Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , marillia είπε:

Αχχχ σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!!!Εγώ πάντως όταν ήμουν πρωί είχα 36,2 που λένε ότι μόνο πρωινή μετράνε!!!!Πιστεύω ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά!!!!

Xaxa και εγω τοσο εχω αυτες τις μερες...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Αλήθεια; εμένα μέχρι τώρα δεν είχε πέσει εξω. Ωχχχχ μακάρι

Οχι απαραίτητα ε; ναι εχω ενα! 

Ούτε εσύ; αυριο πρωι μετα κ το τεστ μακάρι να χρειαστεί να παω! Βεβαια μου φαινεται απιστευτο, αλλά λέω μπας και!

Ουτε εσενα; μα πολλοί τη θεωρούν ως αψεγαδιαστη μέθοδο. Βεβαια θελει κ συχνή παρακολούθηση να δεις πώς πάει κ όχι 1 μέρα. Ενα μήνα που ειχα κανει καθημερινά το διαγραμμα ήταν ακριβώς.τι να πω; ακομα μια φορα θα δειξει

Και εμένα μια.χαρα ήταν τα διαγράμματα. Αλλά έμενε υψηλή μέχρι την τρίτη μέρα περιόδου! Αν το έστελνα σε κάποιον χωρίς να πω ότι έχω περίοδο, θα μου έλεγε "είσαι έγκυος". Άρα δεν είναι αξιόπιστη 

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Κάλα εκανες για τα εγκυμοσυνης αλλα για τα ωορηξιας δεν ξερω... εγω νομιζω οτι εισια εγκυος!!

Ε ποτε δεν ξερεις μπορει να μ φανουν χρησιμα...

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

κανε μια χοριακη καλυτερα γτ με την θερμοκρασια δε βγαζεις ακρη...μεχρι ποτε (δεν)περιμενεις κανονικα?

Μέχρι σήμερα. Να αργήσει λίγες ώρες; το πρωι σίγουρα θα δειξει.

1 hour ago, alina80 είπε:

Λάθος παράθεση . Στο "να σας μεταφέρω αυτό που διάβασα " πήγαινε το ναι. 

Αααααα

1 hour ago, depyfr είπε:

δεν ηταν κατι μου ειπε.να μην ανησυχω

Εεεεε Κομπλε τοτε 

πρίν από 54 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι...πως πάει; Έχεις ακόμη αίμα;

Συγχαρητήρια!!!

Γιατί όχι;Στο Εύχομαι!

4 μέρες τώρα δεν έχω.... θα δείξει.. 

πρίν από 40 λεπτά , andrianni είπε:

Κοριτσάκια καλησπέρα! Μιας κ είμαστε μια παρέα ας σας πω κ εγώ τον πόνο μου. Ακόμα δεν μου έχει έρθει κ δεν νιώθω να έρχεται ενώ περιμένω σήμερα. Τι να πω; ισως έρθει πρωι. Το στήθος δεν εχει ξεπρηστεί. Η θερμοκρασία με προβληματίζει. 36.6. Αν υπηρχε περιπτωση εγκυμοσύνης δεν θα ηταν πιο υψηλή;

Όχι απαραίτητα 

πρίν από 37 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια έφτασε η ώρα σε λίγο θα κάνω τον πρώτο μου υπέρηχο.... Πολύ ανχος... Θα σας πω τα νέα μου μετά... 

Αντεεεεε περιμένουμε!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Και εμένα μια.χαρα ήταν τα διαγράμματα. Αλλά έμενε υψηλή μέχρι την τρίτη μέρα περιόδου! Αν το έστελνα σε κάποιον χωρίς να πω ότι έχω περίοδο, θα μου έλεγε "είσαι έγκυος". Άρα δεν είναι αξιόπιστη 

Μακάρι να μη βγει αξιοπιστη! Να σας πω κ τα συμπτώματα που μου κάνουν εντύπωση; 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ μακάρι να μη βγει αξιοπιστη! Να σας πω κ τα περιεργα συμπτώματα;  που πρώτη φορα τα παθαινω κ δεν τα εχω ξανακουσει κιόλας. Το στήθος έχει πρηστεί που βέβαια προλαβαινει να ξεπρηστεί. Γιατί συνήθως πέφτει 1 μερα πριν την ακατανόμαστη. Κ απο την ωορ. Κ μετα δεν εχω νιώσει ούτε τον παραμικρό πόνο ή τραβηγμα. Εγώ που αρχίζω να νιώθω τραβήγματα 10 μέρες πριν την περίοδο. Ας καταγραφεί κ αυτό. Κ οτι γίνει

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Μέχρι σήμερα. Να αργήσει λίγες ώρες; το πρωι σίγουρα θα δειξει.

θα αργησει πολλες ωρες...αστην μωρε εκει π ειναι!!αυριο θα κανεις τεστ ή χοριακη?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Μακάρι να μη βγει αξιοπιστη! Να σας πω κ τα συμπτώματα που μου κάνουν εντύπωση; 

Αχ μακάρι να μη βγει αξιοπιστη! Να σας πω κ τα περιεργα συμπτώματα;  που πρώτη φορα τα παθαινω κ δεν τα εχω ξανακουσει κιόλας. Το στήθος έχει πρηστεί που βέβαια προλαβαινει να ξεπρηστεί. Γιατί συνήθως πέφτει 1 μερα πριν την ακατανόμαστη. Κ απο την ωορ. Κ μετα δεν εχω νιώσει ούτε τον παραμικρό πόνο ή τραβηγμα. Εγώ που αρχίζω να νιώθω τραβήγματα 10 μέρες πριν την περίοδο. Ας καταγραφεί κ αυτό. Κ οτι γίνει

Πες μας βρε 

nlmNp2.png

Κορίτσιααααααα μολις σχολασα!!! Καιρο ειχα να παω απόγευμα!!!! Τι κάνετε!!!??? Μόλις έκλεισα 7 ωρες χωρίς τσιγαρο δεν ειναι ευκολο τελικά αλλα πείρα τσιχλιτσες με κανελα κατι λενε!!!!! Ποια περιμενει αμεσως μετα @Dimitr@17 αλλη????

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα αποτελεσματα!!!

@Ungry girl μπραβο κοριτσι καλα εκανες!!

Ευχαριστώ καλα εκανα και ελπίζω να το κρατήσω οχι να μη το αρχισω ξανα αλλα να μην κανω κανενα!!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κορίτσιααααααα μολις σχολασα!!! Καιρο ειχα να παω απόγευμα!!!! Τι κάνετε!!!??? Μόλις έκλεισα 7 ωρες χωρίς τσιγαρο δεν ειναι ευκολο τελικά αλλα πείρα τσιχλιτσες με κανελα κατι λενε!!!!! Ποια περιμενει αμεσως μετα @Dimitr@17 αλλη????

Μπραβο μικρακι!

Εγω δεν περιμενω με την @Dimitr@17 

Αλλα πρωτα παω να πλυνω το ιδρωμενο γυμνασμενο μ κορμι! Μην γραψετε πολλα!....:D

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ευχαριστώ καλα εκανα και ελπίζω να το κρατήσω οχι να μη το αρχισω ξανα αλλα να μην κανω κανενα!!

Γκουγκλαρε που σου λέω κάπνισμα και εγκυμοσύνη και δεν θα θέλεις καθόλου! 

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ούτε το boy να καπνίζει γιατί 

το συστηματικό παθητικό κάπνισμα έχει τις ίδιες επιπτώσεις με το ενεργητικό κάπνισμα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...