Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Χαχαχα. Λες στον επόμενο κύκλο να στήσω κι εγώ έναν καυγά με τον αλινο για αυτό το θέμα; (αν και ο καημένος οπότε του πω ότι πρέπει ανταποκρίνεται). 

@Smile89 που είσαι; Μία μέρα έμεινε για τον γιατρό! Πώς είσαι σήμερα; 

@MelinaFo που είσαι καλέ; Άφησες ανοιχτά και έφυγες;

Λέω λέω!! Εγώ πάντως καλού κακού έστησα καβγά χτες...

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 34 λεπτά , Mary m είπε:

Καλημερα κοριτσια τι κανετε; δεν ξερω αν με θυμαται καμια ....αυτο τον μηνα παλι καθυστερηση κ σήμερα ειμαι στην 4η μερα καθυστέρησης.δεν πηγα να παρω τεστ μην απογοητευτω οπως τον προηγουμενο μηνα.το στηθος μου ειναι πρησμενο εχω πονους περιοδου αλλα πουθενα ακομα.....κοριτσια μην γελασετε εχει κανει καμια απο εσας αυτο το τεστ με ζαχαρη στο σπιτι;

Καλημερα..Εγω θα σου προτεινα να κανεις μια χοριακη αμεσως..δεν εχει νοημα το τεστ στο σπιτι αφου ουτως η αλλως θα χρειαστει να κανεις χοριακη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , depyfr είπε:

αληθειααααα!!!τελειαααα:)με το καλο κοριτσακι μου και εσυ.εχεις παει γιατρο???

Ευχαριστώ!!! Επίσης!!! Όχι ακόμα είμαι στο στάδιο των χοριακων!!! Μου είπε να κάνω άλλη μια αύριο αλλά εδώ που μένω δεν υπάρχει μικροβιολογικό ανοιχτό οπότε θα πάω Τρίτη πάλι! Εσύ έκανες την πρώτη χοριακη εεε;;; 

1 hour ago, ada32 είπε:

ναι ταινιες εκανα κ εγω. εμενα πριν την καθυστερηση ποτε δεν εδειξαν θετικα με τα πρωινα ουρα. παντα εκανα απογευμα η μεσημει. πχ. το προηγουμενο βραδυ ειχε φανει μια αχνη γραμμη κ το επομενο πρωι τιποτααα!!! κ οταν εκανα το μεσημερι παλι φανηκε η αχνη γραμμη . το πρωι μου εβγαιναν ολα αρνητικα..

ναι αυτο θα κανω . οσο δεν ειναι αδειο ειναι καλα.. εχω παρει bake rolls, elite κρακερακια κριτσινακια με γραβιερα.. κ οτι βρηκα χθες σε τετοιου ειδους στο σουπερ!!χαχαχα μολις πηρα τον γιατρο μου, μου ειπε οτι αν δεν νιωθω καλα να παρω ενα σιροπι το emekal κ να τρωω αμυλο ( κριτσινια , ψωμι, πατατες κτλ.) λεω να παρω το σιροπι γτ δεν θα την παλεψω.. 

Αν δεν νιώθεις καλά τότε πάρτο κούκλα μου... Αφού το πρότεινε και ο γιατρός!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!

@andrianni μου τόσους μήνες κάνω αυτα τα τεστακια αλλά γραμμουλα δεν είδαν ποτέ τα ματάκια μου! Έχω καλό προαίσθημα!!❤

@Mary m άσε τη ζάχαρη και κάνε μια χοριακουλα βρε! 

@Nati85 μια χαρά ήταν οι επαφές... είδες το ungry girl πως πέτυχε!

@zina7777 τι ωραία που είδατε το σπορακι και ακούσατε καρδούλα!! Με το καλό κορίτσι μου!

@ada32 μου γρινιαξε μας όσο θέλεις! Αν δεν τα πεις εδώ σε εμάς που θα τα πεις! Κι εμείς όταν θα είμαστε εγκυουλες στήριξη θα θέλουμε! Πάρε αυτό που σου είπε ο γιατρός για να μην υποφέρεις.

@MelinaFo ακόμα κοιμάσαι καλέ??

Τι μαγειρεύουμε σήμερα??? Λέω να κάνω κοτοσουβλακια και πατατουλες φούρνου.. ήθελα να βγω για καφέ αλλά δε βρήκα παρέα..

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

XDXPp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vila είπε:

Καλημέρα σας!!!!

@andrianni μου τόσους μήνες κάνω αυτα τα τεστακια αλλά γραμμουλα δεν είδαν ποτέ τα ματάκια μου! Έχω καλό προαίσθημα!!❤

@zina7777 τι ωραία που είδατε το σπορακι και ακούσατε καρδούλα!! Με το καλό κορίτσι μου!

@ada32 μου γρινιαξε μας όσο θέλεις! Αν δεν τα πεις εδώ σε εμάς που θα τα πεις! Κι εμείς όταν θα είμαστε εγκυουλες στήριξη θα θέλουμε! Πάρε αυτό που σου είπε ο γιατρός για να μην υποφέρεις.

