Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγω έχω 15 κιλά παραπάνω από τώρα! Πολλααα! Προσπάθησα να χάσω κάποια άλλα μάταια είμαι εθισμένη στη σοκολάτα! Αλλά από τη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη έκοψα τα πολλά γλυκά το καφέ και γενικά όλα τα ανθυγιεινα προσπαθώ να τρώω φρούτα ξηρούς καρπούς και φαγητά ποιο υγιεινά!!! Νομίζω έχασα και ένα κιλακι!!!

αχ μαντη μου αυτη η σοκολατα !!! κ εγω ειμαι εθισμενη στις παστες κ τα γλυκα γενικως.. εγω ειμαι 56,5 τωρα μαζι με τα υγρα τις περιοδου. πηρα ηδη 1,5  δηλαδη απο την κατακρατηση υγγρων που δν μου ηρθε περιοδος!! να φανταστεις οτι με ζυγισαν στο νοσοκομειο 58 με μπουφαν βεβαια κ ρουχα κ επαθα σοκ κ μου λεει η γιατρος  να μην ζυγιζομαι απο τωρα . ειναι νωρις!!! χαχαχα 

πρίν από 32 λεπτά , MelinaFo είπε:

Και γω ρε γμτ και στις χαρες κλαιω και με τα νευρα κλαιω ελεος! 

@Nati85 εγω αναλογα την διαθεση! Αν παω καπου κοντα και εχω ορεξη θα βαλω λιγη μασκαρα και κανα ρουζακι! Αλλιως φορμα και μπουφαν! Καταρριπτω τον μυθο της θεσσαλονικιας λατερνας!!!

και εγω μια απο τα ιδια!!! πλεον !! απλα στο γραφειο η αφεντικινα μου βαφεται κ πρεπει κ εγω να ειμαι λιγο περιποιημενη .... λιγο eyeliner, μασκαρα  κ ρουζ. κ κραγιον . env apo royxa εχω τοσα πολλα κ φοραω τα ιδια τζιν κ κολαν κ μπλουζες!!

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Ξέρω ότι είσαι κατά για τεστακι από νωρίς αλλά ίσως αν κάνεις σε 4 μερουλες να δείξει!!!!

Δεν έχω πάει ποτέ στο νοσοκομείο... Ιδιώτη έχω αλλά είναι Αθήνα θα πηγαινω για τις ποιο εξειδικευμένες εξετάσεις...! Και για τη γέννα πρώτα Θεός... Αλλά θέλω να έχω και έναν γιατρό εδώ!

πηγαινε στο νοσοκομειο τοτε!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

αχ μαντη μου αυτη η σοκολατα !!! κ εγω ειμαι εθισμενη στις παστες κ τα γλυκα γενικως.. εγω ειμαι 56,5 τωρα μαζι με τα υγρα τις περιοδου. πηρα ηδη 1,5  δηλαδη απο την κατακρατηση υγγρων που δν μου ηρθε περιοδος!! να φανταστεις οτι με ζυγισαν στο νοσοκομειο 58 με μπουφαν βεβαια κ ρουχα κ επαθα σοκ κ μου λεει η γιατρος  να μην ζυγιζομαι απο τωρα . ειναι νωρις!!! χαχαχα 

Κι εγώ 58 ξεκίνησα και έφτασα 73!! Χαχαχα! !! Μου φαινόταν αδύνατο κι όμως ήταν τόσο εύκολο κι απλό! !! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

οχι ενταξη δεν παρασειρωμαι αλλα τωρα να τον βγαζω στην αυτλη μες το κρυο να καπνησει κριμα τουλαχιστων οχι στον ιδιο χορο! μια γνωστη το εκοψε μαζι με τον αντρα της στην 1η εγκυμοσηνη μολις γεννησε αυτη το ξανα αρχισε και ο αντρας της το εκοψε μια για παντα χαχαχααα

Ναι να τον βγάζεις έξω. Να μην εισπνέεις τον καπνό. Και εκείνου καλό θα του κάνει. Θα καπνίζει λιγότερο. Δηλαδή όταν γεννηθεί το μωρό, δεν θα έχει κρύο έξω; Τι θα κάνει τότε; Κανένα να μην αφήνεις να καπνίζει στο σπίτι. 

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω κεντρο και αριστερα κ καμια φορα νιωθω λες κ ειναι να αδιαθετησω...

αληθεια????   ε  τωρα φταιω εγω αν σου πω οτι εισαι... σε ποια μερα εισαι?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Ξέρω ότι είσαι κατά για τεστακι από νωρίς αλλά ίσως αν κάνεις σε 4 μερουλες να δείξει!!!!

Δεν έχω πάει ποτέ στο νοσοκομείο... Ιδιώτη έχω αλλά είναι Αθήνα θα πηγαινω για τις ποιο εξειδικευμένες εξετάσεις...! Και για τη γέννα πρώτα Θεός... Αλλά θέλω να έχω και έναν γιατρό εδώ!

