Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , ElektraGr είπε:

Οι ορμονικές βγήκαν καλές !! Κιρσοκήλη έχει μια πολύ μικρή ...αλλά επειδή είναι μικρούλα του είπε να την βγάλει αφού κάνουμε παιδί !!

αα..κ εμενα εχει μια μικρη αλλα εμας μας ειπε αν δεν φτιαξει το σπερμοδιαγραμμα με τις ορμονες πρεπει να την αφαιρεσουμε γτ επηρεαζει το σπερμα...πρωτη φορα ακουω να λενε βγαλτην μετα...εχετε και στην κινητικότητα προβλημα?νομιζω οτι στην κινητικοτητα επηρεαζει η κιρσοκηλη...ισως να μην ειχατε θεμα γιαυτο να σας ειπε να μην την αφαιρεσετε!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

αα..κ εμενα εχει μια μικρη αλλα εμας μας ειπε αν δεν φτιαξει το σπερμοδιαγραμμα με τις ορμονες πρεπει να την αφαιρεσουμε γτ επηρεαζει το σπερμα...πρωτη φορα ακουω να λενε βγαλτην μετα...εχετε και στην κινητικότητα προβλημα?νομιζω οτι στην κινητικοτητα επηρεαζει η κιρσοκηλη...ισως να μην ειχατε θεμα γιαυτο να σας ειπε να μην την αφαιρεσετε!

όχι ... αν την βγάλει μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές και να μην μπορούμε να κάνουμε με τίποτα παιδί .... το τόνισε η γιατρός πρώτα παιδί και μετά

ukSwp3.png

Just now, ElektraGr είπε:

όχι ... αν την βγάλει μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές και να μην μπορούμε να κάνουμε με τίποτα παιδί .... το τόνισε η γιατρός πρώτα παιδί και μετά

κινητικότητα ποση εχετε?

πρίν από 59 λεπτά , elenakii22 είπε:

πως και δεν πηγες σημερα για χοριακη??προσπαθουσετε καιρο για μωρακι?

@caramel_83 πηγες για εξετασεις??

γτ λυπεί η γιατρός μου κα θα παμε αυριο... ναι προσπαθούμε εδω και δυο χρονια( μικρή μικρή στα βάσανα εγω) φέτος αποφασισαμε να κάνουμε εξωσωματική γτ ο άντρας μου ειναι 31 χρονών εγω 23 και θελαμε ενα μωρακι. και μακαρι να μας πανε, ολλα, καλα μεχρη το. τελος.. πιστεύω πως ετσι θα εινσι λογο ηλικίας λογο του οτιρ απο μερια μου ολλα πανε καλα ελπίζω να το γεννήσω το μωρακι.. 

Just now, laureta είπε:

γτ λυπεί η γιατρός μου κα θα παμε αυριο... ναι προσπαθούμε εδω και δυο χρονια( μικρή μικρή στα βάσανα εγω) φέτος αποφασισαμε να κάνουμε εξωσωματική γτ ο άντρας μου ειναι 31 χρονών εγω 23 και θελαμε ενα μωρακι. και μακαρι νααναγγελία πανε, ολλα, καλα μεχρη το. τελος.. πιστεύω πως ετσι θα εινσι λογο ηλικίας λογο του οτιρ απο μερια μου ολλα πανε καλα ελπίζω να το γεννήσω το μωρακι.. 

μικροι εισαστε κ οι δυο!!!εμεις ειμαστε 26 και 35....προσπαθουμε απο περυσι αλλα ειπαμε να δωσουμε λιγο χρονο ακομα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

μικροι εισαστε κ οι δυο!!!εμεις ειμαστε 26 και 35....προσπαθουμε απο περυσι αλλα ειπαμε να δωσουμε λιγο χρονο ακομα!

και εσείς μικρή ειστε 26 εσυ ολα καλα γτ η ηλικια των ανδρών δεν πεζι πολυ ρολο στο σπέρμα εμεις εχουμε τα θεματακια.. μακαρι να μείνεις φυσιολογικά γτ η εξωσωματική ειναι πολύ  δύσκολη ψυχικά διαδικασία. και το άγχος οτι χειρότερο.. και τα λεφτά πολλα..

πρίν από 8 λεπτά , laureta είπε:

και εσείς μικρή ειστε 26 εσυ ολα καλα γτ η ηλικια των ανδρών δεν πεζι πολυ ρολο στο σπέρμα εμεις εχουμε τα θεματακια.. μακαρι να μείνεις φυσιολογικά γτ η εξωσωματική ειναι πολύ  δύσκολη ψυχικά διαδικασία. και το άγχος οτι χειρότερο.. και τα λεφτά πολλα..

ειχατε θεμα στο σπερμα?

πρίν από 2 λεπτά , laureta είπε:

nai auto htan to mono mas 8ema.. o suzhgos eixe "adunamo" sperma.. den den eixe arketa spermatozoaria. eno me emena den uphrxe kanena apolhtos 8ema ola polu kala. 

αα...τοτε καλα κανατε...αφου προσπαθουσατε κ 2 χρονια...εμεις φαινεται να φτιαχνει τωρα θα δειξει...δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια ακομα...οι αλλες εξετασεις μου καλες ειναι..

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

αα...τοτε καλα κανατε...αφου προσπαθουσατε κ 2 χρονια...εμεις φαινεται να φτιαχνει τωρα θα δειξει...δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια ακομα...οι αλλες εξετασεις μου καλες ειναι..

ουτε εγω εκανα σαλπιγγογραφια  δεν χρειάζεται ειπε η γιατροε γτ ξέρουμε που κολλάει το πράγμα... το εύχομαι ολόψυχα να μείνεις έγκυος κοριτσι μου... το συντομότερο δυνατόν 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , laureta είπε:

ουτε εγω εκανα σαλπιγγογραφια  δεν χρειάζεται ειπε η γιατροε γτ ξέρουμε που κολλάει το πράγμα... το εύχομαι ολόψυχα να μείνεις έγκυος κοριτσι μου... το συντομότερο δυνατόν 

κ εγω γιαυτο δεν εχω κανει ακομα...ελπιζω να μην εχω θεμα...το πιασατε το σπορακι σας τωρα οποτε μια χαρα!!!!τελος καλο ολα καλα!!!υπαρχει περιπτωση κ για διδυμα η μονο ενα βαλατε?

πρίν από 16 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εγω γιαυτο δεν εχω κανει ακομα...ελπιζω να μην εχω θεμα...το πιασατε το σπορακι σας τωρα οποτε μια χαρα!!!!τελος καλο ολα καλα!!!υπαρχει περιπτωση κ για διδυμα η μονο ενα βαλατε?

εύχομαι να σου πανε ολλα καλα.. το πιάσαμε ελπιζω να παει καλα μέχρι το τελος.. ναι υπάρχει περίπτωση γιατι βαλαμε δυο βλαστο κυστες εμβρια οποτε δεν ξερω αυριο θα δουμε.. η χοριακη πιστεύω θα δείξει αν ειναι ένα η δυο?

Just now, laureta είπε:

εύχομαι να σου πανε ολλα καλα.. το πιάσαμε ελπιζω να παει καλα μέχρι το τελος.. ναι υπάρχει περίπτωση γιατι βαλαμε δυο βλαστο κυστες εμβρια οποτε δεν ξερω αυριο θα δουμε.. η χοριακη πιστεύω θα δείξει αν ειναι ένα η δυο?

συνηθως φαινεται γτ θα ειναι αρκετα αυξημένη!!μακαρι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...