Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

τυχερη!!φτου φτου!!!αντε για να δουμε τι πιασαμε κ αυτον τον μηνα!

Αντε να δουμε γιατι οσο περνανε οι μηνες και τπτ αποθαρρυνομαι. Σε τι ηλικια εσυ λοιπον? Εχω σε ενα μηνα 30:confused:

Just now, Ani ani είπε:

Αντε να δουμε γιατι οσο περνανε οι μηνες και τπτ αποθαρρυνομαι. Σε τι ηλικια εσυ λοιπον? Εχω σε ενα μηνα 30:confused:

μικρη εισαι κ εσυ!!εγω 26...πες μου παλι ποσο καιρο προσπαθειτε?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

@Papaki@ λυπάμαι πολύ. (Ότι και να σου πει κανείς καταλαβαινω ότι δεν βοηθάει). 

Κορίτσια προσπαθώ να σας διαβάζω έστω και "διαγώνια" γιατί δουλεύω σαν την τρελή. 

Βλέπω και κάποιες ηλικίες (26, 30) και λέω που πάω η βάβω θέλω και μωρό. Έλα που το θέλω όμως. Και καμία φορά  πάλι λέω, δεν είμαι και σαν την Πελοπόννησο... 

Ευχές στις γκαστρούλες, καλή τύχη σε όσες είμαστε στην αναμονή και κουράγιο σε όλες για τις όποιες αναποδιές και δυσκολίες. Καλώς ή κακώς όλα μέσα στη ζωή είναι. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

@Papaki@ λυπάμαι πολύ. (Ότι και να σου πει κανείς καταλαβαινω ότι δεν βοηθάει). 

Κορίτσια προσπαθώ να σας διαβάζω έστω και "διαγώνια" γιατί δουλεύω σαν την τρελή. 

Βλέπω και κάποιες ηλικίες (26, 30) και λέω που πάω η βάβω θέλω και μωρό. Έλα που το θέλω όμως. Και καμία φορά  πάλι λέω, δεν είμαι και σαν την Πελοπόννησο... 

Ευχές στις γκαστρούλες, καλή τύχη σε όσες είμαστε στην αναμονή και κουράγιο σε όλες για τις όποιες αναποδιές και δυσκολίες. Καλώς ή κακώς όλα μέσα στη ζωή είναι. 

Ελα βρε κοπελα μ σιγα εσυ ποσο εισαι?? Ακου σαν την Πελοποννησο χαχαχα

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Ελα βρε κοπελα μ σιγα εσυ ποσο εισαι?? Ακου σαν την Πελοποννησο χαχαχα

Κλείνω τα 37 τον Σεπτέμβριο. Δεν θυμάσαι τον Αυλωνίτη στους Γαμπρούς της Ευτυχίας που έλεγε "μεγάλη... Δεν είναι και σαν την Πελοπόννησο"..:).

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Εγώ έχω θέμα, έχω λίγα ωάρια 

Papaki m min stenaxoriese kali m kopela. To xero ine dizkolo den ine kai ligo auto pou sou simveni. O giatros sou ti lei pou ine i deuteri apovoli prepi na kanete exetasis ? To thetiko ine oti ginete i emfiteusi tora fantazome prepi na dis kai me to giatro sou meta ti simveni.

Sas xereto oles ti kanete iste kala ? Exoume kapia kopela sti anamoni ? Sas stelno mpoliki mpempedoskoni xxxx

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Κλείνω τα 37 τον Σεπτέμβριο. Δεν θυμάσαι τον Αυλωνίτη στους Γαμπρούς της Ευτυχίας που έλεγε "μεγάλη... Δεν είναι και σαν την Πελοπόννησο"..:).

Ολες μπουμπουκια ειμαστε μη σκατε!!!:mad:

• Μου αρέσει 1

@Ani ani εμεις απο περυσι τον Γενάρη!!θα τα καταφερερε μην ανησυχεις!!

@alina80 μια χαρα εισαι!γιατι να μην θελεις μωρακι!!!εννοειται να κανεις!!

@Garifalia1 εγω και η ani ειμαστε!!εσυ πως πας??κλωτσαει??

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

:):):)

1 hour ago, elenakii22 είπε:

Να κάνω μια κουβέντα είναι. Σε καμιά 10αρια μέρες θα ξέρουμε τι ψάρια πιάσαμε και αυτό το μήνα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , alina80 είπε:

Να κάνω μια κουβέντα είναι. Σε καμιά 10αρια μέρες θα ξέρουμε τι ψάρια πιάσαμε και αυτό το μήνα. 

ααα κ εσυ μαζι με εμενα κ την ani...η ani σε 9 μερες εσυ σε 10 εγω σε 11..χαχα...εσυ εχεις σταθερο κυκλο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...