Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, laureta είπε:

κορίτσια καλησπέρα μια ερώτηση. οταν κάνεις εξωσωματική και ναι πετύχει εισαι έγκυος μετα απο πόσο καιρο κοβεις τα φαρμακα προγεστερόνη και αυτο το κολπικο τζελ που βάζουμε...??

Θα σου κανει μετρησεις ογιατρος  κ αναλογα θα σου φτιαχνει δοσολογιες. Προγεστερονη λογικα θα περνεις για αρκετες μερες ακομα πιθανοτατα κ για ολο το πρωτο τριμηνο απλα αναλογα με τις εξετασεις θα σου αλλαζει τις δοσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

αχ βρε κοριτσια εχω γεμισει σπυρακια...στο πηγούνι...αυτη η ζεστη με εχει φαει...βρηκα κ ενα αρθρο πολυ ωραιο που λεει 

Στόμα και πηγούνι

Σπυράκια εμφανίζονται επίσης αρκετά συχνά στην περιοχή γύρω από το στόμα και στο πηγούνι. Το στρες και οι ορμονικές ανισορροπίες ευθύνονται κυρίως για τα σπυράκια σε αυτήν την περιοχή του προσώπου. Η αφυδάτωση είναι ακόμη πιθανό να οδηγήσει σε δυσλειτουργία των νεφρών και ακολούθως στην εμφάνιση εξανθημάτων στο πηγούνι.

μαλλον φταιει και το στρες...δεν πινω κ πολλα νερα οποτε εχω κ μια αφυδάτωση....

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

On 4/7/2017 at 8:14 ΜΜ, elenakii22 είπε:

@Ani ani εμεις απο περυσι τον Γενάρη!!θα τα καταφερερε μην ανησυχεις!!

@alina80 μια χαρα εισαι!γιατι να μην θελεις μωρακι!!!εννοειται να κανεις!!

@Garifalia1 εγω και η ani ειμαστε!!εσυ πως πας??κλωτσαει??

Orea orea. Makari na min sas erthi. Klotsai klotsai ine zoiri axaxa

Kalimera koritsiaaaa. Leureta m sigxaritiria kali m. Euxome na pane ola kala. Na ise xalari kai na apolausis ti egkimosini sou.  Papaki proxora dinamika tora na xalarosis na to vgalis apo to mialo sou kai to sporaki tha erthi tha to dis. Xero periptosi koritsia mias kopelas ekane 6-7 exosomatike apotixia meta ta katafere kai emine egkios kai to moraki otan genithike den ta katafere nai distixos pethane. Etsi apofasisan na iothetisoun otan pira to moraki meta oute apo ena xrono emine apo mini tis egkios i kopela. Skeftite ola mporou na ginou xoris to katarameno agxos. 

• Μου αρέσει 4

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nati85 16/6/2017!!!

2. Vila 21/6/2017!!!

3. Olivia3 28/6/2017!!!

4. linaa  8/7/2017!!!

5. giota@ 10/7/2017!!!

6. Ani ani 13/7/2017!!!

7. elenaki22 15/7/2017!!!

8. alina80 15/7/2017!!!

9. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

10. caramel_83  24-28/7/2017!!!

11. λουπιτα 26/7/2017!!!

12. marillia 30/7/2017!!!

13. andrianni  1/8/2017!!!

14. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Καλημερα κοριτσακια μου, δεν προλαβα να μπω χθες γιατι ειχα πολλη δουλεια, λοιπον χθες εκανα τις εξετασεις, τελικα δεν με ζορισε καθολου η γκυκοζη ηταν με γευση πορτοκαλι, αν ηθελε μπορουσα να πιω αλλη τοση :P  πηγε τις πηρε πριν λιγο ο αντρας μου και η μικροβιολογος του ειπε οτι σαν γενικη εικονα ειναι ολες ενταξει(αυτη λογικα θα εννοει οτι ειναι μεσα στα ορια οι τιμες) πεσμενη ειναι η βιταμινη d. Περιμενω να ερθει το μεσημερι σπιτι να δω τις τιμες του θυρεοειδη και τα υπολοιπα και θα σας πω πιο αναλυτικα

@Papaki@ γλυκια μου λυπαμαι παρα πολυ :(

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 μπραβο!!βιταμίνη d ολοι χαμηλη εχουμε...δεν εχω ακουσει καποιον που να εχει κανονικη...

καλα δεν με πειραζει αυτο δεν ειναι τιποτα, εγω θελω να δω την tsh μου ποσο ειναι, αυριο θα παρω και την ενδοκρινολογο να κλεισω ραντεβου για να δει τις εξετασεις και να μου πει τι κανουμε, εσυ ειχες κανενα νεακι?

πρίν από 31 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλα δεν με πειραζει αυτο δεν ειναι τιποτα, εγω θελω να δω την tsh μου ποσο ειναι, αυριο θα παρω και την ενδοκρινολογο να κλεισω ραντεβου για να δει τις εξετασεις και να μου πει τι κανουμε, εσυ ειχες κανενα νεακι?

