Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Απλα σε κυκλο 30αρι ποτε να ξεκινησω τα τεστ?

απο 12 ξεκινα να τα γιατι ειναι η πρωτη σου φορα που τα χρησιμοποιεις.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , BettySt είπε:

Δεν ξέρω πως να το εξειγησω αλλά πριν μερικές μέρες είδα ένα όνειρο ότι έχουμε μαζευτεί 5-6 κορίτσια και συζητούσαμε για την εγκυμοσύνη της μιας κοπέλα και εγώ έλεγα : "εσύ είσαι η  noni90 από το φόρουμ, είμαι σίγουρη! " 

Τυχαίο;

χαχαχαχα! Τελειο ονειρο, ευχομαι να γινει συντομα πραγματικοτητα :D Ονειροκριτη θα φτιαξουμε μετα χιχιχιχιχι για ολες μας με το καλο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

ενταξει βρε 2 μηνες δηλαδη εχετε προσπαθησει... Ειναι νωρις για να αναρωτιεσαι γιατι δεν εχει ερθει ακομα αλλα σε καταλαβαινω. Γιατι κ εγω στο 2ο μηνα προσπαθειων αρχισα να αγχωνομαι...... 

Δεν μπορω να πω οτι αγχωνομαι...οσο οτι εχω αγωνια να γινει συντομα γτ το θελουμε κ οι 2 πολυ...και να ειναι ενταξει αυτη τη φορα..να μην απογοητευτω παλι..

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Στην 15 μέρα!!!!!Αμάνννννν!!!!!

χαχχα έχεις δίκιο αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω όρεξη!!!Μου λείπει ύπνοςςςςςς!!!!!

μαρακι αν ειχες 13 χιλ την 15η , τοτε θα εχεις ωορηξια την 20η μερα περιπου. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω αυτον τον μηνα κοριτσια το πηγα μερα παρα μερα γτ ετσι ετυχε βασικα...ε ενταξει ειχαμε κ κατι μερες κολλητα..αλλα ειμαι ακομα 24ημερα...πφφφ

Τέλεια τα πήγατε εσείς. Υπομονή 4-5 μέρες και μετά τεστάκι! Θα σου έρθουν της hometest και θα σε καλούν να τα κάνεις... δεν πήρες μαζί με τα οωρρηξίας και κάποια εγκυμοσύνης στο πακέτο ε;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Εχω δει κ πιο παλια κ δε μου εχουν βγει. Μαλλον η επιθυμια μου ειναι! Δε προσπαθησαμε αυτο το μηνα κ περιμενω πως κ πως να αδιαθετησω να ξεκινησουμε!

Τοτε ξεκινα δυναμικά αυτο το μηνα!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

εγω εχω ανεβασμενη ινσουλινη και χαμηλη d  αλλα μου ειπαν οτι εχω την εικονα πολυκυστικων..

Αρα ισχύει. Συνδέονται. Σε ποια εβδομάδα είσαι; Θυμησέ μου! Κ εγω είχα αναγούλες στην πρωτη! Το φοβαμαι αλλά χαλάλι...Πονάκια περιόδου είχες ως σύμπτωμα;

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Βρε ας μείνουμε κι εμείς, ε κι ας έχουμε και αναγούλες, δεν θα πούμε όχι ❤❤ Ευτυχώς που σου περνάνε εύκολα εσένα λοιπόν! Θυσίες για το σπόρι!! Αντιβίωση μαζί με την εγκυμοσύνη κάνει; Ποια σου έδωσε; Γιατί θυμάμαι της @Μάντη της την έκοψε αμέσως την vibramicin που επαιρνε για το ουρεόπλασμα!