Τι μαγειρεύουμε σήμερα??? Λέω να κάνω κοτοσουβλακια και πατατουλες φούρνου.. ήθελα να βγω για καφέ αλλά δε βρήκα παρέα..

Καλημερααα!!! Εγώ ένα όμορφο παστίτσιο!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου!! Τι κανετε?

Καλώς την! Σε χάσαμε λίγο...

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερααα!!! Εγώ ένα όμορφο παστίτσιο!!!!!

Καλώς την! Σε χάσαμε λίγο...

Αχ εχω κρυωσει κ γυρναω απ τη δουλεια στις 4 κ κοιμαμαι απ τις 19.30 ως το πρωι... Ξυπναω εδω κ 2 μερες κατα ις 4 γιατι βλεπω ονειρα (καλα ονειρα, οτι τον αλλο μηνα θα ειμαι εγκυος κτλ χαχαχα) και μετα ξανα υπνο ως το πρωι που σηκωνομαι για δουλεια... Πως ειστε πειτε κανενα νεο... Μου λειψατεεεε! Ειδα η @Ungry girl ειχε θετικη χοριακη κ πεταξα απ τη χαρα μου! Κοριτσι συγχαρητηρια!!!

πρίν από 10 λεπτά , Vila είπε:

@zina7777 τι ωραία που είδατε το σπορακι και ακούσατε καρδούλα!! Με το καλό κορίτσι μου!

Σ ευχαριστω πολυ.Σου ευχομαι τα καλυτερα.Ανακουφιστηκα πολυ με τον καρδιακο χτυπο.

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Μάντη είπε:

Ευχαριστώ!!! Επίσης!!! Όχι ακόμα είμαι στο στάδιο των χοριακων!!! Μου είπε να κάνω άλλη μια αύριο αλλά εδώ που μένω δεν υπάρχει μικροβιολογικό ανοιχτό οπότε θα πάω Τρίτη πάλι! Εσύ έκανες την πρώτη χοριακη εεε;;; 

Αν δεν νιώθεις καλά τότε πάρτο κούκλα μου... Αφού το πρότεινε και ο γιατρός!!!

και εγω εκανα μια χτες βγηκε 55 και μου ειπε να κανω αλλη μια την πεμπτη να δουμε ποτε θα κλεισω ραντεβου και να δουμε πως παει.εσυ????

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Αχ εχω κρυωσει κ γυρναω απ τη δουλεια στις 4 κ κοιμαμαι απ τις 19.30 ως το πρωι... Ξυπναω εδω κ 2 μερες κατα ις 4 γιατι βλεπω ονειρα (καλα ονειρα, οτι τον αλλο μηνα θα ειμαι εγκυος κτλ χαχαχα) και μετα ξανα υπνο ως το πρωι που σηκωνομαι για δουλεια... Πως ειστε πειτε κανενα νεο... Μου λειψατεεεε! Ειδα η @Ungry girl ειχε θετικη χοριακη κ πεταξα απ τη χαρα μου! Κοριτσι συγχαρητηρια!!!

Οι εγκυουλες αυξάνονται!!!! Περαστικά κορίτσι μου!!! Πότε περιμένεις εσύ; Για να ξεκινήσεις προσπάθειες πάλι;;;

Just now, depyfr είπε:

και εγω εκανα μια χτες βγηκε 55 και μου ειπε να κανω αλλη μια την πεμπτη να δουμε ποτε θα κλεισω ραντεβου και να δουμε πως παει.εσυ????

Εγώ το κατάλαβα πολύ νωρίς ότι είμαι έγκυος! Έκανα χοριακη την προηγούμενη Παρασκευή και ήταν 19.8 έκανα επαναληπτική χθες και πήγε 511.5 και μου είπε ο γιατρός να κάνω άλλη μια το Σάββατο!!! Αλλά λογικά θα κάνω πάλι την Τρίτη! Αύριο είναι όλα κλειστά!

jgJqp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Vila είπε:

Καλημέρα σας!!!!

Ααα εγω θα φτιάξω πιτσα για σήμερα!!! 

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Οι εγκυουλες αυξάνονται!!!! Περαστικά κορίτσι μου!!! Πότε περιμένεις εσύ; Για να ξεκινήσεις προσπάθειες πάλι;;;

Καθαρα Δευτερα περιμενω.... Και μαλλον Τεταρτη θα παω να κανω τις ορμονικες που μου εγραψε ο γιατρος.. αλλα με τοσες εγκυουλες εδω μεσα εχω καλο προαισθημα που θα παει θα το τσακωσω κ εγω συντομα! Ειστε η ελπιδα μου!

Δυστυχως κανω λιγο αργα ωορρηξια εγω οποτε θα παει Μαρτης μεχρι να ειναι οι γονιμες μου. Δε πειραζει ομως! Εχω ηδη ξεκινησει ινοφερτ εδω κ 3 βδομαδες... 

@Vila εγω τορτελινια με κοκκινη σαλτσα απλο κ νοστιμο.... 

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

Σε ευχαριστώ  πολυ!!! Ααα και τα όνειρα μη τα κοροϊδεύεις χεχεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...