στείλε μου να μου πεις tsh!!εγω κανενα νεο...τα κλασσικα λιγα υγρα λιγα πονακια μια δεξια μια αριστερα...εχω γεμισει σπυρακια στο πηγούνι κυριως..πιθανον να ειναι αφυδατωση...εχω κ προβλημα με το κοκκαλο του λαιμου μου,στραβωσε απο λαθος σταση (καναπεα λαπτοπ)πρεπει να ξεκινησω φυσικοθεραπειες...ισως να εχω κ λιγο αγχος...εχθες με ειχε παρει λιγο απο κατω αυτο με τον λαιμο μου...ποναω κ δεξια αριστερα στο λαιμο...φοραω κολαρο στο σπιτι για να το βοηθησω γτ μου ειπαν να ξεκινησω φυσικοθεραπειες οταν τελειωσω με τα μπανια...αυτα...

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

στείλε μου να μου πεις tsh!!εγω κανενα νεο...τα κλασσικα λιγα υγρα λιγα πονακια μια δεξια μια αριστερα...εχω γεμισει σπυρακια στο πηγούνι κυριως..πιθανον να ειναι αφυδατωση...εχω κ προβλημα με το κοκκαλο του λαιμου μου,στραβωσε απο λαθος σταση (καναπεα λαπτοπ)πρεπει να ξεκινησω φυσικοθεραπειες...ισως να εχω κ λιγο αγχος...εχθες με ειχε παρει λιγο απο κατω αυτο με τον λαιμο μου...ποναω κ δεξια αριστερα στο λαιμο...φοραω κολαρο στο σπιτι για να το βοηθησω γτ μου ειπαν να ξεκινησω φυσικοθεραπειες οταν τελειωσω με τα μπανια...αυτα...

ωωω ρε κοριτσι μου περαστικα... ρε λες τα σπυρακια να ειναι τιποτα αλλο? η λετα οταν εμεινε εγκυος ειχε βγαλει σπυρακια :)

Just now, caramel_83 είπε:

ωωω ρε κοριτσι μου περαστικα... ρε λες τα σπυρακια να ειναι τιποτα αλλο? η λετα οταν εμεινε εγκυος ειχε βγαλει σπυρακια :)

μπορει να ειναι οτιδηποτε.μακαρι αλλα ολους αυτους τους μηνες εχω περάσει πολλα συμπτωματα που τα ειχα πρωτη φορα...η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βγαζω τοσα σπυρακια κ στο πηγούνι ειδικα...οσο περνανε οι μερες μεχρι στιγμης αυξανονται..σημαδι περιόδου δεν ειναι γτ θελω ακομα 9-10 μερες...πραγματικα σκεφτομουν να παω να κανω θεραπεια ακμης!τοσο χαλια...αν ειχα στο κουτελο θα ελεγα οτι ειναι απο ιδρωτα αλλα στο πηγούνι?εχω 4-5 μεγαλα στη σειρα...

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

μπορει να ειναι οτιδηποτε.μακαρι αλλα ολους αυτους τους μηνες εχω περάσει πολλα συμπτωματα που τα ειχα πρωτη φορα...η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βγαζω τοσα σπυρακια κ στο πηγούνι ειδικα...οσο περνανε οι μερες μεχρι στιγμης αυξανονται..σημαδι περιόδου δεν ειναι γτ θελω ακομα 9-10 μερες...πραγματικα σκεφτομουν να παω να κανω θεραπεια ακμης!τοσο χαλια...αν ειχα στο κουτελο θα ελεγα οτι ειναι απο ιδρωτα αλλα στο πηγούνι?εχω 4-5 μεγαλα στη σειρα...

ααχ ρε συ μακαρι να ειναι σπορακιιι :wub:

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

ααχ ρε συ μακαρι να ειναι σπορακιιι :wub:

μακαρι!!θα φανει στην πορεια...μπορει να ειμαι απλα μια σπυριαρα!χαχα!!εχω μια απορια...χαζη αλλα την εχω...εγω πιθανον να εκανα διπλη ωορρηξια εστω πες οτι ημουν τυχερη κ επιασα ενα...με το αλλο τι γινεται?βγαζεις αιμα κανονικα περιοδου?

Just now, elenakii22 είπε:

μακαρι!!θα φανει στην πορεια...μπορει να ειμαι απλα μια σπυριαρα!χαχα!!εχω μια απορια...χαζη αλλα την εχω...εγω πιθανον να εκανα διπλη ωορρηξια εστω πες οτι ημουν τυχερη κ επιασα ενα...με το αλλο τι γινεται?βγαζεις αιμα κανονικα περιοδου?

εγω προσωπικα δεν ξερω να σου απαντησω :?

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

κατι αποριες που εχω κ εγω ομως ε?χαχα..ποτε θα εχεις τις εξετασεις?

λογικα σε καμια ωρα θα ερθει ο αντρας μου, παντως οντως τι γινεται στην περιπτωση που το ενα γονιμοποιηθηκε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...