Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

αν εχεις της hometest που ειναι κ φτηνα  κανε κανενα 26-27 η μερα . μπορει κ να δειξει .

Μπα δεν εχω κανενα τεστακι...μηπως να παραγγειλω απο το ιντερνετ να εχω?εχω ξεπαραδιαστει με τα κλεαρ μπλου

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

δικιο εχεις . θα βγαζω!! εμενα παντως πρηστικε ηδη η κοιλια φαινεται η σαν να εχω φαει πολυ η σαν να περιμενω περιοδο.

ιδια κιλα δεν ειμαστε ?

Εγω ειμαι 60 αυτο το διαστημα...κ εχω ξεκινησει διατροφη..με λιγο ασκηση που εχω αφησει στην.ακρη γτ ειμαι κ αρρωστη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

λοιπωννννννννννννννννννννννννννννν! κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα παρα πολυ! ευχωμαι ολα να πανε καλα αυτη τη φορα και να γεννηθει ενα υγιες μικρακι! παρενθεση ρωτησα το μικροβιολογο και μου ειπε πως λογικα φου αδιαθετησα δεν μπορει να εχει μινει ανεβασμενη απο την αλλη φορα και με υσυχασε αρκετα! το πρωτο πραγμα απο τα πολλαπου α κανω ειναι να βγαλω το σερβιετακι που φοραω αχχαχαχα γιατι φυσικα πιστευα πως θα μου ερθει!!!! καποιες ειστε καινουριες εδω και καποιες θεοπαλιες χαχαχαχ εννοω για να μη παραξιγουμε ξερεται ολη την ιστορια μου! προσπαθω ακριβος 2 χρονια φεβρουαριο πριν 2 χρονια ειχα ξεκινησει τυχαιο? δεν ξερω!!! το πειρα χαλαρα μετα τον ενα χρονο αρχισα να ανυχυχω ετσι λοιπων ξεκινησα εξετασεις! με το που παω στον 1ο γιατρο μου λεει ενδομητριωση! εφαγα το διαδικτιο! δυσκολα μενεις με την ενδομητριωση πρεπει να κανεις λαπαροσκοπιση να αφερεθει! χεστικα πανω μου εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου οταν μου το ειπε! παω να παρω δευτερη γνωμη αυτος ο αξιαγαπητος γιατρος που μου ειπε λαπαροσκοπιση εξωσωματικη ! και παω και σε 3ο γιατρο ο οποιος να ναι καλα ο ανθρωπως μου λεει προσπαθησε λιγο ακομα! το μηνα που μου το ειπε αυτο ημουν ιδη ασπουμε εγκυος που κατελιξε σε βιοχυμικη! και τωρα 3 μηνες μετα τη βιοχυμηκη ξανα εμεινα!!!! ολα αυτα τα λεω γιατι σε εμενα αποδυχτυκε πως πραγματικα ηπαρχει Θεος και εμενα εγω πιστευω πως με βοηθησε η παναγια!!!!!!!!!!! εχετε πιστη! μην απογοητευεστε καμια! εμεινα εγωωωωωωω! αυτο λεει πολλα νομιζω! γιατρο αυτη τη στιγμη δεν εχω θα κανω την επαναλυπτικη την τριτη και μετα θα παρω καποιον εδω στην πολυ μου για να με παρακολουθει!!! επισης η σαλπιγγογραφια πιστευω με βοηθησε γιατι με το που την εκανα εμεινα τον νοεμβριο! και καθε πρωι πινω ενα φιλισιν! δεν ξερω αν αυτα ηταν αυτα που με βοηθησαν! και παλυ ευχαριστω και σορυ για το διαδρομο αχαχχαχχα!

Αγαπη μου συγχαρητήρια εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι.... Ναι εννοείται ότι με πίστη και προσευχή όλες θα γίνουμε μανούλες...!!! 

πρίν από 17 λεπτά , Ungry girl είπε:

οχι ενταξη δεν παρασειρωμαι αλλα τωρα να τον βγαζω στην αυτλη μες το κρυο να καπνησει κριμα τουλαχιστων οχι στον ιδιο χορο! μια γνωστη το εκοψε μαζι με τον αντρα της στην 1η εγκυμοσηνη μολις γεννησε αυτη το ξανα αρχισε και ο αντρας της το εκοψε μια για παντα χαχαχααα

Βαλε τον στον απορροφητήρα

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου συγχαρητήρια εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι.... Ναι εννοείται ότι με πίστη και προσευχή όλες θα γίνουμε μανούλες...!!! 

ευχαριστωω πολυ και  εσυ το ιδιο!

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Βαλε τον στον απορροφητήρα

αχχαχαχχα καλη ιδεα!

