Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, marillia είπε:

Ελεγα να μην είχαμε σήμερα και να πάμε αύριο,Κυριακή και Δευτέρα!!!Τι λες?

Μην αναβάλλεις για μετά ό,τι μπορείς να κάνεις τώρα!!!! Όπως σας βγει εσάς καλύτερα όμως!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Μην αγχωνεσαι βρε συ για αυτα απλες εξετασεις ειναι.. Εγω σκεφτομαι οτι κ κατι να μη βγει καλο τροπος υπαρχει να ρυθμιστει, οποτε δε σκαω κιολας. Πιο πολυ θα ανησυχουσα αν ηταν κτ που δε μπορει να διορθωθει ευκολα. 

Συγνωμη βρε Δημητρουλα νομιζα βιοχημικη ειχες... Αν κανετε κ μετα ισως απλα δεν εχει τυχει.. ουσιαστικα μετα την παλινδρομη προσπαθειτε 3 μηνες μοναχα.... Ειναι νωρις ακομα για να ανησυχησεις.... 

Ναι βασικα επρεπε ν αφησω κ εναν μηνα μετα το περιστατικο αυτο...οποτεναι αυτος ειναι ο.3ος μηνας...αντε να δω τι πετυχα παλι..γιατι τον προηγ μηνα ειχα καθυστερηση χωρις να.ειμαι τπτ...

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Εγω.Καλημερα καταρχην.Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου.Εγω ειμαι η μετρ των σπιτικων τεστων.Ειχα κανει και με ζαχαρη..και δεν ειχε δειξει... τι σου δειξε εσενα?εκανε κομπους?

Λοιπον ειδα ενα. Βιντεο στο youtube που βαζεις ζαχαρη κ ριχνεις σταγονες απο τα ουρα κ σβολιασε το μειγμα.....μετα εκανα κ με την χλωρινη χαχαχαχα η τρελη....κ αφρισε.....αλλα δεν ξερω αν ισχυουν 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Καλά είναι. ποια μέρα της εβδομάδας ήταν το 13; 

Στην 15 μέρα!!!!!Αμάνννννν!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Μην αναβάλλεις για μετά ό,τι μπορείς να κάνεις τώρα!!!! Όπως σας βγει εσάς καλύτερα όμως!! 

χαχχα έχεις δίκιο αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω όρεξη!!!Μου λείπει ύπνοςςςςςς!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Στην 15 μέρα!!!!!Αμάνννννν!!!!!

χαχχα έχεις δίκιο αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω όρεξη!!!Μου λείπει ύπνοςςςςςς!!!!!

Ε τότε ανάπαυλα σήμερα!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλημέρα σας!!!!

@andrianni μου τόσους μήνες κάνω αυτα τα τεστακια αλλά γραμμουλα δεν είδαν ποτέ τα ματάκια μου! Έχω καλό προαίσθημα!!❤

@Mary m άσε τη ζάχαρη και κάνε μια χοριακουλα βρε! 

@Nati85 μια χαρά ήταν οι επαφές... είδες το ungry girl πως πέτυχε!

@zina7777 τι ωραία που είδατε το σπορακι και ακούσατε καρδούλα!! Με το καλό κορίτσι μου!

@ada32 μου γρινιαξε μας όσο θέλεις! Αν δεν τα πεις εδώ σε εμάς που θα τα πεις! Κι εμείς όταν θα είμαστε εγκυουλες στήριξη θα θέλουμε! Πάρε αυτό που σου είπε ο γιατρός για να μην υποφέρεις.

@MelinaFo ακόμα κοιμάσαι καλέ??

Τι μαγειρεύουμε σήμερα??? Λέω να κάνω κοτοσουβλακια και πατατουλες φούρνου.. ήθελα να βγω για καφέ αλλά δε βρήκα παρέα..

κοριτσια οταν με το καλο μεινετε εγκυες , σας ευχομαι να μην εχεται αναγουλες!! εγω απο κει που ημουν χαλια το πρωι . τωρα ειμαι μια χαρα.. οτι να ναι ?? ναι!!! 

πηρα κ το σιροπι να το εχω . ξεκινησα κ αντιβιωση για την ουρολοιμωξη..  τι σου ειπε ο γιατρος ? ποτε θα κανεις ωορηξια?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, noni90 είπε:

Εχω δει κ πιο παλια κ δε μου εχουν βγει. Μαλλον η επιθυμια μου ειναι! Δε προσπαθησαμε αυτο το μηνα κ περιμενω πως κ πως να αδιαθετησω να ξεκινησουμε!

