Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Νάτι μου μην ανησυχείς. Άλλωστε μια κοινωνική κατασκευή είναι αυτό που επιβάλλει στις γυναίκες να φροντίζουν να είναι όμορφες (για να μην πω πόσες βιομηχανίες στηρίζονται πάνω σε αυτό) λες και πρέπει να πληρώνουμε ένα τίμημα για το χώρο που καταλαμβάνουμε πάνω στον πλανήτη. 

Σωστηηηηηη!!!ωραίο είναι να περιποιούμαστε αλλά εντάξει δεν μπορώ και συνέχεια να συνδυάζω ρούχα και αξεσουαρ βαριέμαι.βεβαια μου αρέσει όταν βλέπω καλοντυμένες γυναικες.και εγω συνδυάζω όμως πολυ καλά τις φόρμες μου με τα αθλητικά και την τσάντα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου 

Ελένη μου είμαι σε πελάγη ευτυχίας... Σε σχεδόν 2 εβδομάδες.... Εσύ κοντεύεις εεε??? Αντέ με έναν πόνο σου εύχομαι και να κρατήσεις ένα γερό μωράκι...!!! 

λογικο να εισαι χαρούμενη κοριτσακι!!!!!να έχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!εγω πλησιαζω...ειπε ο γιατρος 5-10 στην συναδελφο του οποτε 20 μερες περιπου!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Xaxa @MelinaFo δεν ξερω σε μια βδομαδα θα ξερουμε... να μιλησει το μεντιουμ @Nati85

Δεν ξέρω έπεσα εξωωωω στις προβλέψεις μου!!:-(

Κορίτσια εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου υγρα.αδου δυσκολευτηκαμε πολύ και στην επαφή που τελικά δεν εγινε.θα δούμε για αργά το βράδυ τώρα.να έγινε λέτε η ωορρηξια? Εχθές είχα το θετικό αλλά τώρα τελευταία έρχεται η περίοδος στις 16 μέρες από το τεστ και το είχαμε τσεκαρει και με υπέρηχο μια φορά αυτό.εδειξε θετικό το τεστ αλλά θα έκανα 2 μέρες περίπου μετά ωορρηξία. 

@Μαρθα Κ μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό να ακούσετε και καρδούλα!!φαντάζομαι πόσο χαρούμενη θα είσαι!!να το χαρείς όσο πιο πολυ μπορεις

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα σπίτι... Λοιπόν ο γιατρός με βγάζει 6 εβδομάδες και 4 ημερών... Είδαμε σακο και το εμβρυο μέσα και η καρδιά ακόμα δεν ακουγόταν δυνατά γιατί είναι μικρούλι το μωράκι μου.... Είμαι τρελά συγκινημένη... 

Κοριτσάκι μου όλα καλά λοιπόν! Μπράβο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου υγρα.αδου δυσκολευτηκαμε πολύ και στην επαφή που τελικά δεν εγινε.θα δούμε για αργά το βράδυ τώρα.να έγινε λέτε η ωορρηξια? Εχθές είχα το θετικό αλλά τώρα τελευταία έρχεται η περίοδος στις 16 μέρες από το τεστ και το είχαμε τσεκαρει και με υπέρηχο μια φορά αυτό.εδειξε θετικό το τεστ αλλά θα έκανα 2 μέρες περίπου μετά ωορρηξία. 

@Μαρθα Κ μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό να ακούσετε και καρδούλα!!φαντάζομαι πόσο χαρούμενη θα είσαι!!να το χαρείς όσο πιο πολυ μπορεις

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου όμορφο!!! 

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Κοριτσάκι μου όλα καλά λοιπόν! Μπράβο!

Δόξα τον Θεό ναι όλα καλά..!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

@Ungry girl  @ΜάντηΚορίτσια μου με το καλό τα αποτελέσματαααααααα!:-D!!!

@VilaΘα είμαστε ταίριιιιι?Πότε λες για ωορρηξία?Σ ευχαριστώ!!!!

@noni90Ναι κορίτσι μου περιμένουμε τα αποτελέσματαααααααα!!!Σ ευχαριστώ!!!

@Μαρθα ΚΜαρθούλα μου με το καλόοοοοο:-D!!!!!

Γλυκούλα εύχομαι να είμαστε ταίρι στην ωορρηξία και μαζί να έχουμε μετά από 15 μέρες και τα θετικά! Άντε σειρά μας! Χαμός έχει γίνει εδώ μέσα!! Εγώ αύριο το απόγευμα πάω στο γιατρό για υπέρηχο και θα μου πει σε τι φάση είναι το αυγουλάκι μου και πότε περίπου θα αποφασίσει να σκάσει..

11 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Κοριτσιαααααααααααααα 26,24

Μπράβο κορίτσι!!!!! Τώρα μπορείς να γίνεις από ungry girl - happy  pregnant girl!!!

