Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ούτε εγώ έχω φάει. Ούτε έχω φτιάξει. Σκεφτόμουν τι τρώγεται από ότι έχει μείνει στο ψυγείο της μάνας μου. Βέβαια ότι το σκέφτηκα δεν σημαίνει θα το κάνω κιόλας...

Μην σου λιώσουν σκέφτομαι!αν τους κάνεις στείλε να μάθω τι έγινε!!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 minute ago, Vila said:

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πάντα μετά από ταξίδι έχω καθηστερηση.. καλού κακού μην χάνεις την ελπίδα σου όμως! Μέχρι να έρθει ελπίζουμε!

Θα δείξει :? Σας καληνυχτω !!! Καλή αρχή πάλι σε όλες μας!!! Φιλιά πολλά

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Με έκανες και γελασα.:-Dτο ίδιο χρόνιο σύμπτωμα έχω και εγώ! 

@Μάντη πως είσαι?ο πυρετος?

Δεν ξέρω κοριτσακι!δεν νομίζω να επηρεάζει πάντως απλως εντάξει μην κρεμιεστε από τα ταβάνια πιο χαλαρα

Λίγο ποιο καλά κορίτσι μ από χθες στο θέμα πυρετός το παλεύω μέχρι 38.1 σήμερα πήγε! Αλλά ο λαιμός Μ είναι χάλια και πονάει όλο Μ το σώμα...

πρίν από 44 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χμμμ συνοπτικα εχουμε δυο χοριακες για αυριο της @Ungry girl κ της @iwannar μαλλον τα ξερεις και προς το τελος της εβδομαδας δεν περιμενουμε εγω και η @Dimitr@17. Τρωμε πολυ λεγαμε με την @Nati85 

Αυτα!

Και εγώ περιμένω χοριακουλα αύριο!!!!

• Μου αρέσει 3

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγώ πάντως θα έρθω Βόλο κάποια στιγμή είναι η επόμενη εξόρμηση μας όταν μπορέσουμε!!θα συναντήσω και την @marillia

Να είδες; Καλά λέω εγώ ότι στον Βόλο θα γίνουν οι καλές οι συναντήσεις...ήδη μαζευτήκαμε. 5 για βολο. Εγώ μαριλια αλινα εσυ κ η Δήμητρα η φίλη της μαριλιας... @MelinaFo τι λες κατεβαίνεις;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Efouko είπε:

Ο Βόλος είναι έρωτας !!

Ναι είναι πολύ ωραίος είχαμε πάει πριν 5 χρονια και καναμε ένα τουρ και στα χωριά του Πηλίου

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Λίγο ποιο καλά κορίτσι μ από χθες στο θέμα πυρετός το παλεύω μέχρι 38.1 σήμερα πήγε! Αλλά ο λαιμός Μ είναι χάλια και πονάει όλο Μ το σώμα...

Και εγώ περιμένω χοριακουλα αύριο!!!!

Ωραία τουλάχιστον πέφτει λίγο ο πυρετός!περαστικα σου σε λίγες μέρες θα είσαι περδικι.καλα αποτελέσματα αύριο κοριτσάκι!!

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

Να είδες; Καλά λέω εγώ ότι στον Βόλο θα γίνουν οι καλές οι συναντήσεις...ήδη μαζευτήκαμε. 5 για βολο. Εγώ μαριλια αλινα εσυ κ η Δήμητρα η φίλη της μαριλιας... @MelinaFo τι λες κατεβαίνεις;

Α τέλεια λοιπόν κανονίστε εγώ θα έρθω πάντως για ταξιδακι είμαι πρώτη!να είμαστε και οι υπόλοιπες εγκυουλες θα ήταν τέλειο!!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Μην σου λιώσουν σκέφτομαι!αν τους κάνεις στείλε να μάθω τι έγινε!!

Θα βάλω και φρυγανιά. Και θα τους αλευρωσω. Με τα ρεβύθια πετυχαίνει. Θα κάνω δοκιμές και θα σου πω. 

@orianna μου να ανοίξει ο καιρός και θα σου έρθω. Να δω και το οριαννακι μας!

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Με λιγη οργανωση φυσικα θα μπορουσα! Ειναι υπεροχη πολη!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Θα βάλω και φρυγανιά. Και θα τους αλευρωσω. Με τα ρεβύθια πετυχαίνει. Θα κάνω δοκιμές και θα σου πω. 

@orianna μου να ανοίξει ο καιρός και θα σου έρθω. Να δω και το οριαννακι μας!

Και τους κολοκυθοκεφτεδες έτσι τους κάνω.γίνονται μια χαρά. Θα πετύχει.

Αχ ναιιιιι... Να έρθεις αυγουστο να πάμε για τσιπούρα πάλι κ να έχουμε μαζί κ τον μπέμπη. Εσύ στην κοιλίτσα να έχεις μια μπέμπα που έχουμε κανονίσει κ τα συμπεθερια... Χαχαχα 

• Χαχα 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

Είμαι Βέροια! Ε περίπου 2 μιση ωρίτσες! :-D

Α έχω έρθει Βέροια πέρσι που έψαχνα για αμάξι. Έχω κ μια φιλενάδα εκεί που ήταν φοιτήτρια βολο.

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

Και τους κολοκυθοκεφτεδες έτσι τους κάνω.γίνονται μια χαρά. Θα πετύχει.

Αχ ναιιιιι... Να έρθεις αυγουστο να πάμε για τσιπούρα πάλι κ να έχουμε μαζί κ τον μπέμπη. Εσύ στην κοιλίτσα να έχεις μια μπέμπα που έχουμε κανονίσει κ τα συμπεθερια... Χαχαχα 

Δίκαιο θα είναι αυτή τη φορά να μπορείς να πιεις εσύ και να μην μπορώ εγώ! 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Δίκαιο θα είναι αυτή τη φορά να μπορείς να πιεις εσύ και να μην μπορώ εγώ! 

Πιούμε δεν πιούμε το σίγουρο είναι ότι θα φάμε καλά ... Χαχαχα 

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...