Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, BettySt είπε:

Εμεις τα πήραμε πιό πολύ για τον άντρα μου και επειδή  βρήκα σε καλή τιμή το σετ για άνδρες και γυναίκες μαζί είπα ασ τα περνώ και δεν βλάπτουν. 

Koρίτσι μου πόσο τις βρήκες?Τις πήρα και γω τις couple 16ε και απο το ίδιο site πήρα και τα δυο ινοφερτ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

αν προσεξεις δε θα παρεις πολλα!!εγω εχω παρει μεχρι στιγμης κατι λιγοτερο απο 9 κιλα κ στον 7ο πηρα μισο κιλο στον 8ο(εχω μια βδομάδα ακομα για να τον κλεισω) ειμαι κατι λιγοτερο απο 1κιλο πανω..δλδ αν προσεξεις δεν ισχυει οτι θα παρεις πολλα κιλα στο τελος...εγω στην αρχη πηρα περισσότερα!σταματησα να παιρνω κιλα απο οταν αγορασα ζυγαρια!καλο ειναι που θα πας στη διατροφολογο για να ακολουθεις προγραμμα!!

Κατάλαβα άρα αν προσέξω απ' την αρχή δεν θα έχω τόσο πρόβλημα!!! Ναι θα πάω διατροφολόγο την άλλη εβδομάδα!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Κατάλαβα άρα αν προσέξω απ' την αρχή δεν θα έχω τόσο πρόβλημα!!! Ναι θα πάω διατροφολόγο την άλλη εβδομάδα!!!!

ναι ναι μην αγχωνεσαι!!!!δεν ισχυει οτι πρεπει να τρως για δυο!!ενταξει αυξανεις λιγο τις θερμιδες αλλα οχι πααρα πολυ...θα πας στη διαιτολογο κ θα σου ρυθμισει το προγραμμα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

ναι ναι μην αγχωνεσαι!!!!δεν ισχυει οτι πρεπει να τρως για δυο!!ενταξει αυξανεις λιγο τις θερμιδες αλλα οχι πααρα πολυ...θα πας στη διαιτολογο κ θα σου ρυθμισει το προγραμμα!

Εννοείται αυτο!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 25 λεπτά , ada32 είπε:

καλα θα κανεις! αα καιι του δικου μου ειναι !! συνχεια τρωειιιι αλλα εγω δνε τρωω . καλα εσυ περιμενε !! μπορει αντι  να χασεις , να παιρνεις απο δω και περα!

Καλα εγω την εχω ξεκινησει την προσπΘαθεια μου για αυτο τον λογο για το αν μεινω εγκυος να εχω το περιθωριο...μην ειμαι σαν βαρελι απο πριν..

@ada32 τα παρηγγειλα τα τεστακια μαζι με ωορηξιας δεν ξερεις...χρησιμα θα μου φανουν

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Διαβασα ενα πολύ ωραίο κείμενο. Ειναι δυο μωρα που και Καλα Μιλαμε μεσα στην κοιλια. Να σας το παραθέσω? 

Δεν θέλετε.... θα περιμένω μήπως θέλουν τα αλλα τα κοριτσακια!! 

nlmNp2.png

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Koρίτσι μου πόσο τις βρήκες?Τις πήρα και γω τις couple 16ε και απο το ίδιο site πήρα και τα δυο ινοφερτ!!!

16.20 τα βρήκα και εγώ. Ποιο ινοφερτ - αυτό που είναι σε σκόνη;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

Ναι και εγώ πιστεύω ότι θα με βοηθήσει...! Καλά σίγουρα δεν ισχύει ότι πρέπει να τρώμε για δύο! Μια γνωστή μου έχασε λόγο εμετού 6 κιλά και όμως γέννησε ένα μωρό 4.5 κιλών!

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

16.20 τα βρήκα και εγώ. Ποιο ινοφερτ - αυτό που είναι σε σκόνη;

Ωραία καλά τα πήρα τότε χαχαχχ!!!!Χτες το βράδυ έψαχνα!!!Ναι πρωί θα πίνω τα φακελάκια και το βράδυ το χάπι plus!!!!

πρίν από 9 λεπτά , Smile89 είπε:

Διαβασα ενα πολύ ωραίο κείμενο. Ειναι δυο μωρα που και Καλα Μιλαμε μεσα στην κοιλια. Να σας το παραθέσω? 

Για πες! 

Υ.Γ. σε βλέπω σήμερα καλύτερα και χαίρομαι για σενα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Για πες! 

Υ.Γ. σε βλέπω σήμερα καλύτερα και χαίρομαι για σενα 

Ευχαριστώ κοριτσι μου!!! Οκ το επικολλω. 

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΊΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. 

❤️❤️❤️

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε, «Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, για αυτό τι θα ακολουθήσει αργότερα.»
«Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
Το δεύτερο είπε, «Δεν ξέρω, αλλά θα υπάρχει περισσότερο φως από ό, τι εδώ. Ίσως να περπατάμε με τα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα. Ίσως να έχουμε περισσότερες αισθήσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τώρα».
Το πρώτο απάντησε: «Αυτό είναι παράλογο! Το περπάτημα είναι αδύνατο. Και να τρώμε με το στόμα; Γελοίο! Ο ομφάλιος λώρος μας δίνει την τροφή και όλα όσα χρειαζόμαστε. Αλλά ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός. Οπότε, η ζωή μετά τον τοκετό, λογικά, αποκλείεται».
Το δεύτερο όμως επέμενε, «Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχει κάτι και ίσως είναι διαφορετικό από ό,τι είναι εδώ. Ίσως να μη μας χρειάζεται αυτό το φυσικό 'καλώδιο' πια».
Και το πρώτο απάντησε, «Ανοησίες. Και επιπλέον, αν υπάρχει ζωή, τότε γιατί ποτέ κανείς δεν έχει γυρίσει πίσω από εκεί; Ο τοκετός είναι το τέλος της ζωής, και μετά από τον τοκετό & δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο σκοτάδι, σιωπή και λήθη. Δεν οδηγεί πουθενά».
«Λοιπόν, δεν ξέρω», λέει το δεύτερο, «αλλά σίγουρα θα συναντήσουμε τη μητέρα και αυτή θα μας φροντίσει».
Τότε το πρώτο μωρό απάντησε, «Μητέρα; Πιστεύεις στη μητέρα; Αυτό είναι γελοίο. Αν η μητέρα υπάρχει, τότε πού είναι τώρα»;
Το δεύτερο είπε: «Είναι παντού γύρω μας. Είμαστε περικυκλωμένοι από αυτήν. Είμαστε μέρος της. Είναι μέσα της που ζούμε. Χωρίς αυτήν, αυτός ο κόσμος μας δεν θα μπορούσε καν να υπάρχει».
Τότε είπε το πρώτο, «Λοιπόν, εγώ δεν την βλέπω, έτσι είναι λογικό ότι δεν υπάρχει».
Και τότε το δεύτερο μωρό απάντησε, «Μερικές φορές, όταν κάνεις ησυχία και επικεντρωθείς και ακούσεις πραγματικά, μπορείς να αντιληφθείς την παρουσία της, και μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη της φωνή, να σε καλεί από ψηλά».

(Του συγγραφέα Pablo J. Luis Molinero, "Morphogeny")

• Μου αρέσει 4

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...