Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ωραία καλά τα πήρα τότε χαχαχχ!!!!Χτες το βράδυ έψαχνα!!!Ναι πρωί θα πίνω τα φακελάκια και το βράδυ το χάπι plus!!!!

Και εγώ τα επινα τα φακελάκια για να ρυθμίσω την Ε2 αλλά δεν μου έκαναν ιδιαίτερη δουλειά και για αυτό μου έδωσε τα αντισυλληπτικα :cry:

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ναι και εγώ πιστεύω ότι θα με βοηθήσει...! Καλά σίγουρα δεν ισχύει ότι πρέπει να τρώμε για δύο! Μια γνωστή μου έχασε λόγο εμετού 6 κιλά και όμως γέννησε ένα μωρό 4.5 κιλών!

δεν εχουν καθολου σχεση τα δικα σου κιλα με του μωρου...μια φιλη μου πηρε 20+ κ το μωρο γεννήθηκε 40εβδ++ κ βγηκε 2950!!!!να σωστα χρειαζεται οχι πολυ!να παιρνεις καλες θερμιδες!να μειώσεις-κοψεις τηγανιτά,ψωμια,γλυκα...εγω ευτυχως ψωμι δεν ετρωγα ποτε σχεδον οποτε ειδικα σε αυτο δε δυσκολεύτηκα,οπως κ για τα τηγανιτα...στα γλυκα εχω θεματακι!!το πρωτο τριμηνο δεν ετρωγα γλυκα κ κρεας καθολου δε μπορουσα κ ετρωγα υδατανθρακες!βεβαια δε πηρα κιλα..οταν ξεκινησα να τρωω απ'ολα αρχισα να παιρνω!τωρα για να μην τρωω πολλα γλυκα αγοραζω τις συσκευασίες που εχουν πολκα μικρα μεσα κ προσπαθω να τρωω 1-2...το εχω ριξει κ στις φραουλες τελευταια (μια χαρα απο θερμιδες,αρκετα χαμηλα αλλα κρατανε πολλα φυτοφαρμακα..τα βαζω σε νερο με ξυδι για κανα 20λεπτο γτ το διαβασα στο ιντερνετ,ελπιζω οντως να βοηθαει)κανω οτι μπορω!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Και εγώ τα επινα τα φακελάκια για να ρυθμίσω την Ε2 αλλά δεν μου έκαναν ιδιαίτερη δουλειά και για αυτό μου έδωσε τα αντισυλληπτικα :cry:

Πόσο διάστημα τα ήπιες?Εμένα μου είπε ότι θα μου στρώσουν τον κύκλο!!!!!Για να δούμεεεεε!!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσι μου!!! Οκ το επικολλω. 

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΊΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. 

❤️❤️❤️

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε, «Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, για αυτό τι θα ακολουθήσει αργότερα.»
«Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
Το δεύτερο είπε, «Δεν ξέρω, αλλά θα υπάρχει περισσότερο φως από ό, τι εδώ. Ίσως να περπατάμε με τα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα. Ίσως να έχουμε περισσότερες αισθήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τώρα».
Το πρώτο απάντησε: «Αυτό είναι παράλογο! Το περπάτημα είναι αδύνατο. Και να τρώμε με το στόμα; Γελοίο! Ο ομφάλιος λώρος μας δίνει την τροφή και όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός. Οπότε, η ζωή μετά τον τοκετό, λογικά, αποκλείεται».
Το δεύτερο όμως επέμενε, «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι και ίσως είναι διαφορετικό από ό,τι είναι εδώ. Ίσως να μη μας χρειάζεται αυτό το φυσικό 'καλώδιο' πια».
Και το πρώτο απάντησε, «Ανοησίες. Και επιπλέον, αν υπάρχει ζωή, τότε γιατί ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει πίσω από εκεί; Ο τοκετός είναι το τέλος της ζωής, και μετά από τον τοκετό & δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο σκοτάδι, σιωπή και λήθη. Δεν οδηγεί πουθενά».
«Λοιπόν, δεν ξέρω», λέει το δεύτερο, «αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε τη μητέρα και αυτή θα μας φροντίσει».
Τότε το πρώτο μωρό απάντησε, «Μητέρα; Πιστεύεις στη μητέρα; Αυτό είναι γελοίο. Αν η μητέρα υπάρχει, τότε πού είναι τώρα»;
Το δεύτερο είπε: «Είναι παντού γύρω μας. Είμαστε περικυκλωμένοι από αυτήν. Είμαστε μέρος της. Είναι μέσα της που ζούμε. Χωρίς αυτήν, αυτός ο κόσμος μας δεν θα μπορούσε καν να υπάρχει».
Τότε είπε το πρώτο, «Λοιπόν, εγώ δεν την βλέπω, έτσι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει».
Και τότε το δεύτερο μωρό απάντησε, «Μερικές φορές, όταν κάνεις ησυχία και επικεντρωθείς και ακούσεις πραγματικά, μπορείς να αντιληφθείς την παρουσία της, και μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη της φωνή, να σε καλεί από ψηλά».

