Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@caramel_83 ο μπέμπης πάει καλά, εγώ έχω θέμα με τα κιλά μου. Έχω υπερβεί το όριο (9 κιλά το όριο κι έχω πάρει 11), αλλά το "κακό" είναι ότι δεν είναι πάχος, είναι κατακρατήσεις από το αλάτι... Αν ήταν από πάχος, απλά θα μείωνα το φαγητό και θα ετρωγα με μέτρο. Είναι καθαρά πρήξιμο... Και όπως καταλαβαίνεις, κομμένο το αλάτι και εννοείται κομμένο το απ' έξω (γιατί βάζουν πολύ αλάτι). Έτσι κι αλλιώς το delivery το έχω κοψει εδώ και μήνες...

Ο μπέμπης είναι 1.170 γραμμάρια. Την ώρα του υπέρηχου γύρισε το φατσάκι του προς τα εμάς και βγάλαμε μια πολύ ωραία φωτογραφία του (σε 2D βέβαια) και είναι γλύκας!!!!! 

Κορίτσια, δε συμμετέχω στη συζήτησή σας με τα ορμονολογικά, διότι δεν ξέρω από αυτά και δεν καταλαβαίνω τίποτα :oops::oops::oops: το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι είναι μεγάλο παίδεμα και εύχομαι να ξεμπερδεύετε γρήγορα!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

Χοριακη 31 

2η αποβολή κορίτσια 

φιλια σε όλες 

αχ βρε παπακι μου λυπαμε πολυ...προσπαθησε να μην σε παρει πολυ απο κατω...παρε μια βαθια ανασα κ συνεχισε!σκεψου οτι δεν θα κερδισεις κατι με το να κατσεις να στενοχωριεσαι..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

αχ βρε παπακι μου λυπαμε πολυ...προσπαθησε να μην σε παρει πολυ απο κατω...παρε μια βαθια ανασα κ συνεχισε!σκεψου οτι δεν θα κερδισεις κατι με το να κατσεις να στενοχωριεσαι..

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου, να μην πετύχει η εξωσωματική περίμενα, να πετύχει και να το χάσω δεν το περίμενα 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Papaki@ είπε:

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου, να μην πετύχει η εξωσωματική περίμενα, να πετύχει και να το χάσω δεν το περίμενα 

παπακι λυπαμαι πολυ..προσπαθησε να μη σε παρει απο κατω..ενα θετικο ειναι οτι η εξωσωματικη πετυχε.και η κυηση ηταν βιοχημικη ετσι δεν ειναι ? η λογω εξωσωματικης θεωρειται αποβολη?στο λεω γτ οι βιοχημικες θεωρουνται περισσοτερο τυχαιο γεγονος και οχι οτι υπαρχει καποιο προβλημα.θα τα καταφερετε.μην το βαζετε κατω..

6penp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Papaki@ είπε:

εξετασεις φανταζομαι εχετε κανει.. αν θυμαμαι καλα ο ανδρας σου εχει θεμα σωστα?για να απεβαλες το εμβρυακι δεν ηταν καλο και το εδιωξε ο οργανισμος σου...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

εξετασεις φανταζομαι εχετε κανει.. αν θυμαμαι καλα ο ανδρας σου εχει θεμα σωστα?για να απεβαλες το εμβρυακι δεν ηταν καλο και το εδιωξε ο οργανισμος σου...

Εγώ έχω θέμα, έχω λίγα ωάρια 

2rxqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

Εγώ έχω θέμα, έχω λίγα ωάρια 

α μαλιστα!πατε για την επομενη φορα βρε κοριτσι...οπως λενε επιτρεπεται να πεσεις επιβάλλεται να σηκωθεις!μην το αφησεις να σε παρει απο κατω...πηγαινε στο γιατρο να δειτε το επομενο βημα!ευχομαι η επομενη προσπαθεια να ειναι κ η τυχερη!

Διαφημίσεις

On 29/6/2017 at 10:11 ΜΜ, orianna είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!! Πως ειστε? Διαβασα ολα τα νέα σας ευχαριστα και δυσαρεστα! Εγω περιμενω σε 9 μερες περιοδο με το γνωστο εκνευριστικο πια πρηξιμο και πονο του στηθους εδω και 5 μερες και συνεχιζουμε τις συχνες επαφές! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:
On 6/29/2017 at 10:11 ΜΜ, orianna είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!! Πως ειστε? Διαβασα ολα τα νέα σας ευχαριστα και δυσαρεστα! Εγω περιμενω σε 9 μερες περιοδο με το γνωστο εκνευριστικο πια πρηξιμο και πονο του στηθους εδω και 5 μερες και συνεχιζουμε τις συχνες επαφές! :)

καλησπεραααα...ειμαστε κοντα!εγω σε 11 μερες!!!πρηστηκε απο τωρα το στηθος σου???εγω μετραω θερμοκρασια και ανεβηκε!κ το πρωι ειχα 36.8 και την υπόλοιπη μερα 37...γενικα τα πρωινα ειχα γυρω στο 36 αλλα δυστυχως το σκ που ειχα ωορρηξια εκανα ταξιδι κ ειδα μεγαλη διαφορα στην θερμοκρασια...οντως επαιξε ρολο η αλλαγη περιβαλλοντος!!

• Μου αρέσει 1

Αντε θα εχω κ παρεα στην αναμονη! Ναι σε συνολο 15 μερες πριν την περιοδο...αλλαγες δεν εχω κανει σε ταξιδια ή κατι αλλο που οντως επηρρεαζει. Μ εχει σπασει κ το θερμομετρο για να μετραγα κ εγω! Θα παρω καινουργιο ομως χιχι! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Αντε θα εχω κ παρεα στην αναμονη! Ναι σε συνολο 15 μερες πριν την περιοδο...αλλαγες δεν εχω κανει σε ταξιδια ή κατι αλλο που οντως επηρρεαζει. Μ εχει σπασει κ το θερμομετρο για να μετραγα κ εγω! Θα παρω καινουργιο ομως χιχι! 

εμεμα ακομα το στηθος τπτ!!θερμοκρασια τον προηγουμενο μηνα αν κ εκανα ωορρηξια δεν ειχα ανεβασμενη...βεβαια αυτος ειναι ο πρωτος μηνας που μετραω λιγο πιο σωστα κ λεω λιγο γτ δεν κοιμαμαι βαρια κ σηκώνομαι που κ που μεσα στη νυχτα!εμενα αυτος ο κυκλος μου θα παει 37 μερες!!!πηγα στο γιατρο γτ ηθελα να δω αν εκανα κ απο τις δυο μεριες ωορρηξια αλλα δε μπόρεσε να μου πει με σιγουρια..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...