Ναι ισως αλλα δεν εχω κατι αλλο σαν.συμπτωμα..κ εχω κ πολυ χαμηλη θερμοκρασια ειδικα τωραωπ εχω κρυωσει...βεβαια τωρα π το σκεφτομαι κ.εγκυος π ημουν δεν ειχα ανεβασμενη...ας ερθει η καθαρα δευτερα κ βλεπω κ τεστακι...

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Κι εγώ 58 ξεκίνησα και έφτασα 73!! Χαχαχα! !! Μου φαινόταν αδύνατο κι όμως ήταν τόσο εύκολο κι απλό! !! 

ωχ με φανταζομαι σαν βαρελακι θα γινω!!! ειμαι κ κοντη 1,60 !! ωχχχχχ 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Μπράβο! !! Είναι το καλύτερο και για τους 2!! Εγώ στην εγκυμοσύνη άρχισα να λαχταρώ φρούτα και λαχανικά που ποτέ δεν τα ήθελα! 

Εγώ προς το παρόν δεν θέλω καθόλου σιροπιαστα γλυκά ενώ τα έτρωγα σαν τρεληηη !!!! Καλό και αυτό!!!!

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

και εγω μια απο τα ιδια!!! πλεον !! απλα στο γραφειο η αφεντικινα μου βαφεται κ πρεπει κ εγω να ειμαι λιγο περιποιημενη .... λιγο eyeliner, μασκαρα  κ ρουζ. κ κραγιον . env apo royxa εχω τοσα πολλα κ φοραω τα ιδια τζιν κ κολαν κ μπλουζες!!

Εγώ ευτυχώς παρόλο που νιώθω πρησμένη έχασα ένα κιλακι αλλά προσέχω αρκετά δεν έχω περιθώριο!!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ναι να τον βγάζεις έξω. Να μην εισπνέεις τον καπνό. Και εκείνου καλό θα του κάνει. Θα καπνίζει λιγότερο. Δηλαδή όταν γεννηθεί το μωρό, δεν θα έχει κρύο έξω; Τι θα κάνει τότε; Κανένα να μην αφήνεις να καπνίζει στο σπίτι. 

κατσε κατσε να ερεθει θα του βαλω προγτραμμα εχεις δικιο!

αληθεια????   ε  τωρα φταιω εγω αν σου πω οτι εισαι... σε ποια μερα εισαι?

Ναι...σημερα ειμαι 23ημερα...και υποτιθεται οτι περιμενω στις 22 του μηνα

Just now, Μάντη είπε:

Εγώ προς το παρόν δεν θέλω καθόλου σιροπιαστα γλυκά ενώ τα έτρωγα σαν τρεληηη !!!! Καλό και αυτό!!!!

Εγώ ευτυχώς παρόλο που νιώθω πρησμένη έχασα ένα κιλακι αλλά προσέχω αρκετά δεν έχω περιθώριο!!!!!

ναι προσεχε! καλυτερα για σενα!  κ εγω δν θελω γλυκα προς το παρον!! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ναι ισως αλλα δεν εχω κατι αλλο σαν.συμπτωμα..κ εχω κ πολυ χαμηλη θερμοκρασια ειδικα τωραωπ εχω κρυωσει...βεβαια τωρα π το σκεφτομαι κ.εγκυος π ημουν δεν ειχα ανεβασμενη...ας ερθει η καθαρα δευτερα κ βλεπω κ τεστακι...

Άσε τη θερμοκρασία και η @ellilaw έχει χαμηλή και είναι έγκυος!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ναι...σημερα ειμαι 23ημερα...και υποτιθεται οτι περιμενω στις 22 του μηνα

αν εχεις της hometest που ειναι κ φτηνα  κανε κανενα 26-27 η μερα . μπορει κ να δειξει .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

ωχ με φανταζομαι σαν βαρελακι θα γινω!!! ειμαι κ κοντη 1,60 !! ωχχχχχ 

Γενικά πιο υπουλη είναι η κατακράτηση πάρα το κανονικό πάχος . Εγώ στον 9ο είχα πρηστεί σε κομικοτραγικο βαθμό.  Ήταν και Ιούλιος.  Τώρα βλέπω τις φωτογραφίες και γελάω. 

Α και τώρα που είπα φωτογραφίες να βγάζετε φωτογραφίες να έχετε να θυμάστε! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Γενικά πιο υπουλη είναι η κατακράτηση πάρα το κανονικό πάχος . Εγώ στον 9ο είχα πρηστεί σε κομικοτραγικο βαθμό.  Ήταν και Ιούλιος.  Τώρα βλέπω τις φωτογραφίες και γελάω. 

Α και τώρα που είπα φωτογραφίες να βγάζετε φωτογραφίες να έχετε να θυμάστε! 

δικιο εχεις . θα βγαζω!! εμενα παντως πρηστικε ηδη η κοιλια φαινεται η σαν να εχω φαει πολυ η σαν να περιμενω περιοδο.

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εγω 1,60 ειμαι...χεχε

ιδια κιλα δεν ειμαστε ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...