Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Καλά έπαθα πλάκα!!!Και αυτό που λες αλλά ξέρεις τι άλλο ένιωσα?Οπως λέμε εμείς που θα πάμε μετά όταν φύγουμε απ τη ζωή?Και λένε κάποιοι τίποτα δεν υπάρχει και άλλοι κάτι υπάρχει!!!Και ότι η μάνα είναι η Παναγίτσα!!!!!!Φοβερό πάντως!!!!!

Είδες? Μπορείς να το δεις κ απο αλλη αποψη. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Ευτυχως τουλάχιστον έχω χάσει όλα τα κιλά.  Ο ποπος μου βέβαια δεν διανύει την πιο χαριτωμένη του περίοδο. ..

Χαχχαχα αχ τονια αυτα τα λεω και γω που δεν εχω περασει κ γεννα μην αγχωνεσαι εχασες τα κιλα σου θα επανελθει και το σωμα σου! 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Όντως ουσιαστικα μας λέει πως το παιδί τα νοιωθει Ολα κ όπως νιώθουμε νοιωθει. 

Φανταστικό ειναι!!! πολύ ωραίο το είχα διαβάσει παλιά .μοιάζει όπως αυτό που σκεφτόμαστε και εμείς υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο?κάποιοι λένε όχι εδώ τελειώνουν όλα και κάποιοι άλλοι λένε ναι η ψυχή μας δεν πεθαινει ποτέ.οπως και αν πιστεύουμε στον Θεό υπάρχει Θεός και αν ναι που βρίσκεται.ερωτηματα που έχουμε όλοι οι άνθρωποι και ο καθένας τα ερμηνεύει αλλιώς αναλόγως τις πεποιθήσεις του.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Φανταστικό ειναι!!! πολύ ωραίο το είχα διαβάσει παλιά .μοιάζει όπως αυτό που σκεφτόμαστε και εμείς υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο?κάποιοι λένε όχι εδώ τελειώνουν όλα και κάποιοι άλλοι λένε ναι η ψυχή μας δεν πεθαινει ποτέ.οπως και αν πιστεύουμε στον Θεό υπάρχει Θεός και αν ναι που βρίσκεται.ερωτηματα που έχουμε όλοι οι άνθρωποι και ο καθένας τα ερμηνεύει αλλιώς αναλόγως τις πεποιθήσεις του.

Ο Θεός ειναι γύρω μας όπως η μητέρα για το παιδί απο την πρώτη στιγμή. 

nlmNp2.png

πρίν από 17 λεπτά , BettySt είπε:

Χαχαχαααα, Νατι για μένα έγραψες; Και εγώ ακριβώς τα ίδια 

Ωραία δεν είμαι η μόνη!!μαζί χαλαρά οπότε!!!

Τωρα σκιζω μια πάστα από εχθές

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ο Θεός ειναι γύρω μας όπως η μητέρα για το παιδί απο την πρώτη στιγμή. 

Ναι κοριτσάκι τι όμορφο αυτό που ανέβασες να μας βάζεις κι άλλα να τα διαβάζουμε!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Smile89 είπε:

Το ενα απο τα δυο τα νιωθει ολα το αλλο ειναι απιστος θωμας!!!!

πρίν από 32 λεπτά , Smile89 είπε:

Το ενα απο τα δυο τα νιωθει ολα το αλλο ειναι απιστος θωμας!!!!

tpnxp3.png

κοριτσια καλησπερα.τελικα την χοριακη δεν την γλυτωσα.ειδα λιγα καφε και πηγα ρεα να κανω μια ενεση προγεστερονης και μου ειπε ο γιατρος μου εξεταση χοριακη και προγεστερονη.κατα τις 18.00 θα εχω αποτελεσματα.το καφε τι ειναι τωρα???πφφφ

πρίν από 38 λεπτά , elenakii22 είπε:

δεν εχουν καθολου σχεση τα δικα σου κιλα με του μωρου...μια φιλη μου πηρε 20+ κ το μωρο γεννήθηκε 40εβδ++ κ βγηκε 2950!!!!να σωστα χρειαζεται οχι πολυ!να παιρνεις καλες θερμιδες!να μειώσεις-κοψεις τηγανιτά,ψωμια,γλυκα...εγω ευτυχως ψωμι δεν ετρωγα ποτε σχεδον οποτε ειδικα σε αυτο δε δυσκολεύτηκα,οπως κ για τα τηγανιτα...στα γλυκα εχω θεματακι!!το πρωτο τριμηνο δεν ετρωγα γλυκα κ κρεας καθολου δε μπορουσα κ ετρωγα υδατανθρακες!βεβαια δε πηρα κιλα..οταν ξεκινησα να τρωω απ'ολα αρχισα να παιρνω!τωρα για να μην τρωω πολλα γλυκα αγοραζω τις συσκευασίες που εχουν πολκα μικρα μεσα κ προσπαθω να τρωω 1-2...το εχω ριξει κ στις φραουλες τελευταια (μια χαρα απο θερμιδες,αρκετα χαμηλα αλλα κρατανε πολλα φυτοφαρμακα..τα βαζω σε νερο με ξυδι για κανα 20λεπτο γτ το διαβασα στο ιντερνετ,ελπιζω οντως να βοηθαει)κανω οτι μπορω!

