Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

βρε αν εχει μεινει εισαι!!!!!! κανε ακομα ενα  αλλα μη πιεις υγρα για ενα 2ωρο . σιγουρα θα δειξει..

τι ωραια !!! αντε με το καλο !!

μαλλον εννοεις 1 εκατοστο κ 1 χιλιοστο το μωρακι σου ! γτ αν ειναι + 10 χιλιοστα ,θα ειναι 2 εκ!!( πληριοφοριακα στα λεω!!) 

ναι χαχα..τι τα θελα τα νουμερα.. δικιο εχεις..αυτα παθαινω γραφω γρηγορα απ την αγωνια και γραφω και λαθη.

o γιατρος γραφει 1.11cm Πως διαβαζεται αυτο ομως?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Δεν εχω κανει χοριακή

Νομίζω πως σημερα ειμαι στην 1η μέρα καθυστέρησης. Εκτος αν μου κάνει παιχνιδάκια κ ερθει οπου να ναι. Νομίζω οτι ειναι τοσο αχνη που δεν μετραει

Χαχαχαχα θα σε φαω!!! Εγω τοσες μερες τι λεω μονο εγω τις εβλεπα νιώθεις κατι??? Ποναει η κοιλια σου ας πουμε??? Θες να πας ποτε να πας τωρα για χοριακη η τωρα η μετα τριτη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Δεν ειχα δει κ τα δικα σου για να ξερω

@ada32 κ φρυγανιες!

@ada32 κ φρυγανιες

αυτες ξεχασα να τις παρω χθες.. μαλλον με τετοια θα την βγαλω οποτε ακουω προτασεις!! ολες ειναι δεκτες! :P 

@melina92 σημερα κ επισημως σου λεω οτι εχω ζαλαδες απο χθες συνεχομενα κ αναγουλες .. ανακατεμενο στομαχι. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 14 λεπτά , zina7777 είπε:

καλημερα ξανα, ειμαι πολυ χαρουμενη και συγκινημενη ταυτοχρονα.1 εκατοστο και 10 χιλιοστα το σπορακι μου με 138 παλμους.Ειμαι στην 7 εβδομαδα και 1 ημερα.Μου εγραψε εξετασεις,αιματος: χοριακη(πληροφοριακα),αιματοκριτη,ζαχαρο ,προγεστερονη καθως και γενικη ουρων και κολπικο υγρο.

Μου ειπε οτι οσο ανεβαινει η χοριακη μπορει να εχω αισθημα οτι αλλου παταω και οτι αλλου ειναι το σκαλοπατι ας πουμε,να προσεχω πολυ.

Μ επιασαν τα ζουμια την ωρα του υπερηχου και μ εβλεπε και ο αντρας μου και δακρυσε κι αυτος.Τι ωραια αισθηση κοριτσια.Ευχομαι ολες να το ζησετε και συντομα.

Εχει μια υπεροχη ηλιοφανεια σημερα..για τους τυχερους που εχουν χρονο για καφε.

Συγχαρητήρια κοριτσακι μου, με το καλό το μωρακι σας!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκιααααα! Πολύ αέρα έχει χαλια ο καιρός!!

@MelinaFo τίποτα το παρατήσαμε το άθλημα δεν κάναμε τίποτα! Έπρεπε αλλά με το ζόρι μερικές φορές δεν γίνεται! Είμαι στεναχωρημένη 

@ntemiiiiii ποιο λες αν γίνεται συχνά αυτό με την ωορρηξία? Μια φορά έτυχε να κάνω μαζί υπέρηχο και τεστ και το ειδαμε.λες να είναι πρόβλημα? Να μην συμβαδίζει η lh με το πότε σκάει το ωάριο? Πιο παλιά όταν έκανα το τεστ μετά από 14 με 15 μέρες ερχόταν η περίοδος.

Πολύ μου αρέσει η σελίδα που είναι 2222

Καλημερααααααα όλη μερααααα

Όχι αυτό,το να μην είσαι υγρή και να δυσκολεύεστε στην επαφή

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχα θα σε φαω!!! Εγω τοσες μερες τι λεω μονο εγω τις εβλεπα νιώθεις κατι??? Ποναει η κοιλια σου ας πουμε??? Θες να πας ποτε να πας τωρα για χοριακη η τωρα η μετα τριτη!!! 

Τιποτα δε νιώθω! Μονο το στηθος ειναι πρησμένο. Η κοιλια καθολου δεν ποναει!!! Κ δεν ςχω βγαλει κ το σπυρακι...μαλλον για Τριτη το βλέπω. Θα κανω ενα τεστ το απογευμα παλι

πρίν από 2 λεπτά , soth_26 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσακι μου, με το καλό το μωρακι σας!!! 

Σ ευχαριστω πολυ!!Μπορω να πω οτι απο σημερα..νιωθω ευτυχισμενη.Μου ειπε οτι ολα ειναι καλα και οτι μπορω αν θελω να το ανακοινωσω.Βεβαια ακομα νιωθω οτι ειναι νωρις εγω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

@andrianni μου δεν μένεις κάνα δυωρο χωρίς να πιεις κάτι να κάνεις άλλο ένα; Έχω καλό ένστικτο

Μαλλον θα μεινω κ τρίωρο να δω τι θα δειξει! Εγώ δεν ξερω.μου φαινεται περίεργο. Νομίζω οτι μου κάνει πλάκα κ παιζει με τον πονο μου

Καλημερα κοριτσια τι κανετε; δεν ξερω αν με θυμαται καμια ....αυτο τον μηνα παλι καθυστερηση κ σήμερα ειμαι στην 4η μερα καθυστέρησης.δεν πηγα να παρω τεστ μην απογοητευτω οπως τον προηγουμενο μηνα.το στηθος μου ειναι πρησμενο εχω πονους περιοδου αλλα πουθενα ακομα.....κοριτσια μην γελασετε εχει κανει καμια απο εσας αυτο το τεστ με ζαχαρη στο σπιτι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...