:

αγαπεςςςςςςς 623 μ η χοριακη μου τελικα ολα καλαααα.. σας φιλώ

μπραβο κοριτσι,συγχαρητηριαααα....πολυ καλη χοριακη μυριζομαι διδυμα παντως...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 21 λεπτά , caramel_83 είπε:

@elenakii22 οταν μιλησετε να μας πεις τι σου ειπε.....εγω περιμενω, κοιτα να δεις που σημερα που βιαζομαι θα αργήσει πφ 

δε ξερει δυστυχως...μου ειπε κατι οτι εξαρταται απο τις ορμονες...

πρίν από 7 λεπτά , laureta είπε:

elenaki mou euxaristw euxomai se oles na sulavoun to suntomotero. eimai sth 12 mera meta tn EM.

λες να ειναι διδυμα????

• Μου αρέσει 1

@laureta Συγχαρητήρια! Με το καλό κορίτσι μου!

@Papaki@ και @orianna  Σας έστειλα pm με το link του φαρμακείου. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία μου λέτε.

Εγώ εδώ στην αναμονή... Αντε να περάσουν καμιά 10αριά μέρες τώρα. Του δώσαμε και κατάλαβε στις γόνιμες αλλά προσπαθώ να μην έχω πολλές ελπίδες και απογοητευτώ. (Καλά, αν θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά σε αυτό τον τομέα. Όσο και να λέω στον ευατό μου ότι είναι δύσκολο, κάθε μήνα ελπίζω ότι αυτός θα είναι ο τυχερός). Να σας εκμηστερευτώ και κάτι που δεν μπορώ να το πω πουθενά αλλού; Το θέλω πάρα πολύ αλλά ταυτόχρονα με τρομοκρατεί κι όλας η ιδέα.... Είναι φυσιολογικό αυτό τώρα;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , laureta είπε:

oorianna moumos seuxaristw para polu kai sta dika sou twra... les duduma na einai..???

να παρεις τηλ το γιατρο σου να του πεις την τιμη. μπορει να σου πει να ξανα κανεις σε δυο μερες.η τιμη μου φαινεται μεγαλη αλλα επειδη ειναι εξωσωματικη δεν ξερω μηπως παει αλλιως.

6penp2.png

πρίν από 47 λεπτά , alina80 είπε:

@Papaki@ και @orianna  Σας έστειλα pm με το link του φαρμακείου. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία μου λέτε.

Εγώ εδώ στην αναμονή... Αντε να περάσουν καμιά 10αριά μέρες τώρα. Του δώσαμε και κατάλαβε στις γόνιμες αλλά προσπαθώ να μην έχω πολλές ελπίδες και απογοητευτώ. (Καλά, αν θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά σε αυτό τον τομέα. Όσο και να λέω στον ευατό μου ότι είναι δύσκολο, κάθε μήνα ελπίζω ότι αυτός θα είναι ο τυχερός). Να σας εκμηστερευτώ και κάτι που δεν μπορώ να το πω πουθενά αλλού; Το θέλω πάρα πολύ αλλά ταυτόχρονα με τρομοκρατεί κι όλας η ιδέα.... Είναι φυσιολογικό αυτό τώρα;

εμενα δε μου το εστειλες!!!κ εγω το ιδιο νιωθω να ξερεις!!δεν εισαι μονη!!δηλαδη υπαρχουν μηνες που λεω μηπως να καλυτερα να μην εχω πιασει τωρα?!δε ξερω ειναι καποιες στιγμες που πιστευω οτι δε θα τα καταφερω..οτι δεν ειμαι καλη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

εμενα δε μου το εστειλες!!!κ εγω το ιδιο νιωθω να ξερεις!!δεν εισαι μονη!!δηλαδη υπαρχουν μηνες που λεω μηπως να καλυτερα να μην εχω πιασει τωρα?!δε ξερω ειναι καποιες στιγμες που πιστευω οτι δε θα τα καταφερω..οτι δεν ειμαι καλη...

Sorry, σε ξέχασα εσένα. Μόλις σου το έστειλα. Δεν ξέρεις πόσο με ανακουφίζεις που το λες αυτό. Εγώ κάθε φορά που περιμένω περίοδο από τη μία σκέφτομαι "μακάρι να είμαι" και από την άλλη "κι αν είμαι;"... Τρομάζω και για την εγκυμοσύνη και για τη γέννα αλλά και για το μετά. Κυρίως το μετά. Πώς θα αλλάξει η ζωή μου, οι ευθύνες και όλα. Και τα έξοδα με τρομάζουν πολύ! Βλέπω τις τιμές από τα καρότσια μέχρι τις πάνες και φρίττω. Υπάρχουν καρότσια που κοστίζουν όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο! Αν θέλεις τη γνώμη μου, βέβαια, τα περισσότερα από αυτά είναι και υπερτιμημένα, γιατί ποντάρουν ακριβώς στο ότι όλοι θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους.

Μην σκέφτεσαι όμως ότι δεν θα τα καταφέρεις. Λίγο πολύ σε ό,τι αφορά το πρακτικό κομμάτι της φροντίδας οι περισσότεροι τα καταφέρνουν. Τώρα για τα υπόλοιπα (ψυχολογικό κομμάτι, επίπεδο ανατροφής κ.λπ.) είναι μεγάλη κουβέντα...

πρίν από 57 λεπτά , alina80 είπε:

ευχαριστω πολυ για το link....φυσιολογικο ειναι και γω το παθαινω.και φοβαμαι μηπως κατι παει στραβα γενικα με  την εγκυμοσυνη και τις μερες που ειμαι πεσμενη και πιεσμενη  ψυχολογικα και τρεχω και δε φτανω σκεφτομαι αν ημουν εγκυος η ειχα μωρο πως θα τα εκανα ολα αυτα.πως θα αντεπεξελθω σε ολα κτλ

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...