Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

One step εκανα-ταινία. 1/2 εγινε η ωορ. 

Μήπως έχεις λίγο μεγαλύτερη ωχρονικη φάση αυτό τον μηνα και έρθει πιο μετά?εκτός αν η εμφύτευση έγινε 12 μέρα και δεν έχει ανεβει ακόμα καλά η ορμόνη.τις άλλες φορές ερχόταν στις 14 μέρες η περίοδος?

Κορίτσια θα πάω στο σεμινάριο πρώτων βοηθειών το άλλο Σάββατο!

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ακριβώς αλλα θα πανηγύρισω απο Τρίτη και μετα,!! Ποτε φευγεις εσυ??? Πελοπόννησο ειπες!!??

Θα πανηγυρίσεις πάντως είμαι σίγουρη!

Σήμερα το απόγευμα όταν γυρίσει ο άντρας μου από την δουλειά! Ναι Πελοπόννησο @Smile89 στον άι Γιάννη αρκαδια θα πάμε τελικά χιχιχιχι νομίζω λίγο παρακμή είναι?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μήπως έχεις λίγο μεγαλύτερη ωχρονικη φάση αυτό τον μηνα και έρθει πιο μετά?εκτός αν η εμφύτευση έγινε 12 μέρα και δεν έχει ανεβει ακόμα καλά η ορμόνη.τις άλλες φορές ερχόταν στις 14 μέρες η περίοδος?

Σήμερα το απόγευμα όταν γυρίσει ο άντρας μου από την δουλειά! Ναι Πελοπόννησο @Smile89 στον άι Γιάννη θα πάμε τελικά χιχιχιχι νομίζω λίγο παρακμή είναι?

Α δεν ξερω το χωριο!!!! Μια χαρά θα περάσετε θα χαλαρώσετε!!! Μακαρι τωρα εχω αλλη αγονια χαχαχα

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Σήμερα το απόγευμα όταν γυρίσει ο άντρας μου από την δουλειά! Ναι Πελοπόννησο @Smile89 στον άι Γιάννη θα πάμε τελικά χιχιχιχι νομίζω λίγο παρακμή είναι?

Τις αλλες φορες ερχόταν πάντα στις 14 μετα την ωορ. Να όμως που εκει που ελεγα οτι εχω σταθερη ωχρινική φάση μπορεί να αλλάζει. Αν ήμουν θα έδειχνε. Οπότε αναμονή κ πάλι.

Καλά να περάσετε! Να μας πεις το άλλο Σαββατο κ για το σεμινάριο. Μου αρεσουν αυτα. 

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Α δεν ξερω το χωριο!!!! Μια χαρά θα περάσετε θα χαλαρώσετε!!! Μακαρι τωρα εχω αλλη αγονια χαχαχα

Ευχαριστούμε!τελικά από γιατρό τι θα κάνεις?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ευχαριστούμε!τελικά από γιατρό τι θα κάνεις?

Ελεγα να κάνω τη Τρίτη τη χοριακη!! Και αν ειναι ολα καλα να παρω την ιδια μερα να κλησω ραντεβού με έναν!! Εδω στην περιοχη μου αλλα ειναι ιδιώτης!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ χθες έγινα χάλια.... Είναι λες κ ξεκίνησα κ δίαιτα.δεν μπορώ να φάω κάτι από το απόγευμα. Έχω διάρροια,αναγουλες αλλά όχι Εμετο κ πολλά σάλια. Έχω πέσει κ πολύ ψυχολογικά αλλά θα συνέλθω!! Χθες έκανα κ σεξ κ νιώθω τύψεις..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , andrianni είπε:

Τις αλλες φορες ερχόταν πάντα στις 14 μετα την ωορ. Να όμως που εκει που ελεγα οτι εχω σταθερη ωχρινική φάση μπορεί να αλλάζει. Αν ήμουν θα έδειχνε. Οπότε αναμονή κ πάλι.

Καλά να περάσετε! Να μας πεις το άλλο Σαββατο κ για το σεμινάριο. Μου αρεσουν αυτα. 

Κάτσε βρε παιδί μου μπορεί και να μην έδειξε ακόμα.αν δεν έρθει όμως κάνε και αύριο άλλο ένα!δεν είναι σίγουρο ακόμα!

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ελεγα να κάνω τη Τρίτη τη χοριακη!! Και αν ειναι ολα καλα να παρω την ιδια μερα να κλησω ραντεβού με έναν!! Εδω στην περιοχη μου αλλα ειναι ιδιώτης!!!

Ωραία ναι κάνε έτσι για αρχή και βλέπεις.ειναι καλός αυτός τι έχεις ακούσει?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Κάτσε βρε παιδί μου μπορεί και να μην έδειξε ακόμα.αν δεν έρθει όμως κάνε και αύριο άλλο ένα!δεν είναι σίγουρο ακόμα!

Ωραία ναι κάνε έτσι για αρχή και βλέπεις.ειναι καλός αυτός τι έχεις ακούσει?

