Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, laureta είπε:

θα δούμε αυριο μακάρι να πανε ολα καλα

κοριτσι καλα αποτελεσματα αυριο ευχομαι  μια μεγαληηηηη χοριακη.

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

τι κανουν τα κοριτσια ?πηγα κι γω τη δευτερα γυναικολογο και ειχα απο τα δεξια ενα αυγουλακι 17 χιλ. και ενδομητριο 7 μου ειπε να εχουμε επαφες καθε 2 μερες και οτι ολα τα βλεπει φυσιολογικα.τα τεστ ωορρηξιας χτες το μεσημερι το βραδυ και σημερα ηταν θετικα με γραμμη ιδια  με του τεστ.θα τα συνεχισω να δω ποτε θα πεσει η ορμονη.λογικα αυριο η μεθαυριο θα γινει η ωορρηξια.

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

γιατην ενδομητριωση δε γνωριζω πολλα πραγματα...με χειρουργειο δε διορθώνεται?εισαι τυχερη και εσυ με τους κυκλους σου...κ εγω θα αδιαθετησω 15 αλλα θα ειμαι 37η μερα...εχουμε εμεις πιθανοτητες αυτον τον μηνα καθως πετυχαμε ωορρηξια και το σπερμα εχει βελτιωθεί,ομως ξερω οτι δε σημαινει οτι με το που βελτιωθεί θα πιασουμε αμέσως!πιθανον να ειχα ωορρηξία και απο τις δυο ωοθήκες...ελπιζω να πιασαμε κατι!τωρα θα επιβεβαιωσουμε αν το σπερμα είναι καλο τελος του μηνα!ελπιζω να ειναι να εχουμε φτιαξει αυτο το κομματι!

κ εμεις ειχαμε θεμα με το σπερμα κ δειχνει να εχει βελτιωθει αρκετα...τελος του μηνα εχουμε σπερμοδιαγραμμα πάλι!

Έχω κάνει ήδη δύο χειρουργεία και επανέρχεται. Για τρίτο θα πάω μόνο αν χρειαστεί - και αν το αποφασίσουμε - να κάνω εξωσωματική. Εμείς με το σπέρμα δεν έχουμε θέμα, χωρίς να είναι το βέλτιστο βέβαια. Παίρνουμε και οι δύο βιταμίνες ωστόσο - τις profertil- μπας και βοηθήσουν. 

Ελπίζω πραγματικά να έχουμε όλες το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πάντως και χωρίς κανένα πρόβλημα λένε ότι οι πιθανότητες μια επαφή στις γόνιμες μέρες να οδηγήσει σε σύλληψη δεν ξεπερνούν το 25 τοις εκατό. Άρα θέλει υπομονή, ειδικά όσες αντιμετωπίζουμε και θεματάκια γονιμότητας. Μερικές φορές θέλει και λίγη τύχη πιστεύω. Έχω παράδειγμα φίλης που δεν κάνει κάθε μήνα ωορρηξία, είχε μία φορά επαφή όλο το καλοκαίρι - χωρίς καν να ξέρει αν είναι στις γόνιμες μέρες της - και έμεινε έγκυος. Οπότε πιστεύω ότι θέλει και λίγη (ή πολλή) τύχη. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ElektraGr είπε:

@laureta εξωσωματική κάνατε ή φυσιολογικά;

Elektra mou εξωσωματική κάναμε  πρώτη φορά το κάνουμε. 

πρίν από 49 λεπτά , orianna είπε:

τι κανουν τα κοριτσια ?πηγα κι γω τη δευτερα γυναικολογο και ειχα απο τα δεξια ενα αυγουλακι 17 χιλ. και ενδομητριο 7 μου ειπε να εχουμε επαφες καθε 2 μερες και οτι ολα τα βλεπει φυσιολογικα.τα τεστ ωορρηξιας χτες το μεσημερι το βραδυ και σημερα ηταν θετικα με γραμμη ιδια  με του τεστ.θα τα συνεχισω να δω ποτε θα πεσει η ορμονη.λογικα αυριο η μεθαυριο θα γινει η ωορρηξια.

Ευχαριστώ orianna mou. Ευχομαι το καλύτερο και εσένα. Μακάρι να πάρεις. Θετικό τεστ αυτό το μήνα...

