Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Papaki@ είπε:

@elenakii22 & @caramel_83 Πήρα την μαία του και περιμένω να με ενημερώσει, ο γιατρός μου απουσιάζει στο εξωτερικό αυτές τις μέρες. 

Μιλησα με την προηγούμενη γυναικολόγο μου και μου είπε το ίδιο να κάνω την χοριακη αύριο και βλέπουμε,

αν δεν ανέβηκε να πάω να με δει αν έγινε η αποβολή και αν καθάρισα 

αν μου κάνει λέει τώρα υπέρηχο δεν θα δει κάτι γιατί για να φανεί σάκος πρέπει η χοριακη να είναι πάνω από 1000 

αν ανεβεί αλλά πάνω από 700 τώρα θα περιμένουμε μπας και απέβαλα το 1 έμβρυο 

δεν θέλω να έχω πολλές ελπίδες, μόνο μια μικρή θα κρατήσω 

μακάρι κορίτσι Μου να εχεις τουλάχιστον το ενα... μην χασεις την ελπιδα σου σου εύχομαι με όλοι μου την ψυχή να εχεις τουλάχιστον το ενα μην σε παρει η απο κάτω... κοριτσια εγω σημερα ειναι η ημέρα που κανονικα θα περίμενα περίοδο.. μέχρι τωρα τιποτα εχω κατι τσιμπήματα σαν να με σφάζουν στην κοιλιά μου αλλλα ττίποτα... μακάρι να μην έρθει.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας κορίτσια...!!! Το ψήσιμο συνεχίζεται, αν και σήμερα ομολογώ οτι είναι πιο ήπια τα πράγματα.

Το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε πώς πάει το όλο πράγμα.. Έχω λίγο άγχος βέβαια γιατί έχω κάτι ψιλοπονάκια τελευταία...

Κάραμελ, έκανες το ξεκαθάρισμα στο πινακάκι εεε;; σα να μίκρινε λιγάκι :-P:-P:-P καλά έκανες, δεν έβγαζε κανείς άκρη!

Παπάκι, απλά όσο μπορείς να είσαι ψύχραιμη και έτοιμη για όλα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, υπομονή και κουράγιο! Δε λέω ότι δε θα είναι καλά τα πράγματα, ίσα ίσα το απεύχομαι με ολη μου την καρδιά!! Περιμένουμε νέα σου :-):-):-)

• Μου αρέσει 1

Κορίτσιακαλησπέρα...τα νέα μας...υπάρχει τελικά κάποιο θέμα με τον σύζυγο...πήγαμε σε πιο εξειδικευμένο γιατρό και φυσικά φύγαν χρήματα αλλά δεν μας πειράζει αυτό... παίζει και η εξωσωματική μας είπε..προς το παρόν θα ξεκινήσουμε και οι δυό θεραπεία,καθώς στην καλλιέργεια τ βρέθηκε μικρόβιο..εντερόκοκκος... και μετά βλέπουμε....πάντως λόγω τ οτι παω στα 35 πρέπει μέχρι τέλος χρόνου να κάνουμε παιδάκι μας είπε...Αυτά και θα θελα πληροφορίες σχετικά με την μικρογονιμοποίηση ....Ευχαριστώ

ukSwp3.png

3 ώρες πρίν, laureta είπε:

μακάρι κορίτσι Μου να εχεις τουλάχιστον το ενα... μην χασεις την ελπιδα σου σου εύχομαι με όλοι μου την ψυχή να εχεις τουλάχιστον το ενα μην σε παρει η απο κάτω... κοριτσια εγω σημερα ειναι η ημέρα που κανονικα θα περίμενα περίοδο.. μέχρι τωρα τιποτα εχω κατι τσιμπήματα σαν να με σφάζουν στην κοιλιά μου αλλλα ττίποτα... μακάρι να μην έρθει.

Κοπέλα μου όσο παίρνεις προγεστερονη δεν θα σου έρθει περίοδος, στο λέω για να ξέρεις μην αγωνίας κάθε φορά που πας τουαλέτα 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

18 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

Κορίτσιακαλησπέρα...τα νέα μας...υπάρχει τελικά κάποιο θέμα με τον σύζυγο...πήγαμε σε πιο εξειδικευμένο γιατρό και φυσικά φύγαν χρήματα αλλά δεν μας πειράζει αυτό... παίζει και η εξωσωματική μας είπε..προς το παρόν θα ξεκινήσουμε και οι δυό θεραπεία,καθώς στην καλλιέργεια τ βρέθηκε μικρόβιο..εντερόκοκκος... και μετά βλέπουμε....πάντως λόγω τ οτι παω στα 35 πρέπει μέχρι τέλος χρόνου να κάνουμε παιδάκι μας είπε...Αυτά και θα θελα πληροφορίες σχετικά με την μικρογονιμοποίηση ....Ευχαριστώ