Δεν ξέρω πως να το εξειγησω αλλά πριν μερικές μέρες είδα ένα όνειρο ότι έχουμε μαζευτεί 5-6 κορίτσια και συζητούσαμε για την εγκυμοσύνη της μιας κοπέλα και εγώ έλεγα : "εσύ είσαι η  noni90 από το φόρουμ, είμαι σίγουρη! " 

Τυχαίο;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Στην 15 μέρα!!!!!Αμάνννννν!!!!

εννοω πριν πόσες μέρες; γιατί δεν αργει αν σκεφτεις πως κάθε μέρα μεγαλώνει περίπου κατα 2μμ

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ε τότε ανάπαυλα σήμερα!

Εγω αυτον τον μηνα κοριτσια το πηγα μερα παρα μερα γτ ετσι ετυχε βασικα...ε ενταξει ειχαμε κ κατι μερες κολλητα..αλλα ειμαι ακομα 24ημερα...πφφφ

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι βασικα επρεπε ν αφησω κ εναν μηνα μετα το περιστατικο αυτο...οποτεναι αυτος ειναι ο.3ος μηνας...αντε να δω τι πετυχα παλι..γιατι τον προηγ μηνα ειχα καθυστερηση χωρις να.ειμαι τπτ...

ενταξει βρε 2 μηνες δηλαδη εχετε προσπαθησει... Ειναι νωρις για να αναρωτιεσαι γιατι δεν εχει ερθει ακομα αλλα σε καταλαβαινω. Γιατι κ εγω στο 2ο μηνα προσπαθειων αρχισα να αγχωνομαι...... 

Just now, ada32 είπε:

κοριτσια οταν με το καλο μεινετε εγκυες , σας ευχομαι να μην εχεται αναγουλες!! εγω απο κει που ημουν χαλια το πρωι . τωρα ειμαι μια χαρα.. οτι να ναι ?? ναι!!! 

πηρα κ το σιροπι να το εχω . ξεκινησα κ αντιβιωση για την ουρολοιμωξη..  τι σου ειπε ο γιατρος ? ποτε θα κανεις ωορηξια?

Βρε ας μείνουμε κι εμείς, ε κι ας έχουμε και αναγούλες, δεν θα πούμε όχι ❤❤ Ευτυχώς που σου περνάνε εύκολα εσένα λοιπόν! Θυσίες για το σπόρι!! Αντιβίωση μαζί με την εγκυμοσύνη κάνει; Ποια σου έδωσε; Γιατί θυμάμαι της @Μάντη της την έκοψε αμέσως την vibramicin που επαιρνε για το ουρεόπλασμα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , andrianni είπε:

Συμφωνώ! Αφού πριν μείνουμε, κατα τη διάρκεια και μετά γκρινιάζουμε....

Ούτε εγώ το παρεξηγώ. Απλώς αλλάζουν τα ενδιαφέροντα. 

Βέβαια κ ο καθένας το περνάει διαφορετικά. Το πιστεύω και αυτό. Άλλο είναι να πηγαίνεις για το πρώτο, άλλο για το δεύτερο αλλά κατανόηση υπάρχει από όλες πιστεύω...κ τελικά οι αγωνίες είναι πάντα ίδιες

Ευχαριστώ! Κάπου ειχα διαβάσει οτι όσες έχουν πολυκυστικές έχουν και χαμηλή d. Η ινσουλίνη θα δείξει αν εχεις πολυκυστικές. Κάτσε να δουμε ομως αν ισχύει... κ οι ερευνες δεν πεφτουν παντα μεσα. 

εγω εχω ανεβασμενη ινσουλινη και χαμηλη d  αλλα μου ειπαν οτι εχω την εικονα πολυκυστικων..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Δεν ξέρω πως να το εξειγησω αλλά πριν μερικές μέρες είδα ένα όνειρο ότι έχουμε μαζευτεί 5-6 κορίτσια και συζητούσαμε για την εγκυμοσύνη της μιας κοπέλα και εγώ έλεγα : "εσύ είσαι η  noni90 από το φόρουμ, είμαι σίγουρη! " 

Τυχαίο;

Χαχαχα...τελειο ονειρο..ευχομαι να γινει οσο πιο συντομα γινεται πραγματικοτητα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...