(Του συγγραφέα Pablo J. Luis Molinero, "Morphogeny")

Παρα πολυ ωραιο!!!!!  

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni τι κανεις εσυ???

@elenakii22 το πρωι είχα 36,3 οπότε περιμένω μέχρι το βράδυ. Έχω  βάλει και τη σερβιετούλα μου... Βέβαια δε νιώθω τίποτα κ η ελπίδα πεθαίνει μόνο όταν δεις το κόκκινο!

Διαφημίσεις

κοριστια μου καλησπερα καλησπερα!!!!!!!

εχω παλι καιρο να μπω αλλα ενα πουλακι μου λεει τα νεα σας καθε μερα και χαιρομαι πολυ!!!!

εχουμε τοοοοοσες πολλες εκγυουλες που φοβαμαι οτι στο τελος θα μεινω μονη μου!! αχαχαχαχαχ (αστειακι) 

ευχομαι η καραμελ να μας ανεβαζει μια μια και απλα σ αυτο το φορουμ να μιλαμε μονο την εγκυμοσυνη μας!!!! 

Just now, elenakii22 είπε:

δεν εχουν καθολου σχεση τα δικα σου κιλα με του μωρου...μια φιλη μου πηρε 20+ κ το μωρο γεννήθηκε 40εβδ++ κ βγηκε 2950!!!!να σωστα χρειαζεται οχι πολυ!να παιρνεις καλες θερμιδες!να μειώσεις-κοψεις τηγανιτά,ψωμια,γλυκα...εγω ευτυχως ψωμι δεν ετρωγα ποτε σχεδον οποτε ειδικα σε αυτο δε δυσκολεύτηκα,οπως κ για τα τηγανιτα...στα γλυκα εχω θεματακι!!το πρωτο τριμηνο δεν ετρωγα γλυκα κ κρεας καθολου δε μπορουσα κ ετρωγα υδατανθρακες!βεβαια δε πηρα κιλα..οταν ξεκινησα να τρωω απ'ολα αρχισα να παιρνω!τωρα για να μην τρωω πολλα γλυκα αγοραζω τις συσκευασίες που εχουν πολκα μικρα μεσα κ προσπαθω να τρωω 1-2...το εχω ριξει κ στις φραουλες τελευταια (μια χαρα απο θερμιδες,αρκετα χαμηλα αλλα κρατανε πολλα φυτοφαρμακα..τα βαζω σε νερο με ξυδι για κανα 20λεπτο γτ το διαβασα στο ιντερνετ,ελπιζω οντως να βοηθαει)κανω οτι μπορω!

Ναι και η κολλητή μου τα πήρε τα κιλά της αλλά της είπε ο γιατρός δεν παίζει ρόλο πόσο θα βγεί ο μπεμπούλης!!!Της είπε όμως ότι πόσα κιλά γεννήθηκαν οι γονείς επηρεάζει!!!!Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αυτό!!!

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσι μου!!! Οκ το επικολλω. 

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΊΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. 

