Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ψαροκροκετες εγώ σήμερα σκέτες!δεν προλαβαίνω για τίποτα άλλο!

@alina80 και εγώ μαζί σου θα είμαι μαζί θα τις φυλαμε

Δεν σε θέλω μαζί κυρία μου. Θα ανέβεις γρήγορα στο πάνω πινακάκι εσύ. 

πρίν από 29 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγώ ξέρω ότι κάνω ωορρηξία νωρίς έχω κύκλο 26αρι! Και ναι έκανα τεστ 5 μέρες πριν και βγήκε πολυ αχνό θετικό και 4 μέρες πριν την ημερομηνία που περίμενα έκανα χοριακη και ήταν 19,8!!!!! Από 5 και κάτω είναι αρνητικό από 5 έως 20 γκρίζα ζώνη και από 20 και πάνω θετικό!

Κ εγω τετοιο κυκλο εχω.. Λες να κανω? 

πρίν από 25 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε?συγχαρητηρια σε ολες τις εγκυουλες... @Μαρθα Κ @Ungry girl @ellilaw και τις υπολοιπες...καλε αδιασε το πινακακι το κατω... τελευταια θα μεινω μου φαινεται εγω...κ δεν φτανει π εχω κρυωσει με επιασε κ η μεση μου..και επειδη ειδα οτι λεγατε κατι για θερμοκρασιες εγω εχω σημερα παλι 36,3

αντε βρε που θα μεινεις τελευταια!!!!! ειμαι κ εγω εδω που δεν εχω πετυχει συλληψη ποτε!

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Καλομελετα και έρχεται και εσένα! Είμαστε απο τις τελευταίες των μοικανων στο κάτω πινακακι...

Πες τοψεματα..εκαναν ολες ενα μπαμ κ ανεβηκαν πανω...εγω στις 22περιμενω

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

αντε βρε που θα μεινεις τελευταια!!!!! ειμαι κ εγω εδω που δεν εχω πετυχει συλληψη ποτε!

Εσυ εισαι φρεσκοπαντρεμενη..να το ευχαριστηθεις λιγο...

Διαφημίσεις

Γειά σας γλύκες!!!!!Εκανα την καμπύλη,ΑΜΗ και τον δείκτη ενδομητρίωσης!!!Τρίτη θα βγεί η αμη αργεί!!!!Απόγευμα θα ξέρω τα άλλα!!!Με ρούφηξαν 3 φορές χαχχαχ!!!!Αλλά η γυναίκα που μου πήρε τη πρώτη φορά με πέθανε!!!!Και τώρα που σας γράφω με πονάει το χέρι!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Γειά σας γλύκες!!!!!Εκανα την καμπύλη,ΑΜΗ και τον δείκτη ενδομητρίωσης!!!Τρίτη θα βγεί η αμη αργεί!!!!Απόγευμα θα ξέρω τα άλλα!!!Με ρούφηξαν 3 φορές χαχχαχ!!!!Αλλά η γυναίκα που μου πήρε τη πρώτη φορά με πέθανε!!!!Και τώρα που σας γράφω με πονάει το χέρι!!!!!

Ειναι μερικοί άγαρμποι! Πρωτη φορά τα κάνεις αυτά; ο προηγούμενος δε στα ειχε βάλει;

Διαφημίσεις

Just now, andrianni είπε:

Ειναι μερικοί άγαρμποι! Πρωτη φορά τα κάνεις αυτά; ο προηγούμενος δε στα ειχε βάλει;

Ναι πρώτη φορά!!!!!Για να δούμεεε!!!Εσύ ανδριαννή μου τι νέα από το μέτωπο?

Just now, marillia είπε:

Ναι πρώτη φορά!!!!!Για να δούμεεε!!!Εσύ ανδριαννή μου τι νέα από το μέτωπο?

Μια χαρα θα είναι! Αλλά πρέπει να τα κάνεις για να πας και παρακάτω. Εγώ τίποτα ακόμα!!!

περιμένω να δω τα αποτελέσματά σου! 

Just now, iwannar είπε:

Δεν εχω.. Να παρω αν ειναι.

Πρεπει να ειναι πολυ ευαίσθητο για να δείξει.. Εγω αυτο που εκανα ηταν 10mlu καλυτερα να περιμένεις λιγο... Καταλαβαίνω την αγωνια σου αλλα μπορει να απογοητευτείς.. Ποτε περιμένεις ;

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Πρεπει να ειναι πολυ ευαίσθητο για να δείξει.. Εγω αυτο που εκανα ηταν 10mlu καλυτερα να περιμένεις λιγο... Καταλαβαίνω την αγωνια σου αλλα μπορει να απογοητευτείς.. Ποτε περιμένεις ;

Στης 21... Σιγουρα γιατι ειναι πρωτη φορα που ξεκινησαμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...