Εχω ακουσει εδω ειναι ο καλύτερος που έχουμε απλα απο την αρχή δεν προτίμησα να παω σε αυτον γιατι ήθελα καποιον που να εξειδικεύεται στη λαπαροσκόπηκη χειρουργική!!! ,τωρα απλα για εξετασεις και σα μαιευτηρας ειναι καλος λενε

10 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα σπίτι... Λοιπόν ο γιατρός με βγάζει 6 εβδομάδες και 4 ημερών... Είδαμε σακο και το εμβρυο μέσα και η καρδιά ακόμα δεν ακουγόταν δυνατά γιατί είναι μικρούλι το μωράκι μου.... Είμαι τρελά συγκινημένη... 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!με το καλό. Τι ωραίο συναίσθημα!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ χθες έγινα χάλια.... Είναι λες κ ξεκίνησα κ δίαιτα.δεν μπορώ να φάω κάτι από το απόγευμα. Έχω διάρροια,αναγουλες αλλά όχι Εμετο κ πολλά σάλια. Έχω πέσει κ πολύ ψυχολογικά αλλά θα συνέλθω!! Χθες έκανα κ σεξ κ νιώθω τύψεις..

Μη νιωθεις κ τυψεις. Τα συμπτωματα αυτα ειναι αναμενόμενα. Απλα οταν πας στο γιατρο να ρωτησεις για τις επαφες για να εισαι σιγουρη

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Vila είπε:

Εμείς να μη χαθούμε όμως ε! Η κάθε μία θα λέει τον πόνο της και όλο και κάποια κοινά θα βρίσκουμε! Τώρα που θα γεμίσουμε μωράκια θα μας τα λέτε όλα να μαθαίνουμε κι εμείς μέχρι να έρθουν τα δικά μας!  (ελπίζω μόνο να μην φτάσετε δημοτικό κι εγώ είμαι ακόμα κολλημένη εδώ.. :-P )

Αχ βιλα κ εγω το σκέφτομαι Αύτο που είπε η ελενη. Οτι Άλλες κοπέλες προσπαθουν κ εγώ γκρινιάζω τώρα που έχω χάλια στομάχι.. Είναι λίγο αδικο κ το νιώθω κ έγω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

8 ώρες πρίν, iwannar είπε:

@depyfr Εκανες β'χοριακη πριν την καθηστερηση κ ποσες μερες πριν.. Κ σου εδειξε οτι εισαι? Ρωταω για να κανω κ εγω αν ειναι γιατι εχω περιεργια...

εγω κανονικα ηταν χτες να αδιαθετησω και εκανα χοριακη και βγηκε 55.το τεστ ειχε δειξει 3 μερες πριν.τα δυο πολυυυυυυ αχνα το αλλο το βλεπεις προφιλ:)

καλημερα κοριτσιαααα.βρε κοριτσαρες εγω ποσο βδομαδων να ειμαι αραγε???

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

Μη νιωθεις κ τυψεις. Τα συμπτωματα αυτα ειναι αναμενόμενα. Απλα οταν πας στο γιατρο να ρωτησεις για τις επαφες για να εισαι σιγουρη

Μου είπε ότι μπορώ.. One step ΈκανΑ κ εγώ αλλά εμφανίστηκε στο 5 λεπτο Μια γραμμουλα. Εξάτμισης δεν μου έχει εμφανιστεί εμένα ποτέ.

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερααα και απο εμενα!!! Το τριήμερο ειναι κοντααα!!!! 

@ada32 σχεδόν τα ιδια νιώθω μονο που εγω εχω δυσκοιλιότητα.. :wacko:

Αχ.... Αυτό δεν το έχω.. Το στομάχι μου με ενοχλεί. Έχω αναγούλα από χθες Στις 7 εως τώρα..είναι χάλια συναίσθημα. Αλλά ήξερα ότι θα τα έχω Αφού έχω στα Καλά . Όχι τώρα που είμαι έγκυος..θελω να πάρω Ένα χάπι κ να γίνω καλα..πάω κ για δουλειά . πως θα αντέξω 8 ωρες;

πρίν από 13 λεπτά , andrianni είπε:

Μακάρι να είσαι εγκυος. Εμένα Αυτά τα τεστ με πρωινά ουρα δεν έδειχναν τίποτα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Μου είπε ότι μπορώ.. One step ΈκανΑ κ εγώ αλλά εμφανίστηκε στο 5 λεπτο Μια γραμμουλα. Εξάτμισης δεν μου έχει εμφανιστεί εμένα ποτέ.

Μια χαρά τότε αφου σας επιτρέπει! Δε θα κάνετε κ κάθε μέρα! Κ με το μαλακό! Την έχω ξαναπάθει με τη γραμμη εξατμισης. Βεβαια μετα φευγει αυτη ενω τωρα εχει μεινει. Πωπω θα τρελαθω με τα σεναρια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...