Καλημέρα! Σε τι γιατρό πήγατε; ρώτησες το γυναικολόγο; μη κάνεις θεραπεία χωρίς να τον ρωτήσεις.στο λέω γιατί κ εμείς κάναμε καλλιέργεια κ αλλού γιατί κάτι ύποπτο μας φάνηκε κ τελικά ήταν καθαρή.πάντως αν όντως έχει νομίζω μετά τη θεραπεία θα είναι εντάξει.μπορεί να λυθεί το θέμα κ να μη χρειαστεί εξωσωματικη

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Παπάκι μου να ξέρεις οτι σε σκεφτόμαστε.τι αγωνία είναι αυτή που περνας...δεν ξέρω πως αντέχεται...να είσαι δυνατη.ελπίζουμε να έχεις ευχαριστα νεα σημερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, ευτυχως δροσισε, αυριο θα παω για να κανω τις εξετασεις, χθες μιλησα με την μικροβιολογο και μου ειπε οτι εχει γευση πορτοκαλι αυτο το υγρο και πινεται ευχαριστα απλα ειναι πολυ γλυκο 

18 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Κοπέλα μου όσο παίρνεις προγεστερονη δεν θα σου έρθει περίοδος, στο λέω για να ξέρεις μην αγωνίας κάθε φορά που πας τουαλέτα 

κοριτσι μου σημερα τι εγινε?πως εισαι?ειχαμε κανενα νεο απο τον γιατρο?

22 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@caramel_83εμεις εχουμε ραντεβου με τον ενδοκρινολογο...θα τον ρωτήσω και γτ η lh μου δεν ανεβαινει πολυ στην ωορρηξια...

αγαπη πηγες τι ειπε τελικα?

21 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Γεια σας κορίτσια...!!! Το ψήσιμο συνεχίζεται, αν και σήμερα ομολογώ οτι είναι πιο ήπια τα πράγματα.

Το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε πώς πάει το όλο πράγμα.. Έχω λίγο άγχος βέβαια γιατί έχω κάτι ψιλοπονάκια τελευταία...

Κάραμελ, έκανες το ξεκαθάρισμα στο πινακάκι εεε;; σα να μίκρινε λιγάκι :-P:-P:-P καλά έκανες, δεν έβγαζε κανείς άκρη!

Παπάκι, απλά όσο μπορείς να είσαι ψύχραιμη και έτοιμη για όλα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, υπομονή και κουράγιο! Δε λέω ότι δε θα είναι καλά τα πράγματα, ίσα ίσα το απεύχομαι με ολη μου την καρδιά!! Περιμένουμε νέα σου :-):-):-)

γλυκια μου τι εγινε?πως πηγε με τον γιατρο? 

ναι το ξεκαθαρισα λιγο με την εγκριση των περισσοτερων κοριτσιων γιατι ειχαμε γεμισει και καπου χανομασταν, ποιες ειχαμε στην αναμονη 

• Μου αρέσει 1

Just now, Papaki@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, θα πάρω το αποτέλεσμα στις 2 θα πάω από κει για πιο γρήγορα,

σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας

να μπεις να μας πεις... μακαρι να ειναι ολα καλα, σημερα συνεχιζεται η αιμοραγια?

• Μου αρέσει 1

καλημερα στο παρεάκι!!ευτυχως δροσισε!!εγω πηγα κ στους δυο γιατρος...ο ενδοκρινολογος μας ειπε οτι παει καλυτερα ο ανδρας μου....μολις αγγιξε το οριο η τεστο του!του αυξησε την δοση κ σε ενα μηνα θα κανουμε σπερμοδιαγραμμα!εγω πηγα στο γυναικολόγο..απο την μια μερια ειναι ξεκαθαρο οτι εγινε ωορρηξια...υπαρχει πιθανοτητα κ απο την αλλη απλα επειδη ειχε κ λιγο εμενα το σημειο που εσπασε μου ειπε μπορει να εγινε ωορρηξια μπορει ομως κ να πιεστηκε κ να εσπασε...δεν μου απεκλεισε ομως να εκανα κ απο κει ωορρηξια γτ εσπασε κ εκεινο...

@Papaki@ να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε...μπορει να μην γνωριζομαστε αλλα η μια καταλαβαινει την αλλη...ευχομαι πραγματικα να μας πεις κατι ευχαριστο!απο αιμα πως πας?

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλημερα στο παρεάκι!!ευτυχως δροσισε!!εγω πηγα κ στους δυο γιατρος...ο ενδοκρινολογος μας ειπε οτι παει καλυτερα ο ανδρας μου....μολις αγγιξε το οριο η τεστο του!του αυξησε την δοση κ σε ενα μηνα θα κανουμε σπερμοδιαγραμμα!εγω πηγα στο γυναικολόγο..απο την μια μερια ειναι ξεκαθαρο οτι εγινε ωορρηξια...υπαρχει πιθανοτητα κ απο την αλλη απλα επειδη ειχε κ λιγο εμενα το σημειο που εσπασε μου ειπε μπορει να εγινε ωορρηξια μπορει ομως κ να πιεστηκε κ να εσπασε...δεν μου απεκλεισε ομως να εκανα κ απο κει ωορρηξια γτ εσπασε κ εκεινο...

