Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Εγώ έχω θέμα, έχω λίγα ωάρια 

Papaki καλησπέρα, λυπάμαι παρά πολύ για το αποτέλεσμα...είναι πολύ δύσκολο το ξέρω, τα έχω περάσει και εγώ και είναι ένα θέμα που με στεναχωρεί πραγματικά ακόμα και αν δεν γνωριζόμαστε. Να παρεις τον χρόνο σου, να συνέλθεις, αλλά Να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι θα τα καταφέρεις! Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα, να ξέρεις ότι υπάρχουν λύσεις. Ήπια διέγερση χωρίς πολλά φάρμακα και φυσικοί κύκλοι μπορούν να κάνουν θαύματα. Άλλωστε φαίνεται ότι το έμβρυο είχε δυναμική για εμφύτευση, απλά ίσως να είχε κάποιο πρόβλημα και να μην αναπτύχθηκε.. 1 καλό χρειάζεται, θα τα καταφέρεις σύντομα!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια μου πραγματικά με συγκινήσατε όλες με τα λογάκια σας, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και εύχομαι σε όλες όσες προσπαθούμε σύντομα ένα μωράκι, και στις εγκυουλες καλή εγκυμοσύνη και γερό μωρό 

@caramel_83 βγάλε με από το πινακακι όταν αδιαθετησω θα με βάλεις στην αναμονή,

ο γιατρός μου απουσιάζει στο εξωτερικό (εξωσωματικής) πήγα σήμερα στην προηγούμενη γυναικολόγο μου, μου είπε ότι σχεδόν καθάρισα περιμένουμε την περίοδο, επίσης μου είπε ότι δεν ήταν καλό το έμβρυο Γι αυτό δεν προχώρησε και να μην το πάρω για 2η αποβολή, επίσης μου πρότεινε να πάω σε άλλον για εξωσωματική που κάνει εμβριομεταφορα την 5η μέρα που είναι σίγουρα βιώσιμο το εμβριο

προς το παρόν όμως δεν υπάρχει ούτε για μαντίλι να κλάψω! 

Ειπαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε κάποιους μήνες φυσιολογικά και βλέπουμε!

• Μου αρέσει 6

2rxqp3.png

@Papaki@ καλα αποφασίσετε να προσπαθησετε λιγο καιρο μονοι σας!!καντε λιγες προσπάθειες και αν δεν τα καταφερετε σηζητατε παλι για εξωσωματικη...ευτυχως που καθάρισες!!και σιγουρα αφου σου ειπε να ψαξεις για αλλο κεντρο να το κανεις!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

10 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ααα κ εσυ μαζι με εμενα κ την ani...η ani σε 9 μερες εσυ σε 10 εγω σε 11..χαχα...εσυ εχεις σταθερο κυκλο?

Έτσι νόμιζα. Ήμουν πάντα γύρω στις 27-29 ημέρες. Τον προηγούμενο μήνα (που ήταν και η πρώτη φορά σκέφτηκα ότι μπορεί και να...) μου ήρθε στις 25 μερες! Τώρα θα δούμε, κανονικά περιμένω γύρω στις 14-15. 

Ξέρω ότι για εμένα λόγω ενδομητρίωσης είναι πολύ δύσκολο. Ε και η ηλικία μου δεν βοηθάει. 

Μακάρι κοριτσάκι όλες να έχουμε καλά νέα. Εσύ είσαι και κοριτσάκι κυριολεκτικά. 

22 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα! Σε τι γιατρό πήγατε; ρώτησες το γυναικολόγο; μη κάνεις θεραπεία χωρίς να τον ρωτήσεις.στο λέω γιατί κ εμείς κάναμε καλλιέργεια κ αλλού γιατί κάτι ύποπτο μας φάνηκε κ τελικά ήταν καθαρή.πάντως αν όντως έχει νομίζω μετά τη θεραπεία θα είναι εντάξει.μπορεί να λυθεί το θέμα κ να μη χρειαστεί εξωσωματικη

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Παπάκι μου να ξέρεις οτι σε σκεφτόμαστε.τι αγωνία είναι αυτή που περνας...δεν ξέρω πως αντέχεται...να είσαι δυνατη.ελπίζουμε να έχεις ευχαριστα νεα σημερα!