Διαφημίσεις

1 hour ago, kido είπε:

Κορίτσια τώρα που τι θυμήθηκα, ο ενδοκρινολόγος μου είπε το Τ4 να το παίρνω σκέτο χωρίς το φιλισιν γιατί εγώ τα έπαιρνα και τα δύο μαζί το πρωί νηστική. Οπότε το έβαλα στις 12 κάθε μέρα. Στο δεύτερο κουτί είμαι και στις εξετάσεις που μου έγραψε έχει βάλει κι αυτό να δούμε πόσο το έχω! Αν κάποιες παίρνετε χαπάκι για το θυροειδή και δεν το ξέρετε μην τα παίρνετε καλύτερα μαζί! 

Ισχύει ναι.Οτιδηποτε μισή ώρα μετά τη θυροξίνη και αργότερα όταν θα παίρνουμε σίδηρο και ασβέστιο 4 ώρες διαφορά!

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

λοιπωννννννννννννννννννννννννννννν! κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα παρα πολυ! ευχωμαι ολα να πανε καλα αυτη τη φορα και να γεννηθει ενα υγιες μικρακι! παρενθεση ρωτησα το μικροβιολογο και μου ειπε πως λογικα φου αδιαθετησα δεν μπορει να εχει μινει ανεβασμενη απο την αλλη φορα και με υσυχασε αρκετα! το πρωτο πραγμα απο τα πολλαπου α κανω ειναι να βγαλω το σερβιετακι που φοραω αχχαχαχα γιατι φυσικα πιστευα πως θα μου ερθει!!!! καποιες ειστε καινουριες εδω και καποιες θεοπαλιες χαχαχαχ εννοω για να μη παραξιγουμε ξερεται ολη την ιστορια μου! προσπαθω ακριβος 2 χρονια φεβρουαριο πριν 2 χρονια ειχα ξεκινησει τυχαιο? δεν ξερω!!! το πειρα χαλαρα μετα τον ενα χρονο αρχισα να ανυχυχω ετσι λοιπων ξεκινησα εξετασεις! με το που παω στον 1ο γιατρο μου λεει ενδομητριωση! εφαγα το διαδικτιο! δυσκολα μενεις με την ενδομητριωση πρεπει να κανεις λαπαροσκοπιση να αφερεθει! χεστικα πανω μου εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου οταν μου το ειπε! παω να παρω δευτερη γνωμη αυτος ο αξιαγαπητος γιατρος που μου ειπε λαπαροσκοπιση εξωσωματικη ! και παω και σε 3ο γιατρο ο οποιος να ναι καλα ο ανθρωπως μου λεει προσπαθησε λιγο ακομα! το μηνα που μου το ειπε αυτο ημουν ιδη ασπουμε εγκυος που κατελιξε σε βιοχυμικη! και τωρα 3 μηνες μετα τη βιοχυμηκη ξανα εμεινα!!!! ολα αυτα τα λεω γιατι σε εμενα αποδυχτυκε πως πραγματικα ηπαρχει Θεος και εμενα εγω πιστευω πως με βοηθησε η παναγια!!!!!!!!!!! εχετε πιστη! μην απογοητευεστε καμια! εμεινα εγωωωωωωω! αυτο λεει πολλα νομιζω! γιατρο αυτη τη στιγμη δεν εχω θα κανω την επαναλυπτικη την τριτη και μετα θα παρω καποιον εδω στην πολυ μου για να με παρακολουθει!!! επισης η σαλπιγγογραφια πιστευω με βοηθησε γιατι με το που την εκανα εμεινα τον νοεμβριο! και καθε πρωι πινω ενα φιλισιν! δεν ξερω αν αυτα ηταν αυτα που με βοηθησαν! και παλυ ευχαριστω και σορυ για το διαδρομο αχαχχαχχα!

Συγχαρητήρια!!!Και χωρίς καθόλου καθυστέρηση;;;;; μπράβο θηρίο!

Κορίτσια εγώ στο σχολείο πάω βαμμένη όχι πολύ επίσημα ντυμένη δηλαδή ταγέρ αλλά προσεγμένα.Ολη την υπόλοιπη μέρα με φόρμες και αβαφη, βαριέμαι απίστευτα, εκτός αν βγω!

Για τριήμερο διαβάζω ετοιμάζεστε!Κι εμείς!Και λέω τώρα εγώ είμαι εγώ τώρα έγκυος γυναίκα για κούλουμα; Κάτσε σπίτι μου λέει ο άντρας μου εγώ θα πάω να κουλουμωθω! Χαχαχα

EvgLp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπα δεν εχω κανενα τεστακι...μηπως να παραγγειλω απο το ιντερνετ να εχω?εχω ξεπαραδιαστει με τα κλεαρ μπλου

Εγω ειμαι 60 αυτο το διαστημα...κ εχω ξεκινησει διατροφη..με λιγο ασκηση που εχω αφησει στην.ακρη γτ ειμαι κ αρρωστη.

