Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μηπως σημερα ειναι η μερα που περιμενες να αδιαθετησεις?αν ειναο καφε σημαινει οτι υπηρχε μεσα λιγο καιρο..μην ανυσηχεις..σε λιγο θα ξερεις...περιμενουμε το αποτελεσμα σ

ναι η σημερα η αυριο ηταν να αδιαθετησω.μολις μαθω θα σας πω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλα εγω την εχω ξεκινησει την προσπΘαθεια μου για αυτο τον λογο για το αν μεινω εγκυος να εχω το περιθωριο...μην ειμαι σαν βαρελι απο πριν..

@ada32 τα παρηγγειλα τα τεστακια μαζι με ωορηξιας δεν ξερεις...χρησιμα θα μου φανουν

Κάλα εκανες για τα εγκυμοσυνης αλλα για τα ωορηξιας δεν ξερω... εγω νομιζω οτι εισια εγκυος!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Κάλα εκανες για τα εγκυμοσυνης αλλα για τα ωορηξιας δεν ξερω... εγω νομιζω οτι εισια εγκυος!!

@ada32 ηθελα να σε ρωτησω! Θα πεις στο ιδιωτη γιατρο οτι θα γεννησεις σε δημοσιο? Και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης θα κανεις ραντεβου και στο παπαγεωργιου και στον ιδιωτη?τι εντυπωσεις εχεις απο τον υπερηχο που εκανες στο παπαγεωργιου? 

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Τα υπόλοιπα αργότερα.. 

Α γιατι παρακαλω?

tpnxp3.png

Ερωτηση,κανω λειζερ στο προσωπο λογω του οτι εχω τριχοφυϊα.Περιπου ανα 3-4 μηνες. Επηρεαζει το εμβρυο πρεπει να ρωτησω γιατρο? Πηγαινω σε δερματολογο.Βλεπω οτι αυξανονται οι τριχες και ειναι πιο εντονες ισως λογω ορμονων.. εχει καμια ιδεα??

Ειμαι γεματη αποριες! Λες η @Dimitr@17 να μας κανει την επομενη εκπληξη?!!?? Οι εγκυες εχουν πιο εντονη διαισθηση? Χχαχαψαχα 

ΣΚΑΣΕ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ( σε μενα αναφερομαι!)

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ερωτηση,κανω λειζερ στο προσωπο λογω του οτι εχω τριχοφυϊα.Περιπου ανα 3-4 μηνες. Επηρεαζει το εμβρυο πρεπει να ρωτησω γιατρο? Πηγαινω σε δερματολογο.Βλεπω οτι αυξανονται οι τριχες και ειναι πιο εντονες ισως λογω ορμονων.. εχει καμια ιδεα??

Καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου! Δεν ξερω ποσο επηρεαζουν τα λειζερ κτλ

Εδω στο χωριο μας κανει πολυ κρυο! Σαν να ειναι ετοιμος ο καιρος να χιονισει! Ψαχνω δικαιολογιες να κωλοβαρεσω να μην παω για περπατημα η τεμπελα!

tpnxp3.png

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

@ada32 ηθελα να σε ρωτησω! Θα πεις στο ιδιωτη γιατρο οτι θα γεννησεις σε δημοσιο? Και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης θα κανεις ραντεβου και στο παπαγεωργιου και στον ιδιωτη?τι εντυπωσεις εχεις απο τον υπερηχο που εκανες στο παπαγεωργιου? 

Α γιατι παρακαλω?

Χαχαχα απο μένα τουλάχιστον πονεσαν τα 4 ματια μου... 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ειμαι γεματη αποριες! Λες η @Dimitr@17 να μας κανει την επομενη εκπληξη?!!?? Οι εγκυες εχουν πιο εντονη διαισθηση? Χχαχαψαχα 

ΣΚΑΣΕ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ( σε μενα αναφερομαι!)

Καλυτερα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου! Δεν ξερω ποσο επηρεαζουν τα λειζερ κτλ

Ναι κι εγω λεω να ρωτησω αυριο που θα παω μαλλον.Ακομα δεν ειμαι σε τραγικο σταδιο αλλα...ειμαι μελαχρινη και φαινονται γμτ...με χαλαει η εικονα.Σκεφτομουν λογω αποστασης προσωπου-κοιλιας..οτι ισως δεν επηρεαζει.αλλα οπως λες πρεπει να ρωτησω.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Ναι κι εγω λεω να ρωτησω αυριο που θα παω μαλλον.Ακομα δεν ειμαι σε τραγικο σταδιο αλλα...ειμαι μελαχρινη και φαινονται γμτ...με χαλαει η εικονα.Σκεφτομουν λογω αποστασης προσωπου-κοιλιας..οτι ισως δεν επηρεαζει.αλλα οπως λες πρεπει να ρωτησω.

Ξερεις σκεφτομουν και κατι αλλο περα απο το αν κανει κακο το λειζερ μπορει κ να μην αξιζει τον κοπο να κανεις λογω ορμονων! Εχω παραδειγματα απο φιλες με ελαχιστη τριχοφυια που απεκτησαν στην εγκυμοσυνη τους τριχες στην κοιλια κ το στηθος και ο γιατρος τους ειπε να μην τις αποτριχωσουν. Να γεννησουν και μετα αν μεινουν τοτε να επιλεξουν λυση! Τελικα εφυγαν μετα την γεννα

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα απο μένα τουλάχιστον πονεσαν τα 4 ματια μου... 

Και να φανταστεις πινω μισο καφε την μερα.... Που την βρισκω αυτη την ενεργεια αυτες τις μερες δεν ξερω....

tpnxp3.png

πρίν από 10 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ξερεις σκεφτομουν και κατι αλλο περα απο το αν κανει κακο το λειζερ μπορει κ να μην αξιζει τον κοπο να κανεις λογω ορμονων! Εχω παραδειγματα απο φιλες με ελαχιστη τριχοφυια που απεκτησαν στην εγκυμοσυνη τους τριχες στην κοιλια κ το στηθος και ο γιατρος τους ειπε να μην τις αποτριχωσουν. Να γεννησουν και μετα αν μεινουν τοτε να επιλεξουν λυση! Τελικα εφυγαν μετα την γεννα

Ξερω τι λες,εγω κανω χρονια τετοιο λειζερ δεν εμφανιστηκαν τωρα οι τριχες..λες ν αυξηθουννννν?????

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Ξερω τι λες,εγω κανω χρονια τετοιο λειζερ δεν εμφανιστηκαν τωρα οι τριχες..λες ν αυξηθουννννν?????

Τι να σου πω αυτο δεν το ξερω! Ευχομαι να μην αυξηθουν και να εισαι κουκλακι στην εγκυμοσυνη σου!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Τι να σου πω αυτο δεν το ξερω! Ευχομαι να μην αυξηθουν και να εισαι κουκλακι στην εγκυμοσυνη σου!

χαχαχα,εισαι πολυ καληηη....!!!!

πρίν από 24 λεπτά , MelinaFo είπε:

Και να φανταστεις πινω μισο καφε την μερα.... Που την βρισκω αυτη την ενεργεια αυτες τις μερες δεν ξερω....

Εγώ δεν έχω ενέργεια καθόλου.... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...