Καλημέρα κοπελα μου....πήγαμε σε συγκεκριμένο γτ ο προηγούμενος δεν μας έβγαζε σωστά αποτελέσματα.. και τελικά υπάρχει σοβαρό θέμα με το σπέρμα.. του έγραψε κ 2 φάρμακα για 3 μήνες εκ των οποίων το ένα είναι το profertil 

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, alina80 είπε:

Έτσι νόμιζα. Ήμουν πάντα γύρω στις 27-29 ημέρες. Τον προηγούμενο μήνα (που ήταν και η πρώτη φορά σκέφτηκα ότι μπορεί και να...) μου ήρθε στις 25 μερες! Τώρα θα δούμε, κανονικά περιμένω γύρω στις 14-15. 

Ξέρω ότι για εμένα λόγω ενδομητρίωσης είναι πολύ δύσκολο. Ε και η ηλικία μου δεν βοηθάει. 

Μακάρι κοριτσάκι όλες να έχουμε καλά νέα. Εσύ είσαι και κοριτσάκι κυριολεκτικά. 

γιατην ενδομητριωση δε γνωριζω πολλα πραγματα...με χειρουργειο δε διορθώνεται?εισαι τυχερη και εσυ με τους κυκλους σου...κ εγω θα αδιαθετησω 15 αλλα θα ειμαι 37η μερα...εχουμε εμεις πιθανοτητες αυτον τον μηνα καθως πετυχαμε ωορρηξια και το σπερμα εχει βελτιωθεί,ομως ξερω οτι δε σημαινει οτι με το που βελτιωθεί θα πιασουμε αμέσως!πιθανον να ειχα ωορρηξία και απο τις δυο ωοθήκες...ελπιζω να πιασαμε κατι!τωρα θα επιβεβαιωσουμε αν το σπερμα είναι καλο τελος του μηνα!ελπιζω να ειναι να εχουμε φτιαξει αυτο το κομματι!

1 hour ago, ElektraGr είπε:

Καλημέρα κοπελα μου....πήγαμε σε συγκεκριμένο γτ ο προηγούμενος δεν μας έβγαζε σωστά αποτελέσματα.. και τελικά υπάρχει σοβαρό θέμα με το σπέρμα.. του έγραψε κ 2 φάρμακα για 3 μήνες εκ των οποίων το ένα είναι το profertil 

κ εμεις ειχαμε θεμα με το σπερμα κ δειχνει να εχει βελτιωθει αρκετα...τελος του μηνα εχουμε σπερμοδιαγραμμα πάλι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 36 λεπτά , elenakii22 είπε:

γιατην ενδομητριωση δε γνωριζω πολλα πραγματα...με χειρουργειο δε διορθώνεται?εισαι τυχερη και εσυ με τους κυκλους σου...κ εγω θα αδιαθετησω 15 αλλα θα ειμαι 37η μερα...εχουμε εμεις πιθανοτητες αυτον τον μηνα καθως πετυχαμε ωορρηξια και το σπερμα εχει βελτιωθεί,ομως ξερω οτι δε σημαινει οτι με το που βελτιωθεί θα πιασουμε αμέσως!πιθανον να ειχα ωορρηξία και απο τις δυο ωοθήκες...ελπιζω να πιασαμε κατι!τωρα θα επιβεβαιωσουμε αν το σπερμα είναι καλο τελος του μηνα!ελπιζω να ειναι να εχουμε φτιαξει αυτο το κομματι!

κ εμεις ειχαμε θεμα με το σπερμα κ δειχνει να εχει βελτιωθει αρκετα...τελος του μηνα εχουμε σπερμοδιαγραμμα πάλι!

Τι θέμα αν επιτρέπεται  @elenakii22  !! Εμάς είναι πολύ σοβαρό ... Δεν υπάρχει ελπίδα για φυσιολογικά ... Πολύ σοβαρή ολιγοασθενοτερατοσπερμία !! Αυτή είναι η διάγνωση !

πρίν από 4 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια Καλημέρα.... εκανα χτες το βράδυ ( γτ δεν μπορούσα νε περιμενω το πρωί) τεστ Και βγικε θετικοοοοο.... αυριο παμε για χοριακη... φιλάκια σε ολες

Συγχαρητήρια κοπέλα μου !! Με το καλό μια τεράστια χοριακή !!