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κοριτσάκια καλησπέρα! Μιας κ είμαστε μια παρέα ας σας πω κ εγώ τον πόνο μου. Ακόμα δεν μου έχει έρθει κ δεν νιώθω να έρχεται ενώ περιμένω σήμερα. Τι να πω; ισως έρθει πρωι. Το στήθος δεν εχει ξεπρηστεί. Η θερμοκρασία με προβληματίζει. 36.6. Αν υπηρχε περιπτωση εγκυμοσύνης δεν θα ηταν πιο υψηλή;

Αύριο πρωί τεστακι!!! Σου στέλνω θετική ενέργεια!!

πρίν από 44 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα σπίτι... Λοιπόν ο γιατρός με βγάζει 6 εβδομάδες και 4 ημερών... Είδαμε σακο και το εμβρυο μέσα και η καρδιά ακόμα δεν ακουγόταν δυνατά γιατί είναι μικρούλι το μωράκι μου.... Είμαι τρελά συγκινημένη... 

Τι όμορφη στιγμή! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να τη χαρείς όσο πιο πολύ γίνεται!!!❤

@depyfr συγχαρητήρια!!!

@ellilaw πολύ καλή η χοριακή! Μπράβο!

Να ξέρετε μου έχετε ανεβάσει πολύ την ψυχολογία τις τελευταίες μέρες!!! Νιώθω ότι είμαι κι εγώ ένα βήμα πιό κοντά..

P.s. μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω 32 σελίδες από το κινητό αλλά χαλάλι σας!!❤

XDXPp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

Κανε σεξ το βραδυ κ αν μπορεσετε κ αυριο! Οπως τα λες οι πιθανοτερες μερες για την ωορρηξια σου ειναι σημερα κ αυριο!οποτε θα εχεις καλυψει μια χαρα τις γονιμες! Και μετα αναμονη! Αυτη η αναμονη θα μας φαει....

@Vila που εισαι? Κανεις υπερηχους ε? Ωραια ετσι μπορεις με ακριβεια να υπολογισεις ωορρηξια! Αυτο το αυγουλακι σου να ειναι κ το τυχερο τωρα που γυριζει εδω κ γινεται χαμος!

tpnxp3.png

Μακάρι αυτό το αυγουλάκι να την κάνει τη διαφορά! Παίρνω πρώτο μήνα γκλουκοφαζ και ελπίζω σε μικρότερο κύκλο επιτέλους!

Και στα δικά σου Μελινακι!

H nati μάλλον ήδη τον ξεζουμιζει τον nato!! Χαχαχαχα

XDXPp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Μακάρι αυτό το αυγουλάκι να την κάνει τη διαφορά! Παίρνω πρώτο μήνα γκλουκοφαζ και ελπίζω σε μικρότερο κύκλο επιτέλους!

Και στα δικά σου Μελινακι!

H nati μάλλον ήδη τον ξεζουμιζει τον nato!! Χαχαχαχα

Χαχαχαχα ναι ναι!!! Μακαρι κοριτσι μ να μπουμε και μεις στην λιστα με τις εγκυμονουσες! Λιγες μειναμε εξαλλου! Δεν το θυμαμαι εχεις αυξημενο ζαχαρο? Γι αυτο τα γλουκοφαζ?

tpnxp3.png

Βοηθάνε στις πολυκυστικες όταν οφείλονται σε αντίσταση στην ινσουλίνη.. ο γιατρός μου εξήγησε λίγο τον μηχανισμό αυτό αλλά όχι ότι κατάλαβα και ακριβώς! Χαχαχα  Σε γενικές γραμμές θα με βοηθήσουν να κάνω μικρότερους κύκλους, να μην είμαι στίς 36 μέρες. Τώρα περιμένω αύριο να δω αποτέλεσμα! Κάποια κορίτσια από εδώ τα είχαν καταφέρει με γκλουκοφαζ οπότε έχω ελπίδα..

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Vila είπε:

Βοηθάνε στις πολυκυστικες όταν οφείλονται σε αντίσταση στην ινσουλίνη.. ο γιατρός μου εξήγησε λίγο τον μηχανισμό αυτό αλλά όχι ότι κατάλαβα και ακριβώς! Χαχαχα  Σε γενικές γραμμές θα με βοηθήσουν να κάνω μικρότερους κύκλους, να μην είμαι στίς 36 μέρες. Τώρα περιμένω αύριο να δω αποτέλεσμα! Κάποια κορίτσια από εδώ τα είχαν καταφέρει με γκλουκοφαζ οπότε έχω ελπίδα..

Και γω ειμαι ψιλοασχετη με αυτα! 36 μερες οντως μεγαλος κυκλος! Ας κανουν κ αυτα το θαυμα τους να γινει η δουλιτσα συντομα!

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

Το βραδυ δεν εχει πολυ κινηση τωρα τελευταια! Εγω ταινια στο σταρ! Αντε να μεινουμε εγκυες να κοιμομαστε νωρις χαχαχαχαχα!!! Εγω ελιωνα πηγαινε 11 και κοιμομουν ορθια και το πρωι απικο ενω γενικα ειμαι το αντιθετο!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...