Έτσι ακριβώς! Εγώ γενικά και πριν την εγκυμοσύνη προτιμώ να τρώω φρούτα και λαχανικά εποχής και αγοράζω όσο μπορώ βιολογικά... Τηγανητά δεν κάνω ποτέ! Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα γλυκάκια!!!! Αλλά προσπαθώ να τα μειώσω τώρα!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλημέρα Μαρθουλα! Καταλαβαίνουμε απόλυτα το άγχος σου! Θα πάνε όλα καλά! Αισιοδοξία! Περιμένουμε νέα σου!

Ευχαριστώ πολύ το εύχομαι και εγώ!!! 

8 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Αγαπη μου ολα τελεια θα σου πανε!!!! 

Αχ πολυ με συγκινειτε κοριτσια!!!!  Αυτές οι γλυκιές προσμονες μουχουν λείψει....  Δε σας κρύβω μου λειπει η κοιλίτσα μου.... 

Ευχαριστώ πολύ το εύχομαι και εγώ!!! 

7 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

@Ungry girl  @ΜάντηΚορίτσια μου με το καλό τα αποτελέσματαααααααα!:-D!!!

@VilaΘα είμαστε ταίριιιιι?Πότε λες για ωορρηξία?Σ ευχαριστώ!!!!

@noni90Ναι κορίτσι μου περιμένουμε τα αποτελέσματαααααααα!!!Σ ευχαριστώ!!!

@Μαρθα ΚΜαρθούλα μου με το καλόοοοοο:-D!!!!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου 

7 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλά αποτελέσματα  Αννούλα και  @Μάντη στη χοριακή σας!!! Και σε σένα Μάρθα με το γιατρό σου @Μαρθα Κ!!! @alina80 όχι ρε γαμώτο!! Κάνε τις αιματολογικές σου τώρα να μπεις σε σειρά και ελπίζουμε σε επόμενο μήνα. Δεν πέφτει καμία!

Καλημέραααα σε όλες!!

Ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , depyfr είπε:

κοριτσια καλησπερα.τελικα την χοριακη δεν την γλυτωσα.ειδα λιγα καφε και πηγα ρεα να κανω μια ενεση προγεστερονης και μου ειπε ο γιατρος μου εξεταση χοριακη και προγεστερονη.κατα τις 18.00 θα εχω αποτελεσματα.το καφε τι ειναι τωρα???πφφφ

Μηπως σημερα ειναι η μερα που περιμενες να αδιαθετησεις?αν ειναο καφε σημαινει οτι υπηρχε μεσα λιγο καιρο..μην ανυσηχεις..σε λιγο θα ξερεις...περιμενουμε το αποτελεσμα σ

πρίν από 12 λεπτά , depyfr είπε:

Μην αγχωνεσαι ειναι συνηθισμενο στις εκκρισεις να εχεις τετοια ιχνη αφου παρακολουθησε απο τον γιατρο σου! Περιμενουμε μαζι σου τα αποτελεσματα!

• Ευχαριστώ 1

tpnxp3.png

5 ώρες πρίν, soth_26 είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου

@Ungry girl & @Μάντη καλα αποτελεσματα, ολα καλα θα είναι!!! 

@Μαρθα Κ με το καλο σήμερα στον γιατρό, ολα καλά θα πάνε!! 

@ellilaw 

@depyfr συγχαρητήρια με το καλοο!!! 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου 

πρίν από 18 λεπτά , depyfr είπε:

Ίσως υπολείμματα της προηγούμενης περιόδου 

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

Ωραία δεν είμαι η μόνη!!μαζί χαλαρά οπότε!!!

Τωρα σκιζω μια πάστα από εχθές

Ναι κοριτσάκι τι όμορφο αυτό που ανέβασες να μας βάζεις κι άλλα να τα διαβάζουμε!!

Εννοείται αν πέφτουν στην αντίληψη μου!!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...