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

πρίν από 5 λεπτά , laureta είπε:

Elektra mou σ'ευχαριστώ κορίτσι μου.. εύχομαι και σένα βα σου πανε ολλα καλα και να εχουμε καλα ννεα το συντομότερο..

Σε ευχαριστώ πολύ :)

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια Καλημέρα.... εκανα χτες το βράδυ ( γτ δεν μπορούσα νε περιμενω το πρωί) τεστ Και βγικε θετικοοοοο.... αυριο παμε για χοριακη... φιλάκια σε ολες

τελειαααααα....τι ωραια νεα!!!καλα αποτελεσματα!!!περιμενουμε νεα σου!!!

πρίν από 25 λεπτά , ElektraGr είπε:

Τι θέμα αν επιτρέπεται  @elenakii22  !! Εμάς είναι πολύ σοβαρό ... Δεν υπάρχει ελπίδα για φυσιολογικά ... Πολύ σοβαρή ολιγοασθενοτερατοσπερμία !! Αυτή είναι η διάγνωση !

Συγχαρητήρια κοπέλα μου !! Με το καλό μια τεράστια χοριακή !!

κοιταξε να δεις ειμαστς σιγουρα διαφορετικη περιπτωση..εμενα ειχε προβλημα στις ορμονες κ καθως τις φτιαχνουμε φτιαχνει κ το σπερμοδιαγραμμα...φαντασου τον σεπτεμβρη που εκανε δεν μας ειχαν καμια τιμη κ εγραφε σπανιοτατα σπερματοζωαρια...ουυε για δειγμα δεν ειχαμε...το επομενο ανεβηκε η ποσοτητα λιγο πιο κατω απο το κανονικο κ η κινητικοτητα γυρω στο 30%..το πασχα που καναμε ηταν η ποσοτητα στο οριο ισα ισα και η κινητικοτητα γυρω στο 70% κραταω ομως επιφυλαξη γτ κανουν λαθη απο οτι εμαθα...μολις τωρα εφτασε στο οριο η τεστοστερόνη του κ μας ειπε ο γιατρος τελος του μηνα να κανουμε ενα σπερμοδιαγραμμα...εσεις εχετε θεμα με τις ορμονες?κιρσοκηλη?

πρίν από 15 λεπτά , laureta είπε:

elenaki mou Ευχαριστώ κουκλα μου ευχομαι να παρουμε καλα νεα και απο εσενα το συντομότερο 

πως και δεν πηγες σημερα για χοριακη??προσπαθουσετε καιρο για μωρακι?

@caramel_83 πηγες για εξετασεις??

πρίν από 46 λεπτά , elenakii22 είπε:

τελειαααααα....τι ωραια νεα!!!καλα αποτελεσματα!!!περιμενουμε νεα σου!!!

κοιταξε να δεις ειμαστς σιγουρα διαφορετικη περιπτωση..εμενα ειχε προβλημα στις ορμονες κ καθως τις φτιαχνουμε φτιαχνει κ το σπερμοδιαγραμμα...φαντασου τον σεπτεμβρη που εκανε δεν μας ειχαν καμια τιμη κ εγραφε σπανιοτατα σπερματοζωαρια...ουυε για δειγμα δεν ειχαμε...το επομενο ανεβηκε η ποσοτητα λιγο πιο κατω απο το κανονικο κ η κινητικοτητα γυρω στο 30%..το πασχα που καναμε ηταν η ποσοτητα στο οριο ισα ισα και η κινητικοτητα γυρω στο 70% κραταω ομως επιφυλαξη γτ κανουν λαθη απο οτι εμαθα...μολις τωρα εφτασε στο οριο η τεστοστερόνη του κ μας ειπε ο γιατρος τελος του μηνα να κανουμε ενα σπερμοδιαγραμμα...εσεις εχετε θεμα με τις ορμονες?κιρσοκηλη?

Οι ορμονικές βγήκαν καλές !! Κιρσοκήλη έχει μια πολύ μικρή ...αλλά επειδή είναι μικρούλα του είπε να την βγάλει αφού κάνουμε παιδί !!

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...