να ξερετε η αντιβιωση που δεν πειραζει στην εγκυμοσυνη ειναι η zinadol και η amoxil . και ουρολογος κ γυναικολογος μου ειπε να την παρω . κ εχψ διαβασει οτι την παιρνουν πολλες . χθες να πω την αληθεια , κρυωνα κιολας κ δεν ξερω αν αυτο που επαθα , μηπως ηταν απο την ουρολοιμωξη.. γτ εγω δεν εχω συμπτωματα απο αυτην , παρα μονο οταν γινεται σε πυελονεφριτιδα και τοτε κρυωνω πολυ και τρεμω  , ξερναω κ ανεβαινει ο πυρετος. 

τωρα που σκεφτομαι , τα ιδια ειχα κ χθες κ σημερα.. αλλα ειναι στην μεση η εγκυμοσνη , και δεν ξερω απο ποιο απο τα 2 προκληθηκε.. πηρα κ την αντιβιωση  και θα δω...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, MelinaFo είπε:

Καλημερα καλησπερα!

Ξυπνησε και η νυχτερινη βαρδια @alina80  αλλα χθες ειχα παρεα την @Vila και την @elenakii22

και γω εχω καλο προαισθημα για την @andrianni μακαρι!

@Nati85 ειχες καλες επαφες κοριτσακι μ μην πεφτεις! Αλλα αυτο με τους στημμενους καβγαδες με ξεπερναει @kido

για ολα φταιει αυτο το ατιθασο κοριτσι η @Ungry girl

εγω ειμαι 5 μερες μετα την ωορρηξια και ηδη εχω ολα τα συμπτωματα ζαλιζομαι ψιλοανακατευομαι εχω πονακια δεξια χαχαχαχα μεχρι κ ονειρο ειδα κακο κ ξυπνησα! Το μυαλο μ κανει ονειρα! @Smile89 σου συμπαραστεκομαι ακους???!!! Χαχαχα

Μου αλλαξατε γνωμη ελεγα να κανω φακες χαχαχα ο αντρας μ θελει οποσδηποτε οσπρια μια φορα την εβδομαδα αλλα θα κανω μακαροναδα! Αλητεια !!!!

Χαχαχαχα εγω τι εκανα καλε????

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Δεν μπορω να πω οτι αγχωνομαι...οσο οτι εχω αγωνια να γινει συντομα γτ το θελουμε κ οι 2 πολυ...και να ειναι ενταξει αυτη τη φορα..να μην απογοητευτω παλι..

ολα θα πανε καλα..... Στο ευχομαι μεσα απ τη καρδια μου!!!

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Κορίτσια γύρισα! Δεν αργησα πολύ.Δεν εκανα τεστακι. το αφησα για αργότερα. Δεν ξέρω καν αν ειναι αχνό. Σαν φαντασίας είναι. Προς το παρόν δεν μου εχει ερθει βεβαια...

Να μας πεις νεα και απο το γιατρό μετα! Εγώ εχω ξαναδει εξατμισης γι αυτο προσεχω!!! κ δεν εχω και ενστικτο η άτιμη! 

Κανε ποιο μετα να δουμε

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

μαρακι αν ειχες 13 χιλ την 15η , τοτε θα εχεις ωορηξια την 20η μερα περιπου. 

Και γω έκει υπολογίζω!!!!Δευτέρα θα είμαι 20 μέρα!!!Πάντως χτες είχα λίγα υγρά και σήμερα τίποτα!!!!

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Αρα ισχύει. Συνδέονται. Σε ποια εβδομάδα είσαι; Θυμησέ μου! Κ εγω είχα αναγούλες στην πρωτη! Το φοβαμαι αλλά χαλάλι...Πονάκια περιόδου είχες ως σύμπτωμα;

δεν ξερω αν ισχυει , εγω εχω την εικονα των πολυκυστικων στην μια ωοθηκη!!! ειμαι 5εβδ +1 . ειχα 6 μερες μετα την ωορηξια εναν πονο στην μητρα και δεξια   και 5-6 μερες ειχα πονους ηπιους σαν περιοδου.. αντε ακομα να κανεις το τεστακι????????

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...