@Papaki@ να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε...μπορει να μην γνωριζομαστε αλλα η μια καταλαβαινει την αλλη...ευχομαι πραγματικα να μας πεις κατι ευχαριστο!απο αιμα πως πας?

οποτε ολα καλα γλυκια μου, επαφες ειχατε?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

οποτε ολα καλα γλυκια μου, επαφες ειχατε?

ειχαμε αλλα λιγο παραπανω...οταν ειχα το θετικο τεστ ηταν ηδη η τριτη συνεχομενη μερα κ η 2η επαφη την ιδια ημερα οποτε πρεπει να το ειχαμε εξασθενήσει πολυ!εσυ τι κανεις?σου ηρθε τελικα?

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

ειχαμε αλλα λιγο παραπανω...οταν ειχα το θετικο τεστ ηταν ηδη η τριτη συνεχομενη μερα κ η 2η επαφη την ιδια ημερα οποτε πρεπει να το ειχαμε εξασθενήσει πολυ!εσυ τι κανεις?σου ηρθε τελικα?

ναι μου ηρθε τελειωνω σημερα αυριο αλλα απο ροη ελαχιστη, δεν ξερω πιστευω οτι ειναι ο θυρεοειδης  που μου κανει τα κολπα, αυριο θα κανω τις εξετασεις και μετα ενδοκρινολογο και βλεπουμε

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι μου ηρθε τελειωνω σημερα αυριο αλλα απο ροη ελαχιστη, δεν ξερω πιστευω οτι ειναι ο θυρεοειδης  που μου κανει τα κολπα, αυριο θα κανω τις εξετασεις και μετα ενδοκρινολογο και βλεπουμε

ααα...μπορει...τουλαχιστον ο θυροειδης με ενα χαπακι φτιαχνει!καλα αποτελεσματα!!!αν θες στειλε μου να σου πω κ εγω βαση οσων μου εχει πει ο γιατρος μου!!

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

ααα...μπορει...τουλαχιστον ο θυροειδης με ενα χαπακι φτιαχνει!καλα αποτελεσματα!!!αν θες στειλε μου να σου πω κ εγω βαση οσων μου εχει πει ο γιατρος μου!!

ναι μολις τις παρω θα στειλω, στις περσινες που εκανα η tsh ειχε παει στο 3,1 και ειπε η ενδοκρινολογος να δουμε μηπως ηταν τυχαιο το γεγονος εκεινη την περιοδο ή οντως εχει ανεβει, αν και εμενα μου εχει κολλησει απο την πρωτη στιγμη οτι μηπως αυτη η μιση μοναδα που μου ανεβηκε τα εχει κανει ολα αυτα με την περιοδο μου και το ειπα στην ενδοκρινολογο και εκει πατησε κι εκεινη, αλλα κοιταμε πιο πολλα τωρα για να εχει μια γενικη εικονα τι γινεται :)

πρίν από 20 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι μολις τις παρω θα στειλω, στις περσινες που εκανα η tsh ειχε παει στο 3,1 και ειπε η ενδοκρινολογος να δουμε μηπως ηταν τυχαιο το γεγονος εκεινη την περιοδο ή οντως εχει ανεβει, αν και εμενα μου εχει κολλησει απο την πρωτη στιγμη οτι μηπως αυτη η μιση μοναδα που μου ανεβηκε τα εχει κανει ολα αυτα με την περιοδο μου και το ειπα στην ενδοκρινολογο και εκει πατησε κι εκεινη, αλλα κοιταμε πιο πολλα τωρα για να εχει μια γενικη εικονα τι γινεται :)

κοιτα οντως αυξομειωνεται...και εμενα παει απο 1.κατι μεχρι 2.4 βεβαια απο οτι μ ειπε ο γιατρος θεμα εχω απλα δεν θελω αγωγη...απο οτι εχω καταλαβει για καποιες τιμες θεωρει οτι καποιος ανθρωπος χωρις προβλημα δεν θα ανεβαινε ποτε...το οτι ανεβηκε εστω κ μια φορα δειχνει προβλημα...και μαλλον βαζει κ την tsh σε αυτην την κατηγορια οπως και την τεστο στις γυναίκες...εγβ ειχα κανει μια φορα μονο τεστο και βγηκε υψηλή πριν 10 χρόνια κοντα κ μου ειπε οχι δεν θελω να την ξανακανεις...καποιο χωρις προβλημα δεν θα της ειχε ανεβει ποτε οποτε δεν υπαρχει λογος να την ξαναδω(την τεστο)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...