ναι να παραγγειλεις . τα αλλα ειναι ακριβα χωρις λογο.  εγω να πω τηναληθεια αυτα τα κιλα τα πηρα κ λιγο επιτηδες .. πηρα 4,5 απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες γτ φοβαμαι μη μου ξεκιμησουν οι αναγουλες κ οι εμετοι κ γινω χαλια.. γτ χανω ευκολα μετα ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

ναι να παραγγειλεις . τα αλλα ειναι ακριβα χωρις λογο.  εγω να πω τηναληθεια αυτα τα κιλα τα πηρα κ λιγο επιτηδες .. πηρα 4,5 απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες γτ φοβαμαι μη μου ξεκιμησουν οι αναγουλες κ οι εμετοι κ γινω χαλια.. γτ χανω ευκολα μετα ..

Εγω τα πηρα απο τα σουβλακια π ειναι το αγαπημενο φαι του αγοριου μ...πριν μεινουμε μαζι...αλλα μεχρι αρχες καλοκαιριου εχω βαλει στοχο να παω στα κιλα π ημουν 54 δλδ

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω τα πηρα απο τα σουβλακια π ειναι το αγαπημενο φαι του αγοριου μ...πριν μεινουμε μαζι...αλλα μεχρι αρχες καλοκαιριου εχω βαλει στοχο να παω στα κιλα π ημουν 54 δλδ

καλα θα κανεις! αα καιι του δικου μου ειναι !! συνχεια τρωειιιι αλλα εγω δνε τρωω . καλα εσυ περιμενε !! μπορει αντι  να χασεις , να παιρνεις απο δω και περα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

14 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ούτε να το ακούει δεν θελει.αλλαζει θέμα η δεν μιλάει δεν του αρέσει καθόλου ενώ γενικά είναι κοινωνικός και παίζει με άλλα παιδάκια εκεί όμως δεν θέλει γιατί δεν είμαι εγώ.και όταν πήγαινε  ήταν πάντα δίπλα στην δασκάλα του και όταν έφευγε να πάει κάποιο παιδάκι τουαλέτα ή να κάνει κάτι άλλο έκλαιγε.δεν ξέρω είμαι μπερδεμένη εγώ πιστεύω ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος και ότι θέλει λίγο χρόνο έτσι νιώθω αλλά όλοι μου λένε ότι όλα έτσι κάνουν τα παιδάκια.και σκέφτομαι αφού μπορώ να τον έχω λίγο ακόμα σπίτι θα του κάνει κακο?ας τον πάω πιο μετά.βεβαια τώρα το προνηπιο λένε είναι υποχρεωτικό οπότε από Σεπτέμβριο θα πρέπει να πάμε?ουφ δεν ξέρωωωωωω!μου έλεγε και όλο γιατί με άφησες μανούλα μου εδώ δεν μου αρέσει και ήταν τόσο λυπημένος!

Κοιμάστε κοριτσακιααααα?? Σιδερωνα γιατί είχα να μια στοίβα!!ξάπλωσα τώρα και βλέπω τηλεοραση

Τέλεια!!χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!! Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!ποιο έργο είδατε?

όποτε θες! Εσύ αποφασίζεις! Όντως το Σεπτέμβρη δεν θα έχεις άλλη επιλογή! Βοηθάει και λίγο αυτό. 

Πάω να δω τα νέα γιατί είμαι πίσω. φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

καλα θα κανεις! αα καιι του δικου μου ειναι !! συνχεια τρωειιιι αλλα εγω δνε τρωω . καλα εσυ περιμενε !! μπορει αντι  να χασεις , να παιρνεις απο δω και περα!

Καλα εγω την εχω ξεκινησει την προσπΘαθεια μου για αυτο τον λογο για το αν μεινω εγκυος να εχω το περιθωριο...μην ειμαι σαν βαρελι απο πριν..

1 hour ago, kido είπε:

Εμένα να σου πω τη γνώμη της γυναικολόγου μου ήταν καλύτερα απλό filicine παρά τις pregnacare. Ότι δεν κάνουν δηλαδή κάτι παραπάνω...

Εμεις τα πήραμε πιό πολύ για τον άντρα μου και επειδή  βρήκα σε καλή τιμή το σετ για άνδρες και γυναίκες μαζί είπα ασ τα περνώ και δεν βλάπτουν. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Και εγώ έχω παραπάνω κιλά αρκετά ! Και φοβάμαι μην πάρω και στην εγκυμοσύνη πολλα... Πήρα τηλέφωνο μια διατροφολόγο να πάω να με βάλει σε ένα πρόγραμμα!!!!

αν προσεξεις δε θα παρεις πολλα!!εγω εχω παρει μεχρι στιγμης κατι λιγοτερο απο 9 κιλα κ στον 7ο πηρα μισο κιλο στον 8ο(εχω μια βδομάδα ακομα για να τον κλεισω) ειμαι κατι λιγοτερο απο 1κιλο πανω..δλδ αν προσεξεις δεν ισχυει οτι θα παρεις πολλα κιλα στο τελος...εγω στην αρχη πηρα περισσότερα!σταματησα να παιρνω κιλα απο οταν αγορασα ζυγαρια!καλο ειναι που θα πας στη διατροφολογο για να ακολουθεις προγραμμα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...