❤️❤️❤️

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε, «Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, για αυτό τι θα ακολουθήσει αργότερα.»
«Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
Το δεύτερο είπε, «Δεν ξέρω, αλλά θα υπάρχει περισσότερο φως από ό, τι εδώ. Ίσως να περπατάμε με τα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα. Ίσως να έχουμε περισσότερες αισθήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τώρα».
Το πρώτο απάντησε: «Αυτό είναι παράλογο! Το περπάτημα είναι αδύνατο. Και να τρώμε με το στόμα; Γελοίο! Ο ομφάλιος λώρος μας δίνει την τροφή και όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός. Οπότε, η ζωή μετά τον τοκετό, λογικά, αποκλείεται».
Το δεύτερο όμως επέμενε, «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι και ίσως είναι διαφορετικό από ό,τι είναι εδώ. Ίσως να μη μας χρειάζεται αυτό το φυσικό 'καλώδιο' πια».
Και το πρώτο απάντησε, «Ανοησίες. Και επιπλέον, αν υπάρχει ζωή, τότε γιατί ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει πίσω από εκεί; Ο τοκετός είναι το τέλος της ζωής, και μετά από τον τοκετό & δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο σκοτάδι, σιωπή και λήθη. Δεν οδηγεί πουθενά».
«Λοιπόν, δεν ξέρω», λέει το δεύτερο, «αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε τη μητέρα και αυτή θα μας φροντίσει».
Τότε το πρώτο μωρό απάντησε, «Μητέρα; Πιστεύεις στη μητέρα; Αυτό είναι γελοίο. Αν η μητέρα υπάρχει, τότε πού είναι τώρα»;
Το δεύτερο είπε: «Είναι παντού γύρω μας. Είμαστε περικυκλωμένοι από αυτήν. Είμαστε μέρος της. Είναι μέσα της που ζούμε. Χωρίς αυτήν, αυτός ο κόσμος μας δεν θα μπορούσε καν να υπάρχει».
Τότε είπε το πρώτο, «Λοιπόν, εγώ δεν την βλέπω, έτσι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει».
Και τότε το δεύτερο μωρό απάντησε, «Μερικές φορές, όταν κάνεις ησυχία και επικεντρωθείς και ακούσεις πραγματικά, μπορείς να αντιληφθείς την παρουσία της, και μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη της φωνή, να σε καλεί από ψηλά».

(Του συγγραφέα Pablo J. Luis Molinero, "Morphogeny")

Πολύ συγκινητικο

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Εγώ που λέτε συνήθως με φόρμες και αθλητικα κυκλοφορώ και έξω για τις δουλειές  μου καλά στον άντρα μου δεν τον νοιάζει μου λέει να είσαι άνετη και μου ψωνίζει και φόρμες όταν παίρνει και για τον ίδιο αλλά λέω μπας και έχω γίνει πολύ γυφτάκι που λέει και η αλινα? Μποτάκια με τζιν και πιο καλό μπλουζάκι είναι τα καλά μου!!χαχαχαχα χαλαρά πράγματα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Πόσο διάστημα τα ήπιες?Εμένα μου είπε ότι θα μου στρώσουν τον κύκλο!!!!!Για να δούμεεεεε!!!!!

Εσένα μπορεί να σε βοηθήσουν στο κύκλο γιατι δεν έχεις θέμα με ορμόνες. Για το θέμα το δικό μου προφανώς δεν έκαναν - άλλο εσύ 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

@elenakii22 το πρωι είχα 36,3 οπότε περιμένω μέχρι το βράδυ. Έχω  βάλει και τη σερβιετούλα μου... Βέβαια δε νιώθω τίποτα κ η ελπίδα πεθαίνει μόνο όταν δεις το κόκκινο!

εννοείται πως οσο δεν ερχεται ελπίζουμε!!!!

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Ναι και η κολλητή μου τα πήρε τα κιλά της αλλά της είπε ο γιατρός δεν παίζει ρόλο πόσο θα βγεί ο μπεμπούλης!!!Της είπε όμως ότι πόσα κιλά γεννήθηκαν οι γονείς επηρεάζει!!!!Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αυτό!!!

κοιτα εγω κ ο ανδρας μ γεννηθηκαμε κοντα στα 3500 αλλα η μικρη μας θα παει μαξ μεχρι 3300...εγω φαντασου με καισαρικη γεννηθηκα νωριτερα οποτε η μικρη μας ειναι λιγο μικροτερη απο εμας!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Όντως ουσιαστικα μας λέει πως το παιδί τα νοιωθει Ολα κ όπως νιώθουμε νοιωθει. 

Καλά έπαθα πλάκα!!!Και αυτό που λες αλλά ξέρεις τι άλλο ένιωσα?Οπως λέμε εμείς που θα πάμε μετά όταν φύγουμε απ τη ζωή?Και λένε κάποιοι τίποτα δεν υπάρχει και άλλοι κάτι υπάρχει!!!Και ότι η μάνα είναι η Παναγίτσα!!!!!!Φοβερό πάντως!!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγώ που λέτε συνήθως με φόρμες και αθλητικα κυκλοφορώ και έξω για τις δουλειές  μου καλά στον άντρα μου δεν τον νοιάζει μου λέει να είσαι άνετη και μου ψωνίζει και φόρμες όταν παίρνει και για τον ίδιο αλλά λέω μπας και έχω γίνει πολύ γυφτάκι που λέει και η αλινα? Μποτάκια με τζιν και πιο καλό μπλουζάκι είναι τα καλά μου!!χαχαχαχα χαλαρά πράγματα!!

Χαχαχαααα, Νατι για μένα έγραψες; Και εγώ ακριβώς τα ίδια 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...