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

Καλημέρα κοπελα μου....πήγαμε σε συγκεκριμένο γτ ο προηγούμενος δεν μας έβγαζε σωστά αποτελέσματα.. και τελικά υπάρχει σοβαρό θέμα με το σπέρμα.. του έγραψε κ 2 φάρμακα για 3 μήνες εκ των οποίων το ένα είναι το profertil 

Το profertil το πήρε ο άντρας μου και στον 1,5 μήνα που κάναμε το 2ο σπερμοδιαγραμμα είχε τεράστια διαφορά και στην κινητικότητα και στην μορφολογία είναι όμως πανάκριβα 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Papaki@ είπε:

Το profertil το πήρε ο άντρας μου και στον 1,5 μήνα που κάναμε το 2ο σπερμοδιαγραμμα είχε τεράστια διαφορά και στην κινητικότητα και στην μορφολογία είναι όμως πανάκριβα 

εμας δεν μας εχουν πει για βιταμινες...ισως γτ υπαρχει αλλο προβλημα οποτε περιμενουν να προχωρησουμε με την αγωγη και μετα ισως μας το προτεινουν...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Papaki@ είπε:

Αν σε ενδιαφέρει εγώ τα παρήγγειλα από ένα γερμανικό online φαρμακείο στη μισή τιμή (μαζί με τα έξοδα αποστολής). Αν τα συνεχίσουμε πάλι από εκεί θα τα παραγγείλουμε. 

πρίν από 28 λεπτά , alina80 είπε:

Αν σε ενδιαφέρει εγώ τα παρήγγειλα από ένα γερμανικό online φαρμακείο στη μισή τιμή (μαζί με τα έξοδα αποστολής). Αν τα συνεχίσουμε πάλι από εκεί θα τα παραγγείλουμε. 

Ναι αν θέλεις πες το μου

2rxqp3.png

πρίν από 44 λεπτά , alina80 είπε:

Οοοοοοοοοοοο ... τα παραγγείλαμε κορίτσι με 190 ευρώ και θα τα έχουμε αύριο για 3μηνη αγωγή

2 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Μακάρι να δούμε διαφορά γενικότερα γτ η αλήθεια είναι ότι πάμε σε μονοπάτια που δεν ξέρουμε καθόλου :S

ukSwp3.png

πρίν από 48 λεπτά , alina80 είπε:

με ενδιαφερει εμενα.σκεφτομουν να τις παραγγειλω αλλα ειπαμε να περιμενουμε γιαι τωρα αρχισαμε.αν μπορεις στειλε μου  π.μ .ευχαριστω πολυ

1 hour ago, elenakii22 είπε:

εμας δεν μας εχουν πει για βιταμινες...ισως γτ υπαρχει αλλο προβλημα οποτε περιμενουν να προχωρησουμε με την αγωγη και μετα ισως μας το προτεινουν...

δεν ξερω αν ειναι το προβλημα αλλο κ δεν σας ειπαμε αλλα οπως και να εχει βιταμινες ειναι δεν κανουν κακο μονο καλο.εμας μας το προτεινε η γυναικολογος χωρις να ξερουμε αν υπαρχει οποιοδηποτε θεμα.εχει κ γυναικιες και αντρικες.θα σου προτεινα να ρωτησεις γτ εχω διαβασει και απο αλλες κοπελες οπως λεει κ το παπακι οτι εκαναν μεγαλη δουλεια στην κινητικοτητα και την ποσοτητα.

6penp2.png

πρίν από 14 λεπτά , ElektraGr είπε:

Οοοοοοοοοοοο ... τα παραγγείλαμε κορίτσι με 190 ευρώ και θα τα έχουμε αύριο για 3μηνη αγωγή

Μακάρι να δούμε διαφορά γενικότερα γτ η αλήθεια είναι ότι πάμε σε μονοπάτια που δεν ξέρουμε καθόλου :S

Εμείς δώσαμε 195 ευρώ για τρεις μήνες αλλά και για τους δύο. Δηλαδή και τις αντρικές και τις γυναικείες - η τιμή είναι μαζί με τα έξοδα αποστολής που ήταν 20 ευρώ. Εδω η καλύτερη τιμή που βρήκαμε ήταν 350 ευρώ. Θα στείλω σε όσες ενδιαφέρονται το site με pm αύριο, γιατί τώρα είμαι από το κινητό και δεν το θυμάμαι κιόλας. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα μια ερώτηση. οταν κάνεις εξωσωματική και ναι πετύχει εισαι έγκυος μετα απο πόσο καιρο κοβεις τα φαρμακα προγεστερόνη και αυτο το κολπικο τζελ που βάζουμε...??

πρίν από 37 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια καλησπέρα μια ερώτηση. οταν κάνεις εξωσωματική και ναι πετύχει εισαι έγκυος μετα απο πόσο καιρο κοβεις τα φαρμακα προγεστερόνη και αυτο το κολπικο τζελ που βάζουμε...??

δεν ξερω να σου απαντησω αλλα ηθελα να σε ρωτησω κατι...ποσο περιπου σας κόστισε?ποσες φορες προσπαθησατε?

πρίν από 38 λεπτά , elenakii22 είπε:

δεν ξερω να σου απαντησω αλλα ηθελα να σε ρωτησω κατι...ποσο περιπου σας κόστισε?ποσες φορες προσπαθησατε?

elenaki mou ηταν 2800ευρο ολόκληρος κυκλος εξωσωματικής που περιλμβανε εξετάσεις αιματοσ καθε δυο μερες εκο κολπικο καθε δυο μερες ωολυψια έμβρυο μεταφορά και δυο φορες την χοριακη την εχω πληρωμένα περιπου 1500 ε κανανε τα φαρμακα η άνεσης για τξν εξωσωματική μονο... να σου πω και οτι εγω ειμαι απο την Αλβανία και την εξωσωματική την εκανα εδω αλλα σε Ελληνική κλινική με Έλληνα γιατρο.. τον Μαρίνος τσιριγοτης... και ναι ειναι η προτη μας εξωσωματική..

πρίν από 3 λεπτά , laureta είπε:

elenaki mou ηταν 2800ευρο ολόκληρος κυκλος εξωσωματικής που περιλμβανε εξετάσεις αιματοσ καθε δυο μερες εκο κολπικο καθε δυο μερες ωολυψια έμβρυο μεταφορά και δυο φορες την χοριακη την εχω πληρωμένα περιπου 1500 ε κανανε τα φαρμακα η άνεσης για τξν εξωσωματική μονο... να σου πω και οτι εγω ειμαι απο την Αλβανία και την εξωσωματική την εκανα εδω αλλα σε Ελληνική κλινική με Έλληνα γιατρο.. τον Μαρίνος τσιριγοτης... και ναι ειναι η προτη μας εξωσωματική..

μεγαλο κοστος οντως!!ευτυχως που επιασε κ ευχομαι αυριο να ειναι μεγαλη η χοριακη σου!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, laureta είπε:

ουτε εγω ξερω να σου πω παντως μην τα κοψεις τωρα.η προγεστερονη ειναι απαραιτητη στο σταδιο που εισαι.αν η εγκυμοσυνη σου ειναι καλη χωρις καθολου αιμορραγιες (πολλες γυναικες εχουν λιγο αιμα χωρις να ειναι απαραιτητα κατι κακο) και μαλλον μετα απο εξετασεις που θα κανεις για τα επιπεδα της  προγεστερονης ο γιατρος μπορει να  σου πει να τη διακοψεις.μπορει ομως και να τη συνεχισεις ως κατι βοηθιτικο.

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

ουτε εγω ξερω να σου πω παντως μην τα κοψεις τωρα.η προγεστερονη ειναι απαραιτητη στο σταδιο που εισαι.αν η εγκυμοσυνη σου ειναι καλη χωρις καθολου αιμορραγιες (πολλες γυναικες εχουν λιγο αιμα χωρις να ειναι απαραιτητα κατι κακο) και μαλλον μετα απο εξετασεις που θα κανεις για τα επιπεδα της  προγεστερονης ο γιατρος μπορει να  σου πει να τη διακοψεις.μπορει ομως και να τη συνεχισεις ως κατι βοηθιτικο.

οπως και να χει ρωτα τον γιατρο σου που ειναι καταλληλος για να σου απαντησει εγκυρα.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...